Evo ako kaze on da nije istina da mu vjerujemo onda![]()
a tako kad kazete od "pojedinih osoba", daj recite od koga, jel neko iz kluba ili sta...
AJMO CRNA GORO !!!
Evo ako kaze on da nije istina da mu vjerujemo onda![]()
mrtav pade a ziv doma dodje puno price a na kraju prdddddddddddddddd!!!!!!!! trt u saku
smile if you fucked today
nema sanse, znam ga licno. ostaje u reccu.
Vargica mackica![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
zaludu vam sve![]()
Ostali su ostali...sad smo vidjeli da jad(r)an uopste nije nepobjediv![]()
![]()
Vidjecemo ko ce doc u PrimoracZna li neko da mi kaze kad pocinje Jadranska liga i nas kup ?
Uh nemozete vjerovat kako cekam pocetak jadranske i ako je ikako moguce jadrana u prvo kolo u paklu nikse bucina :devil:
Raise my hammer,take my aim
nije istina.ne smije se ni nogom niti glavom zabit (osim ako se slučajno odbije lopta, npr recimo neko pogodi prečku pa sidruna u glavu pa u gol). ako bi namjeno zabio npt nogom sudac bi poništio gol, a tog igrača isključio s pravom zamjene zbog omalovažavanja protivnika
a šro se pobogu dogodilo s crnom gorom danas? nisam gledo, što je bilo?
vaterpolski portal - www.dance.hr
Odigrali smo potpuno bez ideje u napadu,njemci igrali presing u odbrani,nedostajao nam ljevak...s druge strane njemci se fanaticno borili i plivali svo vrijeme,koristili nase greske u odbrani,scepanovicu ulazilo pola toga sto nebi trebalo...i to je to
a mislim da je prevelika razlika u kvaliteti između cg i nje da bi se smjelo izgubit i uz lošiji dan. ovo je po meni potpuni debakl cg jer su bili prvi favoriti, imaju najjaču reprezentaciju. a završit će iza 8. mjesta.
vaterpolski portal - www.dance.hr
koliko god da trazim opravdanje ne mogu da ga nadjem, ni pero ni taj lijevak...ni nista nista ne moze bit opravdanje za poraz od njemacke, alo njemacke!
jbg, sad mi ostaje da navijam za vas da ovo osvojite, a mislim da imate stvarno realne sanse i da ste ubjedljivo prvi favoriti kad smo mi ispali, a opet ko ce ga znat, ovo je najcudnije prvijenstvo do sada...
Ne zaboravite ni srbiju,amere i spance,nisu tu samo hrvati i madjari.Srbi su mladi,zeljni dokazivanja,ameri opasni ka i uvijek,kao i spanci...bice zanimljivo 5 reprezentacija skoro pa ravnopravno konkurise
Meni se zaista sve vise dopada to sto su Srbiju svi lagano otpisali kao moguceg osvajaca medalja a kamoli prvenstvaSrbi imaju tim koji tempira formu za OI 2012. godine. Mnogo nam nedostaju iskusniji, poput Vujasinovica, Savica, Sapica, Sefika, Ikodinovica, Trbojevica...UH! Kako bi gazili sve redom, ma ne bi strepeo ni najmanje, ovako, sta nam Bog da...mladi su, ogroman potencijal, ne bih ove slabije igre nazvao ,,padom srpskog vaterpola'' kako zlonamerno tumace neki portali poput Indexa u HR, vec smenom generacija. Ovi igraci mogu da se pokazu boljima nego sto je bila prethodna generacija.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks