Originally Posted by
Fidimose
ovom titu sve treba crtati, zivota mi....nije ni cudo da navijas za primorac. :P
nisam ja rekao da se sprdamo dosljacima, vec je taj bilbord stavljen radi finte...moglo je isto tako pisati NA MORE, ali nije, jer se lokalno kaze NAMORE, tj zvuci tako. nisam rekao da je to gramaticki ispravno, samo kazem da ljudi ovdje tako pricaju. a ovim dosljacima i turistima se mogu sprdati na mnogo drugih nacina, kao i Kotoru, tako da....:P

finta vam je onda žešće glupa(najozbiljnije) jer vam se svi smiju kad ga vide,(što ne staviste onda dobro arivali ili sl.)ali ako vas usrećuje tako nešto,neka vas.samo nemoj pričati da se ti kotoru možeš sprdati onda molim te.i aj mi reci života ti pa da raskrstimo s tim-jeli stvarno misliš da vam je takav natpis trebao?
pogledaj cattarov avatar-e to je bilboard ispred tunela-tako se kaže u cijeloj evropi
ako su vama turisti hercegovci iz bileće i gacka,a vi nezadovoljni,reci mi jeli ti problem i misliš da nije dobro što su nama kinezi,francuzi,italijani,englezi... sa kruzera ili si samo ljubomoran?
ja nisam iz turizma,a ti reče da jesi-pa učini nešto onda pobogu ako vam samo šljam dolazi
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Bookmarks