View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 132 of 942 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast
Results 3,276 to 3,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.dan.co.me/naslovna_bb/Naslovna02082009.jpg

Ljudi jeste li vidjeli naslovnu Dana od juce. Nasi zlatni momci...
    Ovo je sramota. Kako se samo osjecaju nasi vaterpolisti kad je od tri dnevne noveni u CG ovaku pisu? Sramota...
    A dobro se sjecam prosle godine kad smo osvojili Malagu pisalo je na dnu Crna Gora prvak Evrope.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    pravo razmišljanje za turizam,odmah na dobrodošlicu mu se sprdat,mada ne mislim da iko takav pravopis ima ali ok,taman ste takvi kako si u ovoj rečenici rekao.
    a ko bi se trebao uvriediti s tim, tj s kim se to sprdamo??? to je primorski izraz, i ne pravi se blesav, kad valjda znas da je cijeli jezik u boki daleko od knjizevnog, i iskreno se nama da se ponosis 'nasim' izrazima i izgovorom.
    ako ne, onda mrs u pljevlja. :PPPP

a sto se turizma tice, s obzirom da mi je to struka, stvarno mi ovakvih turista ne treba u zivotu, niti cemo se ni ti, ni ja najesti od njihovog ljeba. ovi koji dodju cisto da bi rekli da su bili na moru (namore :P ), pa sa sobom ponesu sve suncobran da ga pobodu na plazu, da slucajno ne bi potrosili koji cent vise od onog predvidjenog za smjestaj, oni koji parkiraju negdje u sred brda, da ne bi platili parking, itd itd, da ne sirim pricu, kad znas kakvi su. a da ne pricam kako ne stitimo sebe, svoju zemlju, svoje trziste, vec dopustamo da nas jebe kako ko stigne....e nenezicu...uh, zeludac mi se okrene kad se sjetim njega, nego to je druga prica, za drugi forum.

uostalom, ako si relativno normalan, iako si bestija :P, shvatas o cemu govorim.

da da, bas tako cemo da guzimo primorac, evropskog sampiona, kao taj tvoj emote :PPP
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sasasasasa View Post

Ovo je sramota. Kako se samo osjecaju nasi vaterpolisti kad je od tri dnevne noveni u CG ovaku pisu? Sramota...
    A dobro se sjecam prosle godine kad smo osvojili Malagu pisalo je na dnu Crna Gora prvak Evrope.
    pa dobro, zna se da je dan prosprska novina.

ali stoje najtragicnije, pogledaj ko je sa zastavom, ko je nejvise dizao 3 prsta, ko je jedini drzao ruku na srce prilikom izvodjenja himne....crnogorac....eeeeeee
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa kad do sad nisi vidio kakvi su, nemas ih sta sad gledat...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a pokusava da dokaze da je veci srbin nego neko iz sumadije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Davno su varvari rekli:Novinari dana bruka balkana......
    A stvarno sram ih i stid bilo,cus nasi momci,a kad pisu nesto za Crnu Goru ne govore nasa reprezentacija,nego,Crnogorska reprezentacija.Ali neka ih meni ih je i zao,ko zna kako je to bit tudja novina u svoju drzavu......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    a ko bi se trebao uvriediti s tim, tj s kim se to sprdamo??? to je primorski izraz, i ne pravi se blesav, kad valjda znas da je cijeli jezik u boki daleko od knjizevnog, i iskreno se nama da se ponosis 'nasim' izrazima i izgovorom.
    ako ne, onda mrs u pljevlja. :PPPP

a sto se turizma tice, s obzirom da mi je to struka, stvarno mi ovakvih turista ne treba u zivotu, niti cemo se ni ti, ni ja najesti od njihovog ljeba. ovi koji dodju cisto da bi rekli da su bili na moru (namore :P ), pa sa sobom ponesu sve suncobran da ga pobodu na plazu, da slucajno ne bi potrosili koji cent vise od onog predvidjenog za smjestaj, oni koji parkiraju negdje u sred brda, da ne bi platili parking, itd itd, da ne sirim pricu, kad znas kakvi su. a da ne pricam kako ne stitimo sebe, svoju zemlju, svoje trziste, vec dopustamo da nas jebe kako ko stigne....e nenezicu...uh, zeludac mi se okrene kad se sjetim njega, nego to je druga prica, za drugi forum.

uostalom, ako si relativno normalan, iako si bestija :P, shvatas o cemu govorim.

da da, bas tako cemo da guzimo primorac, evropskog sampiona, kao taj tvoj emote :PPP
    toliko si izritiran da veze nemaš što pričaš,aj NAMORE da se malo ohladiš pa ti na ovo nemam što odgovarati
    PRIMORAC-šampion evrope!!!!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Idi bre, razocarao si me, ja mislio preko cijele naslovne

Salu na stranu, preksinoc se slavilo u mnogim gradovima CG, mnogi ljudi dozivljavaju Srbiju kao svoju zemlju i samim tim normalno je i da se pise `NASI`! A sramota je da neko to sto je Andrija Srbin naziva tragedijom.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bro' ,pa to je Dan,cemu cudjenje???
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post

Salu na stranu, preksinoc se slavilo u mnogim gradovima CG, mnogi ljudi dozivljavaju Srbiju kao svoju zemlju i samim tim normalno je i da se pise `NASI`! A sramota je da neko to sto je Andrija Srbin naziva tragedijom.
    a bili ti onda smetalo kad bi albanci slavili pobjedu u badmingtonu po CG?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Davno su varvari rekli:Novinari dana bruka balkana......
    Ne odlucuju novinari o tome sto ce i ko ce bit na naslovnoj strani, vec urednik, u ovom slucaju Veselin Drljevic.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i onda se cude sto im dejo ne da akreditacije
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

toliko si izritiran da veze nemaš što pričaš,aj NAMORE da se malo ohladiš pa ti na ovo nemam što odgovarati
    PRIMORAC-šampion evrope!!!!
    ne mogu, na poslu sam

a prije ce se pakao smrznut, nego se novljani i kotorani slozit oko necega, al ajde.....navikli smo.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i onda se cude sto im dejo ne da akreditacije
    pa i meni je bilo je krivo ono sloboda novinara...

a sad radi mene mogu da rade sta god hoce, ja ga i onako ne kupijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slavilo se i kad je Crna Gora osvojila evropsko,jos su to crnogorske dnevne novine pa ne stavise "nasi".........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne mogu, na poslu sam

a prije ce se pakao smrznut, nego se novljani i kotorani slozit oko necega, al ajde.....navikli smo.
    ne mozemo se slozit kad je tito oovako pun argumenata u prichi
    o.O

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DjuKa View Post
    ne mozemo se slozit kad je tito oovako pun argumenata u prichi
    kakvi argumenti?
    treba da ti dokazujem da se ne piše namore ili da tako bar kotorani ne pričaju?
    čovjek je sam rekao da se sa natpisom na bilbordima sprdate došljacima,i kojekakvim turistima,šta ja tu treba da dokazujem tačno?uz to još brani onakav bruka bilboard.argument za to mi jedino može biti bilboard na ulazu u Kotor pa pogledajte prije tunela
    možda si mislio na argumente za priču PRIMORAC-jad(r)an?xaxaxa-PRIMORAC-šampion evrope!!!!
    EDIT:da ko ne daj bože ne pomisli da sam išao u hn,bilboard sam vidio dok sam išao u mostar preko trebinja
    Last edited by UltrasTito; 03-08-09 at 14:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi argumenti?
    treba da ti dokazujem da se ne piše namore ili da tako bar kotorani ne pričaju?
    čovjek je sam rekao da se sa natpisom na bilbordima sprdate došljacima,i kojekakvim turistima,šta ja tu treba da dokazujem tačno?uz to još brani onakav bruka bilboard.
    ovom titu sve treba crtati, zivota mi....nije ni cudo da navijas za primorac. :P

nisam ja rekao da se sprdamo dosljacima, vec je taj bilbord stavljen radi finte...moglo je isto tako pisati NA MORE, ali nije, jer se lokalno kaze NAMORE, tj zvuci tako. nisam rekao da je to gramaticki ispravno, samo kazem da ljudi ovdje tako pricaju. a ovim dosljacima i turistima se mogu sprdati na mnogo drugih nacina, kao i Kotoru, tako da....:P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uostalom, ako se ti takvim turistima zadovoljavas (boze, zar u kotoru ima turista, blah) i onim starkeljama sto ti dodju kruzerom (busom iz dubrovnika), pa ti se iseru (oprostite na izrazu) samo po kaficima, a ne daj boze da popiju kafu ili kupe neki suvenir, onda si isti kao oni, tako da se i s tobom treba sprdati kao i s njima...bez uvrede...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a bili ti onda smetalo kad bi albanci slavili pobjedu u badmingtonu po CG?
    Sad ne znam da li je slavlje kad se osvoji prvenstvo u badmintonu, ali ako hoce neka slave po ulcinju i plavu i dje ih ima, ne znam zasto bi mi smetalo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovom titu sve treba crtati, zivota mi....nije ni cudo da navijas za primorac. :P

nisam ja rekao da se sprdamo dosljacima, vec je taj bilbord stavljen radi finte...moglo je isto tako pisati NA MORE, ali nije, jer se lokalno kaze NAMORE, tj zvuci tako. nisam rekao da je to gramaticki ispravno, samo kazem da ljudi ovdje tako pricaju. a ovim dosljacima i turistima se mogu sprdati na mnogo drugih nacina, kao i Kotoru, tako da....:P
    finta vam je onda žešće glupa(najozbiljnije) jer vam se svi smiju kad ga vide,(što ne staviste onda dobro arivali ili sl.)ali ako vas usrećuje tako nešto,neka vas.samo nemoj pričati da se ti kotoru možeš sprdati onda molim te.i aj mi reci života ti pa da raskrstimo s tim-jeli stvarno misliš da vam je takav natpis trebao?
    pogledaj cattarov avatar-e to je bilboard ispred tunela-tako se kaže u cijeloj evropi
    ako su vama turisti hercegovci iz bileće i gacka,a vi nezadovoljni,reci mi jeli ti problem i misliš da nije dobro što su nama kinezi,francuzi,italijani,englezi... sa kruzera ili si samo ljubomoran?
    ja nisam iz turizma,a ti reče da jesi-pa učini nešto onda pobogu ako vam samo šljam dolazi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad ne znam da li je slavlje kad se osvoji prvenstvo u badmintonu, ali ako hoce neka slave po ulcinju i plavu i dje ih ima, ne znam zasto bi mi smetalo...
    e to je onda OK,mislio sam da se nećeš složiti praštaj.
    ali i dalje po meni nije OK da npr.u švedskim novinama izađe da su njihovi fudbaleri prvaci svijeta.talijanima bi bilo milo,ali mislim da bi šveđanima smetalo.
    a što se tiče vaterpolista srbija,em mi je milo em sam navijao za njih!svaka im čast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

finta vam je onda žešće glupa(najozbiljnije) jer vam se svi smiju kad ga vide,(što ne staviste onda dobro arivali ili sl.)ali ako vas usrećuje tako nešto,neka vas.samo nemoj pričati da se ti kotoru možeš sprdati onda molim te.i aj mi reci života ti pa da raskrstimo s tim-jeli stvarno misliš da vam je takav natpis trebao?
    pogledaj cattarov avatar-e to je bilboard ispred tunela-tako se kaže u cijeloj evropi
    ako su vama turisti hercegovci iz bileće i gacka,a vi nezadovoljni,reci mi jeli ti problem i misliš da nije dobro što su nama kinezi,francuzi,italijani,englezi... sa kruzera ili si samo ljubomoran?
    ja nisam iz turizma,a ti reče da jesi-pa učini nešto onda pobogu ako vam samo šljam dolazi
    jesam li ja postavio taj bilbord? jesam li rekao da bi ga postavio da sam imao priliku? samo sam obrazlozio sta znaci NAMORE. ja to sigurno necu napisati, ali kad to izgovoris, tako zvuci. a ne, u turizmu sam radio i pokusavao neke novine da uvedem, ali problem je sto novim, kao i vecinom crnogorskih gradova, vlada ne-strucni kadar, da ne kazem idioti, kojima je bitnije 5000 eura mjesecno u dzep, a ne dobrobit svih nas. vjeruj mi, da ti od tih 'kulturnih' stranaca nemas ama bas nikakve koristi, samo trosak, kao ni ja od ovih hecegovaca i srbijanaca ovdje. mnogo je siroka tema o kojoj mozemo raglabati do iduce godine, a opet nista ne bi postigli.
    nemoj se ti sto uvrijedit samo.....

a i tema je vaterpolo, zato....jadrane jadraneeeee, zvijezda skvera sja...:P
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja se razocara... mislio sam da ce barem bit preko cijele strane kao kad je Nole osvojio Australian Open.

inace sto se tice Andrije....

to drzanje ruke na srcu za vrijeme himne je toliko seljacka fora, karakteristicna za male 'misevske' nacije (ili ove estradne-soubiznis nacije tipa Amerika) da redovno dobijem instantni transfer nelagodnosti kad to vidim. oni se blamiraju, a ja crvenim.

drago mi je sto 95% reprezentativaca Srbije to ne radi (tu i tamo ponekad poneko to uradi - ona papcina Marko Pantelic mi pada na pamet - ali ogromna vecina ne).

u Andrijinom konkretnom slucaju pretpostavljam da je to uradio da vadi mast hejterima u CG koji su ga dobrano vrijedjali na SL, "dusebrizno" sugerisali da je pogresno izabrao jer sa Srbijom nikad nista osvojiti nece, itd, itd...

nadam se da ne osjeca potrebu da nesto posebno dokazuje svoje srpstvo samo zato sto je rodjen i odrastao izvan avnojevskih granica Srbije. Srbin je mio ma odakle bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Didi, vrati se...

Ovi te kao Mesiju(ne bilo primijenjeno) cekaju

Elem, nije trebao stavljati ruku, makar da ne bude isti kao pos(Ranko) Krivokapic.

Ma i inace. Kad se sjetim Atine i podijuma, i hrvatske bjezanije. Pa kad bi Sasa Djordjevic ili Danilovic poslusao vrhovni stab i napustio podijum? Nikad, i nikad. Ovi su poslusali Franja, i nikad posle toga se nisu ni primakli medalji. Ne vjerujem u sudbinu, osim u ovom slucaju

Page 132 of 942 FirstFirst ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)