Predlazem dvoboj iliti troboj![]()
ka tvoja vectra
91.
A ima li kompjuter i kako moze da se chipuje ako nema kompjuter?
Nije mi jasno to..
Nemam pojma brate cekam brzog da mi javi moze li
ako bude moglo to ce onda bit nezdravo kako ce ic
Vazi John
A ne bojim se,nego mi je malo troma Vectra na uspon jbg..
Mada sam se nesto i smorio s njom,ali proce me to. Htio sam novo auto na zimu ali ipak necu![]()
Isto ka ja sa BMW,ja pasata ne silujem kao ti....nisam ga vozio preko 140 jer nisam bio sam,kad je neko samnom lagano vozim a bogami kad sam sam e onda rallyako budes vidio da neko kroz grad manita sa passatom karavanom znaj da sam ja a posebno na kruzne tokove
![]()
Vidji brate ova ce ic brze pa dacemo je i ja i celzinjo guratsalim se vidjecu kako ce bit ipak je on tezak 1300 kg....to sam vidio kad sam morao da ga guram do pumpe
![]()
Hahahhahahahhahahahha a makte se ljudi sa Vectrom sta vam je, nije losa Vectra ali evo priznajem , *ebe je ubrzanje, npr nije za trku 1 na 1 uopste jer joj je ubrzanje ravno nuli ,ali kad predje 100-ku , e tu pocinje da brije a vrlina joj je sto je stabilna dosta ,zato se ne bojim da je vozim 150-160...
E pa ja u krivine jace tako ne bih smio ulecet sa ovakvim zadnjim gumama odma bi me poprijecio mada mu i ovako ne treba mnogodanas kad sam se vraca s posla ima sam na onaj kruzni tok kod dana da zavrsim u onaj zid dje je skracen kruzni,onamo ga iz cetvrte (2k obrtaja) vratih u drugu kad je zaplesa ...ja sam mene vidio vec u zid ....al dobro je idemo dalje
![]()
Xaxaxaxaxa ja nemam incidentata kroz grad jer rekoh ne volim da se bukam
Ali zato ja u krivine ulijecem jace i brijem mnogo jaca auta jer oni nemaju muda da udju tako brzo![]()
Ja sam rely vozac :P
Mene je pasat bio bas stabilan i u jace krivine dok mu nisam skinu zadnje i stavio celavea bogami sad moram malo sporije ali kad krene da zanosi lagano ga vratim vise sam ga naucio
Kad cemo trkuuuuuuuuu????
A odoh da spavam,sjutra sam prva smjena u pm![]()
i ja brate,trka kad dobijem ove nove felme i kad mu stavim normalne gume odnosno 15-ce![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks