uuuu, kakav zverotic, nemoze u duel ni sa kim, bolje bi bilo stavit pejovica nego zverotica
Fatic umjesto Boskovica? Ja islim da bi on bio idealni lijevi bek,umjesto Zverotica koji spada u klasu ranije pomenutih Bataka i drugih doseljenika.Za Dzudovica bih se slozhio,jos on nije vidjen na djelu,ali da Markovic igra zadnjeg veznog,mi i ne shtima.Prije bi tu doshao Raichevic ili neki drvosjecha slicnih karakteristika,a ne kreativac,nekad polushpic
uuuu, kakav zverotic, nemoze u duel ni sa kim, bolje bi bilo stavit pejovica nego zverotica
AJMO CRNA GORO !!!
Kakav Pejović da te zamolim.Strašan je.
Božović je još uvijek najkvalitetniji od ljevaka, i tu nema priče. Eventualno Fatić kao druga opcija.
To stoji.
Ma Zverotic je igracina.....Samo ga treba stavit na zadnjeg veznog....Prva izmjena Pekovicu !
Ma Fatica staviti... Bice on za godinu dana igranja u Seriji A jaci nego svi ovi talenti zajedno...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Da imamo Pirla ne bi sigurno vodili ove rasprave.
Zverotic ispred Fatica po meni. Dok su igrali za mladu ogromna razlika u doprinosu. Fatic je skrivio gomilu golova ali mu je vjerovatno prastano zato sto je priznavao da je kriv. A Zveroticeva igra ga je dovela do A tima. Pruzice maksimum na svaku utakmicu (koliko god to bilo). Kazite mi na koji ste to kanal gledali neku utakmicu koju je Fatic igrao dobro. Kako ja to vidim svi ocekuju od njega nesto samo zato sto je igrac Intera. A kojega su kvaliteta mladi igraci Intera i njihova skola vidimo po tome koliko ih ikad zaigra za prvi tim. Moze bit da je najbolji na svijet ali ja to jos nidje nisam vidio niti vjerujem mnogo novinama.
umuntu ngumuntu ngabantu
http://www.justin.tv/arirang02/old
Derbi Juznokorejske lige, SUWON - SEOUL
Preporuke su dovoljne u ovom sluchaju.Eto preshao je u Djenovu,daleko je to od Lucerna i druge lige Svajcarske,dje ko zna i igra li ovaj.I dje si ti to vidio da je Zverotic dobro odigrao?
Sto se Pirlove uloge u timu tiche,drugo je kad ima Gatuza,Ambrozinija i slicno,a ovamo ovaj ima Boskovica,Simona,Drincica (koji je opet onaj klasicni centralni vezni)
Nemamo sto ljudi pricat o repki dok ovi ljudi vode i dok pojedini igraci igraju
Dobar fudbal, svi su brzi kao munja...
Igra li Mikielj samo za Petrovac???
deuscroix
Preko ljeta malo za Amkar...![]()
Ne znam igra li za mladu zbog toga pitam!!!Inache je odigrao najbolju odbranu shto se tiche CG klubova u poslednjoj deceniji!!!Trebalo bi da dobije poziv u reprezentaciji!!!
deuscroix
Simovic iz Mogrena je neprelazan ipak...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ne kazem ja da je on sad najbolji odbrambeni igrach u nashoj ligi zbog jedne utakmice nego da svi momci koji urade neshto da bi digli nivo lige treba da se pozovu u reprezentaciju i tako na jednostavan nachin FSCG pokaze da ce svi dobiti shansu!!!Uostalom ja bih stalno mijenjao neke pozicije (srecom je dobar dio pokazao kvaliet) a igrachima iz nashe lige je lako se zahvalit ako ne pokazu kvalitet!!!
deuscroix
A kakvi crni Mikijelj,ne sprdajte se,chu za mladu,a coek ima 30 godina.Odje kao da niko ne gleda odbranu Sutjeske,ili je i to onaj stari dobri lobi.
Treba zvat onoga Savia iz Zete,presao je u C.Zvijezdu pa sad moze![]()
Posebno Bataku.
Definitivno igrač štetan po igru reprezentacije.
Ogroman broj bespotrebnih grešaka zbog kojih su ostali osuđeni da trče kako bi vadili situaciju, a samim tim se i bespotrebno umaraju.
Nikad mi neće biti jasno kako je on uspio, jer igrati u Turskoj 1. ligi (Ankaraspor) svakako predstavlja nešto, iako ne neki preveliki uspjeh.
Potpuno nepouzdan igrač, a štoper. Pokriva poziciju za koju ne posjeduje ni gram glavne karakteristike, a to je sigurnost. Šta je Filipović vidio u njemu, to samo on zna.
Momak ne liči na fudbalera, a izgleda kao da je stvoren da napravi grešku pri rezultatu 1:0 za naše u 90. minutu.
Potpuno beskoristan igrač, i kao što rekoh izuzetno štetan za čitavu kompoziciju naše reprezentacije i njihovu uigranost kao cjeline.
Izuzetno je vazno da se preostale utakmice u kvalifikacijama za SP odigraju shto bolje a to shto momak ima 30 godina ne znachi nishta!!!Nije ovo nikakvo lobiranje nego komentar na forum jer stvarno je bzv gledat utakmice dje stalno jedan isti lik pravi penale a eto imamo u nashu ligu igracha koji puno kvalitetnije rjeshava situacije pred svojim golom!!!Kakve veze sad ima Savio sa Crnom Gorom pa ga pominjesh ili ocesh da kazesh kako nema ni ovaj???
deuscroix
hahahahahahaha
名古屋グランパス je i dalje majstor, pa se vi sprdajte.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks