samo prilagoditi voznju uslovima na putu....
dzabe ogranicenje na tablu...treba znat svoje auto i vozit kolko mozes i kako mozes...
na 99 % puteva u cg cijela guma /a i gume su nikakve u 99% slucajve zbog finansijske situacije/ ne lezi...
samo prilagoditi voznju uslovima na putu....
dzabe ogranicenje na tablu...treba znat svoje auto i vozit kolko mozes i kako mozes...
na 99 % puteva u cg cijela guma /a i gume su nikakve u 99% slucajve zbog finansijske situacije/ ne lezi...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Njih sestoro u juga su teski kao tri odrasle osobe tako da to nije problem, roditelji su pustili djecu da voze auto opasnom dionicom...sada je kasno za kajanje.
She is only here to annoy herself!
http://www.break.com/index/dont-text-and-drive.html
Neka se otvori poseban topic sa ovakvim klipovima...
DA SE NAJEZIS!
Realnost je da i ovdje ljudi imaju slichne prakse sa mobilnim uredjajima. Uostalom, prestao sam da se vozim sa rodjenim bratom zbog istog.
Ako je htio da se dokaze, to je patetichno.
Download delivery!
Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/
Aaaaaaaaaaaaaaa ljudi ,necu neko vrijeme komentarisati za moju Vectruuuuuu.
Malo popih nocas i odma prva krivina, gas drugom ,paf u ivicnjak, guna otisla u out,do kuce sam u dimu dosao sve od gume ,koja je usla duboko u blatobran
U ponedeljak na popravku.
Kupujem
1 vuljusku
1 amortizer
2 jabucice
2 selen bloka
2 diska
1 guma
200e me nece okrpit
cccc
ne znam sto mi je to htjelo,em se izblamirah pred djevojkom,em trosak, ja se pravim neki mudonja odje,cccc
Samo da si ti zdrao... ti si kupio auto a ne ono tebe... ista stvar... u godinje kad sam bio i pili neko vino crmnicko neka vino no i rakiju... kad sam se vratio sve je ok bilo ali ujutro sam isao viljusku novu da stavljam jer sam ovu bio iskrivio a ne sjecam se kako sam kuci dosa...
Hehhehe,evo ja se sad probudih,cim vidjeh svanulo nisam mogao vise da spavam... Pa sam odma sisa dolje da vidim sto je bilo, to unutra smrdi na gume , guma u blatobran otisla, ulijevo ne moze da smota pa sam se preparkira u rikverc nekako ,da ne gledaju prolaznici bruku ccccc
A znamd da sam ga ja kupio,ali to mi nije trebalo ccc.
Iz pravca male pjace sam isao sigurno preko 100,i na kruzni vratim u trecu, pa u drugu puni gas, kad me baci na ono malo ostrvce ,pi...
kako ne vidjeh to![]()
Originally Posted by my name is ...
brate moj samo naprijed ,ne daj da te sputa ta steta glupava od 250e zamijeni to do pon i opet u `ajku .
a za ribu ne brini potresla se brale a vjeruj mi dosla je kuci i ispricala drugarici il nekome kako si lud.tu ces da opletes sto posto. i pazi ta ostrva zeznuta su jeftinije ti je pjesaka da oboris.
brale drz se, forum i svi trkaci pga su uz tebe!
f6
A da vas pitam ljudi. Kako signalizirate debilima koji iza vas voze pod dugim svijetlima?
Sinoc se vracem iz Budve, upalio duga, oci mi izvadi. Ja ne znam kako da mu signaliziram te ga pustih da me stigne, dadoh desni zmigavac, i onda mu ja upalih, jedno minut mu drzim duga i onda kad sam krenuo da ga stizem, blicam mu i sviram i kad ga stigoh, opet ista prica. I onda sam dao gasa da se odvojim od njega
Obavezno otvori odje topic s njom![]()
rm -rf /
Ima dosta ovakvih video klipova...mnogo para se ulaze da se naprave.
Ovo treba da se dajem barem 5 puta na TV.Svaki dan sa drugacijim povodom udesa.Kladim se u sto oces da bi broj incidenata opao za 40% barem.
Ne bi posle ovoga poruku ukuca sanse nema...a nisam ni do sad.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a vidji slike hahahaha e paaa
Originally Posted by my name is ...
evo da ua ispricam sta mi se juce desilo...svi smo poceli price kao celzinjo,mada ja vozim normalno tako da ne pravim gluposti. Krenuo za bd juce poppdne i taman prodjem skretanje za rijeku crnojevica kad u susret mi ide kamio koji je udario dzipa,prevrnuo se na stranu i kliza.ja malo naglije ukocih,pobjegoh desno uz ivicnjak,a on i dalje kliza stranacki i stade na nekih 3metra od kola. Imali smo srece jer ca nas je pokupio zdravo.ja sam polako vozio i brzo ukocio. Ironija u svemu tome je sto debil koji je bio iza mene kad je vidio kamion koji kliza stranacki nije gledao u kola ispred njega(tj moja kola)nego se fino zakucao u mene. Ni malo mi nije bilo svejedno kad sam zakocio i vidio osovine kamiona kako mi se priblizavaju. Uh hvala Bogu sve je dobro proslo.
Moglo je kakvo dijete stojat' na taj pjeshachki...
Ribomax, ovo je bilo sinoc oko 2ipo-3 ni je ne znam, a Igore ,a *eba sam mu majku,ne pitaj, i ja sam ga zaletio od male pjace trecom sigurno 100, pa uletio u kruzni, pa druga puni gas, bacilo me,moja greska sto cu
Evo poveo sam ga kod majstora,sjutra ga otvara i zove me da kupujem djelove,a viljuskla je na pola prakticno otisla![]()
imam ti ja neke 15ice ako ti trebaju ...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Prodajes ili castis brata svog![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks