pa nije valjda nesrecni trajkovic all-round igrac o kome se pricalo?![]()
nego mi se nešto ovi dubrovčani ne javljaju...a rekao mi Anthony da ve pozdravim....
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
pa nije valjda nesrecni trajkovic all-round igrac o kome se pricalo?![]()
Raise my hammer,take my aim
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
hahaha, da bas....nakon utakmica jadran-primorac, igraci jedva disu i izadju iz bazena od silnog 'klanja'...kakve crne pripreme za reprezentaciju, daj 3-4 puta sedmicno utakmicu jadran-primorac (i onako su svi reprezentativci iz ta 2 kluba, osim JJ) i eto ti reprezentacija sa snagom i za rugby, a ne vaterpolo...xD
<--- leuk
Može li netko razjasniti nedoumicu. Nije valjda da Srbija nasljeđuje sve medalje KSHS/KJ/DFJ/FNRJ/SFRJ/SRJ/SCG. Na stranici VSS pripisali su si sve te medalje, da nije žalosno bilo bi smiješno: tim Srbije Ozren Bonačić, tim Srbije Perica Bukić (:lolblue::lolblue::lolblue. Što kaže IOC, što kaže FINA?
Može li netko razjasniti nedoumicu? Nije valjda da Srbija nasljeđuje sve medalje KSHS/KJ/DFJ/FNRJ/SFRJ/SRJ/SCG. Na stranici VSS pripisali su si sve te medalje, da nije žalosno bilo bi smiješno: tim Srbije Ozren Bonačić, tim Srbije Perica Bukić (:lolblue::lolblue::lolblue. Što kaže IOC, što kaže FINA?
Pa nasljedjuje. Šta je tu čudno?
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
U pravu je PERPER za ovoga Augusta, samo ga igorisat i bice sve ok
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa može li tko reć više zna li što misle FINA i IOC? Zar je bolest ne prognozirati dobro, onda bi svi koji su poraženi na kladionici bili bolesnici, više bi bilo bolesnika nego zdravih? I kakav raspad, niz, zlato 'vamo, bronca tamo, ne može se uvijek osvajat.
Zna li se kad počinje EP 2010 u Hrvatskoj?
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
Meni su to najodbojnije riječi, riječi generalizacije: naš mozak, naše mišljenje itd. Niste vi nego reprezentativci Srbije to jest vaši reprezentativci premda ti ne obitavaš u Srbiji da bi smatrao srbijanske reprezentativce svojima. Da tebi puca rezervni vratar hrvatske kadetske U-12 vaterpolske reprezentacije smatram da bi ti i tu kroz uši lopte prolazile, kamoli protiv seniora.
Ali, možeš li više reći što misle FINA i IOC o naslijeđivanju jugoslavenskih medalja, da ne duljim.
Ovaj dečko ti je sasvim korektno pojasnio da je normalno da medalje i titule ex YU ne mogu ostati u nikakvom posjedu Srbije nakon raspada iste.
To što ti imaš neka intimna erotska osjećanja u pogledu pobjeda nad Hrvatskom je tvoja lična stvar i nema veze sa stvarnošću oko prošlosti i uspjeha tadašnje reprezentacije.Najbolje da je Đurđa Bjedov osvajajući medalju to činjela zbog bledunjavog svetog save,Cerar zbog Maraš Đon Klimente (to je ime karađorđevog đeda) a Mate Parlov se borio za Borku Vučić ili vladiku Pahomija....
Hrvatski sportisti,kao i srpski naravno, su davali ogroman doprinos prilikom osvajanja istih.Nabrajati ih bi bilo nepotrebno jer mi koji smo se tome radovali znamo odakle su dolazili.
Vidim da ti često ponavljaš kako te vaterpolo ne zanima, aopet vidim i da se javljaš na postove vrlo kontinuirano,a vidim ,makar po nicku, da si nikšićanin ili porijeklom iz tog grada , a ubi se ođe od ljubavi za Srbijom . Zar ne bi lakše i logičnije bilo preseliti se tamo , postati požarevljanin,smederevac ili vranjanac, i time obustaviti duševne muke koje te još uvijek muče u vezi nacije i države.Ovako ispadaš pomalo tupav,glupav i jadan(izaberi), kad iz petnih žila navijaš protiv ljudi koji su vrlo često rođeni u tvom gradu,opštini,državi , pokušavajući spasiti ugaslo srbstvo.
kaeko je politicari???
od sad ban svakom ko umijesa politiku!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Izvini, ali mogu. Prosto, takva su pravila, ja ih nisam izmislio. Licno, posto sam gledao, makar 80-ih, osvajanje tih titula, tada kao klinac sam se zesce radovao. Da me danas pitas, bas nekih emocija i nemam. O korektnosti toga decka, najbolje da pitas 80% forumasa.
Inace, ne znam gdje si primijetio neka moja erodska osjecanja ili fetis sto se Hrvatske i Hrvata tice?! Prosto, oni su mi na skali interesovanja taman koliko Gabon, Zambija i slicne destinacije. Jedino od mene je bilo to sto sam se zajebavao na racun doticnog, jer je smorio citav forum za vrijeme prvenstva, a pogotovo uoci pocetka. Inace, imao je iskren post. Kao, nemojte Crnogorci da tugujete, ipak je ovo uspjeh, na proslom prvenstvu niste ni ucestvovali. Da parafraziram ovo njegovo licemerje. Mislim da jer neukusno pominjati sv.Savu u ovom kontekstu, ali to je tvoja stvar.
Na ovaj sam se topik javljao jer je jedini bio aktuelan u tom momentu. O cemu da pisem majke ti u junu ili julu? O snoubordu mozda?
Ja se, za sada, ne namjeravam seliti nigdje. I bilo gdje da se odselim, ako se odselim, bicu Niksicanin, sto se grada tice. To se dobija rodjenjem. Elem, ne znam gdje si primijetio da imam problema sto se pripadanja naciji tice. Valjda je jasno, pa cak i tebi, da sam Srbin. Mislim, trebao si makar sacuvati malo hladnoce, a ne padati u raspravi vrijedjanjem. To bi se moglo nazvati iskompleksiranost. Ili manjak argumenata. Ili blokadom. Mozda necim cetvrtim, ti izaberi.
I, vidim da si upao u matricu, tako osobenu za ovo podneblje. Ko nije sa nama, taj je protiv nas. Elem, volio bih da vidim gdje sam to na forumu napisao da sam navijao protiv Crne Gore. Zato, ili zaobidji, ili ako ces da diskutujes, procitaj sta je napisano, a ne izmisljaj.
E izvinite da vas nesto pitam,posto mi to nije jasno...dok sam gledao jednu tekmu vaterpolo srbije...ovaj komentator je nabrajao medalje...itd..da ne duzim..zasto se prepisuju i koja je fora...ako smo npr bili zajedno....nebitno koje zemlje...mislim da ne treba govoriti ako je bila jugoslavija...to su medalje te zemlje...koja vise ne postoji...zasto neki novinari u srbiji npr jer sam tamo to primijetio...govore srbija osvajala ovo ili ono...kada nije tada bila srbija vec jugoslavija....mislim da onda ako tako treba gledati cg ima vise medalja od ove 1 zlatne iz malage....jer smo i mi bili dio te drzave....
:)
Zato sto su sve te sad vec nove drzave izlazile iz zajednice sa Srbijom, zakljucno sa Crnom Gorom, pa je zbog toga Srbija naslednica tih medalja. Ovo je opste poznato, ne znam otkud sad ova prica.
Pa dobro..ok eto rijesen problem....
:)
bravo kralju. srbija je naslijednica legitimnih prava svih bivsih drzava, tj prava na papiru. medalje nije osvojila srbija, vec su ih osvojili jugoslovenski sportisti i te medalje se nalaze kod njih kuci, u njihovim regalima. a to sto novinari pricaju, to mozes macku o rep okacit, jer je i onako 50% neistina.
<--- leuk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks