korleone= Djoković? :lolblue:
E tako nekako Perpere, plivao bi sad i ko se kupao nije
korleone= Djoković? :lolblue:
E tako nekako Perpere, plivao bi sad i ko se kupao nije
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ovoga ALeksica dovest u Primorac dobar je![]()
![]()
Dobar vi dan dobri ljudi, bijah ostao nekoliko dana bez neta, pa uzeh da procitam ovu temu, ne stigoh do kraja. Uhvati me neka sramota i mucnina, nije da nisam znao da postoji toliko smeca ali opet da se ni malo ne stide toga sto jesu, nisam vjerovao. Ovo je zaista za neko vece itrazivanje, jeste, ono bilo je izajdnika i do sada i svuda u svijetu, ali oni su to radili zarad para, povridjenog ponosa, poganluka, nije ni vazno cega, ali su se krili, makar do sada: Ti nekdasnji izdajnici su makar bili svjesni da je to sto rade lose, takodje su znali da ce ih ako ih otkriju kazniti, ali ne, danas ne, niti je njih sramota sto to sto jesu, a nista su, niti drzava radi nista po pitanju toga (ovo me i brine). Ajde nijesmo u 18, 19, loodom 20 vijeku, ne trazim da ih neko fizicki kaznjava, ili ne daj boze ubije, ali makar neka ih Crna Gora strese sa teteljave noge, neka se otre od toga smrada vise jednom za vazda!!!
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
laganica protiv rumunja danas. da smo malo bolje pokrili radua, ne bi nam rumunji zabili niti jedan gol. odlična obrana za sad. ukupnosamo 3 greške, 1 protiv cg 2 protiv rumunja. uvijek nešto zabijemo i to je to. sad slijedi okršaj protiv srbije, repriza 1/2finala iz melbournea. nadam se i rezultatskoj reprizi. opširnije
vaterpolski portal - www.dance.hr
Trbojević u budvu na 1 godinu!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
a nama sve su prilike sponzor će biti Kingdžaz Miloš....
Aa evo je u frizider ladna![]()
hehehe
Željko Maslovar novi je direktor Vaterpolo kluba Primorac – odlučeno je na sjednici Upravnog odbora vaterpolo prvaka Evrope kojom je predsjedavao Denis Mandić. Maslovar je inače direktor firme Knjaz Miloš Crna Gora. Dužnost direktora u Primorcu obavljaće volonterski. Dosadašnji direktor Sava Pejović u čijem je mandate Primorac postao evropski šampion povukao se sa funkcije zbog privatnih obaveza. Na istoj sjednici trener prvog tima Ranko Perović imenovan je za šefa stručnog štaba Primorca i ubuduće biće nadležan za sve selekcije ovog kluba.
SAJt Radio Kotora.
Edit:Zeljko Maslovar rođen je, 13. Juna 1962 god. u Kotoru Diplomirao na Fakultetu za spoljnu trgovinu i turizam u Dubrovniku. Pohađao niz seminara iz oblasti trgovine, marketinga i kadrovskog menadžmenta, u SAD-u od kojih je najpoznatiji Zenger-Miller-ov «Feont-Line leadership» - Od kada je napustio JAT (letačku operativu) 1992 iskustvo u trgovini i marketingu sticao u domaćim firmama i multinacionalnim kompanijama u zemlji i inostranstvu:
Od 1995-1997 u firmi DIBEK Beograd, radio na mjestu šefa sektora u direkciji robe široke potrošnje.
Direktor prodaje za Jugoslaviju od 1997-1999 u Danskoj firmi STIMOROL BALKANS u predstavništvu u Beogradu.
U dva navrata 1993 1995 i 1999- 2001 radio u firmi DOLLAR RENT A CAR Inc. u San Francisku SAD. Prvo kao agent i supervizor prodaje a kasnije Menadžer prihoda za Sjevero-Zapadni region SAD.
Od 2001-2002 u RECKITT BENCKISER ADRIATIC-u Britanskoj kompaniji sa regionalnim sjedištem u Ljubljani kao Menadžer prodaje za Crnu Goru.
Od 2002 radio kao predstavnik za Crnu Goru, Hrvatske firme Lura.
Last edited by PERPER; 29-07-09 at 14:53.
pomalo zazirem da ovo pitam jer ce vjerovatno izazvati kretenoidne komentare, ali ajde...
danas pricam sa jednim likom iz BGd i on mi prica da je znao Vanju Udovicica kad je bio klinja (znali se iz vidjenja u kraju) i kaze da se tip zvao Franjo tj. da mu je to pravo ime.
ja u fazonu, ma daaaj, a on me ubjedjuje da je 100% istina tj. da je mali Franjo Udovicic promjenio ime u Vanja tamo negdje kad je izbio rat da bi izbjegao neprijatnosti.
zna li iko ista o ovom?
Last edited by mirkoislavko; 30-07-09 at 03:57.
to svak zivi zna
No Signature
Franjo Franjo,potpuno je tačno što ti je čovjek rekao
I ja sam to cuo nedje davno, ali sam mislio da je neko provalio...cus Franjo![]()
http://www.megatrend-info.com/forum/...19.0;topicseen evo jednog foruma.
http://aba.troglav.net/viewtopic.php...6cf49a8c31745b evo jos jednog
Last edited by PERPER; 30-07-09 at 13:07.
evo iz prve ruke sta mi je on sam rekao.
njemu je majka iz like, hrvatska, od oca srbina i majke jevrejke, a otac mu je iz beograda od oca iz bosne i majke sa durmitora ili negdje sa sjevera crne gore. sam kaze da je izmjesan skroz
i zvao se franjo, tada nije bilo vazno kako se ko zove, ali su ga svi zvali vanja.. tako da je to samo i formalizovao.
Hahahaha, ali Franjo. Da umres. Ma cuo sam da je Hrvat, ali da se zvao Franjo
No, ni hrvati nisu nikad bili gadljivi na ove nase, pa necemo vala ni mi na njihove.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks