Fabia ja sam lud za BMW , i evo nadam se do nove godine prelazim u BMW drivers![]()
Samo da dobijem resenje za stalno na posa' . Onda na prvi plac uzimam masinuuuuuuuuuuuuuu a onda cu da potucem sve rekorde!
Zelim samo da se sam zakuca nedje, sto prije![]()
She is only here to annoy herself!
E i jos nesto.Sipao sam novo ulje u Vectru danas a sjutra idem u Sutomore , brm, brm ...Kako ide,kao radilica!
Nemam s cim![]()
Aaaaaaaaaaaaaaa ljudi danas sam prosao 300km ,ludilooooooooooooooo.Sad sam stigao kuci... Zamijenio ulje u auto i umislio da je masinaaaaaaaaa.Ustvari nisam umislio , jes masina...
Prvo sam isao za BD sa kumom ,tamo se okupao 2 puta , i dosadilo i odluicili da idemo za Sutomore... Odemo tamo. Upoznamo neke *icke iz BP , trebale da idu za BP vozom u 22:40... I mi im kazemo da idu s nama... I one prihvate...
Ljudi,ubijem se ja od Niksicikog piva,a i ove dvoje. Zamalo da je iz***** na plazu. Zivota mi! Krenemo oko 15h za BP , vozim ja nenormalno ,sve preticem ali nidje policje..
I nedje na krstac 3 sleperea ,kolona jos 6-7 auta. A kum mi je iz MK i zna taj dio extra i kaze mi .Ceraj u narednih 1,5 km nemas nikoga. Ja sve preticem ,ove djevojke se uprpale nenormalno
Preteknem ja sve kad bap, POLICIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
I to ona Mojkovacka najgora kazu!
Kazu mi sto radis to druze,oli da pogines. Ja krenuo da se izvucem ovo,ono kao zurim,a kum popio nenormalno,izlazi iz auta ,vadi pareeeeeeee ,imao covjek jedno 200-300e sve po 50,20 e i kaze,izvini brate ja sam mu reka ,nemoj mu uzimat vozacku , sad su mi javili , majka mi je imala mozdani,u BP je bolnicu ,evo idem sa kumom i sestrama hitno su nas zvali tamo.Evo nemoj mu pisat nista,nego koliko je to para. On ni 5 ni 6 no, srecan put momci ,samo malo lakse ,samo vi zdravo da stignete axxaxaxaxaxa.
A kum mi ima naglasak onaj sa sjevera ludilO!
xaxaxaxaxaxaa
KO NE VJERUJE NEMOJ DA KOMENTARISE!
P.S OVA MI JE RIBA DALA BR DA IDEMO OPET NA MORE I DA JE IZ*EBEM![]()
Uvijek sam sanjao da idem na vecer sa Michaelom Schumacherom, Jeremy Clarksonom. Lista je sad bogatija.
TAKUMI
Ne sumnjam da bi i njih dvojica bili odusevljeni idejom...
She is only here to annoy herself!
tebe treba za kuma zvat'...
ja mislim da si sad definitivno zasluzio skill 10!
Svaka cast majstore!![]()
Dont miks grendmas end frogs.
Vidji, ako je iz*ebes dok se budes vracao iz BP i preticao na istom mjestu, uz njenih nekoliko uzastopnih orgazama, unlimited skill o'ma !
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
da ti ne bi auta nebi ti brojeve uzima.. svaka cast za anegdotu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks