View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 244 of 2250 FirstFirst ... 1441942342402412422432442452462472482542943447441244 ... LastLast
Results 6,076 to 6,100 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    O
    Golmani.
    Ako ćemo pravo i pošteno, mi dobrog golmana nemamo. To i nije neki veliki problem ako se uzme u obzir da ga slabo koja reprezentacija, pa i jaki evropski klub uopšte imaju, pa se oko toga ne vrijedi nervirati.
    Činjenica je da je sve manje dobrih golmana, a i onih koji išta vrijede ima toliko da se mogu nabrojati na prstima jedne ruke.
    A opet, davao bih više šansu Božoviću nego Poleksiću, jer tvrdim da je bolji golman od njega, samo što Poleksić ima nenormalno mnogo sreće u situacijama 1 na 1, pa ga igrač pogodi jer mu je završnica katastrofalna.
    Božović je po mom mišljenju dosta perspektivniji, kvalitetniji i školovaniji golman od ovoga, pa neka ovaj meša u Debrecin još 10 sezona što se mene tiče.
    A i mlađi je.
    Mislio sam da ce te postedjet Poleksica bar posle ove utakmice. Iz ugla iz kojega sam ja gledao utakmica je izgledala znatno drugacije. U prvom poluvremenu kad smo bili masu gori i odbrana imala masu kikseva nismo primili go (cista sreca Poleksica!?). U drugom ulazi Bozovic i iz jednoga jedinoga suta u cijelo poluvrijeme prima go. I to potpuno bezveznoga suta (da se ogradim - bar iz moga ugla je tako izgledalo, a cini mi se i na ovaj snimak).

Ako si sa ovim sto si napisa' mislio samo da se nasalis izvini sto sam te ozbiljno shvatio.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Da možemo sabrat kvalitete njih dvojice, dobili bi jednog od boljih golmana Evrope.

Poleksić ima vrhunski relfeks koji se rijetko vidja, ali se ne snalazi ni u petercu, a ne šire. Božović ima bolji osjećaj za prostor, kontroliše šesnaesterac, istrčava, školovan je kao što neko reče, ali refleks mu nije ni blizu Poleksićevog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bozovic kontrolise sesneasterac i ima osjecaj za prostor? To mu je jedna od rijetkih mana, pogotovo kod prekida gdje je izraziti linijas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene je Djalovic odusevio,momak uvijek daje 100% sebe,trci,bori se,vrsi konstantni presing,zna da da gol....
    Sto se tice utakmice,kad smo s ovakvom igom pobijedili jednu ostrvsku repku,onda coek mora bit srecan....
    Inace treba imat u vidu da nam je u svakoj liniji tima falio najbolji igrac,s Basom, Boskovicem i Mirkom ce to bit mnogo bolje,mora........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bozovic kontrolise sesnaesterac i ima osjecaj za prostor???

MADGOD ... nadam se da si se zajebavao samo?
    Znaci ... ako je iko od golmana Buducnosti PLIVAO U PRAZNO po sensaestercu onda je to BOZOVIC ...
    VIdio sam par puta da je praxu nastavio i u Partizanu ...
    A i sinoc je 1x bas vidno zaplivao u prazno...

Sve u svemu ... dobar golman , samo da batali sa plivanjem ... ne mozes bit uspjesan u dva sporta jbg...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Djalovic je machka :-) http://i29.tinypic.com/o1kbt.jpg
    ps:slika je radjena u 1600*1200 i zbog toga je textura slaba ali uskoro cu postavit vishe njih na webshot a mozda uradim meni za pes!!!
    Last edited by night_silence; 14-08-09 at 00:23.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Mislio sam da ce te postedjet Poleksica bar posle ove utakmice. Iz ugla iz kojega sam ja gledao utakmica je izgledala znatno drugacije. U prvom poluvremenu kad smo bili masu gori i odbrana imala masu kikseva nismo primili go (cista sreca Poleksica!?). U drugom ulazi Bozovic i iz jednoga jedinoga suta u cijelo poluvrijeme prima go. I to potpuno bezveznoga suta (da se ogradim - bar iz moga ugla je tako izgledalo, a cini mi se i na ovaj snimak).

Ako si sa ovim sto si napisa' mislio samo da se nasalis izvini sto sam te ozbiljno shvatio.
    Brate, vrijeme će pokazati.
    Doć' će pod Goricu jedna malo jača reprezentacija, tipa Francuske, Srbije ili Portugala, pa ćeš da vidiš kakav je golman Poleksić, kad bude imao protiv sebe jednog Riberija, Anrija, Ronalda ili Kvarežmu.
    Makni mi ga tamo častiti, golman Tatabanje bivši. Uf.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E dobro je da se srbija odma uracuna u jace reprezentacije.. raspanuce se odma poslije svjetskog, ako se uopste na njega i plasiraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E Vlado prvo pricas kako je golman koji brani u srpskom klubu bolji od nekog drugog, a zatim nekima stavljas so na ranu kako je Srbija jaka reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Solution View Post
    E dobro je da se srbija odma uracuna u jace reprezentacije.. raspanuce se odma poslije svjetskog, ako se uopste na njega i plasiraju.
    Vlado je, u stvari, mislio na Hrvatsku, omaklo mu se Vlado, mislim, sto nema smisla, nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Brate, vrijeme će pokazati.
    Doć' će pod Goricu jedna malo jača reprezentacija, tipa Francuske, Srbije ili Portugala, pa ćeš da vidiš kakav je golman Poleksić, kad bude imao protiv sebe jednog Riberija, Anrija, Ronalda ili Kvarežmu.
    Makni mi ga tamo častiti, golman Tatabanje bivši. Uf.
    Pa branio je npr. protiv Juventusa i bio odlican. Odlicno je branio u italijanskoj ligi barem ono sto sam ja gledao i citao U svakom slucaju nisu mi jasne kritike na njegov racun kad se do sad pokazao kao dosta dobar. Ne kazem da je vrhunski golman ali...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Brate, imam ja neko svoje viđenje tih njegovih odbrana.
    Mislim da dovoljno pratim i poznajem fudbal da bih mogao da procijenim neke stvari.

Sjetite se vi, koji zatvarate oči pred istinom, gola Georgieva pod Goricom, iz onog slobodnog udarca u 95. minutu.

I da, zatvorite ponovo oči i recite da je on uradio sve što je mogao... blah...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnooooogo ozbiljnji sut od ovoga iz Velsa. Bio sam direktno iza gola i vjeruj mi da ga tri Bozovica ne bi odbranila.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Svaki forum ima svog moderatora koji treba s'vremena na vrijeme da obrishe komentare koji raspravu (na neki nachin i glas naroda) vode u nekom pogreshnom smjeru (da ne rechem shto drugo) !!!Kad dodje do mecha izmedju Crne Gore i Srbije onda ce to biti ok!!!Nego vidjoh sad izjavu Filipovica kako je prezadovoljan igrom i svako dobronamjeni ce rec da to jednostavno ne smije da se kaze jer je REALNO potencijal nashe reprezentacije mnogo veci i ja sa pozitivnim osjecajem ochekujem mec u Sofiji!!!Drinchic i Pekovic su imali losh dan i sigurno ce odigrat bolje!!!Vuchinic,Damjanovic,Basha,Boshkovic i Zverotic nisu igrali i ochekujem da ce i oni shvatit znachaj utakmice i odigrat srcem a ako se tome doda i Djalovic koji nije najkompletniji napadach ali ima vidljivu zelju da se konstantno vrshi pritisak na protivnichku odbranu nama zime!!!Jedino shto objektivno fali je ruka trenera da ih josh bolje organizuje a opet je pitanje koliko on to u malom vremenskom roku moze da uradi!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    13 Posts

http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=313130

joveta legendo...dabogda nadmašio ronaldov transfer

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Pomenuo sam Drinchica i Pekovica jer su oni po meni standardni prvotimci na bilo koju verziju reprezentacije a ako bi trazili loshe pojedince po meni je na prvo mjesto Kashcelan jer onako izgubit dvije lopte na sredinu je katastrofa!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj post je obrisan, a post ovoga srbijanskog soviniste koji uci narod sto ce ko da radi je ostavljen, je li?

Jebu nas u zdrav mozak 100 godina, pa im to dozvoljavate i dalje. Gori ste od njih, terazijci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Owemurgerge View Post
    e ovako, da pojasnim: veliki broj ljudi na forumu srbijansku reprezentaciju dozivljava kao svoju, ja cu licno navijati i za srbijansku i za crnogorsku, i smatram da to ne bi nikome trebalo da predstavlja problem. mislim da nam treba ovaj topic, iz prostog razloga sto bi se na ovaj nacin prekinula glupa rasprava i prepucavanje na temama o crnogorskoj reprezentaciji - ko navija za srbiju, neka pise ovdje, ko navija za crnu goru tamo - i to je to. bez vrijedjanja, i dobronamjerno. i naravno, bez politike jednostavno, ima nas ovdje dosta koji ne nalaze prostor za raspravu o reprezentaciji koju smatraju svojom, jer se automatski smatraju kao provokatori medju nekim clanovima foruma. ovaj topic bi predstavljao neko kompromisno resenje, gdje bi svaki dobronamjeran komentar sa bilo koje strane bio prihvacen; a svaki sovinisticki i maliciozan komentar brisandakle, ovo nije nista drugo nego pokusaj da se svi mi okrenemo ka kvalitetnoj raspravi, a ne prema daljim prepucavanjima i glupostima. a ako nekom smeta to sto odredjen broj ljudi ovdje zeli da raspravlja o necemu sto smatraju dijelom sebe, istovremeno ne vrijedjajuci one druge - onda je stvarno podforum otisao u 3pm dakle, da probamo ovako, a ako ne bude islo "u pravom smjeru", topic je najlakse izbrisati ili zakljucati, bez icije ljutnje.
    Pa jel naslov ovoga topica CG reprezentacija, ili sam ja pogrijesio?
    Mene licno ne interesuje kako igra Srbija, i ne idem na taj topik, interesuje me taman koliko i BiH ili Hrvatska ni manje ni vise...
    Prvokatori su oni koji dodju na ovaj topic da pricaju kako ce sjedjet doma i gledat neku drugu reprezentaciju...Mislim da bi bili na svakom drugom forumu banovani, ali ajde, kakva drzava, takav i forum...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja bih voio da Niksicani vise prate njihovu a manje nasu reprezentaciju a ja evo obecevam da se necu petljat u njihova posla kao sto ni do sad nisam.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    I ja bih voio da Niksicani vise prate njihovu a manje nasu reprezentaciju a ja evo obecevam da se necu petljat u njihova posla kao sto ni do sad nisam.
    aj objasni ovo??? koja je to nasa (reprezentacija) a koja to vasa ???
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Owemurgerge View Post
    e ovako, da pojasnim: veliki broj ljudi na forumu srbijansku reprezentaciju dozivljava kao svoju, ja cu licno navijati i za srbijansku i za crnogorsku, i smatram da to ne bi nikome trebalo da predstavlja problem. mislim da nam treba ovaj topic, iz prostog razloga sto bi se na ovaj nacin prekinula glupa rasprava i prepucavanje na temama o crnogorskoj reprezentaciji - ko navija za srbiju, neka pise ovdje, ko navija za crnu goru tamo - i to je to. bez vrijedjanja, i dobronamjerno. i naravno, bez politike jednostavno, ima nas ovdje dosta koji ne nalaze prostor za raspravu o reprezentaciji koju smatraju svojom, jer se automatski smatraju kao provokatori medju nekim clanovima foruma. ovaj topic bi predstavljao neko kompromisno resenje, gdje bi svaki dobronamjeran komentar sa bilo koje strane bio prihvacen; a svaki sovinisticki i maliciozan komentar brisandakle, ovo nije nista drugo nego pokusaj da se svi mi okrenemo ka kvalitetnoj raspravi, a ne prema daljim prepucavanjima i glupostima. a ako nekom smeta to sto odredjen broj ljudi ovdje zeli da raspravlja o necemu sto smatraju dijelom sebe, istovremeno ne vrijedjajuci one druge - onda je stvarno podforum otisao u 3pm dakle, da probamo ovako, a ako ne bude islo "u pravom smjeru", topic je najlakse izbrisati ili zakljucati, bez icije ljutnje.
    Ja sam jos prije nedje ima dosta vremena od tada sa jos nekim forumasima predlozio da se malo reorganizuje ovaj forum sa razlogodm da ne bi dolazilo do ovakvih stvari. Posjecujem dosta sportskih foruma i vjerujte da niidje nijesam vidio da je ovako napravljen kao ovaj ovdje. Ne zelim da kritikujem i smanjim vaznost posla koji ljudi rade na odrzavanju ovog foruma ali mislim da su promjene uvijek dobrodosle svuda pa zasto ne i ovdje.

Zasto kazem da nidje vidio nijesam ovako postavljen forum. Pa ovdje je sve nagurano prosto receno u jedan pod-forum i CG reprezentacija i reprezentacije jos neke nije sad bitno koje...kao i svi ostali sportovi...
    Zar ne bi bilo ljespe napraviti pod-forume CG Sport pa u njemu pod-forume fudbal ,kosarka,itd koji se ticu samo CG reprezentacija i ostalog ...
    Ostalima napraviti podforume i smestiti u njega kao na primjer,sport srbija,sport hrvatska,sport bosna itd da ne nabrajam sve sad jer vjerujem da bi u svim tim forumima bilo za svakoga po nesto zar ne.... Nego to je vec malo vise posla a mi smo Crnogorci sto podrazumijeva da smo lijeni pa je ljepse ovako sve na gomilu pa ko sto ugrabi

Mislim da bi administratori mogli makar nesto od ovoga da urade po ovom pitanju...

Pozdrav i svako dobro!
    Last edited by Montenegrino-CT; 15-08-09 at 09:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    aj objasni ovo??? koja je to nasa (reprezentacija) a koja to vasa ???
    Tvoja ocigledno ista koja i moja jer ti je lokacija Montenegro, Niksic.

Ovo se odnosilo na ove sto su iz virtuelnog Serbia, Niksic.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeba vas Montenegro vise.CRNA GORA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na eurosport2 Nagoya i Igor Burzanovic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Jeba vas Montenegro vise.CRNA GORA
    Amin. I meni se svidja Montenegro, ali kad smo ovdje kod nas, dajte da se zovemo kako treba..
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Page 244 of 2250 FirstFirst ... 1441942342402412422432442452462472482542943447441244 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)