previse slajs udarac federera.grrrrr.
Fedex se zapalio za bekend slajs, ka ivo karlović. Što je sa defanzivnom igrom? O_o
previse slajs udarac federera.grrrrr.
previse slajs udaraca federera.grrrrr.
Po***** se u in tv i njihove reklame, svaki drugi gem gledam sa 15-0. A ovaj jaćko tako smara sa pričom, uff. Šofro se izvaljuje, ali je makar zanimljiviji.
posijedjeh.
haha laciale
i ja isto posijeđeh (prosli Wimbledon sam se cupao za kosu)))
vamooooos Roger
aa dobro ga igra ovaj amerikanac.
ovo ce da traje do sjutra.. prije ce se Mirka porodit![]()
Mogli bi da zavrsavaju polako...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A vidi ih masala,ocemo li se razilazit danas?![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
25:23 moja prognoza petog seta
za malo
Last edited by mmijo; 05-07-09 at 18:41.
vamooooooooooooooooooooooooooos Championship point
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Federer legenda!!!
svaka cast rodiku, mozda je i bio bolji ali Federer je sada najbolji.oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Bravo i jednom i drugom, i steta za Rodika...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Zaista steta za Rodika-odlicno je igrao ali sampioni su oni koji u presudnim momentima manje grijese.
Stavrno mi je, iskreno, zao Rodika i nadam se da ce osvojiti US Open - taman da kompezuje ovo izgubljeno finale.
Svaka cast Rodicku,stvarno. Mrzan mi je do bola,ali je odlicno igrao i napredovao. Medjutim,Fedex je pokazao da je najbolji svih vremena.
P.S. Mada,mislim da je sve ovo namjesteno. Ovo je namjesteno da se igra ovako dugo,i na kraj Federer da dobije. To je,ocigledno. -_-
DICIOTTO
Strasan mec !
Bio i ostao najbolji - Roger Federer![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Svaka cast Federeru na REKORDU
Svaka cast Rodiku na tome sto je postao TENISER
Pit Sampras GOSPODIN
Napet mec,ne previse kvalitetan,ludacki tempo,ali to je W , to je klasicni W mec![]()
Federer NEVIDJENO fizicki spreman,Rodik ipak malo popustio pri kraju,ali kad ga danas nije dobione znam kad ce
Ipak cini se da je Rodik danas bio blizi pobjedi,imao ga je,ali se STRASNO IZGLUPIRAO u drugom setu ,i jbg SAM PAO SAM SE UBIO :mad:
Federer danas nije pobjedio jer je bio bolji nego je Roddick izgubio jer je bio mentalno slabiji... Federeru se nema sto cestitati jer je i ovaj W dobio nezasluzeno... U jednom momentu je sjedao dok je onaj momak trcao pud njega i nosio mu peskir te se i tu vidi koliko je ljudsko dno i koliki je nesportista... Sjetimo se Rafe koji se vazda ustane kada mu se neko obrace!
Originally Posted by Nk-001
Ja mislim da je IGI ironican
Kako zavrsi zadnji set :lolblue:
Dobra partija,dobri i jedan i drugi,drzali se ko mazge,zadje sunce,ostarismo...
Roddick-u svaka cast
Fedex-uza 15.GS
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks