View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 135 of 942 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego mi se nešto ovi dubrovčani ne javljaju...a rekao mi Anthony da ve pozdravim....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa nije valjda nesrecni trajkovic all-round igrac o kome se pricalo?
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    a ovaj ne može ni round a ne all around
    hahaahahahaha, taman tako...

mada dobar je za ove slabije utakmice u JAD. ligi, protiv mornara, primorja, medvescaka, itd, da odmorite ove glavne centre...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    hahaahahahaha, taman tako...

mada dobar je za ove slabije utakmice u JAD. ligi, protiv mornara, primorja, medvescaka, itd, da odmorite ove glavne centre...
    mada dobar je za ove slabije utakmice u JAD. ligi, protiv jad(r)ana,mornara, primorja, medvescaka, itd, da odmorite ove glavne centre...;
    ma okle,nema njemu sreće ođe.mislih da sam jedini ali već sam čuo reakcije ostalih Beštije,nix njemu paradajz nikne u Škaljare
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    mada dobar je za ove slabije utakmice u JAD. ligi, protiv jad(r)ana,mornara, primorja, medvescaka, itd, da odmorite ove glavne centre...;
    hahaha, da bas....nakon utakmica jadran-primorac, igraci jedva disu i izadju iz bazena od silnog 'klanja'...kakve crne pripreme za reprezentaciju, daj 3-4 puta sedmicno utakmicu jadran-primorac (i onako su svi reprezentativci iz ta 2 kluba, osim JJ) i eto ti reprezentacija sa snagom i za rugby, a ne vaterpolo...xD
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li netko razjasniti nedoumicu. Nije valjda da Srbija nasljeđuje sve medalje KSHS/KJ/DFJ/FNRJ/SFRJ/SRJ/SCG. Na stranici VSS pripisali su si sve te medalje, da nije žalosno bilo bi smiješno: tim Srbije Ozren Bonačić, tim Srbije Perica Bukić (:lolblue::lolblue::lolblue. Što kaže IOC, što kaže FINA?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li netko razjasniti nedoumicu? Nije valjda da Srbija nasljeđuje sve medalje KSHS/KJ/DFJ/FNRJ/SFRJ/SRJ/SCG. Na stranici VSS pripisali su si sve te medalje, da nije žalosno bilo bi smiješno: tim Srbije Ozren Bonačić, tim Srbije Perica Bukić (:lolblue::lolblue::lolblue. Što kaže IOC, što kaže FINA?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nasljedjuje. Šta je tu čudno?
    ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu je PERPER za ovoga Augusta, samo ga igorisat i bice sve ok

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rockstar View Post
    Pa nasljedjuje. Šta je tu čudno?
    Kako? Kako može Srbija bit sljednica SFRJ? Mene zanima znate li što kažu IOC i FINA?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Kako? Kako može Srbija bit sljednica SFRJ? Mene zanima znate li što kažu IOC i FINA?
    raspadom sfrj, srj je naslijedila sfrj, pa i sportske rezultate, scg je naslijedila srj, i na kraju srbija scg
    takva su pravila
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    raspadom sfrj, srj je naslijedila sfrj, pa i sportske rezultate, scg je naslijedila srj, i na kraju srbija scg
    takva su pravila
    SRJ nije nasljedila dugove SFRJ, medalje su već podijeljene 1991., pod pokroviteljstvom UN-a je potpisano 2001. da su sve države bivše SFRJ njene sljednice. No, pusti politiku, zanima me znaš li što misle mjerodavni: FINA i IOC?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa može li tko reć više zna li što misle FINA i IOC? Zar je bolest ne prognozirati dobro, onda bi svi koji su poraženi na kladionici bili bolesnici, više bi bilo bolesnika nego zdravih ? I kakav raspad, niz, zlato 'vamo, bronca tamo, ne može se uvijek osvajat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Pa može li tko reć više zna li što misle FINA i IOC? Zar je bolest ne prognozirati dobro, onda bi svi koji su poraženi na kladionici bili bolesnici, više bi bilo bolesnika nego zdravih ? I kakav raspad, niz, zlato 'vamo, bronca tamo, ne može se uvijek osvajat.
    Pa, tvoja arogancija je bila bezgranicna. Ovdje se nisam bavio mnogo pricom, iskreno vaterpolo me mnogo ne zanima, ali jbg, milo mi kad osvojimo, a najmilije kad to preko vas ostvarimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li se kad počinje EP 2010 u Hrvatskoj?
    ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Pa, tvoja arogancija je bila bezgranicna. Ovdje se nisam bavio mnogo pricom, iskreno vaterpolo me mnogo ne zanima, ali jbg, milo mi kad osvojimo, a najmilije kad to preko vas ostvarimo
    Meni su to najodbojnije riječi, riječi generalizacije: naš mozak, naše mišljenje itd. Niste vi nego reprezentativci Srbije to jest vaši reprezentativci premda ti ne obitavaš u Srbiji da bi smatrao srbijanske reprezentativce svojima. Da tebi puca rezervni vratar hrvatske kadetske U-12 vaterpolske reprezentacije smatram da bi ti i tu kroz uši lopte prolazile, kamoli protiv seniora.

Ali, možeš li više reći što misle FINA i IOC o naslijeđivanju jugoslavenskih medalja, da ne duljim.

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by rockstar View Post
    Zna li se kad počinje EP 2010 u Hrvatskoj?
    Ja mislim neđe početkom 9.mjeseca..Je li tako ti iz Rožata? :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Ja mislim neđe početkom 9.mjeseca..Je li tako ti iz Rožata? :P
    Prijevora valjda!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ovaj dečko ti je sasvim korektno pojasnio da je normalno da medalje i titule ex YU ne mogu ostati u nikakvom posjedu Srbije nakon raspada iste.
    To što ti imaš neka intimna erotska osjećanja u pogledu pobjeda nad Hrvatskom je tvoja lična stvar i nema veze sa stvarnošću oko prošlosti i uspjeha tadašnje reprezentacije.Najbolje da je Đurđa Bjedov osvajajući medalju to činjela zbog bledunjavog svetog save,Cerar zbog Maraš Đon Klimente (to je ime karađorđevog đeda) a Mate Parlov se borio za Borku Vučić ili vladiku Pahomija....

Hrvatski sportisti,kao i srpski naravno, su davali ogroman doprinos prilikom osvajanja istih.Nabrajati ih bi bilo nepotrebno jer mi koji smo se tome radovali znamo odakle su dolazili.

Vidim da ti često ponavljaš kako te vaterpolo ne zanima, aopet vidim i da se javljaš na postove vrlo kontinuirano,a vidim ,makar po nicku, da si nikšićanin ili porijeklom iz tog grada , a ubi se ođe od ljubavi za Srbijom . Zar ne bi lakše i logičnije bilo preseliti se tamo , postati požarevljanin,smederevac ili vranjanac, i time obustaviti duševne muke koje te još uvijek muče u vezi nacije i države.Ovako ispadaš pomalo tupav,glupav i jadan(izaberi), kad iz petnih žila navijaš protiv ljudi koji su vrlo često rođeni u tvom gradu,opštini,državi , pokušavajući spasiti ugaslo srbstvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kaeko je politicari???
    od sad ban svakom ko umijesa politiku!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Bizant View Post
    Ovaj dečko ti je sasvim korektno pojasnio da je normalno da medalje i titule ex YU ne mogu ostati u nikakvom posjedu Srbije nakon raspada iste.
    To što ti imaš neka intimna erotska osjećanja u pogledu pobjeda nad Hrvatskom je tvoja lična stvar i nema veze sa stvarnošću oko prošlosti i uspjeha tadašnje reprezentacije.Najbolje da je Đurđa Bjedov osvajajući medalju to činjela zbog bledunjavog svetog save,Cerar zbog Maraš Đon Klimente (to je ime karađorđevog đeda) a Mate Parlov se borio za Borku Vučić ili vladiku Pahomija....

Hrvatski sportisti,kao i srpski naravno, su davali ogroman doprinos prilikom osvajanja istih.Nabrajati ih bi bilo nepotrebno jer mi koji smo se tome radovali znamo odakle su dolazili.

Vidim da ti često ponavljaš kako te vaterpolo ne zanima, aopet vidim i da se javljaš na postove vrlo kontinuirano,a vidim ,makar po nicku, da si nikšićanin ili porijeklom iz tog grada , a ubi se ođe od ljubavi za Srbijom . Zar ne bi lakše i logičnije bilo preseliti se tamo , postati požarevljanin,smederevac ili vranjanac, i time obustaviti duševne muke koje te još uvijek muče u vezi nacije i države.Ovako ispadaš pomalo tupav,glupav i jadan(izaberi), kad iz petnih žila navijaš protiv ljudi koji su vrlo često rođeni u tvom gradu,opštini,državi , pokušavajući spasiti ugaslo srbstvo.
    Izvini, ali mogu. Prosto, takva su pravila, ja ih nisam izmislio. Licno, posto sam gledao, makar 80-ih, osvajanje tih titula, tada kao klinac sam se zesce radovao. Da me danas pitas, bas nekih emocija i nemam. O korektnosti toga decka, najbolje da pitas 80% forumasa.
    Inace, ne znam gdje si primijetio neka moja erodska osjecanja ili fetis sto se Hrvatske i Hrvata tice?! Prosto, oni su mi na skali interesovanja taman koliko Gabon, Zambija i slicne destinacije. Jedino od mene je bilo to sto sam se zajebavao na racun doticnog, jer je smorio citav forum za vrijeme prvenstva, a pogotovo uoci pocetka. Inace, imao je iskren post. Kao, nemojte Crnogorci da tugujete, ipak je ovo uspjeh, na proslom prvenstvu niste ni ucestvovali. Da parafraziram ovo njegovo licemerje. Mislim da jer neukusno pominjati sv.Savu u ovom kontekstu, ali to je tvoja stvar.
    Na ovaj sam se topik javljao jer je jedini bio aktuelan u tom momentu. O cemu da pisem majke ti u junu ili julu? O snoubordu mozda?
    Ja se, za sada, ne namjeravam seliti nigdje. I bilo gdje da se odselim, ako se odselim, bicu Niksicanin, sto se grada tice. To se dobija rodjenjem. Elem, ne znam gdje si primijetio da imam problema sto se pripadanja naciji tice. Valjda je jasno, pa cak i tebi, da sam Srbin. Mislim, trebao si makar sacuvati malo hladnoce, a ne padati u raspravi vrijedjanjem. To bi se moglo nazvati iskompleksiranost. Ili manjak argumenata. Ili blokadom. Mozda necim cetvrtim, ti izaberi.
    I, vidim da si upao u matricu, tako osobenu za ovo podneblje. Ko nije sa nama, taj je protiv nas. Elem, volio bih da vidim gdje sam to na forumu napisao da sam navijao protiv Crne Gore. Zato, ili zaobidji, ili ako ces da diskutujes, procitaj sta je napisano, a ne izmisljaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E izvinite da vas nesto pitam,posto mi to nije jasno...dok sam gledao jednu tekmu vaterpolo srbije...ovaj komentator je nabrajao medalje...itd..da ne duzim..zasto se prepisuju i koja je fora...ako smo npr bili zajedno....nebitno koje zemlje...mislim da ne treba govoriti ako je bila jugoslavija...to su medalje te zemlje...koja vise ne postoji...zasto neki novinari u srbiji npr jer sam tamo to primijetio...govore srbija osvajala ovo ili ono...kada nije tada bila srbija vec jugoslavija....mislim da onda ako tako treba gledati cg ima vise medalja od ove 1 zlatne iz malage....jer smo i mi bili dio te drzave....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto su sve te sad vec nove drzave izlazile iz zajednice sa Srbijom, zakljucno sa Crnom Gorom, pa je zbog toga Srbija naslednica tih medalja. Ovo je opste poznato, ne znam otkud sad ova prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa dobro..ok eto rijesen problem....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Zato sto su sve te sad vec nove drzave izlazile iz zajednice sa Srbijom, zakljucno sa Crnom Gorom, pa je zbog toga Srbija naslednica tih medalja. Ovo je opste poznato, ne znam otkud sad ova prica.
    bravo kralju. srbija je naslijednica legitimnih prava svih bivsih drzava, tj prava na papiru. medalje nije osvojila srbija, vec su ih osvojili jugoslovenski sportisti i te medalje se nalaze kod njih kuci, u njihovim regalima. a to sto novinari pricaju, to mozes macku o rep okacit, jer je i onako 50% neistina.
    <--- leuk

Page 135 of 942 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)