Page 196 of 1170 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 29232

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je onaj viner nakon loba protiv Karlovica jedan od najboljih poena sto sam vidio, zbog nevjerovatno teskog ugla pod kojim je udario lopticu, treba pokusati odigrati nesto onakvo da bi se skapiralo sta je covjek zapravo uradio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak Djokovic za B92:

"Mogao sam da pretpostavim da će biti takav scenario jer sam i u Haleu imao problema da uhvatim ritam, naročito u servisu i riternu. On je vrlo agresivan igrač, ali znam da ima psiholoških problema i padova u njegovoj igri, poznat je po tome. Nadao sam se potajno da ću agresivnošću izazvati te padove, ali toga nije bilo jer ja nisam bio ofanzivan".

Cudna neka strategija, izazvati psiholoske probleme kod protivnika, koji uz to igra u zivotnoj formi

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Novak Djokovic za B92:

"Mogao sam da pretpostavim da će biti takav scenario jer sam i u Haleu imao problema da uhvatim ritam, naročito u servisu i riternu. On je vrlo agresivan igrač, ali znam da ima psiholoških problema i padova u njegovoj igri, poznat je po tome. Nadao sam se potajno da ću agresivnošću izazvati te padove, ali toga nije bilo jer ja nisam bio ofanzivan".

Cudna neka strategija, izazvati psiholoske probleme kod protivnika, koji uz to igra u zivotnoj formi
    Upravo ce to sjutra izazvati Federer,bez sumnje
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odgledah nocas snimak cijelog meca Serena - Dementijeva. Ja sam nakon procitanih koemntara na forumu ocekivao neki atomski tenis, a ono klasicno zensko njakanje i torturisanje loptice. Dobro, mec jeste bio rezultatski neizvjestan i pun obrta, ali to nije sinonim za dobar mec, jer je falilo kvalitetnog tenisa. Nevjerovatno je da Serena sa 10-12 kg viska i dalje osvaja turnire, kako bi to neke dobre teniserke iskoristile. Venus ce je u finalu rastaviti na proste cinioce.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Odgledah nocas snimak cijelog meca Serena - Dementijeva. Ja sam nakon procitanih koemntara na forumu ocekivao neki atomski tenis, a ono klasicno zensko njakanje i torturisanje loptice. Dobro, mec jeste bio rezultatski neizvjestan i pun obrta, ali to nije sinonim za dobar mec, jer je falilo kvalitetnog tenisa. Nevjerovatno je da Serena sa 10-12 kg viska i dalje osvaja turnire, kako bi to neke dobre teniserke iskoristile. Venus ce je u finalu rastaviti na proste cinioce.
    Sto se zenskog(DOSADNOG) tenisa tice ovo je bio jedan od boljih meceva u zadnje vrijeme koje sam gledao(a nijesam puno)
    Sto se samog finala tice nadam se da ce Venus pobijediti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinisam,nadam se da ti je rezultat meca Venus W.-Safina D. objasnio zasto je mala kvota na Venus. Najbrzi mec u istoriji W u cetvrtfinalu. 6:0 6:1
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

A pušti nas više s 'kvalitetnim tenisom'! 654 puta si nam objasnio kako te nervira zenski tenis, i ne razumijem zasto stalno imas potrebu da to ođe naglasavas??

Mec je bio odlican, a Dementijeva je dobila samu sebe.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    A pušti nas više s 'kvalitetnim tenisom'! 654 puta si nam objasnio kako te nervira zenski tenis, i ne razumijem zasto stalno imas potrebu da to ođe naglasavas??

Mec je bio odlican, a Dementijeva je dobila samu sebe.

koji je tvoj problem? Ako je tebi to odlican mec, ja sam srecan zbog tebe. Za mene je to bio dosadni rezultatski neizvjestan mec. Ja sam se nagledao i vrhunskog zenskog tenisa, i ono sto sam vidio nikako ne smatram dobrim mecom. Ako imas problem sa mojim komentarima stavi me na ignore, necu se ljutiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koji je tvoj problem? Ako je tebi to odlican mec, ja sam srecan zbog tebe. Za mene je to bio dosadni rezultatski neizvjestan mec. Ja sam se nagledao i vrhunskog zenskog tenisa, i ono sto sam vidio nikako ne smatram dobrim mecom. Ako imas problem sa mojim komentarima stavi me na ignore, necu se ljutiti

Ako ti je meč Dementijeva-Vilijams bio dosadan onda...
    Dugo u ženskom tenisu nijesu viđeni takvi razorni udarci, nekoliko divnih dropšoteva, backhand paralela,Forehand dijagonala, izvanrednih servisa, lijepih voleja...
    Što je to još trebalo da bi Ti bio zadovoljan?
    Neuporedivo najbolji tenis na Vimbldonu.
    Samo je muški meč Vavrinka-Marej bio u rangu sa njim.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ako ti je meč Dementijeva-Vilijams bio dosadan onda...
    Dugo u ženskom tenisu nijesu viđeni takvi razorni udarci, nekoliko divnih dropšoteva, backhand paralela,Forehand dijagonala, izvanrednih servisa, lijepih voleja...
    Što je to još trebalo da bi Ti bio zadovoljan?
    Neuporedivo najbolji tenis na Vimbldonu.
    Samo je muški meč Vavrinka-Marej bio u rangu sa njim.

Pa eto, ukusi se razlikuju, ocigledno nemamo iste kriterijume. Bilo je odlicnih udaraca (a bruka da ih ne bude za skoro tri sata igre). Ono cega nije bilo, a sto po meni cini dobar teniski mec je takticka igra, nijedna teniserka nije znala da gradi poen od pocetka do kraja, vec su samo prebacivale lopticu sto jace su mogle, pa kud ih odvede. U takvoj igri mora da ima i dosta vinera, a njih je svakako lijepo vidjeti. Ono sto ni jedna ni druga nijesu znale da urade je promjena ritma poena kad je to potrebno, svaki poen je imao isti ritam od pocetka do kraja. Sustina moje price: svaka teniserka umije jako raspaliti loptu, ali je malo njih koje igraju takticki i tehnicki prefinjeno, kao Henin ili Sarapova u svojim najboljim danima, da se ne vracam na generacije iza njih. Serena je odigrala muski na mec lopte Dementijeve, dok je ova kiksala kao u svojim najboljim danima.
    Ali i dalje mi nije jasno kako Serena sa onakvom kilazom moze biti toliko dominantna. Zamislite Rafu ili Fedexa sa onakvom kilazom, sprdali bi se sa njima svi iz top50.
    Inace, ni u muskoj konkurenciji nema bas pretjerano dobrih meceva, osim MAndy-Vavrinka. Od GS turnira poslednjih godina najbolji tenis se igrao na AO2008, kakav je tamo tenis gledan, to je bruka.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

kakav lob Federera slajsom iz totalne defanzive sjajno !!!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Previse nerezonskih izlazaka na mrezu Hasa,jednostavno previse,ima 8 uzastopnih poraza od Federera i opet nista nije naucio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije neki mec do sada

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

previse daleko od osnovne linije stoji kad Federer servira i onda Fedex ima inicijativu i tesko da Has moze i poen da osvoji a ne brejk da napravi mora Njemac vise da rizikuje na servis FEda ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,212
    Thanked in
    877 Posts

tesko je odigrati dva meca zivota uzastopce.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Potpuno ocekivana 3:0 pobjeda Federera,jednostavno ,da je Novak igrao kako treba , i kako je prije igrao protiv Hasa,ne bi bilo problema,ali Nole ce da odigra najbolje sto moze protiv Nadal ili Federera,a protiv drugih ce da DOZIRA..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokovicev problem je shto brate igra previshe defanzivno,a shto je najbolje,vjerovatno ni on sam ne zna zashto to radi.

Umjesto da forsira svoju igru koja ga je dovela do nr3 na svijetu,on oce da bude Marej u pokushaju.Zashto???
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Potpuno ocekivana 3:0 pobjeda Federera,jednostavno ,da je Novak igrao kako treba , i kako je prije igrao protiv Hasa,ne bi bilo problema,ali Nole ce da odigra najbolje sto moze protiv Nadal ili Federera,a protiv drugih ce da DOZIRA..

Podsjeca li te to mozda na jos jednog srpskog tenisera?

Fedex na pola gasa, Haas nije imao nikakvih sansi. Dobro je drzao svoj servis, ali na protivnikov je lose igrao, nijednu brejk loptu nije imao. Ipak je i Fedex odlicno servirao danas, bio odlican na mrezi, i mislim da ce lagano zavrsiti posao u finalu ko god da mu dodje na noge.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

aaa Endi Rodik kakvo razmisljanje na 30 oba sjajno, kako se samo promijenio taj momak ove godine svaka cast 6-4 ...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Thumbs down

Znaci igraju Rodik - Muraj i RETARDU je bolji napadac Muraj,a i prica kako je Federer veliki prijatelj Ronaldinja i kako je Milan za sve OPIJUM,uopste mi nije jasno kako taj MALOUMNIK radi kao sportski komentator :mad:
    edit:Naravno da je Federeru Italija najmilija zemlja,i igrace Dejvis Kup mec za nju,kad tad
    Last edited by Jakuza; 03-07-09 at 17:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je Sofro dozivotni fan Federera.Rekao je da obozava italiju,njihovu hranu ,kola bicikla sport,da navija za milan da mu je ronaldinjo veliki prijatelj da ce doci na odmor ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

odlican je ovaj mec. Rodik se popravio u svakom segmentu igre.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Ko god da prodje od ove dvojice GLATKO ce izgubit od Federera...
    Bravo za Muraja RADUJE se neiznudjenim greskama protivnika...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fedex-Rodik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam rijeci kolko sam iznenadjen i srecan!! Cas tenisa coveka koji do prosle godine nije imao ni jedan udarac osim servis i volej! Fantasticno! Sta samo znaci trener i psiha...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Page 196 of 1170 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)