View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 105 of 941 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115155205605 ... LastLast
Results 2,601 to 2,625 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Jel moguce ovo da svaki dan ali svaki dan u vijesti pise kako je Jadran tim snova i svaki dan pisu ista imena koga je doveo.....ovo ne mogu da vjerujem juce,danas isto.....a o nama ni rijeci.....sramota pi
    Sramota, necu vise to smece od novina ni kupovat'.

Edit: Sutra od 16h u Peskari igraju Italija-Crna Gora.
    Last edited by cattaro; 29-06-09 at 14:07.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li itko prenosi mediteranski vaterpolski turnir? Da li itko prenosi hrvatske utakmice? Znam da je sigurno da će Hrvatska uvjerljivo osvojit, ali ja bih se ipak htio uvjerit. Prenose li možda RTCG ili RAI, ili fina.org? Ako nitko ne prenosi hrvatske, da li tko prenosi bilo kakve utakmice tog turnira ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rtcg ne vjerujem
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rai sport prenosi
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.raisport.rai.it/dl/RaiTV/...-raisport.html

VATERPOLO - MUŠKI

* 10:00 Francuska - Srbija
    * 11:30 Španjolska - Turska
    * 16:00 Italija - Crna Gora
    * 17:30 GRČKA - HRVATSKA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo nam je snaha stigla u PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naši vaterpolisti su napravili to čudo prošle godine u Malagi postavši evropski prvaci. Drobnjak im je iz našeg Budžeta, koji se odnosi na sport, opredijelio 7.3%. Možda sam ja nedovoljno informisana, ali ne znam da imamo drugih šampiona tog ranga i bilo bi zanimljivo vidjeti kako je, kome i za koje zasluge raspoređeno preostalih 92.7%.
    Igrači kotorskog “Primorca” su napravili još veće čudo postavši klupski prvaci Evrope. Plate su im kasnile 5 mjeseci, a samo jahta vlasnika kluba sa najskupljim igračima, kojeg su pobijedili u finalu, vrijedi 30 miliona eura. Ista ona kojom je došao u Kotor da pokuša shvatiti što je pretvorilo ove momke u šampione. Mora da je dodatni šok doživio ako je vidio uslove u kojima rade. “Primorcu” je ove godine opredijeljeno iz Budžeta za sport 1.15%.
    U Podgorici, koja do juče nije imala ni jedan bazen, sada se pravi pet otvorenih bazena.
    Dok šampioni i dalje budu trenirali u par neuslovnih bazena na primorju, ovi će ostati valjda dokaz da Miomir Mugoša, baron od Mareze, drži obećanje. Čak i kad je ono potpuno besmisleno. Naravno, ni on to ne plaća iz svog džepa, pa što i da ne gradi.
    Tako se u zemlji Crnoj Gori nagrađuju šampioni. I njeguju statisti. Vrlo je izvjesno da će statisti i glumci za put u Rim, na svjetsko prvenstvo u vaterpolu, “navijajući” za vaterpoliste potrošiti više nego što je evropskom šampionu “Primorcu” opredijeljeno iz budžeta na godišnjem nivou.
    Uspjeh vaterpolista pripada samo njima, njihovim trenerima, porodicama i onom malom broju zaista vjernih navijača. Neuspjeh da se u državnim organima nađu ljudi koji rade svoj posao i proizvode šampione je indikator sistemskog problema, nedostatka vizije onih “zvijezda” sa početka teksta i zarobljenosti političke garniture na vlasti interesom Partije i moćnih pojedinaca. Šteta je svih nas.
    Statista Drobnjak je u ovom smislu i simbolički podsjetnik da ne dozvolimo da od šume ne vidimo drvo.

cijeli clanak: http://www.vijesti.co.me/index.php?id=308917
    narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Daliborka Uljarevic mozda ne prati sport ali je sa situacijom jako dobro upoznata.
    Taj Drobnjak je, gostujuci u TV emisiji prije 4-5 godina, priznao da drzava vise para daje jadranu nego Primorcu i to obrazlozio sportskim motivima - jadran je bio prvak drzave. I tada sam ga kritikovao, zao mi je sto ne mogu tako neke stvari koje sam davno rekao nac'... Jedan jako nestrucan lik, koji po partijskoj liniji stoji tu dje je.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by noodle View Post
    Naši vaterpolisti su napravili to čudo prošle godine u Malagi postavši evropski prvaci. Drobnjak im je iz našeg Budžeta, koji se odnosi na sport, opredijelio 7.3%. Možda sam ja nedovoljno informisana, ali ne znam da imamo drugih šampiona tog ranga i bilo bi zanimljivo vidjeti kako je, kome i za koje zasluge raspoređeno preostalih 92.7%.
    Igrači kotorskog “Primorca” su napravili još veće čudo postavši klupski prvaci Evrope. Plate su im kasnile 5 mjeseci, a samo jahta vlasnika kluba sa najskupljim igračima, kojeg su pobijedili u finalu, vrijedi 30 miliona eura. Ista ona kojom je došao u Kotor da pokuša shvatiti što je pretvorilo ove momke u šampione. Mora da je dodatni šok doživio ako je vidio uslove u kojima rade. “Primorcu” je ove godine opredijeljeno iz Budžeta za sport 1.15%.
    U Podgorici, koja do juče nije imala ni jedan bazen, sada se pravi pet otvorenih bazena.
    Dok šampioni i dalje budu trenirali u par neuslovnih bazena na primorju, ovi će ostati valjda dokaz da Miomir Mugoša, baron od Mareze, drži obećanje. Čak i kad je ono potpuno besmisleno. Naravno, ni on to ne plaća iz svog džepa, pa što i da ne gradi.
    Tako se u zemlji Crnoj Gori nagrađuju šampioni. I njeguju statisti. Vrlo je izvjesno da će statisti i glumci za put u Rim, na svjetsko prvenstvo u vaterpolu, “navijajući” za vaterpoliste potrošiti više nego što je evropskom šampionu “Primorcu” opredijeljeno iz budžeta na godišnjem nivou.
    Uspjeh vaterpolista pripada samo njima, njihovim trenerima, porodicama i onom malom broju zaista vjernih navijača. Neuspjeh da se u državnim organima nađu ljudi koji rade svoj posao i proizvode šampione je indikator sistemskog problema, nedostatka vizije onih “zvijezda” sa početka teksta i zarobljenosti političke garniture na vlasti interesom Partije i moćnih pojedinaca. Šteta je svih nas.
    Statista Drobnjak je u ovom smislu i simbolički podsjetnik da ne dozvolimo da od šume ne vidimo drvo.

cijeli clanak: http://www.vijesti.co.me/index.php?id=308917
    Odlican tekst!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u pg ce bit 5 otvorenih bazena??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

5 bazena,neće svi biti otvoreni.čuo sam da je i u Baru bio planiran 1 ali nešto mu ne vidim da će skoro.......
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    5 bazena,neće svi biti otvoreni.čuo sam da je i u Baru bio planiran 1 ali nešto mu ne vidim da će skoro.......
    I u novi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za taj bazen u novi pricaju ima 10 godina...da nije mnogo 5 bazena u pg?i ovaj im je dosta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    za taj bazen u novi pricaju ima 10 godina...da nije mnogo 5 bazena u pg?i ovaj im je dosta...
    Đe toliki bazeni :o , zar nije pametnije ulagati u popularnije športove? Primjerice nogomet, stadion Reprezentacije je donedavno imao smiješnih 7 000 (kapacitet), a sad ima 17 000. Minimalno treba bit 35 000. Treba bit moderna dvorana, arena, nekih 15 000 - 25 000 mjesta. Bazen za vaterpolo - maksimalno 5 000. Dovoljno je bazen po klubu.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Đe toliki bazeni :o , zar nije pametnije ulagati u popularnije športove? Primjerice nogomet, stadion Reprezentacije je donedavno imao smiješnih 7 000 (kapacitet), a sad ima 17 000. Minimalno treba bit 35 000. Treba bit moderna dvorana, arena, nekih 15 000 - 25 000 mjesta. Bazen za vaterpolo - maksimalno 5 000. Dovoljno je bazen po klubu.
    AUGUST DOMINUS lupaš takve gluposti, da je to neviđeno. Prvo stadion nema 17 000, mislim, ali nisam siguran, da ima 11 000, ali sam siguran da nema 17000. Možda, kad se napravi istočna tribina. I 17 000 je previše za Podgoricu. Kako si zaključio da Podgorici i reprezentaciji treba stadion kapaciteta 35 000 ljudi? To je 5% od cijele Crne Gore. Isto kao da u Berlinu postoji stadion kapaciteta 4,1 milion. Znači glupost. BG arena mislim da ima oko 20 000 mjesta, a do skoro je bila u Beogradu najveći Pionir sa oko 7000-8000 mjesta. Podgorica je 10 puta manja od Beograda, Morača prima oko 5 000. A i ne upoređujući ni sa Beogradom, ni sa bilo čim vidiš da je Morača sasvim dovoljna, kao i stadion. Što bi neki rekli: "Ne kolje se bik zbog kilograma mesa". E sad dolazimo do bazena. Tu bi trebalo, po nekoj logici da bude najviše mjesta, to je ipak nacionalni sport, i jedini sport u kojem smo dobri i u kojem postižemo rezultate. Saglasan sam sa tim da je oko 5000 mjesta (pravih tribina- čvrstih) dovoljno, najviše zbog finansijske strane i da se uvijek mogu iznajmiti montažne tribine kad su veća takmičenja. To za sada nije slučaj.

Po mom mišljenju, Podgorici je za sada najpotrebniji neki prostor za koncerte, sada forsiraju stadion malih sportova za te stvari, i mislim da kapacitetom može zadovoljiti, ali kad se već na njemu ne održavaju sportske manifestacije, onda ga treba preurediti samo za koncerte(ne znam što bi moglo da se poboljša, jer organizator nisam, ali sigurno ima nešto što bi moglo da se uradi kako bi doživljaj bio bolji), nego je ovaj moj posljednji pasus za neki drugi thread.....
    Last edited by the Genius; 30-06-09 at 13:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zanimljiv tekst o evoluciji vaterpolski pravila. osobno mi se najviše sviđa promjena pravila da se ne smije plivat igraču po nogama, odnosno leđima kad ide u kontru. to bi prvo promjenio
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

KOTOR - Igor Živković i Milan
    Drašković, vaterpolisti Primorca
    koji su bili u šampionskom timu
    ekipe iz Kotora kada je 2007. i
    2008. osvojila dvije titule državnog
    prvaka, novi su članovi Vaterpolo
    akademije Kataro. Naime, prošlu
    takmičarsku sezonu zbog jake
    konkurencije u Primorcu Živković
    i Drašković su bili ustupljeni ekipi
    Vala iz Prčanja i za taj tim igrali
    su u domaćim takmičenjima, kao
    i u Kupu LEN.
    Ali, pošto su slobodni Živković
    i Drašković vjeruju da još mogu
    da se iskažu pa se nadaju da će
    uspješnu karijeru nastaviti u ekipi
    Katara.
    Što se tiče najavljenog angažmana
    sjajnog centra Partizana
    Duška Pjetlovića, iako je Kataro
    spreman da isplati obeštećenje
    Partizanu, problem je nastao jer
    odlični vaterpolista ima posebne
    finansijske obaveze prema
    beogradskom klubu pa će po svoj
    prilici nastaviti da brani boje kluba
    iz Beograda. A za trenera ekipe
    Katara Mirka Vičevića ostaje da
    i dalje traži kvalitetno rješenje za
    poziciju centra. D.D.

(Arena)

Ne znam dje ce vise sa centrima, Draskovic je 3. kojega trenutno imaju...
    I nisu im ovo neka pojacanja, iako Draskovica treba pomenut kao jednog od kljucnih igrada u osvajanju 1. titule CG prvaka 2007. godine.

Edit: Maki Maslovar za Arenu kaze da je Balkanijada osvojena bez ikakvih problema, sto me posebno pozitivno iznenadjuje. Posebno naglasava dobru odbranu, sto se iz rezultata (u jednoj smo primili 3, a u dvije utakmice po 4 gola) vidi. Svjetsko prvenstvo za ovaj uzrast je u Sibeniku 22. avgusta.
    Last edited by cattaro; 30-06-09 at 14:40.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Hrvatska dobila Grcku na mediteranskim igrama 14:3 (1:1,3:0,6:0,4:2)...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by the Genius View Post
    AUGUST DOMINUS lupaš takve gluposti, da je to neviđeno. Prvo stadion nema 17 000, mislim, ali nisam siguran, da ima 11 000, ali sam siguran da nema 17000. Možda, kad se napravi istočna tribina. I 17 000 je previše za Podgoricu. Kako si zaključio da Podgorici i reprezentaciji treba stadion kapaciteta 35 000 ljudi? To je 5% od cijele Crne Gore. Isto kao da u Berlinu postoji stadion kapaciteta 4,1 milion. Znači glupost. BG arena mislim da ima oko 20 000 mjesta, a do skoro je bila u Beogradu najveći Pionir sa oko 7000-8000 mjesta. Podgorica je 10 puta manja od Beograda, Morača prima oko 5 000. A i ne upoređujući ni sa Beogradom, ni sa bilo čim vidiš da je Morača sasvim dovoljna, kao i stadion. Što bi neki rekli: "Ne kolje se bik zbog kilograma mesa". E sad dolazimo do bazena. Tu bi trebalo, po nekoj logici da bude najviše mjesta, to je ipak nacionalni sport, i jedini sport u kojem smo dobri i u kojem postižemo rezultate. Saglasan sam sa tim da je oko 5000 mjesta (pravih tribina- čvrstih) dovoljno, najviše zbog finansijske strane i da se uvijek mogu iznajmiti montažne tribine kad su veća takmičenja. To za sada nije slučaj.

Po mom mišljenju, Podgorici je za sada najpotrebniji neki prostor za koncerte, sada forsiraju stadion malih sportova za te stvari, i mislim da kapacitetom može zadovoljiti, ali kad se već na njemu ne održavaju sportske manifestacije, onda ga treba preurediti samo za koncerte(ne znam što bi moglo da se poboljša, jer organizator nisam, ali sigurno ima nešto što bi moglo da se uradi kako bi doživljaj bio bolji), nego je ovaj moj posljednji pasus za neki drugi thread.....
    Treba svakoj metropoli (glavnom gradu države s više od 500 000 ljudi) stadion od bar 35 000 ljudi i neka arena za minimalno 15 000, ipak je nogomet najpopularniji šport na svijetu (ja mislim još uvijek) a arena je za sve ostalo (košarka, rukomet, dvoranski nogomet). Ne samo za domaće, već i za strane navijače.

Stvar je u tome da je nacionalni šport na rubnici športova. Možda ga i izbace s Olimpijskih igara. Pa 4 200 ljudi prima bazen u Pekingu za najveće natjecanje, jedne Olimpijske igre, 5 000 će primat londonski. To je tako slabo poznat šport, mislite da se Crna Gora nešto proslavila ovim vaterpolskim uspjesima? Pa to možda prenose komercijalnije televizije samo u ovom krugu: Italija, Hrvatska, Mađarska, Srbija i Crna Gora. U SAD-u je 'ajde razvijen sveučilišni vaterpolo, Australija i Grčka znaju priprijetiti. Postoji samo jedna država na svijetu gdje je vaterpolo najpopularniji šport: Crna Gora.

Za Crnu Goru će više ljudi znat kad bude uspješna bar u nogometu i košarci, za vaterpolo ne vjerujem da je uopće čulo više od 30 000 000 ljudi.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Svakim postom me dobro nasmijes...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Spanija dobila Tursku 11 : 4

Srvija vodi protiv Francuske 7 : 4...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Svakim postom me dobro nasmijes...
    Tebi je smiješno priupitati prenosi li koja televizija koje utakmice, reći da narodi u pravom smislu riječi nisu postojali do polovice 19. stoljeća, da Crna Gora treba razvoj i u drugim športovima osim vaterpola kojoj je praktički državni projekt, da olimpijski vaterpolski bazeni primaju ljudi koliko primaju, da je vaterpolo popularan u malom broju država, da je za vaterpolo čuo mali broj ljudi !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam lupa li vece gluposti ovaj Dominus ili Genius brat bi salu za koncerte...e ljudi sto je ovo u ovoj drzavi nesto nenormalno svega mi !!!!!Ludilo potpuno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Tebi je smiješno priupitati prenosi li koja televizija koje utakmice, reći da narodi u pravom smislu riječi nisu postojali do polovice 19. stoljeća, da Crna Gora treba razvoj i u drugim športovima osim vaterpola kojoj je praktički državni projekt, da olimpijski vaterpolski bazeni primaju ljudi koliko primaju, da je vaterpolo popularan u malom broju država, da je za vaterpolo čuo mali broj ljudi !
    Ajde odmori, da te zamolim... Cus vaterpolo drzavni projekat... I$ sa ovog topica...

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 105 of 941 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115155205605 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)