View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 134 of 942 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... LastLast
Results 3,326 to 3,350 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    To stoji - vazda bi im prigovorili (i ne bi bilo bez osnove), ali bi po meni ipak bilo potpuno ljudski da se pred očima javnosti čestita, izrazi podrška i da neko obećanje (makar simbolično), a ne da Tadić čestita i onda još traži i uslugu: "da ti sportisti nagovaraju svoje vršnjake da se više bave sportom."

A đe da se bave sportom?! Pa ovu Nađu su tjerali sa bazena u Pančevu i morala je svakodnevno ići po okolnjim mjestima da trenira...

To je kao kada bi, u našem slučaju, Mugoša tražio od vaterpolista po povratku sa EP: "da nagovaraju mlade Podgoričane da se bave vaterpolom", a nemaju ni jedan bazen.
    Ma ko ih jebe sve redom. Sto da dolaze? Da se islikaju sa njima, da ih iskoriste kao sto uvijek radili, a sjutra po starom. Kao ovi odavde. Na koga je Porobic mislio kad je rekao odbjegli drugovi?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OK, priznajem - imam pogrešan stav po tom pitanju. S' obzirom da većina misli suprotno od mene: složiću se da je možda bolje da ne dolaze.

Što se Porobića tiče - ne znam. Nijesam čuo za tu izjavu (ako mene pitaš).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi su ovi budvani(uprava budve) foliranti.naslov u Arenu da će dovesti Hinića,Nikića ili Pereza.
    vjerujem da hoće nekoga i ubosti ali je smiješno kako najavljuju dolazak centra.3 zvučna imena spominju,rekao bi čovjek ludilo prave,a dovode jednog,elem ako uspiju-svaki je dobar,ali fali njima dosta igrača,i oni su svijesni toga a ne znam što će im ovako pompezne najave kad će,ako ne kupe bar još 3 vrlo kvalitetna igrača za različite pozicije prsnuti.
    fin tim ali za 5.-6.mjesto u jadransku ligu.za sad.....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijedan se zvaničnik nije pojavio (na dočeku), osim Đilasa koji se potajno rukovao sa njima kako su dolazili... Smrde... Bojali se da ih ne spuste, pa su zato slali pisma čestitke, jer ovi ne mogu javno da im odgovore (a koliko sam čitao i slušao o sadržini - NI U JEDNOM se ne spominje podrška ili što obećava... samo se očekuje da će sportisti opet donijeti Srbiji pobjedu...)...
    Nijedan se zvaničnik nije pojavio... i dobro je što je tako.pre je bilo da dođe čitava kamarila političara,slikaju se,tapšu po ramenu,obećavaju kule i gradove... i onda doviđenja,niko više ne spominje data obećanja.
    ovako, niko ih nije ni ispratio,niko ih nije ni dočekao i niko im nije davao lažna obećanja.to je meni ok.a pisma i čestitke to je normalni protokol svuda u svetu.

a što se cara andrije tiče, on se meni a i srbiji dokazao onog trenutka kada je izabrao da igra za srbiju,tako da ne znam šta on ima da dokazuje,a pogotovu ne da je veći binsr od nas koji živimo u"avnojevskim granicama srbije"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ah, nije. Samo mi pobroj jos neke.

nema sanse da ti mozes biti niksicanin kad vise volis uspjeh strane zemlje nego svoje, kikuj se molim te

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    nema sanse da ti mozes biti niksicanin kad vise volis uspjeh strane zemlje nego svoje, kikuj se molim te
    Au, daj bolan pusti vise.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    pa i nisam baš mlad,nema veze,
    Nijesam ni ja hehe pa bas zato da budemo primjer ostalima za pisanje na forumu a ne ispoljavati mrznju na podforumu o vaterpolu. Hvala na razumijevanju hehe.
    a zamolio bih ostale da samo kratko komentarišu kako im se čini natpis na ulazu u grad đe piše dobrodošli namore?
    nema veze,spajajte i izgovarajte kako hoćete ali to je po meni bruka.jer to nije reklama za npr.pantomarket već gradski zvanični bilboard.trebao bi mugi onda stavit natpis-PODGORICA-ĐE SI BRATSKI?ŠTO ČINIŠ?ja mislim da bi i to smiješno bilo
    Bilboard ne mogu komentarisati jer ga ne vidjeh, u petak idem doma pa i to da vidim .
    a uopšte mi ne smeta kakav naglasak imate i što spajate,gutate ili sl. bitno je da se razumijemo.
    Ja sam jedva razumjela one u okolini Nisha kad sam bila ali im se vala ne rugam, svak prica onako kako se prica tamo dje je rodjen. Mi Unovi, tako, vi u Kotor drugacije, ali bitno je kao sto kazes da se razumijemo ali i to da se ne rugamo jedni drugima
    a u pravu si mrzim herceg novi do bola,ali obećavam da ću probati da se saulišem i ne ispoljavam to koliko god mogu
    Ajde ako ti nije tesko, ja vec duze vrijeme odje pokusavam dokuchiti tu mrznju prema Novome pojedinaca, mozes li mi objasniti zasto? I bolje bi ti bilo da si mi rekoa igrali i kkao Bokelj ovu amatersku ili kako se zove ligu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi su ovi budvani(uprava budve) foliranti.naslov u Arenu da će dovesti Hinića,Nikića ili Pereza.
    vjerujem da hoće nekoga i ubosti ali je smiješno kako najavljuju dolazak centra.3 zvučna imena spominju,rekao bi čovjek ludilo prave,a dovode jednog,elem ako uspiju-svaki je dobar,ali fali njima dosta igrača,i oni su svijesni toga a ne znam što će im ovako pompezne najave kad će,ako ne kupe bar još 3 vrlo kvalitetna igrača za različite pozicije prsnuti.
    fin tim ali za 5.-6.mjesto u jadransku ligu.za sad.....
    taman tako....sve neke penzionere dovode, nisu mi jasni...
    a sta bi s trajkovicem? dje on ode?

nego, cestitam na dovodjenju azeveda, stvarno vrhunski igrac...

a sto neko pomenu prije da se nabroje uspjesi...ovako, sve novine u srbiji i tv stanice su rekli kako je to 4. zlato za njihovu zemlju. ako tako racunamo, onda je i CG osvojila isto toliko medalja, jel tako? mislim, jugoslavija (kasnije SCG) je osvojila mnogo toga, ali to je proslost. ne mogu se tako lako pripisivati tudji uspjesi kako se kome cefne i to je ono sto me mnogo iritira, pi.

aj poz
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    taman tako....sve neke penzionere dovode, nisu mi jasni...
    a sta bi s trajkovicem? dje on ode?

nego, cestitam na dovodjenju azeveda, stvarno vrhunski igrac...

a sto neko pomenu prije da se nabroje uspjesi...ovako, sve novine u srbiji i tv stanice su rekli kako je to 4. zlato za njihovu zemlju. ako tako racunamo, onda je i CG osvojila isto toliko medalja, jel tako? mislim, jugoslavija (kasnije SCG) je osvojila mnogo toga, ali to je proslost. ne mogu se tako lako pripisivati tudji uspjesi kako se kome cefne i to je ono sto me mnogo iritira, pi.

aj poz
    pa i nije baš,kao u političkom smislu,srbija je nasljedila kontinuite tako da se njima broji,tako je bilo i sa bivšom SFRJ(hrvati od početka,a scg nasljedila),i sa SSSR-om itd.,tako je zvanično
    ma Trajković je kratkog daha ako me razumiješ,imaju i antonijevića,no sačekajmo ko zna što će oni na kraj napraviti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa i nije baš,kao u političkom smislu,srbija je nasljedila kontinuite tako da se njima broji,tako je bilo i sa bivšom SFRJ(hrvati od početka,a scg nasljedila),i sa SSSR-om itd.,tako je zvanično
    ma Trajković je kratkog daha ako me razumiješ,imaju i antonijevića,no sačekajmo ko zna što će oni na kraj napraviti
    pa dobro, to stoji u tim administrativnim sranjima, ali ne mozes pripisati prlainovicu to sto je ratko rudic osvojio sa jugoslavijom, razumijes? nervira me to pumpanje mase...bila je jugoslavija, bila je SCG, sad je Srbija, i to im se pise, od 2006., a sve ono prije su osvojili igraci iz tadasnjih republika, ZAJEDNO.

ma znam sta oces da kazes za trajkovica, nego me interesuje gdje je otisao da igra? jel tu nedje lokalno ili u inostranstvo? antonijevic je jako dobar igrac. ali nece napraviti nista, vidjeces, jer je potrebno mnogo vremena da se takva ekipa, sa toliko razlicitih strana, uigra. opet Jadran-Primorac vose glavnu rijec. kad pocinje sezona?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što se Porobića tiče - ne znam. Nijesam čuo za tu izjavu (ako mene pitaš).
    dao je izjavu za novine, i nikola janovic isto, u smislu da su im ovi sto vaterpolo prate od malage koji su im obecavali brda i doline, sad okrenuli ledja i da ih kuliraju, ali nije tacno rekao o cemu se radi.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

"Dobrodosli unovi namore"

Ajme.. ?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

tako mi se nesto svidio kotor, ali nisam vjerova da su ovi kotorani ovakvi crnjaci
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj poz
    jbg, prijatelju, ako te to mnogo iritira onda nisi treba da glasas DA na referendumu.

Srbija je pravna nasljednica Savezne Republike Jugoslavije odnosno Drzavne Zajednice Srbija i Crna Gora. samim tim nasledjuje sve ono i dobro i lose iz te drzave pa tako izmedju ostalog i sportske medalje i uspjehe.

nesto ne mislim da si se grabio da dobijes crnogorski dio BH tuzbe za genocid protiv Savezne Republike Jugoslavije - po osnovu te tuzbe se 2007. godine branila jedino Srbija kao pravni nasljednik SRJ. cudi me da se onda nisi bunio sto je Crna Gora bila izuzeta iz te tuzbe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tezina mi je citat sve ali nadam se da se sprdate da pise unovi namore...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

ne pise unovi al pise namore....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    jbg, prijatelju, ako te to mnogo iritira onda nisi treba da glasas DA na referendumu.

Srbija je pravna nasljednica Savezne Republike Jugoslavije odnosno Drzavne Zajednice Srbija i Crna Gora. samim tim nasledjuje sve ono i dobro i lose iz te drzave pa tako izmedju ostalog i sportske medalje i uspjehe.

nesto ne mislim da si se grabio da dobijes crnogorski dio BH tuzbe za genocid protiv Savezne Republike Jugoslavije - po osnovu te tuzbe se 2007. godine branila jedino Srbija kao pravni nasljednik SRJ. cudi me da se onda nisi bunio sto je Crna Gora bila izuzeta iz te tuzbe.
    naslijedila ih jes ali ih nije "zaradila". nadam se da umijes napravit razliku. medalja, kao fizicki objekat, je pripao njima. uspjeh se ne moze pripisat drzavi srbiji. sve u svemu, taj koji je zaokruzio "DA", se nije pokaja, niti ce.
    Once we were big but then 1918 came...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li kakvih novina u vezi prelazaka ????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trajkovic potpisao za primorac....cestitam tito. :P

jel to znaci da je pavlovic otisao ili s 3 centra igrate?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne pitaj,1.tekmu ćemo ga poćerati ne brini.nije za forum ali se zamjerio Beštijama,pa ovaj potez niko ne razumije
    a i igrački pored Pavlovića i Adija?????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od ovoga može gore samo da su majmuna doveli,pih.a taman počeh hvalit upravu da je nešto krenula radit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i dalje mi nije jasno potpisivanje 3. centra....

btw, ko je rezervni golman vama?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i igrački pored Pavlovića i Adija?????
    mozda cete ga prekvalifikovat u beka ili neko krilo, hehehe...:P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kralj je rez.golman,neće nam ga ovaj trajati VERUJ mi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda cete ga prekvalifikovat u beka ili neko krilo, hehehe...:P
    Pa vjerujem da je Čapro to i zamislio.....kao nekog all around igrača,a ovaj ne može ni round a ne all around

Page 134 of 942 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)