Page 169 of 4707 FirstFirst ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... LastLast
Results 4,201 to 4,225 of 117653

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo podjem u Futuru da uplatim vec napisani tiket,a ova curka sto radi nedje izasla i zakljucala u 17:20.Posle podjem u Bookmakers i uplatim isti tiket,isplata 145e,ali posto su smanjili kvotu na Hamburg i Valensiju na 1.6,ja storniram tiket.Posle toga podjem u Olimp da odigram,a tamo Galatasaraj 1.15 i ja ga maknem i zaboravim Djenovu da stavim.Kad sam se vracao,vidim ovu iz Future sjedi sa 2 momka.Dobio sam 100e manje zbog glupace.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    3 Posts

i ja poceh da igram proslog vikenda(od maja pauza) i evo prvog dobitka u 'novoj' sezoni... ))

ima li mimira da pogleda ovo... )
    inace, neko je prokomentarisao da valja igrat slaviJu protiv zvijezde hendikep, pa 'prepisah' to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Mijo ... Kako nisam igrao vise tiketa , kako mi je krivo ... 10 utakmica nocas od 3 do 6 : 0 ... kakva noc za kladionicare ... LAZIO RAZBUCAO ELFSBORGA (HAHAHA ) Zarateeeeeeeee mashina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i bilbao dodje sa 2 gola u zadnjih 5 minuta
    Sve u svemu dosla 2 tiketa na jedan pao zbog fucking prevarantske rome...sve u svemu uspjesno kolo kao sto sam i mislio da ce bit
    E stvarno ko ozbiljno igra a nocas nije nista dobio bolje nek batali,moj dobronamjerni savjet
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pofino vama nekolicini ide

Ja cekam talijansku i spansku ligu...od sutra pocinje rodeo.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Od sjutra pocinje festival!A od iduce nedelje palimo sve pogone ka KAP u svoje pero!
    Da se odje udruzimo i da ih djeljemo
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Ajte preporuke za vikend da se nesto odigra
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja i dalje ne vjerujem kako je bilo nocas lako uzeti pare na kladzi ... osim ROME MERDE , svi ostali su dosli , ovo je smijesno !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamolio bih vas da predloge koje zelite da igrate napisete prije pocetka utakmice sa bar recenicom obrazlozenja ako je moguce.Onda bi imao svrhe ovaj pdf.Takodje,mogao sam i ja da napisem da sam dobio 7000e,a prije toga nidje nisam rekao sto da se igra.Tesko da ce mi ko povjerovat.

Lijepo bi bilo kad bi mogao da se otvori poseban topik "KLADIONICA",a u njemu posebni pdf LIGE VELIKE PETORKE,LIGE OSMORKE(Belgija,Holandija...) i OSTALE LIGE,3 za 3,KOSARKA...Ovako je sve razbacano i nepregledno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Zamolio bih vas da predloge koje zelite da igrate napisete prije pocetka utakmice sa bar recenicom obrazlozenja ako je moguce.Onda bi imao svrhe ovaj pdf.Takodje,mogao sam i ja da napisem da sam dobio 7000e,a prije toga nidje nisam rekao sto da se igra.Tesko da ce mi ko povjerovat.

Lijepo bi bilo kad bi mogao da se otvori poseban topik "KLADIONICA",a u njemu posebni pdf LIGE VELIKE PETORKE,LIGE OSMORKE(Belgija,Holandija...) i OSTALE LIGE,3 za 3,KOSARKA...Ovako je sve razbacano i nepregledno
    Pa dobro vecjina skeniraju tikete , ja brate kazem samo istinu - mrzi me da skeniram - pogledaj od sinoc moj post ..
    A ne bi bilo loshe da otvori taj topic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako me baci mrtvi zenit pih inace sve je dolazilo nocas dje nisam ima vise da uplatim no uplaciva na posranu ligu sampiona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Roma, Metalurg, Teplice....

Ali se moram pohvalit, hendi na Slaviju i X2 na Zilinu uvaceni
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobih i ja sinoc nesto sitno.........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Prodje i ovaj tiket!

Dementijeva 1
    Genoa 1
    Ajax 1
    Sparta D1+
    30e uplata, isplata 85e

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post

Slazem se za prvi dio, za nas noobove sto veze nemaju da naucimo ponesto :P
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Guingamp - Hamburger 2-2, @2.50
    NAC Breda - Villarreal 2, @1.90
    Sivaspor - Shakhtar 2, @2.40
    Slavia P. - Crvena Zvezda 1, @1.75 {neko je reko, kad su mogli gruzijci...}
    Genoa - Odense 3+, @1.80 {vjerovali ili ne, odense u zadnjih 26 zvanicnih utakmica ne zna za poraz i samo zbog toga necu keca da igram}
    Sarajevo - CFR Cluj X, @3.10
    Atletico MG - Avai X2, @2.00 {samo zbog forme, 9 zadnjih utakmica bez poraza}
    Benfica - Vorskla 3+, @1.70
    Nacional - Zenit PX, @1.95

kvote su u padu na dosta utakmica

zamalo se i ovo sve moglo stavit na jedan tiket da se nije raspucao ovaj sranipo nacional
    Ovaj Avai me sve vise odusevljava :joint:
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    9,715
    Thanks Thanks Received 
    6,021
    Thanked in
    2,296 Posts

Black daj koji predlog za nocas...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1-3-2-6 BETTING SYSTEM

Kao i kod svakog klađenja potrebno je formirati svoju banku, odnosno iznos novca koji ste spremni potrošiti na klađenje. Ja obično formiram svoju banku za svaki mjesec, a za početni, osnovni ulog uzimam 2% od banke.
    Npr. ako mi je banka za ovaj mjesec 100 eura onda će mi početni ulog biti 2 eura, odnosno u tom slučaju 1 unit = 2 euro.
    Na kraju svakog mjeseca izračunam koliko mi iznosi banka i na osnovu tog iznosa formiram početni ulog za idući mjesec (2% od banke).
    Način igranja ovog sistema sadržan je u samom njegovom imenu. Radi se o tkzv. "Paroli" sistemu. Sistem klađenja je zasnovan na četiri pogođena listića u nizu čime se "zatvara krug". Brojevi u imenu ovog sistema označavaju uloge za 4 listića u nizu.
    Početni ulog nam je 1 unit tj. ulog na prvom listiću,
    drugi listić u nizu sa ulogom od 3 unita,
    treći listić u nizu sa ulogom 2 unita i
    četvrti (posljednji) listić sa ulogom od 6 unita.
    Kvota po svakom od listića ne bi trebala biti manja od 2,00. Igraču se ostavlja mogućnost da izabere da li će igrati singl, double ili treble na listiću.
    CILJ JE ZATVORITI KRUG OD 4 POGOĐENA LISTIĆA U NIZU
    Prvi listić: ULOG: 1 unit; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
    Ukoliko je listić dobitan igra se drugi u nizu;
    UK.PROFIT: 1 unit
    Drugi listić: ULOG: 3 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
    Ukoliko je listić dobitan igra se treći u nizu;
    UK.PROFIT: 4 unita
    Treći listić: ULOG: 2 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
    Ukoliko je listić dobitan igra se četvrti (posljednji) u nizu;
    UK.PROFIT: 6 unita
    Četvrti listić: ULOG: 6 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
    OSTVARENI PROFIT: 12 unita
    KRUG JE ZATVOREN
    Naveden je idealni slučaj tj. slučaj 4 pogotka u nizu. Za taj slučaj jasno vidimo da se ostvaruje profit koji je jednak 12 unita ili novčanih jedinica.
    A šta kada nam listić padne?
    Odgovor je vrlo jednostavan jer se vraćamo na sami početak niza i krećemo sa novim krugom, prvim listićem i početnim ulogom od 1 unita.
    Ako padnemo na prvom listiću gubimo 1 unit.
    Ako padnemo na drugom listiću gubimo 2 unita
    (pošto smo na prvom zaradili 1 unit).
    Ako padnemo na trećem listiću imamo profit od 2 unita
    (pošto smo na prvom i drugom listiću zaradili 4 unita).
    Ako padnemo na četvrtom listiću kao da nismo ni igrali tj. igrali smo sa lovom kladionica
    (pošto smo na prvom, drugom i trećem listiću zaradili 6 unita).
    Prednost ovog sistema je npr. da se može šest puta promašiti tj. ne zatvoriti krug, a sa samo jednim zatvorenim krugom (četiri pogođena listića u nizu) povratiti novac.

Zanimljiv sistemcic, s tim sto bi mozda trebalo malo vecu kvotu odigrat ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Meni se ne dopada, ne vidim svrhu igranja sa 2 eura za 4.
    E sad, druga bi stvar bila kad bi ti banka bila 10 000, pa onda sve shodno tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Meni se ne dopada, ne vidim svrhu igranja sa 2 eura za 4.
    E sad, druga bi stvar bila kad bi ti banka bila 10 000, pa onda sve shodno tome...
    Pa ne moras igrat s 2 eura, bitan je sistem, koliko god oces mozes igrat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

FIBONACCI BETTING SYSTEM

Ovaj sistem klađenja je takođe idealan za početnike ili za one koji mogu da dođu do veće zarade, ali na duže staze.
    Fibonacci sistem klađenja se zasniva na jednostavnom nizu artimetičke progresije dva posljednja broja u nizu. Može se imati maximalno 8 pokušaja tj. 8 promašaja u nizu nakon čega se vraćamo na sami početak.

Niz se sastoji od brojeva: 1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34

Princip ovog sistema je vrlo jednostavan. Pretpostavimo da nam svaki broj predstavlja jednu stepenicu. Znači imamo 8 stepenica. Nakon promašaja na nekoj od stepenica idemo stepenicu više odnosno na slijedeći broj u nizu. Kada imamo pogodak spuštamo se dvije stepenice niže odnosno idemo dva broja niže u nizu brojeva.

Glavna suština ovog sistema je da igrač svakim svojim dobitkom pokriva dva prethodna promašaja.

Navedeni brojevi u nizu nam predstavljaju unit-e koje određujemo na osnovu banke koju na početku klađenja formiramo.
    Vrijednost kvote po jednom klađenju (listiću) ne bi trebala biti manja od 2,00. Igraču se ostavlja mogučnost da izabere da li će igrati singl, double ili treble na listiću.

PRIMJER ovog sistema:
    Pretpostavimo iznos banke: 100 novčanih jedinica
    Određivanje vrijednosti unita: 1 unit = 3% od iznosa banke
    Početni ulog: 1 unit = 3 novčane jedinice
    Kvota po klađenju: 2,00

1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34
    1.

ULOG: 3 novčane jedinice;
    UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
    Ukoliko je listić dobitan ostajem na istoj stepenici i nastavljam sa klađenjem sa istim ulogom od 3 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 2 unita tj. 2x3=6 novčanih jedinica.
    2.

ULOG: 6 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prethodnu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prethodne stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 3 unita tj. 3x3=9 novčanih jedinica.
    3.

ULOG: 9 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 5 unita tj. 5x3=15 novčanih jedinica.
    4.

ULOG: 15 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na drugu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom druge stepenice tj. ulogom od 6 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 8 unita tj. 8x3=24 novčanih jedinica.
    5.

ULOG: 24 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na treću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom treće stepenice tj. ulogom od 9 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 13 unita tj. 13x3=39 novčanih jedinica.
    6.

ULOG: 39 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na četvrtu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom četvrte stepenice tj. ulogom od 15 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 21 unita tj. 21x3=63 novčanih jedinica.
    7.

ULOG: 63 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na petu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom pete stepenice tj. ulogom od 24 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 34 unita tj. 34x3=102 novčane jedinice.
    8.

ULOG: 102 novčane jedinice;
    Ukoliko je listić dobitan vraćam se na šestu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom šeste stepenice tj. ulogom od 39 novčanih jedinica;
    Ukoliko je listić promašen vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice.
    Postoje još razne razrade ovog sistema klađenja. Npr. Mnogi kladioničari žele da što prije dođu do velike zarade. U tom slučaju razrađena je varijanta ovog sistema da kada imate pogodak spuštate se samo za jednu stepenice (umjesto dvije), a tek kada imate dva pogotka u nizu onda se spuštate za dvije stepenice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj nije los samo treba za njega para !

SKRAĆENI “PLATE” SISTEM KLAĐENJA

Za ovaj sistem klađenja nema nekih posebnih uslova. Ja obično koristim singl ili dubl, tj. igram jedan ili dva para na listiću.
    Uslovi:

Formirati svoju banku;
    Formirati tablicu od 1 do 8;
    Na osnovu banke formirati uloge za svaki red tablice od 1 do 8;
    Nakon završenog 8 reda u tablici formirati novu banku.
    Pretpostavimo da mi je banka 180 novčanih jedinica.

Formiram tablicu sa 8 redova:
    Red 1. 5 novčanih jedinica
    Red 2. 10 novčanih jedinica
    Red 3. 15 novčanih jedinica
    Red 4. 20 novčanih jedinica
    Red 5. 25 novčanih jedinica
    Red 6. 30 novčanih jedinica
    Red 7. 35 novčanih jedinica
    Red 8. 40 novčanih jedinica

Ukupna suma svih novčanih jedinica u 8 redova tablice mora biti jednaka našoj banci.

Ovaj sistem klađenja zasniva se na vrlo jednostavnom principu “kretanja” po redovima tablice na kojoj su naznačeni naši ulozi.
    Za slučaj kada je listić dobitan igramo slijedeći listić sa ulogom koji nikada nije veći od uloga za prethodni listić.
    Za slučaj kada je listić promašen igramo slijedeći listić sa ulogom koji predstavlja viši red na našoj tablici tj. uvijrk igramo sa većim ulogom od uloga za prethodni listić.
    PRIMJER:
    igram listić 1 sa ulogom od 5 novčanih jedinica;
    listić 1 dobitni;
    igram listić 2 sa istim ulogom od 5 novčanih jedinica;
    listić 2 dobitni;
    igram listić 3 sa istim ulogom od 5 novčanih jedinica;
    listić 3 promašen;
    igram listić 4 sa ulogom od 10 novčanih jedinica;
    listić 4 promašen;
    igram listić 5 sa ulogom od 15 novčanih jedinica;
    listić 5 dobitni;
    igram listić 6 sa ulogom od 10 novčanih jedinica;
    Ovaj način klađenja najvišem volim koristiti za singlove i toplo bih ga preporučio svima. Kvote uopšte nisu bitne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda smorih, oprastajte

6 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 6 LISTIĆA

Dozvoljen broj promašaja: 2
    Rentabilan koeficijent: oko 2,10
    Prema tome odabere se 6 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 4 para da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguc i ako se pogode 3 para:
    Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5. i 6.
    Listić I:
    Parovi: 1., 2. i 5.

Listić II:
    Parovi: 1., 2. i 6.

Listić III:
    Parovi: 1., 3. i 4.

Listić IV:
    Parovi: 2., 3. i 4.

Listić V:
    Parovi: 3., 5. i 6.

Listić VI:
    Parovi: 4., 5. i 6.
    SISTEM ZA KLAĐENJE

8 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 6 LISTIĆA

Rentabilan koeficijent: oko 1,60
    Prema tome odabere se 8 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 6 parova da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguć i ako se pogode 4 ili 5 parova.

Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. i 8.
    Listić I:
    Parovi: 1., 2., 3. i 4.

Listić II:
    Parovi: 1., 4., 5. i 8.

Listić III:
    Parovi: 1., 5., 6. i 7.

Listić IV:
    Parovi: 2., 3., 5. i 8.

Listić V:
    Parovi: 2., 3., 6. i 7.

Listić VI:
    Parovi: 4., 6., 7. i 8.
    SISTEM ZA KLAĐENJE

7 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 7 LISTIĆA

Rentabilan koeficijent: oko 1,80
    Prema tome odabere se 7 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 5 parova da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguć i ako se pogode 4 para.

Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5., 6. i 7.
    Listić I:
    Parovi: 1., 2., 3. i 4.

Listić II:
    Parovi: 1., 2., 5. i 6.

Listić III:
    Parovi: 1., 3., 5. i 7.

Listić IV:
    Parovi: 1., 4., 6. i 7.

Listić V:
    Parovi: 2., 3., 6. i 7.

Listić VI:
    Parovi: 2., 4., 5. i 7.

Listić VII:
    Parovi: 3., 4., 5. i 6.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Altach - St.Polten 1 1.45
    Standard - Charleroi 1 1.30
    Nantes - Istres 1 1.55
    Bohemians - Galway 1 1.30
    Ascoli - Gallipoli 1 1.30

shto mislite ovo s jakim ulogom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja nebi to igrao sanse nema sve da dodje ....

Page 169 of 4707 FirstFirst ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 55 users browsing this thread. (0 members and 55 guests)

Bookmarks

Bookmarks