OK, priznajem - imam pogrešan stav po tom pitanju. S' obzirom da većina misli suprotno od mene: složiću se da je možda bolje da ne dolaze.
Što se Porobića tiče - ne znam. Nijesam čuo za tu izjavu (ako mene pitaš).
OK, priznajem - imam pogrešan stav po tom pitanju. S' obzirom da većina misli suprotno od mene: složiću se da je možda bolje da ne dolaze.
Što se Porobića tiče - ne znam. Nijesam čuo za tu izjavu (ako mene pitaš).
kakvi su ovi budvani(uprava budve) foliranti.naslov u Arenu da će dovesti Hinića,Nikića ili Pereza.
vjerujem da hoće nekoga i ubosti ali je smiješno kako najavljuju dolazak centra.3 zvučna imena spominju,rekao bi čovjek ludilo prave,a dovode jednog,elem ako uspiju-svaki je dobar,ali fali njima dosta igrača,i oni su svijesni toga a ne znam što će im ovako pompezne najave kad će,ako ne kupe bar još 3 vrlo kvalitetna igrača za različite pozicije prsnuti.
fin tim ali za 5.-6.mjesto u jadransku ligu.za sad.....
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Nijedan se zvaničnik nije pojavio... i dobro je što je tako.pre je bilo da dođe čitava kamarila političara,slikaju se,tapšu po ramenu,obećavaju kule i gradove... i onda doviđenja,niko više ne spominje data obećanja.
ovako, niko ih nije ni ispratio,niko ih nije ni dočekao i niko im nije davao lažna obećanja.to je meni ok.a pisma i čestitke to je normalni protokol svuda u svetu.
a što se cara andrije tiče, on se meni a i srbiji dokazao onog trenutka kada je izabrao da igra za srbiju,tako da ne znam šta on ima da dokazuje,a pogotovu ne da je veći binsr od nas koji živimo u"avnojevskim granicama srbije"![]()
Nijesam ni ja hehe pa bas zato da budemo primjer ostalima za pisanje na forumu a ne ispoljavati mrznju na podforumu o vaterpolu. Hvala na razumijevanju hehe.
Bilboard ne mogu komentarisati jer ga ne vidjeh, u petak idem doma pa i to da vidim.
Ja sam jedva razumjela one u okolini Nisha kad sam bila ali im se vala ne rugam, svak prica onako kako se prica tamo dje je rodjen. Mi Unovi, tako, vi u Kotor drugacije, ali bitno je kao sto kazes da se razumijemo ali i to da se ne rugamo jedni drugima
Ajde ako ti nije tesko, ja vec duze vrijeme odje pokusavam dokuchiti tu mrznju prema Novome pojedinaca, mozes li mi objasniti zasto? I bolje bi ti bilo da si mi rekoa igrali i kkao Bokelj ovu amatersku ili kako se zove ligu?
taman tako....sve neke penzionere dovode, nisu mi jasni...
a sta bi s trajkovicem? dje on ode?
nego, cestitam na dovodjenju azeveda, stvarno vrhunski igrac...
a sto neko pomenu prije da se nabroje uspjesi...ovako, sve novine u srbiji i tv stanice su rekli kako je to 4. zlato za njihovu zemlju. ako tako racunamo, onda je i CG osvojila isto toliko medalja, jel tako? mislim, jugoslavija (kasnije SCG) je osvojila mnogo toga, ali to je proslost. ne mogu se tako lako pripisivati tudji uspjesi kako se kome cefne i to je ono sto me mnogo iritira, pi.
aj poz
<--- leuk
pa i nije baš,kao u političkom smislu,srbija je nasljedila kontinuite tako da se njima broji,tako je bilo i sa bivšom SFRJ(hrvati od početka,a scg nasljedila),i sa SSSR-om itd.,tako je zvanično
ma Trajković je kratkog dahaako me razumiješ,imaju i antonijevića,no sačekajmo ko zna što će oni na kraj napraviti
pa dobro, to stoji u tim administrativnim sranjima, ali ne mozes pripisati prlainovicu to sto je ratko rudic osvojio sa jugoslavijom, razumijes? nervira me to pumpanje mase...bila je jugoslavija, bila je SCG, sad je Srbija, i to im se pise, od 2006., a sve ono prije su osvojili igraci iz tadasnjih republika, ZAJEDNO.
ma znam sta oces da kazes za trajkovica, nego me interesuje gdje je otisao da igra? jel tu nedje lokalno ili u inostranstvo? antonijevic je jako dobar igrac. ali nece napraviti nista, vidjeces, jer je potrebno mnogo vremena da se takva ekipa, sa toliko razlicitih strana, uigra. opet Jadran-Primorac vose glavnu rijec.kad pocinje sezona?
<--- leuk
"Dobrodosli unovi namore"
Ajme.. ?![]()
Originally Posted by Nk-001
tako mi se nesto svidio kotor, ali nisam vjerova da su ovi kotorani ovakvi crnjaci![]()
You'll Never Smoke Alone..
jbg, prijatelju, ako te to mnogo iritira onda nisi treba da glasas DA na referendumu.
Srbija je pravna nasljednica Savezne Republike Jugoslavije odnosno Drzavne Zajednice Srbija i Crna Gora. samim tim nasledjuje sve ono i dobro i lose iz te drzave pa tako izmedju ostalog i sportske medalje i uspjehe.
nesto ne mislim da si se grabio da dobijes crnogorski dio BH tuzbe za genocid protiv Savezne Republike Jugoslavije - po osnovu te tuzbe se 2007. godine branila jedino Srbija kao pravni nasljednik SRJ. cudi me da se onda nisi bunio sto je Crna Gora bila izuzeta iz te tuzbe.
Tezina mi je citat sve ali nadam se da se sprdate da pise unovi namore...
Bijo si poziw koi se neodbija
ne pise unovi al pise namore....
Once we were big but then 1918 came...
Ima li kakvih novina u vezi prelazaka ????
trajkovic potpisao za primorac....cestitam tito. :P
jel to znaci da je pavlovic otisao ili s 3 centra igrate?![]()
<--- leuk
ne pitaj,1.tekmu ćemo ga poćerati ne brini.nije za forum ali se zamjerio Beštijama,pa ovaj potez niko ne razumije
a i igrački pored Pavlovića i Adija?????
od ovoga može gore samo da su majmuna doveli,pih.a taman počeh hvalit upravu da je nešto krenula radit
i dalje mi nije jasno potpisivanje 3. centra....
btw, ko je rezervni golman vama?
<--- leuk
Kralj je rez.golman,neće nam ga ovaj trajati VERUJ mi!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks