Page 57 of 715 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast
Results 1,401 to 1,425 of 17859

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Kovac View Post
    jedino resenje je pobjeci odavde sto prije je moguce...
    Ili se pridruzit DERIKOZAMA,
    svojih GRADJANA i nakrivit KAPU,
    pazit svoj PUPAK I SHUPAK,
    mame daju guzice za sandalice,
    a tate, oboje MOODI za AUDI.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    A dobro to su te Danske fore,ne razumijes ti to.Coek zivi u Dansku 40 god,a nama odje soli pamet sto treba da radimo.Lako je prosipat mudrost sa strane
    Upravo shto ja vidim, tuda je neki "njegoshki" nasha da pricha a tu je, kako on reche samo 4 nedjelje godishnje, a druze, veliki si ti patriota!!!

DIVIM SE CINIZMU KAKAV SE OVDJE JEDINO NA PLANETI ZEMLJI MOZE VIDJET!!!!

I to da se velichaju ili uopshte CIJENE postovi dotichnog je VELIKA zabluda nashe javnosti.

Tebi, milovane sa srecom; Jesi chovjek u poznim godinama koji bi trebao da reaguje kao u tim godinama, ovako nikako u meni nisi doslijedno ostavio utisak : nepristrasnog, nematerijalnog i normalnog chovjeka.

Boli tebe, ka svakog "tica" koji je nedje otisha pa se malo silnuo a tu kad odje dodje kupuje na veliko.

BATALJUJ.
    Download delivery!
    Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Koju novu prichu da pochnem,
    ako RADNICI NE PRIMAJU PLATU ZA SVOJ RAD,
    i niko se nije ORGANIZOVA,
    toga nema u normalne DRZAVE,
    samo u BANANA REPUBLIKE.

Evo rekoshe na B92,
    kad TAJKUNI POKRADU 180 000 radnika u Srbiji ne daju plate,
    onda INSPEKTORI pishu PREKRSHAJNE PRIJAVE,
    PREKRSHAJNE ZA PLACHKU 180 000 radnika.

Da jedan radnik,
    TAJKUNU UKRADE 10 EURA,
    onda pishu KRIVICHNU PRIJAVU.

To su DRZAVE SKOROJEVICA I PRIMITIVACA,
    koji hebu GRADJANE U ZDRAVI MOZAK.

Malinari idu PRED VLADU,
    da SHTRAJKUJU,
    umjesto da se ORGANIZUJU ,
    i sami naprave HLADNJACHU I ZAPOSLE STRUCHNJAKA ZA IZVOZ.

Oli da ti pricham prichu do shjutra,
    kako su to rijeshile CIVILIZOVANE ZEMLJE,
    dhje je to rijesheno REVOLUCIJOM prije 200 godina, kad je srushena BASTILJA, i kad su GRADJANI POBIJEDILI TEROR DRZAVE I VOJSKE.

Otvori ti TEMU,
    pa mi zabrani kritiku, i trazi samo RESHENJE,
    kako se to RESHAVA U CIVILIZOVANE DRZAVE,
    bilo koji problem,
    samo ga nachni i pochni,
    JEDNACHINU SA STO NEPOZNATIH.
    Trazhio ti je odogovor, a ne pjesmicu. I u pravu je totalno, pobjegao si tamo i solis nam pamet postovima u strofama

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Evo ima nekoliko mjeseci da zgrada Muzeja kralja Nikole izgleda kao da je krdo slonova pišalo po njemu.A svaki dan autobusi stranih turista dodju da vide Cetinje i muzej...Ministarstvo kulture ima pare da se leti privatnim avionima na kojekakve izložbe i na kojekakve projekte režimskim umjetnicima,a za spomenik kulture nema.
    Last edited by rain_wind_storm; 15-08-09 at 06:20.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

IZ OKRUŽENJA

RIM - “Kad smo peti put insistirali da poštuju dogovor i da nas prebace s obale do naše jedrilice, iz Aquariusa su izišla tri grmalja i počeli su nas masakrirati. Prvo su se okomili na žene, mene su bacili na beton, drugu curu, od 40 kila, bacili su u more poderavši joj jaknu.

Ja sam s poda molila mog vjerenika da ne reagira jer je bilo očito da žele izazvati goru tučnjavu. On je stajao mirno i šutio, a onda su se dvojica bacili na njega, prvim udarcem su mu zbacili naočale bez kojih ne vidi, a onda su ga mlatili čim su stigli, majicu su mu poderali, evo po njemu modrica i oguljotina, sve se vidi!”

To je samo klimaks duge priče koju nam je telefonski ispripovijedala Elvira Terranova, novinarka talijanske novinske agencije AdnKronos, o nimalo ugodnoj pustolovini njezina društvanca u srijedu u sitnu uru, na kornatskom škoju Katini, u sklopu Parka prirode Telašćica (na putu za Nacionalni park Kornati), na prolazu Mala Proversa, prokopanome još u rimsko doba da bi odijelio dotadašnji poluotok od Dugog otoka.
    Kako nam je ispripovijedala Elvira Terranova, njezino peteročlano društvo je pošlo na mirno krstarenje hrvatskim otocima, u utorak popodne rezerviralo je mjesta za večeru u Aquariusu, uz dogovor da im vlasnik organizira prijevoz s jedrilice na obalu i nazad, poslije večere.

Dok su jedrilicom ulazili u Malu Proversu, približio im se čamac s osobom iz restorana Bagatella, koji ih je pozvao k sebi. Otklonili su, objašnjavajući da su se već predbilježili u Aquariusu. “Ne bih vam ih preporučio, to su prijeki ljudi”, rekao je ugostitelj. “Shvatili smo to kao konkurentsko prepucavanje i nismo marili za upozorenje”, rekla nam je novinarka Terranova.
    Večera, u kojoj je sudjelovalo još jedno četveročlano društvo, očito nije bila najsretnija, pogotovo kad je dvoje gostiju za stolom našlo komadiće stakla u svojim palačinkama.

Uljudno su upozorili, uljudno su im odnijeli te palačinke i donijeli četiri nove.

Na red je došao i račun, 3336 kuna za njih devetero.

Restoran nije primao kartice, gosti su ponudili plaćanje u eurima i nisu bili zadovoljni preračunavanjem u 466 eura, dakle po tečaju od 7,15 kuna za euro.

Platili su, ali su zahtijevali račun, nastavlja Elvira Terranova - i tu su počeli jadi: račun nisu dobili.
    Spomenimo da u Italiji papreno globe mušteriju koja iz restorana, kafića ili trgovine iziđe bez računa za kupljenu robu odnosno uslugu, a ne samo vlasnika.

Po novinarkinim riječima pokunjili su se, da ne bude problema u tuđoj zemlji, te su samo još zahtijevali od vlasnika da ih prebaci do njihove jedrilice. E vraga: “Ništa od toga”, rekli su im u Aquariusu.

“Što ćemo sada? Jedan je u noći, nigdje nikakva barkarijola, mi odjeveni, ne možemo plivati po mrklom mraku…”, prepričava nam Terranova situaciju u kojoj su se našli.

Insistirali su, prijetili da će zvati policiju, ponavljali zahtjev da se poštuje dogovor, a onda su, umjesto prijevoza popili batine.

“Ostali smo bez torbica koje su završile u moru s mobitelima, novčanicima, dokumentima… Na sreću je skiper obližnjeg broda čuo zvuke mlaćenja, prišao je sa svojim bajbotom, pokupio postradale, koga s mula, koga iz mora i prevezao ih do njihove jedrilice.

Posve uplašeni, uvjereni da su se namjerili na opasne luđake, zebući da će napadači sada doći s oružjem i sve ih pobiti, premrli su kad su čuli da im se približava neki čamac - pripovijeda dalje Terranova. Bio je to, međutim, čovjek iz Bagatelle, koji im je rekao da je sve vidio, da mu je strašno žao i neugodno, da je pozvao policiju i da im predlaže da sačekaju policajce, te ih je pitao može li išta učiniti za njih.

“Zamolila sam ga da ode na mul po očale mog vjerenika, ali je rekao da ne smije to, da ga je strah. Odlučili smo uteći glavom bez obzira, dok smo još živi.”

U srijedu je Terranova o užasu kroz koji su prošli obavijestila talijanskog veleposlanika.

Istodobno je, kao prava novinarka, poslala vijest svojoj agenciji, a reagirala je i Ansa, nacionalna agencija talijanskih dnevnika - pa je te agencijske vijesti odmah na svojim internetskim portalima prenijelo više vodećih talijanskih listova, među njima i milanski Corriere della Sera te rimski Il Messaggero, obavještavajući talijansku turističku i inu javnost da u Hrvatskoj može dobiti teške batine tko pita račun.

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by exafloops View Post
    Upravo shto ja vidim, tuda je neki "njegoshki" nasha da pricha a tu je, kako on reche samo 4 nedjelje godishnje, a druze, veliki si ti patriota!!!

I to da se velichaju ili uopshte CIJENE postovi dotichnog je VELIKA zabluda nashe javnosti.

Tebi, milovane sa srecom; Jesi chovjek u poznim godinama koji bi trebao da reaguje kao u tim godinama, ovako nikako u meni nisi doslijedno ostavio utisak : nepristrasnog, nematerijalnog i normalnog chovjeka.

Boli tebe, ka svakog "tica" koji je nedje otisha pa se malo silnuo a tu kad odje dodje kupuje na veliko.

BATALJUJ.
    Najbolje bi ja mislim bilo,da zabranimo odje svaku vrstu kritike bilo kome ko ne zivi u CG zar ne?

Dodje li Vi Mugi sto?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Evo ima nekoliko mjeseci da zgrada Muzeja kralja Nikole izgleda kao da je krdo slonova pišalo po njemu.A svaki dan autobusi stranih turista dodju da vide Cetinje i muzej...Ministarstvo kulture ima pare da se leti privatnim avionima na kojekakve izložbe i na kojekakve projekte režimskim umjetnicima,a za spomenik kulture nema.
    A jos ulaznicu naplacuju 5 eura, mamicu im j....!!! za 15-20 minuta!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by fikadzoni View Post
    Trazhio ti je odogovor, a ne pjesmicu. I u pravu je totalno, pobjegao si tamo i solis nam pamet postovima u strofama
    Ajde na loptu ne na igracha,
    da sam ja jedini problem u CGi,
    to bi lako rijeshili.

Otvori TEMU o shtetnosti kritichara iz diJaspore,
    na razvoj deMONkratije u CGi,
    pa da razmijenimo argumente, mnogi su pobjegli iz CGe,
    shto ne znachi, da su prestali da brinu o svojoj DRZAVI I SVOJOJ RODBINI, jedini pasosh koji imam je CRNOGORSKI.

Da stojim u red za NEZAPOSHLJENE u CGi, ili da IDEM OD SHALTERA DO SHALTERA, DA MOLIM BIROKRATE,
    DA PROCEDURU SKRATE,
    ZA IZDAVANJE DOZVOLA ZA POKRETANJE BIZNISA,
    umjesto shto radim u Kraljevinu Dansku i izdrzavam mnogobrojnu familiju, i odvojim poneshto i za pojedince , koje interesuje NAPREDAK CGe,
    ja sam izabrao , SLOBODU, RAVNOPRAVNOST, JEDNAKOST, HUMANOST I SOLIDARNOST I ZIVOT BEZ LJUBLJENJA GUZICE VLASTODRZCIMA.

JOSH JEDNU VEOMA VAZNU STVAR ZA MOJU MOTIVACIJU I UCHESHCE NA FORUMU,
    IMA LJUDI OD KOJIH DOBIJAM PODRSHKU I KOJI SU ZAHVALNI,
    IMA I ONIH, KOJI ME VOLE KA` SO U OCHI,
    ALI JE NAJMANJE ONIH, KOJI SU RAVNODUSHNI NA MOJE ARGUMENTE I KRITIKU POSTOJECEG DRUSHTVENOG NEUREDJENJA U CRNOJ GORI, ZATO CU JA NASTAVIT MOJU MISIJU, BEZ OBZIRA NA KRITIKE,
    JER NIJESAM OD ONIH, KOJI SAMO PAZE SVOJ PUPAK&SHUPAK.
    Last edited by milovan; 15-08-09 at 12:35.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    IZ OKRUŽENJA

RIM - “Kad smo peti put insistirali da poštuju dogovor i da nas prebace s obale do naše jedrilice, iz Aquariusa su izišla tri grmalja i počeli su nas masakrirati. Prvo su se okomili na žene, mene su bacili na beton, drugu curu, od 40 kila, bacili su u more poderavši joj jaknu.

Ja sam s poda molila mog vjerenika da ne reagira jer je bilo očito da žele izazvati goru tučnjavu. On je stajao mirno i šutio, a onda su se dvojica bacili na njega, prvim udarcem su mu zbacili naočale bez kojih ne vidi, a onda su ga mlatili čim su stigli, majicu su mu poderali, evo po njemu modrica i oguljotina, sve se vidi!”

To je samo klimaks duge priče koju nam je telefonski ispripovijedala Elvira Terranova, novinarka talijanske novinske agencije AdnKronos, o nimalo ugodnoj pustolovini njezina društvanca u srijedu u sitnu uru, na kornatskom škoju Katini, u sklopu Parka prirode Telašćica (na putu za Nacionalni park Kornati), na prolazu Mala Proversa, prokopanome još u rimsko doba da bi odijelio dotadašnji poluotok od Dugog otoka.
    Kako nam je ispripovijedala Elvira Terranova, njezino peteročlano društvo je pošlo na mirno krstarenje hrvatskim otocima, u utorak popodne rezerviralo je mjesta za večeru u Aquariusu, uz dogovor da im vlasnik organizira prijevoz s jedrilice na obalu i nazad, poslije večere.

Dok su jedrilicom ulazili u Malu Proversu, približio im se čamac s osobom iz restorana Bagatella, koji ih je pozvao k sebi. Otklonili su, objašnjavajući da su se već predbilježili u Aquariusu. “Ne bih vam ih preporučio, to su prijeki ljudi”, rekao je ugostitelj. “Shvatili smo to kao konkurentsko prepucavanje i nismo marili za upozorenje”, rekla nam je novinarka Terranova.
    Večera, u kojoj je sudjelovalo još jedno četveročlano društvo, očito nije bila najsretnija, pogotovo kad je dvoje gostiju za stolom našlo komadiće stakla u svojim palačinkama.

Uljudno su upozorili, uljudno su im odnijeli te palačinke i donijeli četiri nove.

Na red je došao i račun, 3336 kuna za njih devetero.

Restoran nije primao kartice, gosti su ponudili plaćanje u eurima i nisu bili zadovoljni preračunavanjem u 466 eura, dakle po tečaju od 7,15 kuna za euro.

Platili su, ali su zahtijevali račun, nastavlja Elvira Terranova - i tu su počeli jadi: račun nisu dobili.
    Spomenimo da u Italiji papreno globe mušteriju koja iz restorana, kafića ili trgovine iziđe bez računa za kupljenu robu odnosno uslugu, a ne samo vlasnika.

Po novinarkinim riječima pokunjili su se, da ne bude problema u tuđoj zemlji, te su samo još zahtijevali od vlasnika da ih prebaci do njihove jedrilice. E vraga: “Ništa od toga”, rekli su im u Aquariusu.

“Što ćemo sada? Jedan je u noći, nigdje nikakva barkarijola, mi odjeveni, ne možemo plivati po mrklom mraku…”, prepričava nam Terranova situaciju u kojoj su se našli.

Insistirali su, prijetili da će zvati policiju, ponavljali zahtjev da se poštuje dogovor, a onda su, umjesto prijevoza popili batine.

“Ostali smo bez torbica koje su završile u moru s mobitelima, novčanicima, dokumentima… Na sreću je skiper obližnjeg broda čuo zvuke mlaćenja, prišao je sa svojim bajbotom, pokupio postradale, koga s mula, koga iz mora i prevezao ih do njihove jedrilice.

Posve uplašeni, uvjereni da su se namjerili na opasne luđake, zebući da će napadači sada doći s oružjem i sve ih pobiti, premrli su kad su čuli da im se približava neki čamac - pripovijeda dalje Terranova. Bio je to, međutim, čovjek iz Bagatelle, koji im je rekao da je sve vidio, da mu je strašno žao i neugodno, da je pozvao policiju i da im predlaže da sačekaju policajce, te ih je pitao može li išta učiniti za njih.

“Zamolila sam ga da ode na mul po očale mog vjerenika, ali je rekao da ne smije to, da ga je strah. Odlučili smo uteći glavom bez obzira, dok smo još živi.”

U srijedu je Terranova o užasu kroz koji su prošli obavijestila talijanskog veleposlanika.

Istodobno je, kao prava novinarka, poslala vijest svojoj agenciji, a reagirala je i Ansa, nacionalna agencija talijanskih dnevnika - pa je te agencijske vijesti odmah na svojim internetskim portalima prenijelo više vodećih talijanskih listova, među njima i milanski Corriere della Sera te rimski Il Messaggero, obavještavajući talijansku turističku i inu javnost da u Hrvatskoj može dobiti teške batine tko pita račun.
    Koja srcedrapajuća priča jadnih Talijana koje, zamisli, prebiše ni krive ni dužne. Toliko su ih prebili da su odmah pobjegli na jahtu i nastavili ljetovanje a danas se ne sjećaju tko ih je to uopće tukao. Sve rane koje imaju su par ogrebotina na ruci jednog od njih. Zaboravlja ova "novinarka" ispričat kako su im u restoranu dozvolili da unesu svoje vino (ni manje ni više nego devet boca). Zaboravila je ispričat kako su tražili račun ispisan u eurima što po hrvatskom zakonu nema šanse da dobiju pa ga baš zato nisu ni dobili.

Eh kad bi ispričao sve svoje događaje sa tom "mi-smo-iznad-svih" nacijom bio bi to bestseller. Milijun puta sam dolazio u situaciju da ih šutiram nogama u getribe ali mi ih onako male bilo nekako žao pa bi ih samo potjero. Koliko su puta dlake podmetali u hranu i to nakon što bi skoro sve pojeli samo da ne plate račun. I prazne boce od vina popijenog bi skrivali da ih ne bi platili. Lani su momku na plaži ispred nosa pokrali blagajnu od sladoleda i to dok je gospođa momka zagovarala gospodin je krao. Na sreću pa je jedan pošteni gost na plaži vidio što rade i prijavio mi. Nitko to nije spomenuo u novinama. Bitno je spomenut kako je jedan od njih na Kornatima popušio (vjerojatno) zasluženi šamarčić. Pljuc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Koja srcedrapajuća priča jadnih Talijana koje, zamisli, prebiše ni krive ni dužne. Toliko su ih prebili da su odmah pobjegli na jahtu i nastavili ljetovanje a danas se ne sjećaju tko ih je to uopće tukao. Sve rane koje imaju su par ogrebotina na ruci jednog od njih. Zaboravlja ova "novinarka" ispričat kako su im u restoranu dozvolili da unesu svoje vino (ni manje ni više nego devet boca). Zaboravila je ispričat kako su tražili račun ispisan u eurima što po hrvatskom zakonu nema šanse da dobiju pa ga baš zato nisu ni dobili.

Eh kad bi ispričao sve svoje događaje sa tom "mi-smo-iznad-svih" nacijom bio bi to bestseller. Milijun puta sam dolazio u situaciju da ih šutiram nogama u getribe ali mi ih onako male bilo nekako žao pa bi ih samo potjero. Koliko su puta dlake podmetali u hranu i to nakon što bi skoro sve pojeli samo da ne plate račun. I prazne boce od vina popijenog bi skrivali da ih ne bi platili. Lani su momku na plaži ispred nosa pokrali blagajnu od sladoleda i to dok je gospođa momka zagovarala gospodin je krao. Na sreću pa je jedan pošteni gost na plaži vidio što rade i prijavio mi. Nitko to nije spomenuo u novinama. Bitno je spomenut kako je jedan od njih na Kornatima popušio (vjerojatno) zasluženi šamarčić. Pljuc
    braco vi hrvati zaista imate problem sa ksenofobijom i sto ga se prije resite to bolje inace ce vas nego "omesti" ka da vas nikad nije ni bilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    braco vi hrvati zaista imate problem sa ksenofobijom i sto ga se prije resite to bolje inace ce vas nego "omesti" ka da vas nikad nije ni bilo
    Problemi sa ksenofobijom?

Zato što sam opisao drugu stranu medalje jer, valjda to znaš i sam, svaka medalja ima lice i naličje? Ponekad je jako poučno pogledat obje te strane inače čovjek može ostat zatupljen gledanjem u samo jednu stranu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Problemi sa ksenofobijom?

Zato što sam opisao drugu stranu medalje jer, valjda to znaš i sam, svaka medalja ima lice i naličje? Ponekad je jako poučno pogledat obje te strane inače čovjek može ostat zatupljen gledanjem u samo jednu stranu.
    braco zivim u bd or rodjenja i od turizma , sve znam i lice i nalicje ali nacionalno rasnih sukoba kao kod vas u drugim turistickim drzavama nem u toj mjeri , mislim na drzave u okruzenju . evo recimo planiram pocetkom devetog mjeseca , neznam da li cemo se razumjeti ako kazem samo ime mjeseca , da odem sa suprugom na jedan jednonedeljni izlet to plitvica trgira i obalom . da li da se nadam da ce nam neko polomiti kola samo zato sto su tablici iz cg ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    braco zivim u bd or rodjenja i od turizma , sve znam i lice i nalicje ali nacionalno rasnih sukoba kao kod vas u drugim turistickim drzavama nem u toj mjeri , mislim na drzave u okruzenju . evo recimo planiram pocetkom devetog mjeseca , neznam da li cemo se razumjeti ako kazem samo ime mjeseca , da odem sa suprugom na jedan jednonedeljni izlet to plitvica trgira i obalom . da li da se nadam da ce nam neko polomiti kola samo zato sto su tablici iz cg ?
    Kad god idem u CG putujem s istim pitanjem. Šti više idem tamo to me pitanje sve manje opterećuje. Da li će ti netko polomit auto u Hrvatskoj zato što imaš CG tablice? Mislim da si pitanje postavio na krivom mjestu i krivoj osobi. To pitanje postavi svim onim Crnogorcima koji svakodnevno prolaze kroz Hrvatsku, ljetuju ovdje ili dolaze samo na izlet. Vidi koliko njih dolazi a onda izračunaj koliko je to automobila polomljeno. Valjda ćeš pronaći nekakav postotak kolike su šanse da ti se to dogodi. Ja mislim da su jako jako male ali ih ima jer SVUGDJE na bijelom svijetu ima budala. SVUGDJE!!

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

a kane ta pricha braco..
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    a kane ta pricha braco..
    Đe si išo pa znaš?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    a kane ta pricha braco..
    A što to u mojoj priči nije točno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ma baljezgaju ljudi da bi imali sto pricati
    ja od 1996 godine idem za hr svojim autom na cg table i do sad sam imao
    -jedan srednjak
    -dva ablendovanja
    -jedno nabijanje u stit kod slanog

a sve je to bilo u jednom danu kada sam se vracao kuci a oni majmuni na trgu b.jelacica
    iz srbije su izigravali nesto

koga je strah neka se zabije ispod rase i pssst

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BATALJUJ.

Sa velikim ogorcenjem citam postove ovih par kolega koji su se obrusili na Milovana. Iskreno moram reci da dosada nazalost nisam imao nikakvog kontakta sa njim, ali uvijek rado procitam njegovo osvrtanje na ove nase(ne)prilike u CG i pri tome se redovno od srca nasmijem. Kakve to veze ima gdje on zivi i na koliko on dolazi u domovinu? Sto, da necete da kazete da mi koji smo u inostranstvu manje volimo CG i nismo informisani sta se ovdje desava? Najvise me boli sto vas par skorojevica uzimate za pravo da vrijedjate covjeka od 60 godina, koji bi vam u najmanju ruku otac mogao biti i koji sve postove pise zato sto mu je CG na srcu. Nego, dako od januara skinu te vize pacete i vi "dusebriznici"moci malo izac iz vama tako "grozne"Crne Gore, a do tada se uzdrzite od ucutkavanja forumasa gdje god oni zivjeli i iz koje god perspektive oni pisali...

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    472 Posts

Eo ja se vratih sa odmora,bijah na jednom od Hrvatskih ostrva prije nekoliko dana.
    Ziv i zdrav,vozilo neogrebano.
    I mogu Vi rec da sam odusevljen toplinom i srdacnoscu ljudi koje sam sreo tamo.
    Sto rece Braco ajvana ima svudje,oces li nalecet na nekoga zavisi samo od srece.
    Ta sva paljenja,lomljenja,unistavanja i ostale stetne rabote,su svakako za osudu.
    Medjutim,pita bi Ve kako bi reagovali Vi,da ste bili na mjestu ljudi ciji su domovi sramno opljackani,popaljeni,i unisteni.
    I jednog lijepog suncanog dana vidite dojucerasnje "neprijatelje" kako lagano uzivaju sirom Vase drzave i kuliraju.
    Last edited by Sidewinder; 15-08-09 at 19:45.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Eo ja se vratih sa odmora,bijah na jednom od Hrvatskih ostrva prije nekoliko dana.
    Ziv i zdrav,vozilo neogrebano.
    I mogu Vi rec da sam odusevljen toplinom i srdacnoscu ljudi koje sam sreo tamo.
    Sto rece Braco ajvana ima svudje,oces li nalecet na nekoga zavisi samo od srece.
    Ta sva paljenja,lomljenja,unistavanja i ostale stetne rabote,su svakako za osudu.
    Medjutim,pita bi Ve kako bi reagovali Vi,da ste bili na mjestu ljudi ciji su domovi sramno opljackani,popaljeni,i unisteni.
    I jednog lijepog suncanog dana vidite dojucerasnje "neprijatelje" kako lagano uzivaju sirom Vase drzave i kuliraju.
    Neka si se ti druže lijepo proveo a sve ostalo manje više nije ni važno

Žao meni što se nisi javio dok si prolazio da svrneš na fetu pršuta i sira te koju putničku

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by Referee View Post
    Sa velikim ogorcenjem citam postove ovih par kolega koji su se obrusili na Milovana. Iskreno moram reci da dosada nazalost nisam imao nikakvog kontakta sa njim, ali uvijek rado procitam njegovo osvrtanje na ove nase(ne)prilike u CG i pri tome se redovno od srca nasmijem. Kakve to veze ima gdje on zivi i na koliko on dolazi u domovinu? Sto, da necete da kazete da mi koji smo u inostranstvu manje volimo CG i nismo informisani sta se ovdje desava? Najvise me boli sto vas par skorojevica uzimate za pravo da vrijedjate covjeka od 60 godina, koji bi vam u najmanju ruku otac mogao biti i koji sve postove pise zato sto mu je CG na srcu. Nego, dako od januara skinu te vize pacete i vi "dusebriznici"moci malo izac iz vama tako "grozne"Crne Gore, a do tada se uzdrzite od ucutkavanja forumasa gdje god oni zivjeli i iz koje god perspektive oni pisali...
    Stvarno je sramota da se bilo ko buni zbog Milovanovoga ili bilo cijega pisanja po forumu! Covjek prica ono sto on vidi, sto je vidio i iskusio, pa makar se ne slagali u svakoj stavci sa njim, ne mozemo prenebregnuti cinjenicu da je u pravu poprilicno!
    A i da nije, ko ima pravo da mu zamjeri sto sa brda vise vidi no onaj pod brdo!!! Njegovo je "brdo" malo vise i zivotnim iskustvom no mnogih odavde, no kako ocete.

I nagrdiste ovu temu nekakvim odvratnim prepucavanjima...nekima se izgleda rat nikad zavrsit nece.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Kad god idem u CG putujem s istim pitanjem. Šti više idem tamo to me pitanje sve manje opterećuje. Da li će ti netko polomit auto u Hrvatskoj zato što imaš CG tablice? Mislim da si pitanje postavio na krivom mjestu i krivoj osobi. To pitanje postavi svim onim Crnogorcima koji svakodnevno prolaze kroz Hrvatsku, ljetuju ovdje ili dolaze samo na izlet. Vidi koliko njih dolazi a onda izračunaj koliko je to automobila polomljeno. Valjda ćeš pronaći nekakav postotak kolike su šanse da ti se to dogodi. Ja mislim da su jako jako male ali ih ima jer SVUGDJE na bijelom svijetu ima budala. SVUGDJE!!

1.nijedno auto sa hr tablicama nije demolirano u CG,osim nesto malo kad je bilo EP u kosarci.
    2.nijedan autobus sa HR tablicama koji prevozi turiste na D.Brijegu nije bio zadržavam više od 10min.
    3.Nijedan Hrvat u CG nije imao probleme tokom ljetovanja u CG,bilo da je na moru ili planini.
    4.Naši prolaze kako kad u Hrvatskoj.Znam 2 cure koje su uplatile 14 dana na Hvar a vratile su se poslije 5 dana koliko su ljudi bili gostoljubivi prema njima i PG tablicama.
    5.Moj Braco,prošlog ljeta sam i ja isti ima neprijatnosti sa radnikom na ulazu u dubrovački akvarijum,pa onda u jednoj prodavnici,a sve zbog mog naglaska.
    6.Što ne kažeš kako je mislim češki ili slovački oskarom nagrađivan režiser popio batine na sred Straduna od jednog vlasnika restorana?
    7.Slični ste nama,vi bi da gosti ne dolaze a da vam daju peneze.
    8.Slažem se sa tobom da budala ima svugdje,ali dok se te budale ne opamete biće svega i svačega.
    Last edited by rain_wind_storm; 16-08-09 at 07:31.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

BATALJUJ.
    Kakva glupa priča!!! Što ti znaš o patriotizmu? Misliš ako čovjek ne živi u ovoj jadnohj državi da ne može biti patriota? Provjeri prvo koliko je Milovan pomogao pa pričaj. Trebalo bi sa poštovanjem da mu se obraćaš. Nebitna je njegova politička orjentacija i to da li se mi sa njim slažemo ili ne, ali čovjek bi mogao reć, živim u Dansku, ko vas...
    Nijesam ja Milovanu nikakav advokat, mnogo puta se čak ja i on nijesmo na forumu složili, ali ovakvi postovi ne priliče, ako ništa bar je malo stariji forumaš od tebe.
    Sorry na off topic ali ne volim ovakva pljuvanja.
    P.S. Eto ove "velike patriote" što ostadoše odje čudo učinješe za napredak Crne Gore. Odje su da bi punili privatne džepove.
    P.S. A sad me izvinite idem na plažu hehe. jedva čekam da se turisti razidju pomalo, dosta je bilo, sad svi svojim kućama da se i mi malo na miru brčnemo. Nemam dje peškir stavit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Davno sam rijeshio lichnu egzistenciju,
    josh da vidim sve vas u CGi,
    da ste srecni i zadovoljni,
    pa neka mi dusha napusti tijelo, da se u grob ne prvrcem.

A mladi ljudi su buntovni,
    ja sam od njih najvishe uchio, kao Sokrat od supruge, koja ga polijevala pomijama ili splachinama, takva je sudbina svih ljudi,
    koji zele da nose svoj krst i pomognu drugima koji su posustali.

Shto vishe chovjeka razapinju, kamenuju, pljuju za vrijeme zemaljskog zivota,
    to ga vishe slave poshto istegne papke.

Hvala svima koji mi pomazu da nosim svoj krst,
    a i onima shto me kamenuju i pljuju,
    i oni su dio moga naroda, koje sam smjestio u veliko Milovanovo srce, sa tri shtenta, koje ce brzo prestat da udara i napaja ovo malo mozdanih celija, koje su josh aktivne.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Puno je primorje turista...
    Ako septembar bude lijep eto $$$

Page 57 of 715 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157557 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (2 members and 5 guests)

1. rzeljko,
  2. Clubbin'