Ma ne volim mrtvog dizela,mada sto pomenu trojku dizela u nju bih moga ubacit motor od golfa4 tdi jeli?znam da mi je jedan drug to uradio od suvog dizel trojke i sve mu se upasovalo valjda,mada je slupao skoro kod sozine ako ste culi na izlaz kod one rampe...
Za koliko lancani sudar maloprije na zabjelo cccc... Idem iz pravca krivog mosta ,nagario ga 100 na sat,i taman kod one Dak pumpe izlazi auto i krene da se ukljucuje a iza njega jos jedno auto i ja mislim sad ovaj krece a ovaj ce stat,i ja jos po gasu. Kad ovaj slepa ovoga i ovo mi se auto poce isprecavat na put, ja po kocnici a ne sto ja,ne neki lik iza mene isto xaxaxa
Sreca ti je sto ja nisam bio iza tebe hehehe
xaaxxaaxxaxaxaxaxaxaaxxaaxxa placao bi ostetu,ustvari ne bi,jer nemam vozacke xaxaxa,dogovorili bi se na licu mjesta![]()
Odma ti konfiskujem vectru hehehehe
Uh,sad sam se malo produva kroz grad sa Vectrom![]()
zar ne rece da se ne bukas kroz grad ?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A nesto mi doslo ,ni sam ne znam sto mi bi![]()
Brao doslo ti... ja obicno kad neko na semafor odjednom puni gas skripa cuda... samo prokomentarisem "doslo mu"obicno ljudi skoce sto bi ovo ono ja samo kazem "doslo mu"
Xaxaxaxa ja mislim da obicno prokomentarisu ''kakva budala''
![]()
Onda meni stalo "dolazi" da tako vozim hehehe, a ovo sam ja celzinja inspirisa za ovu voznju hehe
Zgrozih se, tuga((((((...
http://cafemontenegro.com/index.php?group=22&news=85643
Pa vozite vi po iljadarku ako ocete, ovo je rezultat, barem krajnji.
Download delivery!
Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/
17 godina, 6 u auto(YUGO) i ko zna kakva voznja, uh...
rm -rf /
I zna se kakvi putevi :-x
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Jbg,tragedija...
Ali kad cuh 6-toro u juga...
Kuku
^ taman ja to htjedoh rec.
Kakvi god putevi bili, ako se prati zakon i pravila nikakvih problema nema.
Nije da govorim da su dobri i da ne treba da se radeeeee i rade ali ovakve stvari nijesu zbog puteva samo.
rm -rf /
Putevi su dio tragedija.
TAKUMI
Tragedija je kad se ne prati ogranichenje,sigurno na losh put ne stoji 100km/h...
E, a put Bioca? Dobar jel? Zimi...?
TAKUMI
Putevi su svakako krivi donekle, ali svu krivicu na njih stavit kad neko vozi Yugo s 6 ljudi u njega ko zna kako je opasno pa da je u ameriku dje je sve pravo :P
rm -rf /
Uh, nekate, ne kazem ja da su samo putevi, ali trebate jednom proci tuda pa bi vidjeli...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks