i ja poceh da igram proslog vikenda(od maja pauza) i evo prvog dobitka u 'novoj' sezoni...))
ima li mimira da pogleda ovo...)
inace, neko je prokomentarisao da valja igrat slaviJu protiv zvijezde hendikep, pa 'prepisah' to![]()
Prvo podjem u Futuru da uplatim vec napisani tiket,a ova curka sto radi nedje izasla i zakljucala u 17:20.Posle podjem u Bookmakers i uplatim isti tiket,isplata 145e,ali posto su smanjili kvotu na Hamburg i Valensiju na 1.6,ja storniram tiket.Posle toga podjem u Olimp da odigram,a tamo Galatasaraj 1.15 i ja ga maknem i zaboravim Djenovu da stavim.Kad sam se vracao,vidim ovu iz Future sjedi sa 2 momka.Dobio sam 100e manje zbog glupace.
i ja poceh da igram proslog vikenda(od maja pauza) i evo prvog dobitka u 'novoj' sezoni...))
ima li mimira da pogleda ovo...)
inace, neko je prokomentarisao da valja igrat slaviJu protiv zvijezde hendikep, pa 'prepisah' to![]()
Hvala Mijo... Kako nisam igrao vise tiketa , kako mi je krivo ... 10 utakmica nocas od 3 do 6 : 0 ... kakva noc za kladionicare
... LAZIO RAZBUCAO ELFSBORGA (HAHAHA
) Zarateeeeeeeee mashina
![]()
Evo i bilbao dodje sa 2 gola u zadnjih 5 minuta
Sve u svemu dosla 2 tiketa na jedan pao zbog fucking prevarantske rome...sve u svemu uspjesno kolo kao sto sam i mislio da ce bit
E stvarno ko ozbiljno igra a nocas nije nista dobio bolje nek batali,moj dobronamjerni savjet![]()
Raise my hammer,take my aim
Pofino vama nekolicini ide
Ja cekam talijansku i spansku ligu...od sutra pocinje rodeo.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Od sjutra pocinje festival!A od iduce nedelje palimo sve pogone ka KAP u svoje pero!
Da se odje udruzimo i da ih djeljemo
Ajte preporuke za vikend da se nesto odigra![]()
rm -rf /
Ja i dalje ne vjerujem kako je bilo nocas lako uzeti pare na kladzi ... osim ROME MERDE , svi ostali su dosli , ovo je smijesno !
Zamolio bih vas da predloge koje zelite da igrate napisete prije pocetka utakmice sa bar recenicom obrazlozenja ako je moguce.Onda bi imao svrhe ovaj pdf.Takodje,mogao sam i ja da napisem da sam dobio 7000e,a prije toga nidje nisam rekao sto da se igra.Tesko da ce mi ko povjerovat.
Lijepo bi bilo kad bi mogao da se otvori poseban topik "KLADIONICA",a u njemu posebni pdf LIGE VELIKE PETORKE,LIGE OSMORKE(Belgija,Holandija...) i OSTALE LIGE,3 za 3,KOSARKA...Ovako je sve razbacano i nepregledno
kako me baci mrtvi zenit pih inace sve je dolazilo nocas dje nisam ima vise da uplatim no uplaciva na posranu ligu sampiona
Roma, Metalurg, Teplice....
Ali se moram pohvalit, hendi na Slaviju i X2 na Zilinu uvaceni![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Dobih i ja sinoc nesto sitno.........![]()
Prodje i ovaj tiket!
Dementijeva 1
Genoa 1
Ajax 1
Sparta D1+
30e uplata, isplata 85e
Black daj koji predlog za nocas...![]()
#fakenews
1-3-2-6 BETTING SYSTEM
Kao i kod svakog klađenja potrebno je formirati svoju banku, odnosno iznos novca koji ste spremni potrošiti na klađenje. Ja obično formiram svoju banku za svaki mjesec, a za početni, osnovni ulog uzimam 2% od banke.
Npr. ako mi je banka za ovaj mjesec 100 eura onda će mi početni ulog biti 2 eura, odnosno u tom slučaju 1 unit = 2 euro.
Na kraju svakog mjeseca izračunam koliko mi iznosi banka i na osnovu tog iznosa formiram početni ulog za idući mjesec (2% od banke).
Način igranja ovog sistema sadržan je u samom njegovom imenu. Radi se o tkzv. "Paroli" sistemu. Sistem klađenja je zasnovan na četiri pogođena listića u nizu čime se "zatvara krug". Brojevi u imenu ovog sistema označavaju uloge za 4 listića u nizu.
Početni ulog nam je 1 unit tj. ulog na prvom listiću,
drugi listić u nizu sa ulogom od 3 unita,
treći listić u nizu sa ulogom 2 unita i
četvrti (posljednji) listić sa ulogom od 6 unita.
Kvota po svakom od listića ne bi trebala biti manja od 2,00. Igraču se ostavlja mogućnost da izabere da li će igrati singl, double ili treble na listiću.
CILJ JE ZATVORITI KRUG OD 4 POGOĐENA LISTIĆA U NIZU
Prvi listić: ULOG: 1 unit; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
Ukoliko je listić dobitan igra se drugi u nizu;
UK.PROFIT: 1 unit
Drugi listić: ULOG: 3 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
Ukoliko je listić dobitan igra se treći u nizu;
UK.PROFIT: 4 unita
Treći listić: ULOG: 2 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
Ukoliko je listić dobitan igra se četvrti (posljednji) u nizu;
UK.PROFIT: 6 unita
Četvrti listić: ULOG: 6 unita; UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00
OSTVARENI PROFIT: 12 unita
KRUG JE ZATVOREN
Naveden je idealni slučaj tj. slučaj 4 pogotka u nizu. Za taj slučaj jasno vidimo da se ostvaruje profit koji je jednak 12 unita ili novčanih jedinica.
A šta kada nam listić padne?
Odgovor je vrlo jednostavan jer se vraćamo na sami početak niza i krećemo sa novim krugom, prvim listićem i početnim ulogom od 1 unita.
Ako padnemo na prvom listiću gubimo 1 unit.
Ako padnemo na drugom listiću gubimo 2 unita
(pošto smo na prvom zaradili 1 unit).
Ako padnemo na trećem listiću imamo profit od 2 unita
(pošto smo na prvom i drugom listiću zaradili 4 unita).
Ako padnemo na četvrtom listiću kao da nismo ni igrali tj. igrali smo sa lovom kladionica
(pošto smo na prvom, drugom i trećem listiću zaradili 6 unita).
Prednost ovog sistema je npr. da se može šest puta promašiti tj. ne zatvoriti krug, a sa samo jednim zatvorenim krugom (četiri pogođena listića u nizu) povratiti novac.
Zanimljiv sistemcic, s tim sto bi mozda trebalo malo vecu kvotu odigrat ?
Meni se ne dopada, ne vidim svrhu igranja sa 2 eura za 4.
E sad, druga bi stvar bila kad bi ti banka bila 10 000, pa onda sve shodno tome...
FIBONACCI BETTING SYSTEM
Ovaj sistem klađenja je takođe idealan za početnike ili za one koji mogu da dođu do veće zarade, ali na duže staze.
Fibonacci sistem klađenja se zasniva na jednostavnom nizu artimetičke progresije dva posljednja broja u nizu. Može se imati maximalno 8 pokušaja tj. 8 promašaja u nizu nakon čega se vraćamo na sami početak.
Niz se sastoji od brojeva: 1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34
Princip ovog sistema je vrlo jednostavan. Pretpostavimo da nam svaki broj predstavlja jednu stepenicu. Znači imamo 8 stepenica. Nakon promašaja na nekoj od stepenica idemo stepenicu više odnosno na slijedeći broj u nizu. Kada imamo pogodak spuštamo se dvije stepenice niže odnosno idemo dva broja niže u nizu brojeva.
Glavna suština ovog sistema je da igrač svakim svojim dobitkom pokriva dva prethodna promašaja.
Navedeni brojevi u nizu nam predstavljaju unit-e koje određujemo na osnovu banke koju na početku klađenja formiramo.
Vrijednost kvote po jednom klađenju (listiću) ne bi trebala biti manja od 2,00. Igraču se ostavlja mogučnost da izabere da li će igrati singl, double ili treble na listiću.
PRIMJER ovog sistema:
Pretpostavimo iznos banke: 100 novčanih jedinica
Određivanje vrijednosti unita: 1 unit = 3% od iznosa banke
Početni ulog: 1 unit = 3 novčane jedinice
Kvota po klađenju: 2,00
1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34
1.
ULOG: 3 novčane jedinice;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan ostajem na istoj stepenici i nastavljam sa klađenjem sa istim ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 2 unita tj. 2x3=6 novčanih jedinica.
2.
ULOG: 6 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prethodnu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prethodne stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 3 unita tj. 3x3=9 novčanih jedinica.
3.
ULOG: 9 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 5 unita tj. 5x3=15 novčanih jedinica.
4.
ULOG: 15 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na drugu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom druge stepenice tj. ulogom od 6 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 8 unita tj. 8x3=24 novčanih jedinica.
5.
ULOG: 24 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na treću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom treće stepenice tj. ulogom od 9 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 13 unita tj. 13x3=39 novčanih jedinica.
6.
ULOG: 39 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na četvrtu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom četvrte stepenice tj. ulogom od 15 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 21 unita tj. 21x3=63 novčanih jedinica.
7.
ULOG: 63 novčane jedinice;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na petu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom pete stepenice tj. ulogom od 24 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 34 unita tj. 34x3=102 novčane jedinice.
8.
ULOG: 102 novčane jedinice;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na šestu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom šeste stepenice tj. ulogom od 39 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice.
Postoje još razne razrade ovog sistema klađenja. Npr. Mnogi kladioničari žele da što prije dođu do velike zarade. U tom slučaju razrađena je varijanta ovog sistema da kada imate pogodak spuštate se samo za jednu stepenice (umjesto dvije), a tek kada imate dva pogotka u nizu onda se spuštate za dvije stepenice.
Ovaj nije los samo treba za njega para !
SKRAĆENI “PLATE” SISTEM KLAĐENJA
Za ovaj sistem klađenja nema nekih posebnih uslova. Ja obično koristim singl ili dubl, tj. igram jedan ili dva para na listiću.
Uslovi:
Formirati svoju banku;
Formirati tablicu od 1 do 8;
Na osnovu banke formirati uloge za svaki red tablice od 1 do 8;
Nakon završenog 8 reda u tablici formirati novu banku.
Pretpostavimo da mi je banka 180 novčanih jedinica.
Formiram tablicu sa 8 redova:
Red 1. 5 novčanih jedinica
Red 2. 10 novčanih jedinica
Red 3. 15 novčanih jedinica
Red 4. 20 novčanih jedinica
Red 5. 25 novčanih jedinica
Red 6. 30 novčanih jedinica
Red 7. 35 novčanih jedinica
Red 8. 40 novčanih jedinica
Ukupna suma svih novčanih jedinica u 8 redova tablice mora biti jednaka našoj banci.
Ovaj sistem klađenja zasniva se na vrlo jednostavnom principu “kretanja” po redovima tablice na kojoj su naznačeni naši ulozi.
Za slučaj kada je listić dobitan igramo slijedeći listić sa ulogom koji nikada nije veći od uloga za prethodni listić.
Za slučaj kada je listić promašen igramo slijedeći listić sa ulogom koji predstavlja viši red na našoj tablici tj. uvijrk igramo sa većim ulogom od uloga za prethodni listić.
PRIMJER:
igram listić 1 sa ulogom od 5 novčanih jedinica;
listić 1 dobitni;
igram listić 2 sa istim ulogom od 5 novčanih jedinica;
listić 2 dobitni;
igram listić 3 sa istim ulogom od 5 novčanih jedinica;
listić 3 promašen;
igram listić 4 sa ulogom od 10 novčanih jedinica;
listić 4 promašen;
igram listić 5 sa ulogom od 15 novčanih jedinica;
listić 5 dobitni;
igram listić 6 sa ulogom od 10 novčanih jedinica;
Ovaj način klađenja najvišem volim koristiti za singlove i toplo bih ga preporučio svima. Kvote uopšte nisu bitne.
Mozda smorih, oprastajte
6 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 6 LISTIĆA
Dozvoljen broj promašaja: 2
Rentabilan koeficijent: oko 2,10
Prema tome odabere se 6 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 4 para da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguc i ako se pogode 3 para:
Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5. i 6.
Listić I:
Parovi: 1., 2. i 5.
Listić II:
Parovi: 1., 2. i 6.
Listić III:
Parovi: 1., 3. i 4.
Listić IV:
Parovi: 2., 3. i 4.
Listić V:
Parovi: 3., 5. i 6.
Listić VI:
Parovi: 4., 5. i 6.
SISTEM ZA KLAĐENJE
8 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 6 LISTIĆA
Rentabilan koeficijent: oko 1,60
Prema tome odabere se 8 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 6 parova da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguć i ako se pogode 4 ili 5 parova.
Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. i 8.
Listić I:
Parovi: 1., 2., 3. i 4.
Listić II:
Parovi: 1., 4., 5. i 8.
Listić III:
Parovi: 1., 5., 6. i 7.
Listić IV:
Parovi: 2., 3., 5. i 8.
Listić V:
Parovi: 2., 3., 6. i 7.
Listić VI:
Parovi: 4., 6., 7. i 8.
SISTEM ZA KLAĐENJE
7 DOGAĐAJA KOJI SE RASPISUJU NA 7 LISTIĆA
Rentabilan koeficijent: oko 1,80
Prema tome odabere se 7 parova koji će se igrati. Potrebno je pogoditi bar 5 parova da bi se osigurao bar jedan dobitni listic za povrat uloženog novca. Dobitak je moguć i ako se pogode 4 para.
Odabrani parovi (događaji) su označeni rednim brojevima 1., 2., 3., 4., 5., 6. i 7.
Listić I:
Parovi: 1., 2., 3. i 4.
Listić II:
Parovi: 1., 2., 5. i 6.
Listić III:
Parovi: 1., 3., 5. i 7.
Listić IV:
Parovi: 1., 4., 6. i 7.
Listić V:
Parovi: 2., 3., 6. i 7.
Listić VI:
Parovi: 2., 4., 5. i 7.
Listić VII:
Parovi: 3., 4., 5. i 6.
Altach - St.Polten 1 1.45
Standard - Charleroi 1 1.30
Nantes - Istres 1 1.55
Bohemians - Galway 1 1.30
Ascoli - Gallipoli 1 1.30
shto mislite ovo s jakim ulogom?
ja nebi to igrao sanse nema sve da dodje ....
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks