Meni su za dan dosli i sve je ok bilo dok nisu prije mjesec poceli da iskljucuju posle prvog racuna ne placenog... tu su mi se smucili i sigurno ugovor necu produzit.
Meni su za dan dosli i sve je ok bilo dok nisu prije mjesec poceli da iskljucuju posle prvog racuna ne placenog... tu su mi se smucili i sigurno ugovor necu produzit.
Ja eto da ih pohvalim, no chim ih pohvalim internet pobudali. Kao da neko ne voli da ih hvalim.
Imao sam i ja dosta problema sa njima, svaki put sam morao da se cimam jer su im sektori prepreoptereceni. Sad sam na drugom sektoru za koji se nadam da se nece preopteretiti. Download mi je 235 KB/s konstantno za torente a za http moze i do 250 da dogura znachi maksimum. Shto se tiche online gaming-a gubim zivce svakodnevno i vjerovatno necu nastavljat ugovor. Ali opet, mjesechno minimum 300 gb skinem i to me kopka.
Ima li ko istu situaciju ?
ps. ugovor uskoro istiche pa da se vidi shta ce se.
Download delivery!
Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/
2 mjeseca ako ne platis odma te iskljucuju.....dajte mi link cuo sam da su neki novi paketida pogledam to malo ako moze ?
![]()
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
pa jesu li oni povecavali nesto upload ?
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Ja sam zvao i pitao u poslovnicu... kazu jedan ne platis odma te iskljucuju a upload mi nisu povecali zeru jednu.
Koliko je realno da se proda nalog za WiMax 512, sa 2 telefonska broja ?
aoo sto je sad pomama sa prodajom i kupovinom ugovora za wimax![]()
cus koliko bi mogao prodat, trazi 200e pa spustaj po malo, nema neku trzisnu cijenu![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Evo ga odmah po 180e pa da vidimo da li ima zainteresovanih!!!
Ja imam od 1mbit download i 0.5 mbit upload... prodajem ga za 270 eura :P
moram samo na kratko da se ukljucim - u onoj pomami kad je falilo antena, prosle godine oko Septembra - Oktobra, monter iz mtel mi je trazio 1000e za antenu.
Do njega sam dosao preko kucnog prijatelja, koji je bio voljan da mi ucini (blago meni).
Monter je bio mrtav ozbiljan, jer je to bila (kako je on tvrdio) njegova privatna antena. Znaci, on je kupio za sebe, voli da ima, pa je bio voljan da mi izadje u susret i da mi da njegovu antenu. Momak je bas zlatan(ko)
Do cifre od 1000e smo dosli kad sam ga pitao koliko se krece cena antena, koliko je njega kostala (misleci da je uopste moguce da se na sistem prikaci bilo koja wimax antena)
No da skratim, na kraju je sve ispalo kako treba - on glavacke sa posla (barem je trebao), a ja dobio nov prikljucak i nove drugare sa foruma![]()
samo vi prodajte, pa kad se sazna fino ko je to radio, bice da mu iskijaju to 200e na nos!
the World's leading dance event
Sensation
Pa zar moze da se kupi antena?Ja mislim da (cak i da je kupis preko neta) ne mozes je zakaciti kod mtel-a na mrezu jer oni imaju svoje antene sa svojim oznakama tako da....
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
kad im stize novi kontigent antena zna li ko?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Kako će to da ustupi ugovor, koji je to pravno mogući način da mu ustupi ugovor? Može da traži preseljenje opreme na drugu lokaciju kod tog korisnika, ali bi se i dalje sve obaveze prema MTEL-u obračunavale licu kod koga je prethodno oprema bila. Ne znam ko bi na to pristao, prvo da plati nekome da mu ustupi opremu, da plati preseljenje, a i tu osobu koja bi dozvolila (imala povjerenja) da neko drugi na njegovo ime pravi mjesečne račune..
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Pravni nacin - podjes sa covjekom u poslovnicu,platis 10 eura i preneses ugovor na njega.Potpises ti,potpise on i gotovo...
Da li ti je to najbolji drug pa mu cinis uslugu,komsija koji ce te castit kilo grozdja kad zrene ili nepoznati lik sa foruma koji ce ti dati 50 eura jer mu zavrsavas bitnu stvar a ne poznajes ga - njih u mtel ne interesuje i mislim da i ne treba da ih interesuje... (pa sad ti kazi da li je to nesto nezakonito ili je neka prevara ili nesto...)
U kom clanu u Ugovoru je naveden taj prenos, posto nisam obratio paznju izgleda?
Pojma nemam ni dje mi je ugovor
Ali pitaj u poslovnici ili na 9868...Pa razmisli - logicno je da ima to i da nikome ne smeta,njima je bitno samo da je neko sa vazecom licnom kartom potpisao da preuzima sve obaveze...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks