Page 233 of 830 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... LastLast
Results 5,801 to 5,825 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

J€bo te patak, stvarno, upravo mi je došlo obavještenje da na 111 imamo , novi "KANAL" , oni to zovu "KANAL"! Ljudi, oni se ne zajebavaju, oni nas definitivno j€bu u zdrav mozak!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    J€bo te patak, stvarno, upravo mi je došlo obavještenje da na 111 imamo , novi "KANAL" , oni to zovu "KANAL"! Ljudi, oni se ne zajebavaju, oni nas definitivno j€bu u zdrav mozak!
    stvarno kako ih nije sramota-toliko sam se razocara da cu ga taman ukinut- skoro ce godina od novog kanala (krstenog)...i oni ovo nazivaju novim kanalom?

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

pitanje za t-comovce,

je li tacno, a ako nije molim vas da to izvedete, da ce se ubrzo sa ESPN Americe UK preci na ESPN America Europe? znacilo bi puno jer bi onda mogao da se gleda NFL koji ide na Europe verziji, a obzirom na to da SportKlub nece prenositi NFL ove godine na prostoru ex-yu, ne bi trebalo da bude razloga da zamijenite verzije ESPN-a. Hvala

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    stvarno kako ih nije sramota-toliko sam se razocara da cu ga taman ukinut- skoro ce godina od novog kanala (krstenog)...i oni ovo nazivaju novim kanalom?
    Kako godinu dana, pa zar nije u međuvremenu došao i DM Sat ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

e sale
    a znas li kako ce ovo lijepo na sud da legne
    unaprijedili ste ( i poskupjeli za jedan evro) platformu tako sto ste nam uveli lokalnu tv stanicu i to ne bilo kako i to ne u hd-u cak ni u full hd-u nego preko interneta

jedino sto vas za sad spasava jeste ova vlast ali polako i oni i ove njihove sudije ce otic gdje im je mjesto
    ne zurim uopste , sve ce te na kraju da isplatite sa kamatom ali jednostavno nepostoji mogucnost da dobijete na sudu (naravno treba imati strpljenja dok jos malo ovi vladaju)

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    44 Posts

jos malo vladaju?
    Pa jes, pada pada pada Vlada :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    jos malo vladaju?
    Pa jes, pada pada pada Vlada :mrgreen:
    da li ce pasti ili ce poleceti apspolutno me nije briga ali ce morati da se promjene sto znaci da cak i da oni ostanu sitne ribe idu niz vodu

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    44 Posts

a tcom je sitna riba ili...?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    a tcom je sitna riba ili...?
    ne tcom vec sudije , tuzioci , direktori (medju njima i tcomovi koji ce izgubiti podrsku ) ,

vidi verbalni imas dve opcije prva cuti i trpi druga nesto preduzmi (makar i sa malim sansama na uspjeh)
    ja sam izabrao da se sudim sa njima , sto godina sto godina , nebitno . ne nerviram se , ne kosta me puno .
    do sada sam svaki sukob sa njima dobio . nazalost ne shvatam zasto do njih mora doci ali tako pilicari rade , kradu na sitno . svaki put su mi ispravili racun , odbili stavke koje nisu trebale biti , vise manje net flat6 doveli zaista na sest ne na pet . nekad sam znao stici do glavnih kod njih nekad preko ag za telekomunikacije . ali uvek uz natezanje i ubjedjivanje i tamo gdje je tako ocigledno njihova greska

prvi cu uzeti hd paket kada ga bude bilo ali necu pristati da mi im placem evro vise za kanal koji sluzi iskljucivo za reklamiranje hd tehnologije i koji mi obori net na 2 megabita (to je valjda to unapredjenje)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vise je valjao RTL nego sve ovo sto je uvedeno nakon toga. Kakva Korona, licni rekord gledanja onog programa na 110 cije ni ime ne znam mi je ispod 30 sekundi, a TV Sun-a mozda nekih minut. Ne moze se ni normalno uci na kanal, a kamoli ga se normalno gledati a da i ne govorim o snimanju. kakva je svrha takvih programa? Da li je to unapredjenje platforme?
    Nikad do kraja nije jasno objasnjeno sta se desilo sa RTL-om. Vadili su se na dopis RTL-a u vezi BBM-a, nijednom nisam cuo da je spomenuta sopstvena krivica. Ako je zaista nema, u sta niko ne vjeruje, po kom osnovu je taj program uklonjen? I kad ga mozemo ocekivati natrag?
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Vise je valjao RTL nego sve ovo sto je uvedeno nakon toga. Kakva Korona, licni rekord gledanja onog programa na 110 cije ni ime ne znam mi je ispod 30 sekundi, a TV Sun-a mozda nekih minut. Ne moze se ni normalno uci na kanal, a kamoli ga se normalno gledati a da i ne govorim o snimanju. kakva je svrha takvih programa? Da li je to unapredjenje platforme?
    Nikad do kraja nije jasno objasnjeno sta se desilo sa RTL-om. Vadili su se na dopis RTL-a u vezi BBM-a, nijednom nisam cuo da je spomenuta sopstvena krivica. Ako je zaista nema, u sta niko ne vjeruje, po kom osnovu je taj program uklonjen? I kad ga mozemo ocekivati natrag?
    Isto je t-com kao i 88M divce prenosio RTL HR , drugog objasnjena nema . Slovenacki kablovski operater Elta Mont koji pokriva NK i dalje ima RTL u svojoj ponudi .....

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ma zezaš , ne bih ti dao Sun Coronu i ProTV za deset Rtl-a.

Momci u T-com u imaju kompletan uvid u gledanost kanala, u svako vrijeme mogu da vide što se gleda i koliko.
    Stiče se utisak da je njihov stav da mi imamo previše kanala za pretplatu koju plaćamo pa tako Umjesto zamjene "truba" kanala i dodavanje novih na listi što su obećali kad su startovali sa uslugom oni ih ukidaju, reemituju skremblovane (SLO1, od 15-18 sata dnevno je CRN ) a listu nam "obogaćuju" šestorazrednim lokalnim stanicama u web formatu i stanicama u vječitoj test-fazi. Ovakvim ponašanjem se ne mogu pozivati na ugovor kod eventualnog zahtjeva za raskid ugovora i to su mi potvrdili kompetentni stručnjaci iz dvije nadležne institucije. Zato ako misle da spriječe vlastiti krah kranje im je vrijeme da se uozbilje jer u ovom poslu kad jednom padneš više nema dizanja.

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    ne tcom vec sudije , tuzioci , direktori (medju njima i tcomovi koji ce izgubiti podrsku ) ,

vidi verbalni imas dve opcije prva cuti i trpi druga nesto preduzmi (makar i sa malim sansama na uspjeh)
    ja sam izabrao da se sudim sa njima , sto godina sto godina , nebitno . ne nerviram se , ne kosta me puno .
    do sada sam svaki sukob sa njima dobio . nazalost ne shvatam zasto do njih mora doci ali tako pilicari rade , kradu na sitno . svaki put su mi ispravili racun , odbili stavke koje nisu trebale biti , vise manje net flat6 doveli zaista na sest ne na pet . nekad sam znao stici do glavnih kod njih nekad preko ag za telekomunikacije . ali uvek uz natezanje i ubjedjivanje i tamo gdje je tako ocigledno njihova greska

prvi cu uzeti hd paket kada ga bude bilo ali necu pristati da mi im placem evro vise za kanal koji sluzi iskljucivo za reklamiranje hd tehnologije i koji mi obori net na 2 megabita (to je valjda to unapredjenje)
    e ako se vec sudis, to je nesto! Mozemo i zajednickim snagama nesto da uradimo, i ja sam nekoliko puta pisao prituzbe na iznos racuna i tcomu i tmobile-u i promonteu, i uglavnom mi je uvazavano sve. Cak sam i ko-organizovao 1 sastanak nezadovoljnih adsl korisnika i tcomovaca
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakva je svrha takvih programa? Da li je to unapredjenje platforme?
    Da li stvarno ne znaš odgovore na ova pitanja, pa očekuješ da ćeš ih dobiti od T-Com-a? :?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

rtl cemo dobiti nazad kada ga t com bude plati tj prava kada plati , oni ne kradu oni samo neovlasceno preuzumaju pa su ih ovi iz rtl malo cimnuli za usi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li mi ko rec kolika je vjerovatnoca da ce se history channel ukljuciti u ponudu extra tv u skorije vrijeme?

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Mala !
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by nosuno View Post
    moze li mi ko rec kolika je vjerovatnoca da ce se history channel ukljuciti u ponudu extra tv u skorije vrijeme?
    Nikakav problem, što nisi rekao ranije da hoćeš History channel? Samo reci kako ćeš, u HD, SD ili webtv?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha,@ Tivatech svaka cast,ova tema je postala sprdnja-ne vidjeh neku pohvalu na racun t-com (extra-tv-a) sigurno par mjeseci....sto dovoljno govori koliko oni brinu sta mi mislimo!

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    44 Posts

to zato sto Vlado nije nista pisao (onaj isti koji je najavio otkazivanje extraTVa vec 2-3 puta )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Koji je id i pass ovog je*enog pirelijevog rutera, 2e rachuna mi skidoshe i niko se ne javi u podrshku, ochigledno kad se zove sa 69 ih boli qr*c...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Da si potrazio po forumu nasao bi temu oko Pirelli i Thomson... anyway iptv/iptv
    Last edited by Sale; 15-08-09 at 13:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Dolazi Haso kuci bez oka i bez ruke. Fata mu otvara vrata i sva se zaprepasti.Kaze:
    - "Crni Haso sta ti se to desilo bolan."
    Kaze Haso:
    - "Ma kladio se sa Husom u oko da mi ne moze iscupat ruku."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mogu li snimljene emisije da se prebace na komp ili flash mem?

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

ne, ne
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Page 233 of 830 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333733 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)