Očigledno da je sve stvar percepcije.
Ali zanimljivo je kako se sistematski njišeš (kao i golem broj religioznih) između nepriznavanja dokaza i traganja za dokazima.
Kad treba da odbraniš nekoga koga ne moraš da braniš,tražiš dokaze.
Kad govoriš o Bogu,onda govoriš,parafraza,'to što nema dokaza da Bog postoji,ne znači da ne postoji'.
Što se Pahomija tiče,bježao je iz Makedonije,naravno,a krivična prijava je podnesena bila u okružnom sudu u Beogradu,proces naravno nije pokrenut 10 godina i proces je obustavljen a da nije nije ni počeo,praktično.
Naravno,to je bilo prije godinu i po,tako da sad nije ni bitno.11 i po godina,to su sad već momčići i djevojke,pošto nije dokazano,oni ništa nisu doživjeli.
Ili su slagali jer su ateisti.
Mitropolit Amfilohije je takođe rekao da su crnogorci su kopilad.
I sad,ne radi se o crnogorcima,ni o srbima.Nego o tome ima li razlike između crnogoraca i srba,avganistanaca i zanzibaraca,kongAŠA i brazilaca,kad ih svedeš na proste jedinice.
I još mnogo šta.I sve što on kaže nema nikakve veze sa ateizmom.
A kamoli vjerom.Da ne uletimo sad priču o kanonima i bananama.
Ovo za ovcu se slažem apsolutno,i tor i to.Obrati pažnju na moj avatar.
Na kraju krajeva,Gospod je moj pastir,eh?
Sukob između Jevreja i Arapa traje malo duže od 50 godina,kako mi se čini,ali ne želim sad da se bakćem sa ovim praznim razgovorima,ili da ne daj Nevidljivi-čo'eče-sa-neba,da nekog citiram ili imenujem osim ova dva bradata momčića odozgo.
Idem da pročitam par Mikijevih Zabavnika,umjesto toga.Utiču pozitivno na moju maštu,za razliku od ovih diskusijica sa fanaticima.
Amin.

to su životinjski ostaci u nama koje evolucija nije mogla da odstrani :d

Bookmarks