4. sezona Sopranosa prilicno razocaravajuca, kao i pocetak pete...
Isto vazi i za 4. sezonu "The Wire"...
A slabo se o Entourage prica, hmmm... Why?![]()
(nečitko)
4. sezona Sopranosa prilicno razocaravajuca, kao i pocetak pete...
Isto vazi i za 4. sezonu "The Wire"...
I am the one who locks.
A što je sa serijom nip tuck? :mrgreen:
nedavno je zavrseno snimanje zadnje sezone, a jos ni predzanja nije pocela emitovanje![]()
(nečitko)
sad nesto sunjam po netu kad naleceh na firefly, bio sam potpuno zaboravio na tu seriju i na neverovatnu stvar da je snimljena samo jedna sezona (i film) iako je bilo dosta prostora da se prica nastavi. stvarno steta
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
the big bang theory je sve bolja iz epizode u epizodu. a ka'ko se oni strucnjaci na prijevodi online nakane da prevedu trecu sezonu HIMYM.
Ja ne gledah trecu sezonu ,ali rekose da je opao kvalitet HIMYM,je li to istina
,mada meni nije toliko zanimljiva ka TBBT ,sem Barnija,on je VRH
TBBT je meni bolja druga sezona(iako je i prva fenomenalna),jbg Seldon, je jos LUDJI
Nego valja li cemu Jericho,isa je i na IN i na B92,ali ga ja nijesam gleda,isplati li mi se da ga skidam![]()
Last edited by Jakuza; 04-07-09 at 18:35.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
dzeriko se dosta solidna serija, nista spektakularno ali vrijedi pogledati.
a sto se tice TBBT, sheldon je zajeba barnija![]()
Odgledao prve dvije sezone Sopranosa, odlična je serija. Možda najbolja među "ozbiljnim".
.
ne znam da li je ko vec spomenuo, ali ko voli humoristicke serije trenutno najbolja je Testees http://www.fxnetworks.com/shows/originals/testees/
a za krimi varijantu nije losa serija sa Fox-a Crime Brotherhood
zamalo zaboravih na serije ROME i TUDORS, extra su
Last edited by skodilak; 13-07-09 at 10:42.
Odgledah Torchwood miniseriju Children of Earth... jako dobro, ali takav crnjak da je to prosto nevjerovatno. Ovo Amerikanci nikad ne bi napravili, morao bi neki happy end da bude.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
i ja zavrsih drugu sezonu. iznenadio sam se prijatno, mislio sam da sam ispucao sve sitkome![]()
Last edited by Mojsije; 17-07-09 at 22:46.
The Unusuals svaka preporuka![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Tony Soprano will live forever!
Definitivno jedna od najboljih TV serija ikad. No argue.
I am the one who locks.
Počela je druga sezona Leverage. Jako solidno, super ljetnja zabava sa malo prevara visoke klase tipa Ocean's Eleven i sjajnom ekipom.
Gledam i nove serije Hung (HBO) i Warehouse 13 (SyFy) i dosad jako obećavaju, definitivno preporuka.
Odgledah ebtourage citav i svidja mi se serija dosta
Pocela nova sezona i fino ide...
Inace meni je onaj agent najsimpaticniji;p (Artie?)
Oh, i odgledah par sezona 24, nije lose.
Pratio sam prvu sezonu te serije i evo odgledah novu epizodu i ta serija mi je nekako, blaah, ne znam. Ne svidja mi se nesto previse, dosta glupavih stvari i slicno :/
rm -rf /
Meni je osvježavajuće lagana, ima dovoljno ozbiljnosti da ne bude limunada, ali opet ne izigrava nešto što nije, već je akcenat na zabavi. Kao što rekoh, meni su svi likovi super i pravo mi je opuštanje da gledam.
Takođe, epizoda smještena u Beogradu iz prve sezone je nešto (nenamjerno) najsmiješnije što sam ikad gledao.Premotavao sam stalno da vidim ponovo, umiranje od smijeha.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks