aoooo, izgubi Jankovicka drugi set. Njoj je izgleda Mladjan popio svu pametEvo se muci i sad u prvom gemu na svoj servis, bruka! Berdih lagano, on se bas ne sali ovaj put.
Edit: vise se ne muci![]()
Ima li vece TEZINE nego gledat Jelenu Jankovic,njen svaki mec je MUCENJE,sve to traje 6 sati,ovoj malo Oudin svaka cast
ANA podigla igru,ali sad na VENUS,steta,jer mislim da tu nema sto da trazi
Berdih u FENOMENALNOJ formi:eek:,evo CISTI i Davidenka,koji je na W,znao da stigne i do polufinala
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
aoooo, izgubi Jankovicka drugi set. Njoj je izgleda Mladjan popio svu pametEvo se muci i sad u prvom gemu na svoj servis, bruka! Berdih lagano, on se bas ne sali ovaj put.
Edit: vise se ne muci![]()
Kako bi bilo dobro za TENIS da se Berdih vrati u sam VRH,ima sve predispozicije za to,samo da jos poradi na PSIHI...
Ih, koliko je takvih teniseraZamisli da jedan Tipsarevic koji ima fantasticnu tehniku nikad nije osvojio ATP turnir, psiha je cudo
ili Nalbandijan koji nikad je osvojio GS...
VEnus servira za set, Oudin potvrdila brejk, Davidenko ce brzo svrsiti, a kod Jelene nista novo, i dalje se muci![]()
David Nalbandian kakav igrac,ali malo ga vise intresuju KOLA od TENISA
Marat Safin , najprotraceniji TALENAT ikad(siguran sam u to),ali eto malo ga vise intresuju KOLA,ZENE,PICE,TUCE...![]()
Risar Gaske , ima neku filozofiju,ako ne moze da me pobijedi PROTIVNIK,pobijedicu ja SAM SEBE
A Janko,on je tek MASINA,o njemu bolje i da ne pocinjemo![]()
Sto su ucinjeli Cilic i Has?
Federer jeste imao statistički manje grešaka ali konstantnost i stabilnost Noletove igre sa bazne linije nema niko!
Federer će izbjegavati razmjenu sa osnovne linije- to je normalno!
Da, rekao sam ali ti ne čitaš dobro. Pominjem raznovrsnost udaraca sa osnovne linije (spin, topspin,kratke forehand dijagonale, backhand paralele...).naravno da ne mislim na volej igu u kojoj je federer najbolji na svijetu.Takođe je Švajcarac mnogo bolji i u dropšotevima i bolji u slajz udarcima, bolje i sigurnije izvodi smečeve, dok su servisi tu negdje!
Suština priča, možda gruba, je da ga Nole zadrži duže u poenu i da se loptica prebacuje sa bazne linije.
I dalje tvrdim, koliko god zna da osvoji izvanredan poen forehandom, da Federer zna itekako da kiksa iz čiste situacije.
Takođe backhand treba stalno forsirati i što ravnije udarati lopticu.Jednoručni backhand ima prednost u odnosu na dvoručni što možeš sa njim ,,produžiti" ruku, naći bolje uglove ali nema tu razornost kada ga ,,opališ" ravno, a tu je Đoka najbolji...
Ipak prvo da sačekamo Noleta da prođe Izraelca, pa onda 1/4 finala a Fedeks potencijalno ima za protivnika Ivčeka servera ili Verdaska.
Libertas
Prodje HAS...
Jelena ima ogroman hendikep. Nema teniserke na svijetu koja ima tako pasivan, defanzivab backhand.To je nešto nalik na mini spin( po odskoku loptice).Jednostavno protivnik može da se namjesti, da sačeka i da napravi viner.
Ne mogu da shvatim da teniserka iz prvih 6(šest) na wta listi, i njeni treneri ne pokušaju da promjene nešto što očigledno potiče od malih nogu.Nažalost: što se grbo rodi, niko ne ispravi!
Ana je druga priča.kada ima svoj dan može pobjediti svakoga.
Ipak nema tu lucidnost u igri, pametnu odluku u djeliću sekunde, stabilnost...
Sve je nekako nedorađeno, narafinirano.
Koliko puta je super pripremila poen, namjestila se na forehand i umjesto samo da prebaci lopticu u prazan dio terena ona udara iz sve snage i naravno griješi.
Slabo razmišlja dok igra i ne može da promjeni ritam.
Protiv Wilijams nema šanse osim ako ona bude slabije servirala, što je teško očekivati.
Libertas
...naravno da sam mislio na forehand, to svi znamo.
Izvinjavam se na greškama.
Libertas
Hewitt opet dobar. Rekoh ja, klasa je klasa. On sa ovom igrom moze veoma daleko (ponavljam se, ali jbg).
Jelena losa, mada nisam ocekivao neki rezultat od nje na ovom turniru. Nije to to.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Najbolje bi bilo da je izgubio od Pecnera
A da je KLASA,je vrlo ,vrlo diskutabilno![]()
![]()
Imao srece da igra kad je prolazlia Samprasova ERA,a pocinjala Federerova,pa je iskoristio takvo stanje stvari,daleko je on po KVALITETU i od Novaka i od Muraja
http://www.atpworldtour.com/Players/...=H432&oId=MC10
http://www.atpworldtour.com/Players/...=H432&oId=D643
http://www.atpworldtour.com/Players/...=H432&oId=F324
Cim se pojavila kakva takva konkurencija covjek je NESTAO,tacnije cim su KVALITETNI igraci SAZRELI...
Muraj ima pozitivan skor protiv Federera,a Novak u zadnji 7 meceva vodi 4:3 protiv Federera.
Last edited by Jakuza; 27-06-09 at 18:18.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
gonzo ... gonzo jedan! uporedio bih ga nekim ili necim, ali najbolje sa samim sobom.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Jos malo... Sjutra mi je omiljeni dan u godini kada je tenis u pitanju, prvi dan druge sedmice Wimbija. Evo muskih parova, a iako ne volim prognoze sad cu malo da se igram
Hewitt i Stepanek - Hewitt u 4 seta
Berdych i Roddick - Roddick u 5 setova
Murray i Wawrinka - MAndy u 3 seta
Ferrero i Simon - ?
Andreev i Haas - Haas u 3 seta
Sela i Djokovic - Djokovic u 3 seta
Verdasco i Karlovic - Karlovic u 4 seta
Soderling i Federer - Federer u 4 seta
Pa da, ako bi se negdje moglo iznenadjenje trazit, to bi mozda mogao napravit Berdych...
Ako ga krene od starta....who knows. On ili igra odlicno ili kiksa totalno... Cuh da je bio monstruozan u proslom kolu mada ga nisam gledao?
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks