i ja odgledah dracula prije mjesec dana mozhda, ponovo. A sad se spremam za Braveheart (da obnovim), koji ovom prilikom preporuchujem svima koji nisu gledali
i ja odgledah dracula prije mjesec dana mozhda, ponovo. A sad se spremam za Braveheart (da obnovim), koji ovom prilikom preporuchujem svima koji nisu gledali
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Knowing (Alex Proyas, 2009)
Od covjeka koji nam je poklonio Dark City nisam ocekivao nista manje. Kraj za pamcenje...
Last edited by Interpol; 25-06-09 at 18:59.
I am the one who locks.
hehehe, mnogo dobrih momenata u The Hangover
Dobar je ovaj "fat Jesus", lici na onog lika iz 300. LM, kraj sa fotografijama odlican.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Evo jedan film koji se tesko nalazi, ali vredan je gledanja:
Shadows Hours (2000)
Jednostavno snazna prica, ofarbana logikom besmisla ljudskog zivota, sa pregrst morbidnih scena, meni posebno gotivnih.
The Terminal, odlican film sa tom henksom
http://www.imdb.com/title/tt0362227/
Let the right one in, švedski film
http://www.imdb.com/title/tt1139797/
Pogledah maloprije ovaj Knowing, koji toliko isfaliste i dobar je do 15, 20 minuta pred kraj. Ne znam koja je poenta onoga, totalno glupo se zavrsilo.
eto odoh da pogledam "Hangover" i mislim da se nisam odavno ismijao koliko na njega.Maltene od pocetka do kraja....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Good Wil Hunting.
Vecina vas je gledala Jason Bourne trilogiju i definitivno vrijedi vremena provedenog uz nju...jes da su malo pretjerali u vezi nekih stvari ali bilo kako bilo super provedenih 6h![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Upravo se i ja spremam da gledam Borna - tacnije Supremacy i Ultimatum, posto sam The Bourne Identity vec ranije gledao.![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Now that the writers' strike has come to an end, Universal is once again ramping up its feature film production slate. The big news, coming from Variety, is that Universal is moving ahead with a fourth installment of the The Bourne Identity franchise. Though both Matt Damon and Paul Greengrass claimed they were calling it quits after the third installment The Bourne Ultimatum, they have both jumped back on the bandwagon for another film.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks