Mene smori namrtvo.
Glupe su mi fore i prevare. Glumci mi se ne svidjaju pretjerano, pogotovo ona "glumica", engleskinja sto li je.
Ja mislim da oni pokusavaju da budu ozbiljni koliko toliko ali meni je nekako blesavo
Ono u Beograd mi se nikako nije svidjelo, uh ima jos masu stvari ali jednostavno seriju 4/10 score od mene![]()
rm -rf /
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Haha, stvar ukusa
Mada od ongoing serija, true blood, weeds, entourage mi se svidja pa nemoj gledat![]()
rm -rf /
kad pomenu weeds, kakva je ova nova sezona?
Interesantna![]()
rm -rf /
Ti si lud. True Blood je awesome -.-
Inace sinoc gledah neku englesku seriju na Atlas, mislim da je entourage od njih ideju uzeo. Recimo ona mi se vise svidjela jer ima ozbiljniji ton![]()
rm -rf /
Dollhouse? neke preporuke?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Weeds... Obecava![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Hana Montana...obecava :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Deadwood,jos jedna genijalna HBO serija,pa da li ti ljudi uopste "umiju" da naprave losu seriju.Ne mogu da vjerujem da sam se prakticno 2 godine kanio da pocnem da je gledam.Posle ovoga definitivno skidam Sopranose i OZ.
Last edited by B_ZZ; 21-07-09 at 22:10.
Jel gledao ko Fringe? Utisci?
Živio mi Srđane Aleksiću!
meni se djasvi Sex & The City...![]()
Lukaj
zavrsavam prvu sezonu Chuck i moram je pofaliti. dosta interesantna serija. nema sad neke duboke tematike ali je dosta dobra ko ima 45 minuta da izgubi na ovih 40 stepeni podgorickiJA![]()
Evo jos 2 epizode mi ostale da odgledam,od ove zadnje sezone+ film. . Slabo sta gledam,na TV-u kad hocu da gubim vrijeme gledam crtane na Jetix( :mrgreen: ),a od serija eto Hana Montana(dobra komedija iako sam imao predrasude prije nego sto sam poceo da gledam,u glavnoj ulozi Miley Cyrus,teen star :kamikaza
i Friends(i to nasumicno biram epizode,jer sam ih vec prije 2x odgledao,but they always make me laugh
)
Vjerovatno cu poceti da gledam sopranove ili battlestar galactica za par dana. . .
Od filmova novih,pa eto Watchmen i Knowing sam odgledao do kraja,nije lose. A ima i nekih da nisam mogao koliko su dosadniNe mogu sve da stignem,idem na plazu,vozim bicikLjet etc
![]()
Lukaj
Gleda li ko "Kings"e?
meni su banja
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks