Sad cu da joj stavim na zadnje tablice VECTRA pa me mozete prepoznati.Ali to stavljam za jedno 20 dana...
ima li cg tablice vektra?
f6
Sad cu da joj stavim na zadnje tablice VECTRA pa me mozete prepoznati.Ali to stavljam za jedno 20 dana...
Evo je:
http://img3.imagebanana.com/img/9vw3...6132918jv0.jpg
Parkirana posle fajta, vjerovatno je bilo dosta krivina (obratite paznju na spojler).
TAKUMI
vrh..da nije na prodaju?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vili neka to brate, tek pocinjem da budzim Vectru
Bugi - svoje znanje ne prenosim drugima
Igore - 40-45min...
40 minuta sa skillom 9.5?
odma pada skill na 6.5
Dont miks grendmas end frogs.
kako ste glupi ljudi. 40-45min da podje I DA SE VRATI...
f6
mozda ce giros?
f6
Da ne zna ko slucajno ko vozi crni porsche cayman u pg?
nocas bio iskocio do pg, oko 8 krenuo iz Cetinja
jedna patrola na zadnjoj krivini pri ulazu u Ct sakrili se iza onog znaka/bilbordA i gledaju ko pretice na punu,bez radara
druga na samom pocetku trece trake kod restorna Shume A klasa bijela , ja sa Toyotom Yaris lagano ga spustam,zaustvlja me i veli molim vas kod kolege,veli vozio si 104km ogranicenje je 60,to je velika brzina,ja nista, on me pita sto si po zanimanju ja reko student,mi veli moramo izvrsiti radnnju, ja reko dobro nema problema,to je oduzimanje vozacke dozvale,ja opet reko Dobro, odjednom veli ajd ovaj put cemo ti dati opomenu ali nemoj vise leceti pustise me cak i bez prijave, kome da se zahvalim ja ne znam
i treca patrola je bila isto a klasa kod onog jeba*rnika na ulaz u Pg![]()
prije mjesec dana isto me uvatise da sam pretica punom i isto mi ne uzese vozacku no samo prijavu, moze li bit da nece/ne smiju da uzimaju roze vozacke e onda ne bih novu vadio
inace stvarno sprdnja kolko je policije, redovne postave po dvije patrola jednu na onu pravinu kod skretanja za rijeku crnojevica koji samo sjede u auto i ti kad ih prodjes mislis tu su, i ono po gasu kad uz trecu traku jos jedna sa radarommorace se uzimat onaj jammer
Pi nema se kud vise na more kad ih toliko ima pogotovu Celzinjo ?![]()
Ja sam to reka samo za prosli put kad je bila kisa i kad je sleper napravio kolonu od 30 auta pri spustanju u Budvu
A bas cu mjerit da vidim za kolko stvarno stizem!
A sto se tice policije samo nek su zdravo . Samo sam 2 put naisao na njih kad sam isao za BD. Prvo na niksicke semafore sam ispao naivan dosta... Krecem normalno,kad kod onog marketa iskacu i zaustavljaju me ,vozio 65,ogranicenje 50... Imao on jedno 30 kazni vec ono ispisanih i samo prepisao podatke i potpisao se..Pi,smradovi...
Drugi prodjem Cetinje, a jedan ga umrtvio sa nekim Audijem ,ide 50-60km/h ... Preteknem ga ja kod pumpe na punu... KAd posle 2min iza mene policajac sa motorom.. I tu mi napise prijavu...
![]()
ja mislim da mozes da podjes u mup da t inaprave prijave sa tvojim podacima i da ih ti imas kod sebe.pa kad te zaustave samo ti upisu sto je prekrsaj i cao.tako ti je brze...
f6
nista sad ti je pao skill odma na 6.5-7 tako da vise nisi prvi na Top Listi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks