View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 117 of 941 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nekada se ljeti živjelo za te amaterske lige. Bazen u Baošićima bi uvijek bio pun. Svi oni koji bi igrali bilo koju ligu, pošto bi završila, vraćali bi se u svoja mjesta i igrali ovu ligu. Bokelj, Rivijera, Bijela, Galeb, Kumbor, Risan, Primorje, Val. Mogao se tu vidjeti dobar vaterpolo a klinci imladi talenti bi dobijali šansu da se dokažu.
    Sad nam bazen u Baošiće služi za...ništa.
    Sjećam se jedne godine, ima otada i 15 godina, kada je Bokelj bio amaterski prvak, tada SRJ.
    Inače u Bokelju je počeo da igra i Petar Trbojević, jer ima kuću ovdje i po čitavo ljeto bi provodio tu. Bazen bi bio centar dešavanja, a sad nidje nikoga tamo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=montenegrina;1238453]Nekada se ljeti živjelo za te amaterske lige. Bazen u Baošićima bi uvijek bio pun.
    [QUOTE]

jel to pricas napamet ili sta?ja sam bio prosle godine jednom i bio je pun....kao i u risan i u kamenare....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Godina dana od Malage :yipiiii:
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

[quote=montenegrina;1238453]Nekada se ljeti živjelo za te amaterske lige. Bazen u Baošićima bi uvijek bio pun.

jel to pricas napamet ili sta?ja sam bio prosle godine jednom i bio je pun....kao i u risan i u kamenare....
    Risnu i Kamenarima.
    Mozda si ti dosao kad je bila neka utakmica.
    Prosle godine u ovo doba u tom bazenu u Baosicima moga si samo barke vidjet
    Last edited by rain_wind_storm; 13-07-09 at 09:46.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Svaka cast svim tim naseljima, ali kao sto rekoh, tragedija je da su bazeni u Ko i hn ljeti prazni i da nema NIKAKVIH desavanja, sem sto sluze za treniranje onih najmladjih.
    To su bazeni sa najboljim uslovima za utakmice, najvecim kapacitetom tribina i u samim centrima Kotora i h. novog, na najljepsim lokacijama. Na najobicnijim utakmicama ljeti ti su bazeni puni.

Isto tako, sinoc prolazih pored igralista u Tv, nevjerovatno je da jedan bokeshki grad nema cak ni otvoreni bazen! Cak su nekad (prije 15-tak godina) imali, pored obale, jos dvije strane napravljene od bachava, pa je bazen kako-tako bio ogradjen sa 3 strane. Nekome je i to smetalo...

Uz vaterpolo Savez, za ovakve stvari, krivicu podjednako snose i lokalne samouprave!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ono sto sam napisao prije 7 dana, da je Paskovic potpisao za Budvu, je juce za Arenu potvrdio Ticic.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Svaka cast svim tim naseljima, ali kao sto rekoh, tragedija je da su bazeni u Ko i hn ljeti prazni i da nema NIKAKVIH desavanja, sem sto sluze za treniranje onih najmladjih.
    To su bazeni sa najboljim uslovima za utakmice, najvecim kapacitetom tribina i u samim centrima Kotora i h. novog, na najljepsim lokacijama. Na najobicnijim utakmicama ljeti ti su bazeni puni.

Isto tako, sinoc prolazih pored igralista u Tv, nevjerovatno je da jedan bokeshki grad nema cak ni otvoreni bazen! Cak su nekad (prije 15-tak godina) imali, pored obale, jos dvije strane napravljene od bachava, pa je bazen kako-tako bio ogradjen sa 3 strane. Nekome je i to smetalo...

Uz vaterpolo Savez, za ovakve stvari, krivicu podjednako snose i lokalne samouprave!
    Svaka čast Kotoru i Novome ali bazen u Baošiće (ne ispravljati mi padeže hehe) je ljepši od oba, sa većim kapacitetom tribina Nekada je imao komplet plastične stolice ali je poznato kakav smo narod pa je gušt lomiti te stolice.
    Cattaro, ne znam jesi li dolazio, ali garantujem ti da bi bazen u Baošiće i Bijelu bio puiji nego u HN i Kotor da igraju ovdje ti timovi
    Nemojmo zaboraviti da su u Baošiće i Bijelu počeli igrati, Krivokapić, Ivović, Ćuković (veliki talenat ali radi zdravstvenih problema nije nastavio), Jokić, Zloković, kao što rekoh Trbojević...
    Da, u pravu si za Tivat ali još jedan veći primorski grad mi nikako nije jasan. Bar!! Pa nemaju bazen, ne igraju vaterpolo, kako i zašto? Kad je na primorje to sport No.1.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Svaka čast Kotoru i Novome ali bazen u Baošiće (ne ispravljati mi padeže hehe) je ljepši od oba, sa većim kapacitetom tribina Nekada je imao komplet plastične stolice ali je poznato kakav smo narod pa je gušt lomiti te stolice.
    Cattaro, ne znam jesi li dolazio, ali garantujem ti da bi bazen u Baošiće i Bijelu bio puiji nego u HN i Kotor da igraju ovdje ti timovi
    Nemojmo zaboraviti da su u Baošiće i Bijelu počeli igrati, Krivokapić, Ivović, Ćuković (veliki talenat ali radi zdravstvenih problema nije nastavio), Jokić, Zloković, kao što rekoh Trbojević...
    Da, u pravu si za Tivat ali još jedan veći primorski grad mi nikako nije jasan. Bar!! Pa nemaju bazen, ne igraju vaterpolo, kako i zašto? Kad je na primorje to sport No.1.

Igrao sam na bazen u Baosice neko pionirsko/kadetsko pocetkom 90-tih...
    To za kapacitet nisam bas siguran.
    A ovo za igrace koji su pocinjali u Baosice i Bijelu...to i jest prednost jadrana u odnosu na Primorac.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ cattaro

Negdje si napisao da u CG ima 14 registrovanih klubova. U prvoj ligi ima 7, a u drugoj 6 klubova. Koji je taj 14. klub?
    ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Borac iz Ora(ho)vca, taj klub postoji zvanicno...I igrao je dugo te ljetnje lige, nekoliko decenija.

Mada registrovani su i klubovi u Pg, Tv... ali oni trenutno ne postoje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ide li se veceras na utak CG - USA ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Znam ko sigurno ide.

Standardni crnogorski vaterpolo reprezentativac Vjekoslav Pasković novo je pojačanje Budvanske rivijere. Pasković je osvajač, sa nacionalnom selekcijom, zlatne evropske medalje iz Malage, a sa svojim dosadašnjim klubom Primorcem, titule klupskog prvaka Evrope. Sa njim i hrvatskim reprezentativcem Antonijevićem, Budvani su dobili mnogo. Predsjednik kluba Aleksandar Tičić kaže da su zadovoljni ovim dogovorom, a da će, u narednom periodu, pokušati da angažuju još dva igrača, za pozicije beka i centra.
    Budvani su sporazumno raskinuli saradnju sa nekoliko igrača-srpskim reprezentativcem Slavkom Gakom, Mađarom Gor Nađijem, Japancem Kan Aojagijem, sa Srđanom Barbom, a Veljko Uskoković se oprostio od aktivnog igranja.

(sajt RTCG)

Da dodam da im je otisao i Ciric... Budvanima fali jos najmanje 3 igraca da bi napravili jaci tim nego ove godine.
    A Vjeku zelim svu srecu, da uzme budvanima sto vise para (iako sam skeptik) i da nam se jednog dana opet vrati.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tivat nije grad...selo veselo zanavijek...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam ko sigurno ide.

Standardni crnogorski vaterpolo reprezentativac Vjekoslav Pasković novo je pojačanje Budvanske rivijere. Pasković je osvajač, sa nacionalnom selekcijom, zlatne evropske medalje iz Malage, a sa svojim dosadašnjim klubom Primorcem, titule klupskog prvaka Evrope. Sa njim i hrvatskim reprezentativcem Antonijevićem, Budvani su dobili mnogo. Predsjednik kluba Aleksandar Tičić kaže da su zadovoljni ovim dogovorom, a da će, u narednom periodu, pokušati da angažuju još dva igrača, za pozicije beka i centra.
    Budvani su sporazumno raskinuli saradnju sa nekoliko igrača-srpskim reprezentativcem Slavkom Gakom, Mađarom Gor Nađijem, Japancem Kan Aojagijem, sa Srđanom Barbom, a Veljko Uskoković se oprostio od aktivnog igranja.

(sajt RTCG)

p

Da dodam da im je otisao i Ciric... Budvanima fali jos najmanje 3 igraca da bi napravili jaci tim nego ove godine.
    A Vjeku zelim svu srecu, da uzme budvanima sto vise para (iako sam skeptik) i da nam se jednog dana opet vrati.
    ogriješio je...ako je htio otić iz primorca trebao je tražiti drugu sredinu...budva nije u boljoj situaciji finansijskoj od primorca i jedino što imaju je "dogovor" sa perom o preuzimanju kluba sljedeće godine. smanjili su igračima 15% od prošle godine, a za ovu godinu već najavli slabije ugovore.

mislim da bi mu pametniji izbor bio cattaro ili inostranstvo...vidjećemo...

jel to tačno za ćirića ? 100% ?
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    ogriješio je...ako je htio otić iz primorca trebao je tražiti drugu sredinu...budva nije u boljoj situaciji finansijskoj od primorca i jedino što imaju je "dogovor" sa perom o preuzimanju kluba sljedeće godine. smanjili su igračima 15% od prošle godine, a za ovu godinu već najavli slabije ugovore.

mislim da bi mu pametniji izbor bio cattaro ili inostranstvo...vidjećemo...
    Sve potpisujem sem ovo za Cattaro. 'bem ti Kotor ako dozvolimo da neki drugi gradski klub bude jaci od Primorca!
    Vjeko je trebao otic' u inostranstvo. Ovako, ispada da nam Porobic uze opet igraca... :mad:
    Od ranije znam da ga u Primorcu nisu finansijski pratili koliko je on ocekivao, makar u periodu kada je usao u prvi tim. Smijesno mali ugovor je imao za vrijeme prvog (cetvorogodisnjeg ugovora), znaci do prije 2 godine.

jel to tačno za ćirića ? 100% ?
    Ovo je info. stara preko mjesec dana, ali sad na netu ne mogu nac' nijedan clanak o tome. Vjerovatno je to Arena bila objavila... Povlacenjem Uskokovica Budva ostaje samo na 2 ljevaka (Danilovic i Doncic) desno, tako da se mozda Ciric i predomislio.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tivat nije grad...selo veselo zanavijek...
    Svaka ti dala 100 % tacno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=310217

Na moju veliku zalost Veljo se, nakon sto je otisao prije 15-tak godina, nikad vise nije vratio u Primorac.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=310217

Na moju veliku zalost Veljo se, nakon sto je otisao prije 15-tak godina, nikad vise nije vratio u Primorac.

Veljo Uskoković je bio zaista jedan jedinstveni igrač.Mislim da taj osjećaj u lijevoj ruci nije imao nijedan igrač nazad 30 godina.Šteta da je Primorac u to njegovo najbolje vrijeme bio jedan krš od kluba,vođen čuvenim šupkačima koji su od njega napravili vječitog trećeg.

btw...Sad mi reče Ranko Rafa Perović da mu je čuveni Mandić 100 % "obećao"..hmmm... da je problem sa finansijama riješen.
    Ako ne laže,naravno,dobra vijest.U svakom slučaju 16. jula će ostati bez pet kotorskih igrača ako ne bude ispoštovao ovo što danas tvrdi.Kišu je poslao sms da bude spreman.Moram pohvaliti i još jedan fair potez opštine Podgorica koja je jučer uplatila dodatnih 70 hiljada eura za Primorac.Čak je i tetka Maja dala zaostalih 30 hiljada.Ne možemo mi nego kao mike euro,prosjačenjem do evropskog trona....
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Veljo Uskoković je bio zaista jedan jedinstveni igrač.Mislim da taj osjećaj u lijevoj ruci nije imao nijedan igrač nazad 30 godina.Šteta da je Primorac u to njegovo najbolje vrijeme bio jedan krš od kluba,vođen čuvenim šupkačima koji su od njega napravili vječitog trećeg.
    Slazem se u vezi lijeve ruke, nikad necu zaboravit' debi CG reprezentacije, u Budvi protiv Hrvatske, kad je nakon jednog culjanja izmamio uzdahe i sakrio loptu, da bi iz druge dao gol...
    Ako Sabrija ne laze, nocas je rekao da je Veljo '93. otisao u Italiju, dakle sa samo 22 godine je napustio Primorac, to isto su ubrzo uradili i ostali: Milic, Perovic, Vukanic, Z.Vicevic, Popovic, Milinic, Djurica, Vukotic... Sve momci mladji od 22 godine! Ono sto su tada oni radili na treningu (njihova igra 5 na 5 u polju, bez faula) je nesto sto nikad necu zaboravit!
    Jbg, takvo je vrijeme bilo, nismo imali para da ih zadrzimo...
    Ostale, koji su Primorac napustili prije toga, sam namjerno izostavio.

btw...Sad mi reče Ranko Rafa Perović da mu je čuveni Mandić 100 % "obećao"..hmmm... da je problem sa finansijama riješen.
    Ako ne laže,naravno,dobra vijest.U svakom slučaju 16. jula će ostati bez pet kotorskih igrača ako ne bude ispoštovao ovo što danas tvrdi.Kišu je poslao sms da bude spreman.Moram pohvaliti i još jedan fair potez opštine Podgorica koja je jučer uplatila dodatnih 70 hiljada eura za Primorac.Čak je i tetka Maja dala zaostalih 30 hiljada.Ne možemo mi nego kao mike euro,prosjačenjem do evropskog trona....
    Odavno je poznato da nas drugi cijene vise nego sto cijenimo sami sebe.
    Hvala Opstini Podgorica. Nadam se da cemo rijesit probleme sto prije, da ne idem sa glavoboljom na brod.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zaboravih prokomentarisat sinocnu utakmicu.
    12:9, pobjeda koja nakon 1/4 nije dolazila u pitanje, ali smo igrali onako kako sigurno necemo igrat' na SP-u Onoliko golova primljenih sa 2m...to nije nesto sto nas "krasi". Vidjele su se i neke slabosti u pozicionoj odbrani (sad ne mislim na primljene golove sa 2m, vec na neke propuste u zoni), pogotovo kad na beka nisu Jokic ili Ivovic. Napad raznolik, raduje me solidno stanje Vukcevica, mozda nas opet iznenadi kao sa onim zlatnim golom... Mladjan nije u formi kad je realizacija u pitanju, Ivovic takodje. Scepanovic, Gojkovic, N.Janovic i Zlokovic maksimalno spremni!
    Veljo je otisao u penziju...

Preko 2000 ljudi, sto je za postovanje, ali organizacija opet losa. Ulaz na zapad je omogucen tek kad su se istok (smanjen kapacitet na oko trecinu u odnosu na SL) i sjever skroz napunili. Dakle oni koji su zadnji dosli pusteni na najbolju tribinu. Ruzno.

16.07. u 19:00 igramo sa Spanijom. Ekipa koju niko nikad ne svrstava medju favorite, a koja sa OI i SP cesto uzme medalju. Mnogima, pa i nama, ne odgovara njihov stil igre.

A evo sto o zvizdanju americkoj himni misli Sapic:
    http://www.sportske.net/vest/vaterpo...cima-3949.html

Srbija je inace osvojila onaj Unikum Kup.
    Last edited by cattaro; 14-07-09 at 14:13.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rispekt za Sapica... Kako igra vaterpolo mi se ne svidja, ali kao coek je... ljudina!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Rispekt za Sapica... Kako igra vaterpolo mi se ne svidja, ali kao coek je... ljudina!!!
    A strasan je..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primorac u aut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto u aut ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo saznao sam i ja....Dakle nemaju para,svi igraci traze klubove......Evropski sampioni ce se raspanuti......ne mogu da vjerujem da nemaju usranog sponzora da ih sponzorise,***** ti budvu i herceg novi komplet od prvog do zadnjeg......

Page 117 of 941 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)