Pa i ja da ostanem bez vozacke ka ti hehe
iha![]()
TAd ces me usit nenormalno,ali ja sam vise za izazov trke, npr.Od Delte na semafore pa start ko prvi do Cetinja dodje, to ja volim,jurnjava 35km
Smijes li ...
Tu se vidi ko je pravi vozac![]()
Pa i ja da ostanem bez vozacke ka ti hehe
Ajde pricajte jos, dosadno mi je, ne mogu da spavam....
igore s obzirom da se bolje razumijes od mene kad bi se cipovala golf 3 benz bili se od nje moglo vise izvuc?
ovo ovamo sto mi nudi brzi mislo sam da stavim cip koji daje od 35-50 konja tako da bi trebao da ide brze jeli?
Igore koja auta imaju tubinu i da li je Vectra ima![]()
jer mi je glupo da mu stavim 15 konja samo kad bi se to slabo osjetilo zato bih da mu stavim jace,al koliko bi mi to povecalu potrosnju otprilike?
e kad ovo sve vidi djsminka ima da se zapali jos jace no ja![]()
John skupi 4-5 iljada i kupi nesto da valja pa to cipuj
KAo ja npr, sanjam bmw 525 svaku noc, i ozbiljno sam poceo da razmisljam da ga uzmem...
Cus, koje auto ima turbinu
Pa dosta auta ima turbinu
A vektra, hmmm
http://www.ultimatespecs.com/?option...l=561&car=3495
Ma ne da mi tata ziv da prodam passata inace ja uzeh BMW onda pa zato sam odlucio kad vec ne mogu da ga maknem bar cu da ga picnem
Igore,fala ti za info xexexe
Ae ljudi odoh da spavam,uzivajte i laku noc![]()
pozdrav brate,pa nocas sanjaj moga passata ali da ga gledas odpozadi hehehe![]()
polakote s cipovanjem da ne pukne lamela po pola
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kako to brate?
laze vas.ne moze autu nista bit samo cipujte
f6
Cena izvadi bojler iz gepeka i eto tjuninga,inace cipom najvise mozes da dobijes 7-8ks
niujedne mi gace lastike nema
moze moze i 35ks posebno na trojku 1.6
f6
IDM...ironija del montenegro -_-![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Da, sa 35-50 ks ce bit dosta brzi.... msamo tvoj auto ne moze da se radi na preko 10ks... nema uslova... za 50ks morash da dash blizu 1000e za najjeftiniju varijantu, a to je NITRO... a mozehs na skuplje da idesh... da stavish turbinu itd....
Znaci, stani malo, skupi pare i uzmi auto koje moze da se ''budzi'' kako valja... znaci, uzmi turbo mashinu![]()
Od njegovog pasata je brzi golf 3 1.9tdi, a i lakse se budzi, pa neka njega uzme![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks