View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 133 of 942 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... LastLast
Results 3,301 to 3,325 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

U 21.sat na RTS svecani docek nasih sa Svjetskog prvenstva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko;1256672

inace sto se tice Andrije....

to drzanje ruke na srcu za vrijeme himne je toliko seljacka fora, karakteristicna za male 'misevske' nacije (ili ove estradne-soubiznis nacije tipa Amerika) da redovno dobijem instantni transfer nelagodnosti kad to vidim. oni se blamiraju, a ja crvenim.

nadam se da ne osjeca potrebu da nesto posebno dokazuje svoje srpstvo samo zato sto je rodjen i odrastao izvan [B
    avnojevskih granica Srbije[/b]. Srbin je mio ma odakle bio.
    daj,objasni mi molim te zašto je držanje ruke na srcu seljačka fora? i koje su to male miševske nacije?
    ha,ha avnojevske granice srbije,neprocenjivo...ah taj broz
    i da doček,nešto bolji od prethodnih jedno pet,ali manifestacija koju je davno trebalo ukinuti.
    Last edited by dzons; 03-08-09 at 21:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o andriji je suvisna prica, pogledao sam dio prenosa doceka kad je on izlazio...
    najvise je od svih drzao 3 prsta podignuta, kao da hoce da dokaze da je najveci srbin
    bukvalno je htio da pokaze da voli srbiju vise od svih njih, mozda ima neki kompleks coek

sve u svemu drago mi je sto sam mu zvizdao kad je prolazio ispod nase tribine sa sagnutom glavom u toku SL
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Exclamation

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    sve u svemu drago mi je sto sam mu zvizdao kad je prolazio ispod nase tribine sa sagnutom glavom u toku SL

Sada je i zvanično cdm forum zajednica saznala zašto je Srbija osvojila Svjetsko prvnenstvo u vaterpolu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj ne serite vise, cu da dokaze da je veci Srbin...kakve gluposti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

realno gledajuci njega i njegove reakcije, utvrdio sam da covjek pati od nekog kompleksa nize vrijednosti u toj reprezentaciji i da ima neku potrebu da se dokaze nekako da tamo pripada...

mozda ja nisam u pravu al to mi nekako bode oci...
    Last edited by gatsbyy; 03-08-09 at 23:08.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Povremeno sam gledao doček i malo mi je bzvz što se NI JEDAN zvaničnik nije pojavio da javno zahvali sportistima i izrazi podršku, da neko obećanje da će ih pomoći, najavi nagradu i sl.

Međutim - NIKO da se udostoji, pa makar gradonačelnici Beograda i Paraćina (a daleko bilo - Ministar sporta ili ne daj bože premijer i sl.).

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    toliko si izritiran da veze nemaš što pričaš,aj NAMORE da se malo ohladiš pa ti na ovo nemam što odgovarati
    PRIMORAC-šampion evrope!!!!
    kakvi argumenti?
    treba da ti dokazujem da se ne piše namore ili da tako bar kotorani ne pričaju?
    čovjek je sam rekao da se sa natpisom na bilbordima sprdate došljacima,i kojekakvim turistima,šta ja tu treba da dokazujem tačno?uz to još brani onakav bruka bilboard.argument za to mi jedino može biti bilboard na ulazu u Kotor pa pogledajte prije tunela
    možda si mislio na argumente za priču PRIMORAC-jad(r)an?xaxaxa-PRIMORAC-šampion evrope!!!!
    EDIT:da ko ne daj bože ne pomisli da sam išao u hn,bilboard sam vidio dok sam išao u mostar preko trebinja
    Ne bih se ukljucivala ali stvarno postaje uzasno smijesna tvoja mrznja prema Novome i svemu novskom Ne valja ti to, mlad si, ne nerviraj se mnogo.
    Jeste i ja kazem namore i unovi jer tako spajamo rijeci, ne pisem tako ali govorim, ili sad mi svi treba da pricamo kao vi Kotorani? Volim ja Kotor, ali kad citam slicne tebi smuci mi se. Dugo vec sijesh takve gluposti ovdje.
    Uzivaj u tituli, kojoj sam se naravno i ja radovala i ne maltretiraj ovaj narod odje glupostima.
    Otvori topic na Herceg Novi ili Kotor pa iskazuj svoju mrznju.
    Izvinjavam se ostalim forumasima na offtopic-u ali sam morala, dosadi covjek vishe
    A jucerasnji Dan, tuga. Ok, nek ide na naslovnu stranu, mogu staviti sto hoce ali napisati "nashi momci", a pri tome imati svoju rerezentaciju...pa da u zadnji bili.
    Ovi koji prate lokalne lige mogu li mi rec kako stoji Bokelj, jer nijesam dolje namore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    Povremeno sam gledao doček i malo mi je bzvz što se NI JEDAN zvaničnik nije pojavio da javno zahvali sportistima i izrazi podršku, da neko obećanje da će ih pomoći, najavi nagradu i sl.

Međutim - NIKO da se udostoji, pa makar gradonačelnici Beograda i Paraćina (a daleko bilo - Ministar sporta ili ne daj bože premijer i sl.).
    Taman neka nisu, i onako se samo kite tudjim perjem.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prepali se da ih masa ne izviždi najstrašnije, a i prepali se da neće pred svima morati što da obećaju.

Ma meni je ipak bio daleko ljepši doček naših vaterpolista sa EP u Tivat, Kotor i Podgoricu. Tada je i Mugi morao obećati bazene, pa se to pomalo ostvaruje... a i potrudili su se makar muziku normalnu da dovedu.

Onamo u BG - tuga; nijesu mogli ni SARS (za Budjav Lebac) da dovedu, a je li ono Jelena Tomašević pjevala karaoke himnu? Nije se mogla sastavit s' pratnjom... Ono je bilo: "Žali Bože Pravde"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Prepali se da ih masa ne izviždi najstrašnije, a i prepali se da neće pred svima morati što da obećaju.

Ma meni je ipak bio daleko ljepši doček naših vaterpolista sa EP u Tivat, Kotor i Podgoricu. Tada je i Mugi morao obećati bazene, pa se to pomalo ostvaruje... a i potrudili su se makar muziku normalnu da dovedu.

Onamo u BG - tuga; nijesu mogli ni SARS (za Budjav Lebac) da dovedu, a je li ono Jelena Tomašević pjevala karaoke himnu? Nije se mogla sastavit s' pratnjom... Ono je bilo: "Žali Bože Pravde"...
    Pa i normalno je da bude bolje u CG. Ipak je to prva, i jedina titula. U bilo cemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj da dovedemo 2 njemca i lagano osvajamo nase prenstvo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ua herceg novi uaaaa
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    realno gledajuci njega i njegove reakcije, utvrdio sam da covjek pati od nekog kompleksa nize vrijednosti u toj reprezentaciji i da ima neku potrebu da se dokaze nekako da tamo pripada...

mozda ja nisam u pravu al to mi nekako bode oci...

ziva istina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Taman neka nisu, i onako se samo kite tudjim perjem.

kakav si ti mucenik jbt..cus jedina titula..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čuš nijedan se zvaničnik nije pojavio...

nije ih bilo na samom dočeku i hvala svevišnjem što je bilo tako...

ali maneken naravno nije propustio priliku da se izmanekeniše poslije dočeka

http://www.pressonline.rs/page/stori...0&sectionId=44

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    kakav si ti mucenik jbt..cus jedina titula..
    Ah, nije. Samo mi pobroj jos neke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Andrija nema sto da se dokazuje. Jedan je od najboljih igraca ( po meni i najbolji) i sto je bitno jedan od najmladjih u reprezentaciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ne bih se ukljucivala ali stvarno postaje uzasno smijesna tvoja mrznja prema Novome i svemu novskom Ne valja ti to, mlad si, ne nerviraj se mnogo.
    Jeste i ja kazem namore i unovi jer tako spajamo rijeci, ne pisem tako ali govorim, ili sad mi svi treba da pricamo kao vi Kotorani? Volim ja Kotor, ali kad citam slicne tebi smuci mi se. Dugo vec sijesh takve gluposti ovdje.
    Uzivaj u tituli, kojoj sam se naravno i ja radovala i ne maltretiraj ovaj narod odje glupostima.
    Otvori topic na Herceg Novi ili Kotor pa iskazuj svoju mrznju.
    Izvinjavam se ostalim forumasima na offtopic-u ali sam morala, dosadi covjek vishe
    A jucerasnji Dan, tuga. Ok, nek ide na naslovnu stranu, mogu staviti sto hoce ali napisati "nashi momci", a pri tome imati svoju rerezentaciju...pa da u zadnji bili.
    Ovi koji prate lokalne lige mogu li mi rec kako stoji Bokelj, jer nijesam dolje namore
    pa i nisam baš mlad,nema veze,
    a zamolio bih ostale da samo kratko komentarišu kako im se čini natpis na ulazu u grad đe piše dobrodošli namore?
    nema veze,spajajte i izgovarajte kako hoćete ali to je po meni bruka.jer to nije reklama za npr.pantomarket već gradski zvanični bilboard.trebao bi mugi onda stavit natpis-PODGORICA-ĐE SI BRATSKI?ŠTO ČINIŠ?ja mislim da bi i to smiješno bilo
    a uopšte mi ne smeta kakav naglasak imate i što spajate,gutate ili sl. bitno je da se razumijemo.
    a u pravu si mrzim herceg novi do bola,ali obećavam da ću probati da se saulišem i ne ispoljavam to koliko god mogu
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    čuš nijedan se zvaničnik nije pojavio...
    Nijedan se zvaničnik nije pojavio (na dočeku), osim Đilasa koji se potajno rukovao sa njima kako su dolazili... Smrde... Bojali se da ih ne spuste, pa su zato slali pisma čestitke, jer ovi ne mogu javno da im odgovore (a koliko sam čitao i slušao o sadržini - NI U JEDNOM se ne spominje podrška ili što obećava... samo se očekuje da će sportisti opet donijeti Srbiji pobjedu...)...

Što se nijesu popeli na onaj balkon (dobro - Tadić je životno ugrožen, pa je razumljivo da on nije mogao, tako vele) pa da obećaju podršku, stan, novčana sredstva... ?

Evo Čaviću su tek juče trebali da uruče ključeve od stana koji je dobio prije godinu dana... Znači: za prošlu medalju su mu dodijelili stan, da bi mu za ovu medalju dodijelili ključeve od tog stana... Možda će čekati još jednu medalju iduće godine pa da mu spoje struju i vodu i to svečano objave...

E sprdnje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijedan se zvaničnik nije pojavio (na dočeku), osim Đilasa koji se potajno rukovao sa njima kako su dolazili... Smrde... Bojali se da ih ne spuste, pa su zato slali pisma čestitke (a koliko sam čitao i slušao o sadržini - NI U JEDNOM se ne spominje podrška ili što obećava... samo se očekuje da će sportisti opet donijeti Srbiji pobjedu...)...

Što se nijesu popeli na onaj balkon (dobro - Tadić je životno ugrožen, pa je razumljivo da on nije mogao, tako vele) pa da obećaju podršku, stan, novčana sredstva... ?

Evo Čaviću su tek juče trebali da uruče ključeve od stana koji je dobio prije godinu dana... Znači: za prošlu medalju su mu dodijelili stan, da bi mu za ovu medalju dodijelili ključeve od tog stana... Možda će čekati još jednu medalju iduće godine pa da mu spoje struju i vodu i to svečano objave...

E sprdnje...
    ma muči,to je do našeg naroda.kad se ne pojave zvaničnici-sramota što se niko nije pojavio,kad izađu onda svi na njih kako se samo slikaju kad se kajmak kupi....
    ne valja nam kad je kiša-depresivno u PM,kad je vruće-ne moš nikuđ......
    ko nama kad je Maja izašla zviždali smo(i neka smo),a zamisli jada da nije izašla na doček-kleli bi je do 3.odiseje u svemiru.....ništa nam ne valja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba postavit jedan i put hn da majmun i kompanija znaju dje dolaze
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma muči,to je do našeg naroda.kad se ne pojave zvaničnici-sramota što se niko nije pojavio,kad izađu onda svi na njih kako se samo slikaju kad se kajmak kupi....
    To stoji - vazda bi im prigovorili (i ne bi bilo bez osnove), ali bi po meni ipak bilo potpuno ljudski da se pred očima javnosti čestita, izrazi podrška i da neko obećanje (makar simbolično), a ne da Tadić čestita i onda još traži i uslugu: "da ti sportisti nagovaraju svoje vršnjake da se više bave sportom."

A đe da se bave sportom?! Pa ovu Nađu su tjerali sa bazena u Pančevu i morala je svakodnevno ići po okolnjim mjestima da trenira...

To je kao kada bi, u našem slučaju, Mugoša tražio od vaterpolista po povratku sa EP: "da nagovaraju mlade Podgoričane da se bave vaterpolom", a nemaju ni jedan bazen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast za sliku!

Page 133 of 942 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143183233633 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)