Јесте,то су радили паметни совјетски научници
Ти можеш да вршиш трансплантацију до одређеног момента.Не можеш узимати органе из човјека који је мртав десет дана и и који је почео да се распада.Зато се и органи чувају на мјестим са посебним условима.
Није.Јер све што је комплексно само може створити нешто што је мање комплексно.Обрнуто није могуће.
Ja osporavam. Ne pada mi na pamet da se upuštam u raspravu o ovome. U toj knjizi nevina žena zatrudni sa duhom.
.
Onda to čime se provjerava su istorijski izvori. Biblija nije.
.
OdličnoAli ipak, kod elementarnih čestica, dešava se da čestica koja nema dovoljno energije pređe potencijalnu barijeru.Ovo veze nema s Bogom, pošto on nije fizički pojam, ali ima veze s ovim što ja govorim. Baš ti hvala.
Kao što rekoh, postoji mala šansa da su se svi elementi složili da bi nastala neka jadna ameba ili slično.
Ovo mi zvuči poznato. Možda zato što ga ponavljaš stoti putЈер све што је комплексно само може створити нешто што је мање комплексно.![]()
.
Knjige u kojima se pominju bogovi, duhovi ili ljudi koji se sami regenerišu se ne smatraju tačnim. Možda griješim.
Nemam pojma kako se zove. Možda je neka grana matematike.I kakva je to uopšte nauka koja se uzda u tako male vjerovatnoće?
Iz South Parka.I kako znaš kakav je Bog pojam?
Nisam rekao da je sve moguće. Ti si naveo teoriju koja to kaže.Sve je moguće, ali Bog ne postoji
.
Biblija jeste istorijski izvor.
Uzimanje istog kao apsolutnu istinu,bez ikakve provjere,shto vjernici tendiraju da rade,predstavlja greshku.Koja ipak,ne oduzima Bibliji status istorijskog izvora.
Shto i nije loshe,slozhicesh se.Bolje istorijski izvor nego superpower sveta knjiga
P.S. Svidja mi se metod kreacije(da se biblijski izrazim) tvojeg signature-a.
Deserve's got nothing to do with it.
Nije.Originally Posted by Recordare88
Originally Posted by BooQy
Ili - samo knjiga?Bolje istorijski izvor nego superpower sveta knjiga![]()
![]()
Ne kapiram.Originally Posted by Recordare88
.
1.Mozhe i samo knjiga,ali kad vec opisuje istorijske dogadjaje za koje je dokazano da su se desili,onda...No dobro,necemo o tome kad ti ne pada na pamet
2.Uzmesh post(ispad) drugog forumasha sa kojim se ne slazhesh,i prikachish ga kao sign...Time ga nisko,ali suptilno,zajebavash...U svakom sluchaju,like it![]()
Deserve's got nothing to do with it.
ne zayebava on mene druze vec kompromituje sebe, u mojem iskazu nema ni trunke lazi
zapitajte se samo kako cete proci ako je tacno da biblijski Bog postoji?
bolje se ti zapitaj posto vjerujes u to. cisto sumnjam da ti, kao i ostalih nekoliko milijardi ljudi, postuje bozje zapovijesti i zivi po tim pravilima. ili pak ti mislis da ces prije smrti odraditi jednu molitvu i zatrazit oprost pa ces zavrsiti preko veze u raju.
i don't give a damn kako cu proci u 'narednom' zivotu. ako to znaci da bih trebao da se suzdrzavam u ovom i cekam blagodeti neceg imaginarnog radije cu uzivat u ovom, koliko mogu. zar ne?
naravno da ima dosta ljudi koji se izjasnjavaju kao vjernici a malo toga postuju i praktikuju
ja sam odbacio neke stvari koje sam radio a za koje sada smatram da su bile nemoralne i to smatram svojim velikim uspjehom
nije oprost samo kada se neko pokaje na rijeci vec i kada se prestane sa daljim cinjenjem grijeha
ja u svom zivotu konstantno nastojim pobjegnuti od grijeha, ponekad je tesko jer kao sto i sam rece svi okolo grijese, pa ako ti pocnes da budes drugaciji postajes odbacen i prave te ludakom, kao sto i vi ateisti smatrate nas vjernicima
zivot pravog vjernika u ovom modernom dobu postaje veoma tesko i mora se naci neki kompomis
a ako si vjernik ne mora da znaci da si odmah monah koji zivi u manastir u neko nedodjiju
vjernik moze da ima i brak i porodicu i da se bavi nekim poslom u zivotu, a na tom putu ima puno iskusenja
ali ne znam zasto ti ovo i pisem jer vidim da sve znas
Last edited by autodijagnostika; 28-06-09 at 18:26.
ja tebe ne smatram nikakvim ludakom zbog toga sto si vjernik, samo da se zna.
samo kazem da za bozje zapovijesti ne postoje moderna vremena i kompromisi, ona su ista u svim vremenskim periodima i ako vec neko vjeruje u to, trebao bi da se pridrzava toga a ne da bude selektivan a onda drzi drugima govor.
evo ih zapovijesti
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Десет_Божјих_заповести
odakle ti znas da ja, neko sa foruma odavde ili bilo ko drugi ne postuje zapovijesti?
ja priznajem da zapovijest vezano za dan odmora bas ne praktikujem al to je obicno tako jer nije do mene, jednog dana cu i to postovati nadam se
ali da ti kazem jos jednu stvar ovo za ludaka, ako si pravi vjernik onda ne bi treba da gledas TV ili filmove gdje ima nemorala i grijeha
ako ti recimo kao vjernik kazes u drustvo da neces da gledas sa njima neki najnoviji horor film, onda ti se automatski pripisuje da s tobom nesto nije u redu
i mogu da ti nadjem jos hiljadu primjera
Last edited by autodijagnostika; 28-06-09 at 19:10.
Last edited by funestis; 28-06-09 at 19:57.
vi vjerujete u sudbinu je li?
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks