A ne svidja mi se... Pa necu da ga kupim![]()
brale ako kupis ovaj m3, ja ti ga priznajem odma !!!
level 12 imash. Zamisli sto bi chinio put budve sa m3 eeee.. sve bi poprecke pretica zhene po mokrih krivina xexe
Originally Posted by my name is ...
A ne svidja mi se... Pa necu da ga kupim![]()
Ja ne vozim Vektru![]()
Momceeeeeeee
to ona sto joj se po trapa odvalilo od rdje bilo?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Na koliko ces da je cipujes , koliko sad ima kw?
Gledaj, stavio si komentar (sa imena "vektra120ks" a to je nik masinca) na moj klip na youtube, a onda si isti taj komentar stavio i ovdje.
Znam ja da si ti htio da sakrijes da si ti masinac, ali jbg, sam si se provalio, sto da ti kazem.
I sve policija ovdje visi i sve ce tebe da vata sa vektrom, a ne znaju ni koja je vektra, ni boja ni tablice ni nista.....
Pa sad ima 120 ali ne ide punom tom snagom jer je gusi auspuih i jos neke sitnice...
A ja nisam Masinac stvarnooooooooooooo :zzz:
Ja ne znam sto je to Youtube,meni je samo jedan momak reka za ovaj forum i ja sam reka da sam clan ovdje on je reka da je banovan i da vidim ima li Igora na ovaj forum i opisao mi je kako si kao topio led pa onda startovao...Nista vise ne znam.Eto to je cijela istina
A pa sto cu ja kad je tako
Ajmo da predjemo na druge teme...
Kad ce ovo okupljanje a momciiiiiii
![]()
sto se ovo ovdje desava majko mila...celzinjo i negov m3 a nema para ni za N95...o boze svakavih li budala ima...
ima 85kw a nisam jos razmislio na kolko cu da je cipujem
GIGA - pa shvatas li da je ekonomska kriza covjece, cekam regres da kupim tel i da tuniram malo auto
mozda ce sa regresom da plati registraciju na youtubicu
plave diode na poziciju 15 ks!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks