Nikad nije stao kad je bio prvi, drugi, treci...stao je kad je bio sedmi, osmi ili van zone bodova.
Naravno da ne. Kao što sam već rekao, opasnije je po sve stati na stazi, danas bi neko bio kažnjen da proba to što je Sena uradio (svaka mu čast u ono vrijeme). TO je ono što nije isto. Video sam samo stavio kao primjer pozitivnog gesta, pošto je upravo izgubio trku zbog sitnog kvara, da je "smeće" kao što se hejteri vole da izražavaju, otišao bi pravo u garažu i ne bi se obrtao ni na koga.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nikad nije stao kad je bio prvi, drugi, treci...stao je kad je bio sedmi, osmi ili van zone bodova.
TAKUMI
Kao što je već rečeno, ljudi stalno pričaju o tome i drugim incidentima kao da se to ne radi stalno... timovi kalkulišu, vozači kalkulišu, vara se, krade se, špijunira. Niko ne kaže da nije istina to što navodiš, ali je bezočno tvrditi kako je on neko neviđeno "smeće" a svi ostali majke Tereze. Glupost nad glupostima.
Po meni je najnesojskije nešto viđeno u F1 opklada McLarenovih vozača u pobjedu, pa niko ne viče Hakkinenu i Coulthardu da su đubrad. Sve je stvar ostrašćenosti i objektivnosti. Fabia jeste fanatik, a hejteri su samo druga strana te medalje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne znam bas ko je tako nesto uradio(ali ne mozemo bit sigurni da je to bila njegova ideja,prije bih rekao instrukcije tima),ali sve u svemu ne volis ga i to je u redu,ali nema potrebe da govoris za NAJVECEG VOZACA F1 SVIH VREMENA da je smece,jer nije,posto je F1 sport u kojem je uvijek bilo i bice skandala,samo sto cini mi se samo se pamte stvari koje je NAJVECI radio(jbg tako vam odgovara),a drugima se zaboravljaju![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nisam ja nidje rekao da ne volim Sumahera, samo sam rekao da mi je Sena miliji i da je po meni bolji vozac . I to je moje misljenje, niko ne moze rec da je Sumaher los vozac ili prosjecan vozac, daleko od toga
Potpisan novi Concord ugovor-do 2012
F1: firmato il nuovo Patto della Concordia
MILANO - E' stato firmato il nuovo Patto della Concordia in Formula 1, la carta che regola i principi del Mondiale. L'annuncio in una nota della Fia, la Federazione internazionale dell'automobile, in cui si precisa che l'accordo con i team durera' fino al 31 dicembre 2012. L'intesa mette definitivamente fine al braccio di ferro tra il presidente della Fia, Max Mosley e i team di ribelli della Fota che avevano minacciato di andarsene per fondare un campionato alternativo. (RCD)
uh,nije ni 70 krugova odvozio i vec je pod istragom!FIA sumnja da je koristio slikove...
regole ferree — La Fia (Federazione Internazionale dell'Automobile) esaminerŕ infatti i dettagli del primo test effettuato ieri sulla Ferrari dal tedesco, che ha completato 67 giri al Mugello al volante di una F2007. Come ha riferito una portavoce della Fia all'agenzia Dpa, la Federazione č interessata alle gomme slick utilizzate da Michael. Il regolamento, infatti, impedisce lo svolgimento di test durante la stagione agonistica con monoposto e pneumatici impiegati nel campionato.
richiesta — Ieri, dopo la giornata di lavoro sul tracciato toscano, Schumi ha dichiarato di aver impiegato gomme "solitamente usate nella GP2". La Ferrari, nel frattempo, ha inviato una lettera agli altri team chiedendo il via libera per una speciale sessione di test durante la quale Schumi potrebbe guidare la F60. Una deroga cui alcune squadre hanno risposto positivamente, altre no. Per ora, quindi, l'ipotesi di concedere a Michael la possibilitŕ di prendere confidenza con la vettura 2009 prima del GP d'Europa a Valencia č congelata.
gasport
jesam ti ja kriv sto ne znas ni pravila ni italijanski?Evo jos jednom:
Il regolamento, infatti, impedisce lo svolgimento di test durante la stagione agonistica con monoposto e pneumatici impiegati nel campionato.
(nečitko)
O tome nisu pisali drugi F1 portali.
A sto se pravila tice, ja znam da on vozi privatni bolid na privatnu stazu i to nema veze sa FIAom.
TAKUMI
posalji mail FIA-i i reci im kako znas mnogo bolje pravila i od njih, a bogami i od svih nas :lolblue:
(nečitko)
a sad dosta sa deda-Shumijem, predjimo na bitnije stvari, kao sto je buducnost F1The future of Formula 1 has been secured after the sport's governing body and 12 teams put pen to paper on a new Concorde Agreement.
The agreement, which runs until the end of 2012, brings to a close months of wrangling between the FIA and the Formula 1 Teams' Association (Fota).
The FIA said the signing heralds "a renewed period of stability" for F1.
It added that the document features a "slightly revised set of stable sporting and technical regulations."
The lack of a new Concorde deal - the document that sets out how F1 is run and its revenues distributed - had been a key sticking point during disagreements between the FIA and Fota earlier this season.
However, the signing of the new agreement heralds a final resolution to the political rows that have destabilised the sport throughout 2009.
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks