View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 107 of 941 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... LastLast
Results 2,651 to 2,675 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    "Partizan je tu najviše oštećen. Evidentno je da Vatepolo savez Srbije još od raspada Državne zajednice Srbije i Crne Gore nije ništa uradio po pitanju spoljne politike, pa ni na unutrašnjem planu, s obzirom da je liga slaba, ali ovo što se desilo sada je direktna posledica nečinjenja do strane VSS-a. Tražim odgovornost ljudi iz Vaterpolo saveza Srbije. Kolege iz Crne Gore su nam tu održale školski čas. Pokazalo se da saradnja Partizana i VSS nije bila na dobrom nivou. To je katastrofalno da se ove stvari dešavaju i da je Srbija potpuno izuzeta", kaže Milanović.

Sa tvog linka !!!
    pa dobro,nije čitao čovjek baš svaki link....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kataro, vidim da si enciklopedija. Prosle godine Partizan nije igrao regionalnu ligu. Kasnije je Udovicic optuzio VSS da su oni krivi za to. Mislim i danas sto i tada, da je Udovicic lagao, te da je to vjerovatno njegova odluka. Imas li neki info?
    misli da je svega tu pomalo tj krivice na svim stranama, ali da je najviše protiv partizana u jadranskoj ligi bio bukić. naime kruži priča da on ne želi partizan u ligi jer je logično da će bez neke jake lige teško održat ekipu na okupu i imat dovoljan broj utakmica kojim bi postigli optimalnu formu za europske nastupe. tako da partizan ne stigne mladost po broju naslova prvaka europe. sada 7-6 za mladost.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Partizan je izgubio sezonu i skoro sad tim zbog toga sto nije igrao nikakvu ligu (prvenstvo Srbije ne racunam), a htio je da igra jadransku i tacno je da hrvati nisu htjeli Partizan u njoj, a greska Partizana i saveza Srbije je sto oni nisu od pocetka usli u organizaciju takve lige. Zato je Partizan inicirao ligu sa Madjarima i po jednim Slovakom i Austrijancem i ugurao je i Vojvodinu u tu ligu, a centar te lige ce biti u Beogradu i ako sve bude po planu u oktobru pocinje.
    Meni je u cijeloj toj prici malo mutno to da 4 madjarska kluba (valjda ih je toliko u toj ligi) dozvole da sjediste bude u Bg-u. Nisam optimista kad je ta liga u pitanju, ali je definitivno za Partizan bolje ista nego nista. Madjarima su Srbi nekako trn u oko kad su reprezentacije u pitanju, a i ove godine je Partizan relativno lako izasao na kraj sa madjarskim predstavnicima, tako da madjarima ova liga za sad itekako odgovara. To je sto se tice sportskih motiva. Sto se tice finansijskih, skoro pola lige je iz Madjarske, tako da madjarima i to odgovara... Dobra stvar za Srbiju je ukljucivanje Vojvodine (vise od pola sastava Univerzitetske reprezentacije Srrbije je iz Vojvodine), koja ima solidnu skolu i kojoj hvale upravo ovakve utakmice da se jos vise razviju.

Postoji tu dosta stvari koje mi ne znamo, eto npr. samo se na nekim portalima provukla jako bitna informacija vezana za ukljucivanje Cattara u JVL: oni ce, kao 13. klub, morat' da placaju gostovanje svim klubovima koji im budu gostovali u okviru te lige. I to je samo jedan od uslova...
    Ono sto meni smeta je to sto se ne ulazi sa skroz postenim namjerama u pregovore, u prilog tome je i Bukiceva izjava da ne zna dal' ce bit' lige s obzirom da dosta hrvata igra u CG klubovima. To sto je njegova Mladost zainteresovana za pola Primorca - to nema veze. Sve se to na kraju definisalo, od sezone 2010/11 moci ce da igraju samo po dva hrvata u nasim klubovima. A sto ako crnogorci pocnu odlazit u hrvatske klubove?
    Last edited by cattaro; 01-07-09 at 12:29.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    . A sto ako crnogorci pocnu odlazit u hrvatske klubove?
    biće ti klasika komentaria što ne bi išli ako im daju više para.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    biće ti klasika komentaria što ne bi išli ako im daju više para.....
    xaxaxaxaxaxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj topic o wp smatram za najbolji sa prostora bivse Jugoslavije, i gde se mogu procitati korisne informacije iz wp, neke clanove smatram za odlicne poznavaoce wp sporta i uzivanje mi je njihove postove procitati,

Po meni je normalno da je interes VSS da i Vosha igra regionalnu ligu, sigurno bi bili bolji od GOSK-a, a verovatno i Medvescaka i Kopera

ono sto ne razumem cemu cinicni komentari nekih ovde, zar ti isti misle da u VSS sede ljudi koji nisu igrali ili nemaju veze sa PFC?

Pozdrav svim pravim ljubiteljima vaterpola

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zemunac77 View Post
    ono sto ne razumem cemu cinicni komentari nekih ovde, zar ti isti misle da u VSS sede ljudi koji nisu igrali ili nemaju veze sa PFC?

Pozdrav svim pravim ljubiteljima vaterpola
    Npr................

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo da pitam nesto.. Kojeg datuma su oni prijateljsko mecevi sa Amerima i Spanjolcima, tu u PG?
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

komentari jesu cinični u smislu da i koliko god neko nije želio da partizan bude u jadransku,toliko i partizan se kurčio tražeći neke posebne uslove,pa onda im eto.
    a za cinizam u mom komentaru da nisi čitao svoje linkove izvini ako ti smeta,to je naravno bila šala.
    P.S.iiiiiiiiih na koliko ćeš ti još ovdje cinizma naić ako jad(r)an pomeneš...........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Ja samo da pitam nesto.. Kojeg datuma su oni prijateljsko mecevi sa Amerima i Spanjolcima, tu u PG?
    13. i 16. valjda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srecno bilo !!!
    Hvala...

Kao sto dida rece to je glavni razlog, sad da li je bukic ili neko drugi bio najzagrizeniji za takvu odluku ne znam, hrvati ne zele jak Partizan, a vjerovatno ima toga da ne bi prestigao Mladost. A ove optuzbe iz Partizana na racun Saveza su smjesne, jeste da savez lose radi, ali isto tako ljudi iz Partizana su mnogo mocniji od ovih iz saveza i vise se pitaju od njih u srpskom vaterpolu i prakticno oni drze glavnu rijec. Tako da ove izjave i optuzbe su samo alibi za neuspjeh Partizanove uprave. Mozda sam subjektivan, ali mislim da Partizan sa timom koji je imao u protekloj sezoni, da je imao jace utakmice u toku sezone, da bi bio glavni favorit za osvajanje Evrope.
    Ni meni bas nije jasno kako su Madjari tako lako pristali da igraju ovu ligu, ali bice to dobro i za njih. A posebno ce biti dobro za Vojvodinu koja je prilicno ozbiljan klub organizaciono.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Hvala...

Kao sto dida rece to je glavni razlog, sad da li je bukic ili neko drugi bio najzagrizeniji za takvu odluku ne znam, hrvati ne zele jak Partizan, a vjerovatno ima toga da ne bi prestigao Mladost. A ove optuzbe iz Partizana na racun Saveza su smjesne, jeste da savez lose radi, ali isto tako ljudi iz Partizana su mnogo mocniji od ovih iz saveza i vise se pitaju od njih u srpskom vaterpolu i prakticno oni drze glavnu rijec. Tako da ove izjave i optuzbe su samo alibi za neuspjeh Partizanove uprave. Mozda sam subjektivan, ali mislim da Partizan sa timom koji je imao u protekloj sezoni, da je imao jace utakmice u toku sezone, da bi bio glavni favorit za osvajanje Evrope.
    Ni meni bas nije jasno kako su Madjari tako lako pristali da igraju ovu ligu, ali bice to dobro i za njih. A posebno ce biti dobro za Vojvodinu koja je prilicno ozbiljan klub organizaciono.
    Skoro sve za

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cini mi se da je Budimpesta od Beograda busom 6 sati, tako da Partizanu ta gostovanja (sa finansijske strane) nece tesko past. Jedino Slovacka...

Vidim da nam je Calcatera dao 6 komada. Ne znam sto bi Petrovicu...
    + Aicardi 1 gol, dakle centri su nam dali pola golova. Taktika do k. :mad:
    Da dodam da nam je Gallo (ljevak) dao 3 gola... Nekoliko nelogicnih stvari...
    Na dance. hr vidjeh sastav spanaca, mislim da je to najbolje sto imaju. Ispadose ove MI sto se vaterpola tice malo slabije od SL koja je nedavno odrzana u Pg.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ko je po tebi trebao da vodi ovu reprezentaciju?skoro svi treneri vode neku reprezentaciju,jedino za macha ne znam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima samo Vičevića 10-ak komada....
    ovaj je stvarno na silu postao trener......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos se mora uzet u obzir da li neko ima zelje i volje da vodi neku selekciju...mozda su vicevici zauzeti akademijom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Morao ju je vodit neko iz kruga Ivanovski-Macic-Capro-V.Markovic!

A ne pocetnik koji ni sa jadranom nije imao dobre rezultate...

Da zanemarimo to sto mi je ogavan lik, ali zar nije bilo logicno da Macho vodi na Univerzijadu '89. godiste (sa njima je lani postao prvak Evrope do 19 god.), a da se Capru da Mediteranska? Ili obratno, s obzirom da ih je dosta iz Univerzitetske iz Vala (Primorca)? To normalno s obzirom da Ivanovski treba Peru... Mada je i to upitno, ipak neko tamo u Peskari treba da vodi racuna o kandidatima za A tim.
    Nisam zaboravio da sam lani i Ivanovskog kritikovao, ali Ivanovski sa mladjima i ima po koji dobar rezultat (mislim na jadran).
    Kakve preporuke ima Krivokapic?

Iskreno, da se Jovu Vukasovicu dala ta Mediteranska mislim da se ova prica ne bi vodila. Jedno je kad se radom i rezultatima nesto zasluzi, a drugo je kad se do toga dodje...prijatelji, braco, kumovi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    a ko je po tebi trebao da vodi ovu reprezentaciju?skoro svi treneri vode neku reprezentaciju,jedino za macha ne znam...
    Npr. Pero Kovacevic, Pavle Vicevic, Slobo Vicevic, Mirko Vicevic,(mada mi je i on jos zelen :smile, Slobodan Macic (Mada je on trebao vodit ovu Univerzitetsku, jer je sa njima prvak Evrope)
    Last edited by PERPER; 01-07-09 at 18:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

P.S.iiiiiiiiih na koliko ćeš ti još ovdje cinizma naić ako jad(r)an pomeneš...........
    Sa time necu imati problem, u svim sportovima sam oduvek simpatisao i navijao za ''siromasnije'', a vec sam razaznao ko je ''drzavni projekat''

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

ima samo Vičevića 10-ak komada....
    ovaj je stvarno na silu postao trener......
    Neka sad... Prvo, Pavle ove godine cini mi se puni 70 godina i vec 20 godina ne radi kao trener. Slobo je par godina mladji, veliki je znalac kad je koordiniranje mladjih selekcija u pitanju, ali i on se odavno ne bavi trenerskim poslom. Zeljko ima jos dosta da napreduje kad je trenersko zvanje u pitanju (tu ne mislim na znanje vaterpola, vec na neke druge stvari), a Mirko bi mogao.

Samo Mirko. Mirko je nas najtrofejniji vaterpolista i moralo bi mu se nac' neko mjesto, ali ne znam dal' ima ambicija da radi sa reprezentacijom.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Steta sto nema slike... Sjajna ideja.
    Zajebancija i kad je muka. Tipicno kotorski.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvatska - Španjolska 11:10 (A postave)

Pogodak Sukna iz peterca 4 sekunde prije kraja.

:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Vodimo protiv Francuske 14 : 11 ... 4/4 pri kraju...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zemunac77 View Post
    Sa time necu imati problem, u svim sportovima sam oduvek simpatisao i navijao za ''siromasnije'', a vec sam razaznao ko je ''drzavni projekat''
    Svaka ti cast, tu si tek od skora i odma si ukapirao, neki sto su ovdje 4-5 godina, ni dan danas ne razaznaju ko je DP.

Page 107 of 941 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)