aj daj tvoja podesavanja da uporedim sa mojim..
Mada mislim da nije toliko do toga..jes da smanji ping ali laguje i dalje.
aj daj tvoja podesavanja da uporedim sa mojim..
Mada mislim da nije toliko do toga..jes da smanji ping ali laguje i dalje.
Last edited by exafloops; 27-06-09 at 19:13.
Download delivery!
Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/
Dzaba..laguje na svaku vrijednost..taman se ponadam 10 sekundi kad opet pocne..
Ako ne promijene nesto ubrzo eto mene u T-com..Skoro dvije godine sam njihov korisnih i niti povecase brzine ni nista..512 mi je vise malo..za 20 i koji euro preko imacu 3 Mb pa neka izvole..Mislio sam bice jaka konkurencija T-com i na kraju trt..
a nikako da kazes koliki ti je PING iliti latency
AJMO CRNA GORO !!!
Ništa začuđujuće za wireless tehnologije...
Ja rateove mijenjam, i stalno ih ubodem da rade shodno opterecenosti mreže, medjutim baš za cs je bitno da ne ispaljuješ rafale, jer zavisno od rate-va ispada kao da ih nijesi ispalio. Guta metke, guta sve(moraš da stojiš u mjestu bukvalno 1 sec da bi opet počeo da se krećeš prije pucanja). Nišan kad pucaš je širi i ne smanjuje se kao na adsl-u. Sve je to razlog tog variranja pinga...
Eto ja poslednje vrijeme igram na 91.185.97.2:27015 pa pokušaj tamo. Manji lag za 10-20.
Last edited by exafloops; 29-06-09 at 01:37.
Download delivery!
Uskoro server na http://exafloops.hopto.org/
Je li neko primijetio da upload poslije inicijalnih 256kbps ipak pada na 128kbps dje se zadrzava cak sa odredjenim dodatnim padom performansi?
Ocigledno je nesto trenutno bilo jer evo sad testiram i ima 30kb/scak je i bolji od downloada 1-2KB/s
da, zato se ja ne mogu nikako spojiti kod kuće....haha
koliko ti je bilo do sada? 512?
moze li info ? planiram da uzmem laptop...tj. cekam da dodje (msi gx610px),ima wireles,e sad me intresuje mogu li ja kako da se konektujem preko mog mtel interneta(256/128),jer je on bezicni...uputite me malo,hvala !
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
moraš imati wirelles router da bi se spojio. tako sam ja napravio. i sad se spajam na laptop i na mobilni HTC koji je isto kao i lap ima mogućnost wirellesa
@@Bumba -do sada 512, sad 1
@@Dera - 32e - mnogo ali kad nemam drugog izbora...
AJMO CRNA GORO !!!
Podji u neku prodavnicu kompjuterske opreme i trazi bezicni ruter. Ako nemas neke velike zahtjeve, kao sto vidim da nemas, dovoljan ti je neki od 40-50 eura. S njim ce ti doci instalacioni cd, a na njemu imas sva upustva. Nista tesko, zavrsava se za 5min.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks