View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 104 of 941 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204604 ... LastLast
Results 2,576 to 2,600 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nezvanicno Vanja Udovicic, poslije svijetskog prvenstva u Rimu, napusta srpsku reprezentaciju, tj. odrice se sportskog drzavljanstva Srbije da u Pro Reccu nebi bio stranac.
    Ne treba da cudi ta odluka, s obzirom da je on jedan od rijetkih "starosjedilaca" reprezentacije koja je u zajednici sa CG osvaja sve, te ga mozda borbe za bronzu vise ne motivisu toliko.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nesto mi to nije realno. Ne moras se odrec' svog drzavljanstva da bi dobio talijansko, samim tim mozes da igras i za svoju reprezentaciju i za Recco kao domaci igrac. Primjer toga su madjari. Ne svi, ali Kasas odavno ima talijanske papire i igra kao domaci igrac.
    Jedino ako nije donijet neki novi zakon ili da recimo napustanje svoje reprezentacije ubrzava proces dobijanja talijanskog pasosa. Lupam.
    Sto se tice sportskih motiva, dobio je kapitensku traku, predvodnik je nove generacije...sumnjam u ovu pricu.

@PERPER
    kako si mi pametan...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ako se dobro sjecam Petar je bio kapiten reprezentacije Srbije koja je osvojila neko veliko takmicenje... Tad je bio u Zvezdi u koju je dosao sa (cini mi se) 14 godina. Medjutim, poslje toga je tesko nasao klub (valjda je sad u Marseju), a nije nastupao za CG proslo ljeto u Istanbulu. Nisam ga odavno gledao, pa ne znam njegove kapacitete.
    Ovaj drugi, Nikola, je fino izrastao, jak je, ali je po meni losiji od Misica. Gledao sam ih oboje na onoj trening utakmici A i Mediteranske reprezentacije.
    Nisu oni vise djeca...
    dobro se sjecas...petar je otisao u zvezdu,a nikola u partizan s tim sto se nikola nije mogao izboriti tamo...zvali su ih za `89 godiste,pero je kapiten bio...sad su valjda odlucili da se vrate malo...e sad zbog kojih motiva to ne znam...nikola je uvijek bio jak i veliki samo je bio lijen u p.m...a pero je imao finu perspektivu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto mi to nije realno. Ne moras se odrec' svog drzavljanstva da bi dobio talijansko, samim tim mozes da igras i za svoju reprezentaciju i za Recco kao domaci igrac. Primjer toga su madjari. Ne svi, ali Kasas odavno ima talijanske papire i igra kao domaci igrac.
    Jedino ako nije donijet neki novi zakon ili da recimo napustanje svoje reprezentacije ubrzava proces dobijanja talijanskog pasosa. Lupam.
    Sto se tice sportskih motiva, dobio je kapitensku traku, predvodnik je nove generacije...sumnjam u ovu pricu.

@PERPER
    kako si mi pametan...
    Ma imaju neko komplikovano pravilo, da li 2 stranca+2 naturalizovana ili tako nesto. A s obzirom da imaju gomilo stranaca neke vode kao naturalizovane (Figlioli i Premus) a tu su jos i Madaras, Molina, Kasas... Komplikovano. S obzirom da se pricalo o italijanskom drzavljanstvu za Udovicica (kao oni su Udovici, italijansko prezime iz Dalmacije pa promijenili prezime u vrijeme kad su italijani bivali protjeravani) nebi me cudilo da on dobije to drzavljanstvo i da cak ima pravo da zaigra za njihovu reprezentaciju (sto ne vjerujem da ce uraditi).
    Vidjece se poslije svijetskog.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Ma imaju neko komplikovano pravilo, da li 2 stranca+2 naturalizovana ili tako nesto. A s obzirom da imaju gomilo stranaca neke vode kao naturalizovane (Figlioli i Premus) a tu su jos i Madaras, Molina, Kasas... Komplikovano. S obzirom da se pricalo o italijanskom drzavljanstvu za Udovicica (kao oni su Udovici, italijansko prezime iz Dalmacije pa promijenili prezime u vrijeme kad su italijani bivali protjeravani) nebi me cudilo da on dobije to drzavljanstvo i da cak ima pravo da zaigra za njihovu reprezentaciju (sto ne vjerujem da ce uraditi).
    Vidjece se poslije svijetskog.
    Franjo se vraca korijenima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvo je ovo optereceno lupetanje.... ljudi moji.

prica li Vanja sta za planove otvaranja tropskog bara na Adi Ciganliji tj. ulazenja u ugostiteljske vode sa Nikom Sloterom kao poslovnim ortakom?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pietro Figlioli pravi pauzu i ubuduce ce igrat' za talijansku reprezentaciju. Mislim da sam to na dance.hr procitao...
    Meni je nerealno da Vanja to uradi jos i iz razloga sto sa srbima mozda nedje nekad i bude nesto osvajao...

Na balkanijadi u Nisu u 2. kolu postignuti su rezultati:

Srbija-Grcka 9:5
    Crna Gora-Makedonija 16:4

Sutra finale Srbija-CG. Srbi su veliki favoriti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sutra finale Srbija-CG. Srbi su veliki favoriti...
    Svaka ti cast, evo si udovoljio @mirkoislavko-u :blah:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Svaka ti cast, evo si udovoljio @mirkoislavko-u :blah:
    A morao sam malo...
    Zamisli kako je nekom navijacu Srbije iz Crne Gore nakon SL u Podgorici. Koja je to muka bila vidjet hrvate i pogotovo crnogorce na stepenik (odnosno 2) iznad Srbije...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ah,
    kakve posalice, kakav smisao za humor, kakav neoptereceni mladalacki duh...

pa to je divno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    ah,
    kakve posalice, kakav smisao za humor, kakav neoptereceni mladalacki duh...

pa to je divno...
    Dolazi cesce, valjda i ti poprimis nesto

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Nezvanicno Vanja Udovicic, poslije svijetskog prvenstva u Rimu, napusta srpsku reprezentaciju, tj. odrice se sportskog drzavljanstva Srbije da u Pro Reccu nebi bio stranac.
    Ne treba da cudi ta odluka, s obzirom da je on jedan od rijetkih "starosjedilaca" reprezentacije koja je u zajednici sa CG osvaja sve, te ga mozda borbe za bronzu vise ne motivisu toliko.
    Ne znam sto ce ucinjet,ali mu je stari potega iz BG kolima do u Kotor kako bi sio sa ovim gazdom Pro Recca i divanio o necemu.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Posto inace nisam u Kotor (te sam iskljucen iz svih gradskih cakula) sinoc sam u grad cuo stvar koja me bas zainteresovala. Naime, tokom treninga Mediteranske reprezentacije prije nekoliko dana Misic je zabo nekoliko prstiju u oba oka Toniju Petrovicu!! Nije bilo nikakvog konflikta, niti sukoba prije ili poslje toga medju njima.
    Ali, mene ni sinoc ni jutros nisu uspjeli ubijedit' da je to bilo slucajno. To jednostavno nije slucaj koji se cesto desava, a pogotovo ne na treningu!
    Dakle, Toni je bio u napadu i pri sutu Misic je (umjesto na njegovu ruku, sto je skolski!) krenuo ka ocima!

Bez zelje da dizem halabuku oko stvari koje su se ocigledno regulisale na drugarski nacin (kako i treba, u pitanju je reprezentacija!) cudno mi je (i zbog toga ovo i pisem!) da trener Krivokapic, koji svakodnevno daje izjave za neku od novina, nijednom rijecju nije pomenuo da mu je daleko najbolji bek povrijedjen. :mad:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pobeda Crnogoraca na Balkanijadi

Srbija – Crna Gora 4:6 (0:3, 0:2, 1:1, 3:0)
    Niš – Bazen: Čair. Gledalaca: 300. Sudije: Budramis (Grčka), Dančevski (Makedonija). Igrač više: Srbija 6 (2), Crna Gora 4 (2). Peterci: Srbija 1 (1).
    SRBIJA: Manić (5 odbrana), Silaški 1, Vukmanović, Petković, Komar, Komadinić, Dedović 1, Marić, Ubović, Šaponjić 2 (1), Jovičić, Ranđelović, Marković. Selektor: Vasilovski.
    CRNA GORA: Kandić (7 odbrana), Vidović, N. Marković, Lučić, Nikčević, V. Marković, Banićević, Sarić 2, Latinović 1, Murišić 3, Popović, Vico, Peković. Selektor: Maslovar.
    Vaterpolisti Crne Gore zasluženo su slavili u finalu juniorske Balkanijade u Nišu.Pune tri četvrtine su apsolutno dominirali, vodili čak 6:0. tek tada su srpski mladići zaigrali kako znaju ali nisu imali vremena da preokrenu rezultat.
    U drugom susretu Grčka je pobedila Makedoniju 14:6.
    Plasman: Crna Gora 9, Srbija 6, Grčka 3, Makedonija bez bodova.

(www.waterpoloserbia.org)

Bravo momci!!! Veliki uspjeh.

Srbija, bez obzira sto u seniorskom uzrastu ima samo jedan ozbiljan klub, ima mnogo siru bazu od nas.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niš – Bazen: Čair. Gledalaca: 300. Sudije: Budramis (Grčka), Dančevski (Makedonija). Igrač više: Srbija 6 (2), Crna Gora 4 (2). Peterci: Srbija 1 (1).
    SRBIJA: Manić (5 odbrana), Silaški 1, Vukmanović, Petković, Komar, Komadinić, Dedović 1, Marić, Ubović, Šaponjić 2 (1), Jovičić, Ranđelović, Marković. Selektor: Vasilovski.
    CRNA GORA: Kandić (7 odbrana), Vidović, N. Marković, Lučić, Nikčević, V. Marković, Banićević, Sarić 2, Latinović 1, Murišić 3, Popović, Vico, Peković. Selektor: Maslovar.
    Vaterpolisti Crne Gore zasluženo su slavili u finalu juniorske Balkanijade u Nišu.Pune tri četvrtine su apsolutno dominirali, vodili čak 6:0. tek tada su srpski mladići zaigrali kako znaju ali nisu imali vremena da preokrenu rezultat.

Srbija, bez obzira sto u seniorskom uzrastu ima samo jedan ozbiljan klub, ima mnogo siru bazu od nas.
    Pih, razocara @mirkoislavko-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li ovaj Saponjic iz Srbije isti onaj sto povremeno upane i u A selekciju?

Bravo juniorima!
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne, ovo je mladji. Onaj stariji (to ti je onaj sa naocarima) je '89, ljevak.
    Mada i za mladjega kazu da je najbolji u svom uzrastu, poput starijeg.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice vaterpola, ovo je samo jos jedna u nizu...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pietro Figlioli pravi pauzu i ubuduce ce igrat' za talijansku reprezentaciju. Mislim da sam to na dance.hr procitao...
    da i navodno je dobio od talijana 50 000 eura za ovaj transfer.
    a je li ovo 2+2 definitvno pravilo? i oće li se i figlioli vodit ko naturalizirani, iako je po imenu očito da je talijan pa možda on nije pravi primjer jer vjerojatno od rođenja ima dvojno državljanstvo
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cestitke nasim juniorima.Sto nije bilo Hrvata na ovoj Balkanijadi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Cestitke nasim juniorima.Sto nije bilo Hrvata na ovoj Balkanijadi?
    Oni su u Evropu
    A svaka cast juniorima, idemo dalje !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

@cattaro , @PERPER ,

hvala na odgovorima , tako nesto sam i predpostavljao...
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Treba dodat' da je jadran za uzrast do 18 god. ove sezone bio najbolji na CG-Hr-Slo prostorima, osvojio je onaj F6 u Sloveniji (Primorac je bio 2.). To govorim jer ce ti momci naredne sezone bit' van ikakvog takmicenja, dakle igrace onoliko koliko im se dozvoli u filijalama Primorca (Valu), odnosno jadrana (Bijeloj). Dakle, jedna solidna generacija naredne sezone, ako se ne povede racuna, moze spast na par utakmica u godini.
    S tim da ne treba zaboraviti da ce Val vjerovatno imat' i par evropskih utakmica...

Gledao sam sajt Saveza i napravio sam gresku, za '93. godiste je ipak Primorac bio bolji od jadrana na ovim ex-yu turnirima.

Dobro je da smo i pored evidentne finansijsko-kadrovske krize ipak dominantni u 2 od 4 kategorije. A da ne govorim to sto u Cattaro trenira 110 djece u rasponu od 12-18 godina! Taj udar (dakle postojanje VA Cattaro) Primorac ce kroz mladje kategorije (a samim tim za deceniju i u seniorskom timu!) itekako da osjeti!

Odnosi dva kluba su jako losi, a to ne koristi nikome. Mislim da je Akademiji dovoljna kazna sto nemaju na raspolaganju ljetnji bazen, navijace, publiku uopste...

I ovo, Cattaro izgleda nema bas toliko para, jer su prilikom dovodjenja D.Pijetlovica zeljeli da se novac od obestecenja odbije od njegovih primanja u Cattaru, sto je on odbio. Mada mi nije to najjasnije, jer je M.Vicevic rekao da su se sa igracem dogovorili... Vjerovatno je Partizan lupio obestecenje kakvo nisu ocekivali.
    Last edited by cattaro; 29-06-09 at 00:11.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravilu maloljetnik ne može potpisivati profesionalne ugovore. Crna Gora ima neopisivu potrebu za stranim igračima u klubovima (Primorac su do naslova prvaka Europe doveli "Crnogorci" Kiss i Steinmetz), to znači da Crna Gora ne će još dugo bit u samom vrhu. Jug je najstabilniji, 0 došlih, 0 otišlih, 0 željnih i 1 istekao ugovor koji će se vjerojatno produžiti.

Ja mislim da je Crna Gora dala sve od sebe za Svjetsku ligu koja uopće nije neko prestižno natjecanje, ali je zato poslala B postavu na Mediteranske igre pa možda se i oporavi. Da je neko važnije natjecanje, Hrvatska sigurno ne bi izgubila 5 razlike, najviše 1 kad je željna pobjede. Mediteranski pobjednik će sigurno postati Hrvatska, jer su samo ona i puno slabija Srbija poslale A postavu.

U vaterpolu ima previše natjecanja: Olimpijske igre, Mediteranske igre, odvojeno Svjetsko prvenstvo i Svjetski kup :shock: (World Cup), onda Svjetska liga i kontinentalno prvenstvo, premda europsko, svjetsko, mediteransko i olimpijsko dođu na iste osvajače medalja. Dovoljno je kontinentalno prvenstvo, olimpijske igre, a kao svjetsko svojevrsni kup konfederacija.

2012. - OI

2013. - MI

2014. - EP

2015. - SP (KK)

2016. - OI

I tako stalno.

Još najbolje da bude Balkanijada za seniore kao priprema za OI: 12 momčadi, baš koliko treba (Turska, Grčka, Makedonija, Bugarska, Rumunjska, Albanija, Crna Gora, Kosovo, Srbija, BiH, Hrvatska i Slovenija). Doduše, Kosovo, Albanija i BiH trenutno nemaju reprezentaciju, ali da se i to skrpat. Skupili bi iskustvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel moguce ovo da svaki dan ali svaki dan u vijesti pise kako je Jadran tim snova i svaki dan pisu ista imena koga je doveo.....ovo ne mogu da vjerujem juce,danas isto.....a o nama ni rijeci.....sramota pi

Page 104 of 941 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204604 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)