Page 406 of 652 FirstFirst ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... LastLast
Results 10,126 to 10,150 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Poveo ga je na kraj trke, velika stvar. Sena je rizikovao da ga neko udari da bi posao do kolege koji je imao udes . I sad oces da kazes da su to dvije iste stvari?
    Naravno da ne. Kao što sam već rekao, opasnije je po sve stati na stazi, danas bi neko bio kažnjen da proba to što je Sena uradio (svaka mu čast u ono vrijeme). TO je ono što nije isto. Video sam samo stavio kao primjer pozitivnog gesta, pošto je upravo izgubio trku zbog sitnog kvara, da je "smeće" kao što se hejteri vole da izražavaju, otišao bi pravo u garažu i ne bi se obrtao ni na koga.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nikad nije stao kad je bio prvi, drugi, treci...stao je kad je bio sedmi, osmi ili van zone bodova.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Naravno da ne. Kao što sam već rekao, opasnije je po sve stati na stazi, danas bi neko bio kažnjen da proba to što je Sena uradio (svaka mu čast u ono vrijeme). TO je ono što nije isto. Video sam samo stavio kao primjer pozitivnog gesta, pošto je upravo izgubio trku zbog sitnog kvara, da je "smeće" kao što se hejteri vole da izražavaju, otišao bi pravo u garažu i ne bi se obrtao ni na koga.
    Zasto je onda stao u sred krivine na MOnako u zadnji krug kvalifikacija da mu niko ne moze brze od njega odvozit?
    Pa je rekao da se pokvario i onda je utvrdjeno da je bolid potpuno ispravan i onda su ga kazinili.
    Da nije smece , bi li mogao to uradit?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Zasto je onda stao u sred krivine na MOnako u zadnji krug kvalifikacija da mu niko ne moze brze od njega odvozit?
    Pa je rekao da se pokvario i onda je utvrdjeno da je bolid potpuno ispravan i onda su ga kazinili.
    I kaznjen je za to i krenuo je iz boksa i svima im odrzao cas voznje,i kako mozes da kazes da je smece,on je NAJVECI,mislis da je jedini koji je to uradio...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    I kaznjen je za to i krenuo je iz boksa i svima im odrzao cas voznje,i kako mozes da kazes da je smece,on je NAJVECI,mislis da je jedini koji je to uradio...
    Niko nije rekao da je jedini, ali svi koji to mogu da urade su smece

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Niko nije rekao da je jedini, ali svi koji to mogu da urade su smece
    Onda su svi velikani F1 SMECE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Onda su svi velikani F1 SMECE
    Koji je jos to velikan uradio to?
    Stao u krivinu i lagao da se pokvario?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Kao što je već rečeno, ljudi stalno pričaju o tome i drugim incidentima kao da se to ne radi stalno... timovi kalkulišu, vozači kalkulišu, vara se, krade se, špijunira. Niko ne kaže da nije istina to što navodiš, ali je bezočno tvrditi kako je on neko neviđeno "smeće" a svi ostali majke Tereze. Glupost nad glupostima.

Po meni je najnesojskije nešto viđeno u F1 opklada McLarenovih vozača u pobjedu, pa niko ne viče Hakkinenu i Coulthardu da su đubrad. Sve je stvar ostrašćenosti i objektivnosti. Fabia jeste fanatik, a hejteri su samo druga strana te medalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Kao što je već rečeno, ljudi stalno pričaju o tome i drugim incidentima kao da se to ne radi stalno... timovi kalkulišu, vozači kalkulišu, vara se, krade se, špijunira. Niko ne kaže da nije istina to što navodiš, ali je bezočno tvrditi kako je on neko neviđeno "smeće" a svi ostali majke Tereze. Glupost nad glupostima.

Po meni je najnesojskije nešto viđeno u F1 opklada McLarenovih vozača u pobjedu, pa niko ne viče Hakkinenu i Coulthardu da su đubrad. Sve je stvar ostrašćenosti i objektivnosti. Fabia jeste fanatik, a hejteri su samo druga strana te medalje.
    Ne kazem ja da i drugi nemaju takvih gresaka, ima ju i drugi , ali ne koa Sumaher ovu. Ali nije to problem, nego ja kazem da je smece i onda kazu nije smece.
    Ma reci jeste smece , ali i drugi su imali takvih stvari.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Koji je jos to velikan uradio to?
    Stao u krivinu i lagao da se pokvario?
    Ne znam bas ko je tako nesto uradio(ali ne mozemo bit sigurni da je to bila njegova ideja,prije bih rekao instrukcije tima),ali sve u svemu ne volis ga i to je u redu,ali nema potrebe da govoris za NAJVECEG VOZACA F1 SVIH VREMENA da je smece,jer nije,posto je F1 sport u kojem je uvijek bilo i bice skandala,samo sto cini mi se samo se pamte stvari koje je NAJVECI radio(jbg tako vam odgovara),a drugima se zaboravljaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Nisam ja nidje rekao da ne volim Sumahera, samo sam rekao da mi je Sena miliji i da je po meni bolji vozac . I to je moje misljenje, niko ne moze rec da je Sumaher los vozac ili prosjecan vozac, daleko od toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpisan novi Concord ugovor-do 2012

F1: firmato il nuovo Patto della Concordia

MILANO - E' stato firmato il nuovo Patto della Concordia in Formula 1, la carta che regola i principi del Mondiale. L'annuncio in una nota della Fia, la Federazione internazionale dell'automobile, in cui si precisa che l'accordo con i team durera' fino al 31 dicembre 2012. L'intesa mette definitivamente fine al braccio di ferro tra il presidente della Fia, Max Mosley e i team di ribelli della Fota che avevano minacciato di andarsene per fondare un campionato alternativo. (RCD)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Da se razumijemo, ne dobija on te pare za to sto ce voziti, jer je Ferari vec izgubio sve u ovoj sezoni, vec zbog marketinga, jer ce na njegovom povratku zaraditi 5 puta vise. Najveci jeste (i najprljaviji), ali ovo ograzmicko raspolozenje je u namanju ruku smijesno i pateticno.
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    Senna i Prost su se borili muski, a on se ponasao *****ski. Ogromna razlika.
    Pa naravno, svi koji ne svrsavaju na pomen NAJPRLJAVIJEG nemaju pojma o F1. To je prosto tako (jer Fabia tako kaze, a njemu je vjerovati jer se toliko puta pokazao kao objektivan).

+++++++++++1
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ma reci jeste smece , ali i drugi su imali takvih stvari.
    Ne mogu svi bit' "smeće", tako da ili je to nešto što je dio F1 kao sporta ili nije.

A evo ga i verbalni - bitno je da se hejteri slažu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh,nije ni 70 krugova odvozio i vec je pod istragom!FIA sumnja da je koristio slikove...

regole ferree — La Fia (Federazione Internazionale dell'Automobile) esaminerŕ infatti i dettagli del primo test effettuato ieri sulla Ferrari dal tedesco, che ha completato 67 giri al Mugello al volante di una F2007. Come ha riferito una portavoce della Fia all'agenzia Dpa, la Federazione č interessata alle gomme slick utilizzate da Michael. Il regolamento, infatti, impedisce lo svolgimento di test durante la stagione agonistica con monoposto e pneumatici impiegati nel campionato.
    richiesta — Ieri, dopo la giornata di lavoro sul tracciato toscano, Schumi ha dichiarato di aver impiegato gomme "solitamente usate nella GP2". La Ferrari, nel frattempo, ha inviato una lettera agli altri team chiedendo il via libera per una speciale sessione di test durante la quale Schumi potrebbe guidare la F60. Una deroga cui alcune squadre hanno risposto positivamente, altre no. Per ora, quindi, l'ipotesi di concedere a Michael la possibilitŕ di prendere confidenza con la vettura 2009 prima del GP d'Europa a Valencia č congelata.
    gasport

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da i? Telemetrija na Lojzekovom bolidu nije pokazala nikakvo usporenje, a sucima je trebalo 7 sati.
    Na kraju, startao je iz boksa i svojom maestralnom voznjom je stigao do 5. mjesta.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Da i? Telemetrija na Lojzekovom bolidu nije pokazala nikakvo usporenje, a sucima je trebalo 7 sati.
    Na kraju, startao je iz boksa i svojom maestralnom voznjom je stigao do 5. mjesta.
    Kopiras li ti ovo sa nekoh hrvatskog foruma obraza ti?*:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by bridgestone View Post
    uh,nije ni 70 krugova odvozio i vec je pod istragom!FIA sumnja da je koristio slikove...

regole ferree — La Fia (Federazione Internazionale dell'Automobile) esaminerŕ infatti i dettagli del primo test effettuato ieri sulla Ferrari dal tedesco, che ha completato 67 giri al Mugello al volante di una F2007. Come ha riferito una portavoce della Fia all'agenzia Dpa, la Federazione č interessata alle gomme slick utilizzate da Michael. Il regolamento, infatti, impedisce lo svolgimento di test durante la stagione agonistica con monoposto e pneumatici impiegati nel campionato.
    richiesta — Ieri, dopo la giornata di lavoro sul tracciato toscano, Schumi ha dichiarato di aver impiegato gomme "solitamente usate nella GP2". La Ferrari, nel frattempo, ha inviato una lettera agli altri team chiedendo il via libera per una speciale sessione di test durante la quale Schumi potrebbe guidare la F60. Una deroga cui alcune squadre hanno risposto positivamente, altre no. Per ora, quindi, l'ipotesi di concedere a Michael la possibilitŕ di prendere confidenza con la vettura 2009 prima del GP d'Europa a Valencia č congelata.
    gasport
    ma reko ja, fukara, vec od starta vara, koristi slick gume iako je zabranjeno :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kopiras li ti ovo sa nekoh hrvatskog foruma obraza ti?*:yipiiii:

Ne ja....zasto bih?

Zakaj si me pital? :yipiiii:
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    ma reko ja, fukara, vec od starta vara, koristi slick gume iako je zabranjeno :mrgreen:

Sto je zabranjeno?

Oni njemu mogu lizat onu stvar, jer on vozi privatno, vozi privatni Ferrari na privatnu stazu iako ja ne mogu da nadjem nista konkretno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

jesam ti ja kriv sto ne znas ni pravila ni italijanski? Evo jos jednom:
    Il regolamento, infatti, impedisce lo svolgimento di test durante la stagione agonistica con monoposto e pneumatici impiegati nel campionato.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

O tome nisu pisali drugi F1 portali.

A sto se pravila tice, ja znam da on vozi privatni bolid na privatnu stazu i to nema veze sa FIAom.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

posalji mail FIA-i i reci im kako znas mnogo bolje pravila i od njih, a bogami i od svih nas :lolblue:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    O tome nisu pisali drugi F1 portali.

A sto se pravila tice, ja znam da on vozi privatni bolid na privatnu stazu i to nema veze sa FIAom.
    Ima veze sa FIA-om itekako.Ne smije da vrsi testiranja sa gumama koje se koriste u ovoj sezoni.Po toj logici ferrari bi mogao da proda bolid iz ove sezone "privatnom licu" i da Shumi uzme taj bolid i testira do mile volje.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

a sad dosta sa deda-Shumijem, predjimo na bitnije stvari, kao sto je buducnost F1
    The future of Formula 1 has been secured after the sport's governing body and 12 teams put pen to paper on a new Concorde Agreement.

The agreement, which runs until the end of 2012, brings to a close months of wrangling between the FIA and the Formula 1 Teams' Association (Fota).

The FIA said the signing heralds "a renewed period of stability" for F1.

It added that the document features a "slightly revised set of stable sporting and technical regulations."

The lack of a new Concorde deal - the document that sets out how F1 is run and its revenues distributed - had been a key sticking point during disagreements between the FIA and Fota earlier this season.

However, the signing of the new agreement heralds a final resolution to the political rows that have destabilised the sport throughout 2009.
    (nečitko)

Page 406 of 652 FirstFirst ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks