View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 5 of 201 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast
Results 101 to 125 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Dobi Barsas 2-1.
    Goles:
    0-1, Pedro (10')
    1-1, Beckham (44')
    1-2, Jeffren (66')

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    haha sprdaš li se, pa pogledaj ekipu koja je izašla... i petrovac bi im se držao

Dudek (Casillas)

Miguel Torres (Sergio Ramos)
    Metzelder (Pepe)
    Garay (Raul Albiol)
    Drenthe (Marcelo)

Lass Diarra
    Gago (Kaka')
    Cristiano Ronaldo
    Sneijder (Robben)

Raul (Higuain)
    Benzema

Samo tri igrača iz prve postave su počela meč. Nisam siguran za Raula, zato što ne znam kakve planove ima Pelegrini s njim, ali pretpostavljam da će on igrati makar prvi dio sezone... Ali, recimo, sa Benzemom i Iguainom u napadu (kako bi bilo prirodno), Real je sinoć igrao sa samo 3 prvotimca od prvog minuta.
    Kasnije su ušli Iguain i Robben, ali očigledno premalo da bi se igrao neki ''atomski fudbal'' kakvom teže Madriđani ove godine...
    Meni se cini da Gago igra zadnjeg veznog u Real,a Kaka je u najmanju ruku trekvartista. Nesto ne vjerujem da ce na njegovu poziciju igrat,stvarno. Sem ako nece nekakvu drugu formaciju igrat. A sto se toga Robbena tice,Real jedva ceka da ga se trsi,pa koliko mogu racunat na njega,ne znam.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Radi se o tome da će formacija da se promijeni.
    Mislim, ne znam ja šta ima u glavi Pelegrini, ali bi po nekom rezonu formacija trebala ovako da izgleda:

Osim u slučaju da se dovede Ćabi Alonso, tad bi se vratila stara (prošlosezonska) formacija 4-4-2, u kojoj bi Robben izgubio mjesto i tada bi se pristupilo njegovoj prodaji.
    Last edited by Vlado; 02-08-09 at 13:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh ta formacija djeluje baš baš ofanzivno! ne znam, ja mislim da ako bi ovakva odbrana igrala da bi trebalo da 2 centralna vezna budu lass i dijara, jer je sama odbrana "lagana"

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Radi se o tome da će formacija da se promijeni.
    Mislim, ne znam ja šta ima u glavi Pelegrini, ali bi po nekom rezonu formacija trebala ovako da izgleda:

Osim u slučaju da se dovede Ćabi Alonso, tad bi se vratila stara (prošlosezonska) formacija 4-4-2, u kojoj bi Robben izgubio mjesto i tada bi se pristupilo njegovoj prodaji.
    ja mislim da se roben moze izbaciti iz ovih kombinacija jer ce ga sigurno prodati...a ionako je ova formacija previse ofanzivna i ne vjerujem da bi to moglo tako izgledati...ako xabi alonso dodje, onda bi idealna postava bila alonso, kaka, ronaldo, benzema, iguain i jedan od ovih ( 2x diara, sneider, gago) i nikako raul...uz ovu odbranu koju si naveo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace,Arbeloa igra desnog beka koliko je meni poznato.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni, Real ce igrati defanzivnije. Sjecate li se vi kako je Pellegrini igrao u Villarealu? Defanzivno.
    Po meni, bice dva zadnja vezna (Lass i Xabi, ili Gago umjesto francuza). Ispred njih Kaka, i onda trojka (Ronaldo i Higuain na bokovima - nadam se da ce prije biti on nego Raul, i u sredini Benzema).

@Hoko, Sergio Ramos je desno, a Arbeloa moze igrati oba beka
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Inace,Arbeloa igra desnog beka koliko je meni poznato.
    Da, ali se snalazi i na poziciji lijevog.
    U Real Madrid je doveden upravo zbog toga da bi pokrio tu problematičnu stranu koja je prošle godine toliko i toliko kiksala (Hajnce).
    Samim tim, to je imliciralo transfer Hajncea u Olimpik Marsej.

I ja kažem, Real će igrati staru formaciju 4-2-2-2 (sa dva zadnja vezna) samo u slučaju da se dovede Ćabi Alonso.
    Tada bi Alonso i Lasana Dijara bili ta dva zadnja vezna, čime bi Roben izgubio mjesto u timu i bio prodat (najvjerovatnije Liverpulu) a o tome da će biti mjesta za šeprtlju od Gaga nema nikakve priče niti šanse.

Jedina nedoumica je, kažem, taj transfer Ćabi Alonsa.
    I naravno, ne znam šta ima u planu Pelegrini kada se radi o Raulu. S obzirom da je Iguain prošlogodišnji prvi strijelac ekipe, a Benzema pojačanje od 35 miliona eura, ne znam kako misli da ih uklopi, ako se zna da Raul ne smije sjedjeti na klupi makar još godinu-dvije dok je u Realu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se zna da Raul ne smije sjedjeti na klupi makar još godinu-dvije dok je u Realu.
    Moje razmisljanje je da bi Raul trebao na klupu. Jbg,on jeste legenda kluba,ali i on stara,i mora on da ostavi prostor za mladje i agilnije igrace. Jbg,to je poredak i u fudbalu i svudje. On treba Pellegriniu da sluzi kao dzoker,tipa onoga sto je Inzagi protekle 2 sezone bio Milanu(ili barem trebalo da bude )
    Ja mislim da u prve treba da mu igraju Higuain i Benz naprijed,i tu ne bi trebao dilemu da ima. Raul neka stoji za poslednjih 10 min,ili u slucaju povrede i tako to.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

To i ja mislim, ali ne misli Raul tako.
    On ti je nešto kao Toti u Romi, kao Maldini u Milanu, kao Teri u Čelziju... mora da igra ako on kaže da želi da igra.
    Previše je dao klubu da bi se neko s njim pod kasne dane za'ebavao, igra - ne igra.
    Iguain i Benzema su sigurno dvojac koji zaslužuje biti u startnih jedanaest, ali malo se šta tu Pelegrini pita, s obzirom na Raulov status u klubu, status legende.

Inače, Pelegrini kao trener nije kapacitet da vodi ovakvu ekipu. Mislim da je tu sistemska greška Real Madrida, jer, čovjek koji je do juče trenirao Kapija, Nihata Kahvečija, Rosija, i eto najveći igrač kojeg je trenirao - Forlana, odjednom dođe u najveći klub na planeti gdje ga čekaju jedan Kasiljas, jedan Ronaldo, jedan Kaka', jedan Benzema, jedan Raul, jedan Serhio Ramos...
    Tu će biti problema, i mislim da zbog toga Real i pored svega ove sezone nije spreman da osvoji Ligu Šampiona, iako se od svih njih to sad očekuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene samo nije jasno dje je u svu pricu RUUD?!Jedan od naj spiceva planete.Jes da je bio dugo van terena,ali moze on da se vrati,masa je jak igrac.

Dje je Guti?Kakvi Diara,to je prosjecan igrac.Kakav Arbeloa,nema kvalitete za Real.

Real je NIKAKAV.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bi volio da se Real raspane opet samo zbog ovih milijardi miliona sto daju za transfere .
    Ajmooooooo Atleticooooooooooooo

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Lassana Diarra je jedan od boljih zadnjih veznih na planeti.
    Obrati pažnju na polusezonu koju je odigrao prošle godine, pa pogledaj samo koliko je Real Madridu napredovala igra.
    Nažalost, stiče se utisak da ne pratiš dovoljno neke stvari da bi ih komentarisao.

Quote Originally Posted by ekrem_drndar
    Ja bi volio da se Real raspane opet samo zbog ovih milijardi miliona sto daju za transfere .
    Ajmooooooo Atleticooooooooooooo
    Фантастични погледи на свет око тебе.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lass je masinica. Ruud je bio jedan od naj spiceva planete prije 3 godine. Arbeloa ima itekako kvalitet da igra za Real,vjerujte mi. Pratim L'pool dosta,i on je bas zahvalan i vrijedan igrac.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bash nam je trebao jedan igrac tipa arbeola bit ce on odlicno pojacanje a platili smo ga 4-5 piliona,neko rece da ce gago u prwe mozda da igra :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iskreno, volim što real računa na arbelou!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lassana Diarra je jedan od boljih zadnjih veznih na planeti.
    Obrati pažnju na polusezonu koju je odigrao prošle godine, pa pogledaj samo koliko je Real Madridu napredovala igra.
    Nažalost, stiče se utisak da ne pratiš dovoljno neke stvari da bi ih komentarisao.

Фантастични погледи на свет око тебе.
    Dobro je kad su tvoji super,navijacu Reala

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ako pod pojmom zadnjih veznih uzimamo one klasicne trkace i krljace onda ih od lassa dijare ima boljih minimum 10. Mamadu Dijara je bolji od Lassa.
    maskerano, ture, kambijaso, sisoko, gatuzo (ako gledamo zadnju godinu i nije bolji),kerik...

Real je napredovao u drugom dijelu sezone isklucivo zbog Higuaina i nikog vise.

Gago, Diarra, Redondo, Celades,Flavio Conceicao, Guti (igrao je malo drugacije), Helguera, Cambiasso, Gravesen, Pablo García ,Makelele, Emerson, Bekam(pokrivao jedno vrijeme tu poziciju)... koliko samo zadnjih veznih ali iskreno samo je Redondo bio tTop igrac i eto Makelele. Ostali u realu nijesu mnogo pokazali.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Mamadu nije bolji.
    Maskerano jeste, Ture jeste.
    Kambjaso nije. Sisoko isto nije.
    Gatuzo je bio jedan od najboljih na toj poziciji, ali zadnje dvije godine ni on nije.
    Kerik je tu nedje sa njim.

A za ovaj drugi dio posta se slazem. Niko, jos od Makelelea nije pokrio tu poziciju da valja. Isto tako, nije se nasao pouzdan odbrambeni igrac jos od Fernanda Jera.
    Neki maler ili neko prokletstvo, ne znam o cemu se radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam da cje Real da napravi sampionski tim ali Barsa je opet jacha (Barem u odbrani )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni je lass dijara odličan! on tolko trči da je to smiješno, pretahvalan je!

viđećemo ko će bit šampion, ja mislim da će ova godina bit nenormalno zanimljiva, biće sudar svjetova

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Koliko vrhunskih fudbalera će biti prisutno u 'El Klasiku'...
    Kao nikada do sada.

Kristijano Ronaldo, Kaka, Benzema, Ćabi Alonso, Roben, Raul, Iguain, Serhio Ramos, Kasiljas.
    Pujol, Ćavi, Injesta, Ibrahimović, Anri, Mesi, Dani Alveš.

Biće pakleno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Od te ce gospode morati neko i da trci.. Zato ni u eri galaktikosa I real nije mogao prismrdjet ekipama koje igraju vise radnicki fudbal.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

U eri galaktikosa su još imali Zidana i Figa, koji su bili maksimalno ozbiljni i profesionalni, i bili oslonac cijele ekipe. Za ove momke sad čisto sumnjam da će uspjet da srede sami sa sobom neke stvari u glavi (naročito Ronaldo i Kaka) da bi pružili makar i 50% od onoga što još uvijek mogu, naročito sa Pelegrinijem na čelu.

Kad smo već kod njega, čisto sumjnam da će opstat na klupi dugo. Realova sezona će najvjerovatnije zavisiti od njegove zamjene. Sve u svemu, prilično traljav posao za toliko uloženog novca (čak i u poredjenju sa prethodnim galaktikosima).

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

To je svakako jedan od potencijalnih problema ako se u Pelegrinijevoj glavi stvori kompleks niže vrijednosti kad se nađe u svlačionici sa veličinama kao što su Ronaldo i Kaka.
    Međutim, mislim da se taj problem rješava na sasvim drugi način.
    U ekipi će biti ponovo dva zadnja vezna fudbalera (sada kada je doveden Ćabi Alonso) jer Roben gubi status prvotimca, i formacija ROMB koju je Pelegrini pominjao ove sezone pada u vodu, igraće se opet klasično 4-4-2, sa dva defanzivna (Lass i Ćabi) i dva ofanzivna (Ronaldo i Kaka') vezna fudbalera.

U odbrani su ove godine maksimalno ozbiljni fudbaleri i mislim da tu ne bi trebalo da bude kikseva kad se uigraju. A nadam se da će se brzo uigrati i sporazumjeti jer su trojica Španci (Ramos, Arbeloa, Albiol) i jedan Portugalac (Pepe), koji već ima određeno iskustvo u timu.

O golmanu je suvišno trošiti riječi (Kasiljas), dok se u napadu očekuje dvojac Benzema - Iguain sa eventualnim Raulom umjeto Iguaina, što se, iskreno se nadam, neće dozvoliti.

Page 5 of 201 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)