aj necemo sad o tome ko za koga navija...ne mogu brisat postove![]()
aj necemo sad o tome ko za koga navija...ne mogu brisat postove![]()
To je sve zato sto on igra ljepse od Noleta![]()
Eh, eh...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Posto ovdje neki smatraju kako se za Haasa danas navijalo samo jer igra protiv Djokovica, ja cu citirati svoj post koji sam napisao prije pocetka turnira:
Eto, on je i prije pocetka turnira bio jedan od mojih favorita. A sad ajmo razlaz djeco, i pustite nas da komentarisemo tenis, a ne koliko je kome godina i odakle je neciji djed. Znam da je tesko skapirati za neke, ali ima nas kojima je mnogo vaznije KAKO neko igra tenis, nego ODAKLE je neciji djed. The end.
Svako ko prati tenis,zna ko je Tomi Has,jedan od najtalentovanijih igraca u zadnjih 15-ak godina,sa SAVRSENOM tehnikom,ali sa katastrofalnom PSIHOM,a odmogle su i POVREDE,kojih je jednostavno bilo previse...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ali kako ti to da objasnis nekome za koga je Nole svjetlosnim godinama ispred svih??? Ja cu uvijek navijati za igrace koji igraju jednorucni bekend i one koji napadacki igraju. Iz tog razloga nikad ne mogu navijati za Smareja ili Rafu.
Ovaj Ferero se uopste ne sali, Mandy ga jedva dobio prvi set, a sad ima brejk viska u drugom. Kao sto sam i rekao, MAndy nema sampionsku igru ovdje, tesko ce on do pehara.
ko zna znauvijek dobre prognoze ali i rezoni sjajni, kako ono Djokovic najbolji igrac na svijetu sa osnovne linije i najbolji riterner na turu, samo koliko je servisa vratio u toku prvog seta cini mi se je bio na 15 odsto ?
![]()
Inace Djokovic katastrofalna igra potpuno je podsjecao na onog sa RG i finala Halea , promjena mu treba i to trenera najvjerovatnije.
Has ima 3 polufinala GS prije ovog tako da je to dovojna da se CUJE za njega, ko prati tenis jednom u godini ne moze cuti nikako !!!
Federer sjajan i pokazao je kako protiv KArlovica nema potrebe muciti se u svakom gejmu da se riternira jedan je dovoljan za set !!!
Dobro svako ima pravo da navija za koga oce,ali treba bit objektivan,milo mi je sto je sad i STARA garda odgovorila(sem Hjuita naravno),Rafa se popravio , poceo da napada,njegova KONTRA je ubitacna,Muraj je posebna prica ,on i Karlovic sto se mene tice,treceg nema(mozda jos i Izner
),a Novak cini mi se IMA sve predispozicije da postane jedan od VELIKANA(onako objektivno
),ali ga ova DEFANZIVA :mad: ubija,njegov stil lici na Federerov(kad igra kako treba
),malo se trosi, ali mu hvali MENTALNA stabilnost,koju trenutno nema
![]()
Ispade Hjuit
edit:Vajda ostaje trener Djokovica http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=368950
Last edited by Jakuza; 01-07-09 at 20:14.
Zao mi je sto ne stigoh da odgledam Roddick - Hewitt, izgleda je bio odlican mec. A starci su jos jednom pokazali da je za travu potrebno mnogo vise od dobrog servisa i par raznovrsnih udaraca. Jos jedan dokaz da Fedexova era nije bila toliko slaba kao sto se prica, ti starci nakon teskih povreda i pauza drze lekcije mladim snagama.
Mislim da ce Roddick moci mnogo protiv MAndy, a da Fed nece imati problema sa Haasom. Za razliku od Noleta, on uci na greskama, i vjerujem da mu se nece dogoditi isto sto i na RG u mecu sa njim kad je bio na ivici poraza. MAndy se nije mnogo mucio, ali Ferero je u ovom trenutku bio prelak zalogaj. Nadam se da se Roddick nije previse umorio danas, a i trebalo bi da ce mu dva dana pauze biti sasvim dovoljno.
Sta reci za Fedexa - 21 GS polufinale u nizu, to je rekord za koji mogu gotovo sa sigurnoscu da tvrdim da nikada nece biti oboren, jer to je cudesno nesto. Danas je nakon meca bio prilicno zadovoljan sto je uspio da dva puta brejkne Iva, sto je pravi podvig. Doktorski je odigrao mec, nije se ni umorio mnogo. Mec sa Haasom ce biti prava poslastica, dvojica specijalaca za travu, i dva jednorucna bekenda, sta vise pozeljeti, jos na Central Court-u![]()
haas odigrao mec karijere.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Strasan mec, Roddick se strasno popravio u razmjeni, servira kao nekad, al mislim da je skotski zec smrt za ove sto ne vole puno da prebacuju. Cudo ce bit ako mu i jedan set uzme u polufinalu...
Federer lagano, i u polufinalu i finalu...Jos jednom kakva steta za Noleta...![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Djokovic oduvan. Bas je lose igrao,ja ne znam sto je ono.
DICIOTTO
Federer će pobjediti Haasa sa 3-0, a Marej Rodika, možda ne 3-0,ali bar 3-1!
I na kraju ostaje očekivano finale.
Federer je favorit jer se igra na travi ali Marej sve stiže i vraća pa se nadam da će biti ozbiljan meč za Švajcarca...
Libertas
Rodik igra pametnije nego ikada i popravio se mnogo narocito iz bekenda i razlika kada igra sa osnovne linije je velika u odnosu na ranije. I servis je mnogo bolji ne brzi vec rekao bih pametniji narocito taj drugi , bash mi se svidja promjena nije vise servis i samo servis, mada slazem se protiv onakvog Mareja koji konstantno pimpla i samo drzi lopticu u igri i onda iz nemoguce pozicije pogodi viner tesko da moze , nadam se ali mislim da ce ipak Skot u finale .
U drugom mislim da je Federer ogroman favorit i zbog H2H ali i zbog forme i samopouzdanja koje trenutno ima, nakon osvojenog RG sav svijet je njegov i jednostavno vise nema straha !!!
2 Jul 09 - 13:15 4.33 Elena Dementieva v Serena Williams 1.20 All Bets![]()
2 Jul 09 - 15:00 4.33 Dinara Safina v Venus Williams 1.20 All Bets
Libertas
6.50 Tommy Haas v Roger Federer 1.10
3.50 Andy Roddick v Andy Murray 1.33 4.33 Elena Dementieva v Serena Williams 1.20 4.33 Dinara Safina v Venus Williams 1.20
Roger Federer 1.40 Andy Murray 3.50
Andy Roddick 13.00
Serena Williams 2.10 Venus Williams 2.10
Dinara Safina 11.00
William Hill
Libertas
Da li Nadal gubi prvo mjesto?
Hoće li ga stići i Marej?
Zna li neko o bodovanju jer neki sa b 92 već spustiše Nadala na treće mjesto.
Nije mi jasno kako...
Libertas
Veliki napredak Rodika,rad sa Stefankijem ne da ga je preporodio nego je taj stari majstor napravio od njega TENISERA,ovo je sigurno NAJBOLJI tenis koji igra u zivotu,mislim na citavu sezonu,cak je i SLJAKU odigrao za njegove prilike vise nego ZADOVOLJAVAJUCE,ali ono sto je najimpresivnije je to sto je naucio varijacije pri SERVISU,do sad su to bili SIROVI, DIVLJACKI servisi,sada se ne trosi toliko i kad treba odservirace takticki.
Jos jedan PLUS u njegovoj igri su i voleji,koje izvodi FANTASTICNO,a prvo sto je zahtijevao Stefanki od njega bilo je da SMRSA,i ovaj je skinuo PAR kilograma,pa je samim tim i KRETANJE popravio,ako nasatavi ovako dobro da radi,mogao bi da dodje u TOP 5![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks