a na kraj krajeva....i kad okaci kopacke o klin, i ako bude zivio u pg...svi ce ga znati kao seljaka,seljacinu,dusmanina itd...
kad prodje ulicom upirace prstom eno ga onaj posro,eno ga onaj sto je prije 20 godina napustio repku itd....
:)
Da nije ovo malo preostar transparent za nekoga ko je 10 god igrao za Buducnost i ko vam je bio ubjedljivo najbolji igrac?Zaboravili ste kolko ste prdnjavili sa tribina na svaku utakmicu "Burzo Maradona,Burzo Maradona".Ne,tad on nije ostajao do 4 sata ujutru u Riter,Manjifiko i ostale lokale.Niste tad znali da pije,zajedno sa golmanom Vujadinovicem i ostalim "poznatim" fudbalerima za to vrijeme.A i kako ste docekali Purovica kad je prvi put dosao sa Zvezdom u Podgoricu,psovali ste ga,ismijavali...Strasno.Ne treba vam to nista vjerujte mi.A i vama je tobos jedan od vodja navijaca tvoj drug Lazar V.,momak za kojeg pouzdano znam da se nikad nije potukao u zivotu.Smijesno
To sam reka jer sam cuo na jedne vijesti da igramo protiv Libana,na druge Libije itd.
a boli me k....
Smijesni ste momci zivota mi,pa vodje su vazda oni koji imaju najveca m*da,mada ti to ne mozes da znas Katalonac,vi tamo kao penzioneri gledate utakmice.I nek mi neko od varvara kaze da bilo sta sto sam rekao da nije istina,ja cu svima da se izvinim i obecavam da necu nista vise pisat.
Last edited by Nino_pg; 04-07-09 at 00:01.
ti si kao navijac buducnosti jel, da jesi znao bi od kad je ovaj trans i zasto je napravljen, za purovica ne lazi niko mu a nije rekao dok nije poceo da ljubi grb zvezde ispod nase tribine, pojedini momci su krecali neku pjesmu al je zaustavljano bilo sve da ga mi ne provociramo a kad je ona nas isprovocirao, krenula je pjesma na sjever a njemu suze na licu
da nisi lazaru svijecu drzao ? nego lako je iza tastature se krit i optuzivat, tako da nastavi slobodno
Last edited by DIDI; 04-07-09 at 00:28.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
kazes da poUzdano znas da se (pazi ovo) nikada u zivotu nije potukao, nevjerovatna glupost, em sto je nemoguce, em sto sve i da nije to je za postovanje a ne za kritiku... u kakvom si ti tripu napaljenog tinjedzera da mislis da je neko navijac ako se tuce, gasi cigare po glavi, jede zivo meso... neka me neko ispravi ako grijesim, ali bas debilno djecace... a ovo pisanje imene po forumu je sramno i bas mudato s tvoje strane, samo nastavi tako, mozda ti budes vodja, ali nekih sajber agrofoba.
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
"...jede zivo meso.."
hahahahahaha
To kad narucis hamburger u kalimero ili bukvalno meso iz mesare?
Originally Posted by Nk-001
Ja se stvarno izvinjavam sto se raspravljam sa ovakvim mangupima i junacima:
1.DIDI
2.bojan_pg(ovaj lepi u sredini)p.s.jesi ovo operisao usi,izgleda da si bio malo klempav dok si bio mladji.Neka,ako si...
Last edited by Nino_pg; 04-07-09 at 03:14.
taj snimak s burzom, ljudi na 3:57 obratite paznju, hahhahaha kakav stilski izrazaj))
i jos ne kaze :chestitao" no "cestitao"
A oglasio se i cika File,i rekao da dok je on trener Burzu su vrata zatvorena.
Realno gledano Burzo je rekao nesto sto trijezan misli pjan kaze.
Pola stvari koje je on rekao za repku imamo i ovuda po forumu.
Ali kako je glup sve li mu j***m "mislim da to nije prava himna,nema pravu reprezentaciju,nema odnos prema igracima,nema odnos prema fudbalskom savezu".Ka Emilo Labudovic.
CESTITAO JE LICNO MILO DJUKANOVIC I SVE OSTALE STVARI!AAAAA
------
Sto se tice pljuvanja kad dodje u Pg...I drugi su radili slicne ili teze stvari,pa nista...
Last edited by rain_wind_storm; 04-07-09 at 06:51.
Nakon izjava Igora Burzanovića da Crna Gora nema reprezentaciju i da se selektor ništa ne pita, Zoran Filipović mu je poručio da dok je on na poziciji selektora crnogorske reprezentacije za njega u timu neće biti mjesta!
“Meni je stvarno žao. Tako jedan momak koji je Crnogorac, koji je ponikao u Budućnosti, sam sebe eliminiše iz reprezentacije. Iz mog konteksta definitivno je razriješen slučaj sa njim. Dok sam ja selektor Crne Gore ni u jednom segmentu neću razmišljati o njegovom pozivu i definitivno više ne računam na njega“, izjavio je Filipović za „In“ televiziju.
“Treba da se ugledamo na same sebe. On smatra da nemamo reprezentaciju, a ja mogu da kažem da imamo reprezentaciju. Nemamo toliki broj igrača kao što ima Srbija, koja ima milione stanovnika, ali imamo dosta dobrih i kvalitetnih igrača, ne samo fudbalskih nego i ljudskih“, odgovorio je Filipović na Burzanovićevu izjavu da Crna Gora nema reprezentaciju i da treba da se ugleda na Srbiju.
Pravi Ivanjicki mehandzija.
Kad tad primitivizam,i kolicina genskog nesojluka izadje iz covjeka koji ga odavno nosi.
Dosta stvari stoji,ali ovo nije nikako nacin za njihovo isticanje.
Last edited by Sidewinder; 04-07-09 at 09:07.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Last edited by the_sorrow; 04-07-09 at 08:56.
Kreč, kolica i mešalica.
druga stvar je kad kazemo to ja i ti i neko treci a drugo kad to kaze kapiten (bio na dvije utakmice) repkemalo neozbiljno, zar ne?
zatvorio je guzicom vrata reprezentacije za sva vremena, ono sto je imao da kaze je mogao da kaze na puno ljepsi nacin, a ne da vrijedja reprezentaciju, svetinju, njegova je, kakva god da je...
...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Vratio se Batak u Vojvodinu....
http://www.sportskiportal.me/cg-spor...vojvodinu.html
Ovi momci na MI su pokazali da nam je budućnost reprezentacije blistava ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks