A sto momci ,ja preticem samo na sigurno a i kad pretices treba znati preteknuti !
A barem ne topim led dimom pa onda startujem :P
Nije vazno jel ti dobro auto ili ne.Vazan je skill. Mogu ja doc sa Zastavom i bolje ga okrecat po onom ledu no sto si ti nacionio, btw je li ono usporeni snimak ili sta???
I mogu te sa mojim autom dobit kad god oces ali ne na pravinu nego na otvoreni put tipa Petrovacke strane... A na pravinu ti priznajem,jbg imas jace auto...
Ljudi, evo sezona (kalendarski) uveliko pocela, a pogledajte kako sajt AMSCG izvjestava o "Danasnjem vremenu" kasne samo 16 dana, ja mislim da je ovima sto krecu na put u cg to jako, jako korisna informacija... Ili biljeze samo suncane dane? Ko ce ga znat...:zzz:
Attachment 31044
http://www.amscg.org/
Ma ko ih kara... Neka stoji,sto manje turista,manja guzva na putevima i vise mora za nas![]()
Ono je led covjece...
Mogu se kladit da mogu to da uradim bolje od tebe....
Sad mi se vratio skill n 9.5![]()
vidi se da je Celzinjo veliki fan NFS-a i Rellya . Previshe igrash te igrice a kad puno igrash skill ti stalno raste , mada ti si trenutno postigao maximum
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja sam izgubio savegame pa mi je sad skill opet 1
zimus za raspust sam svaki dan vozio pa mi je skill bio 9.8, ostale su mi samo dvije kraljice da obrnem :/
Celzinjo kad ce neki video zapis sa nekih brzih dionica? ja dok ne vidim - ne vjerujem
Originally Posted by my name is ...
Evo sad treba opet da kupim n95 ovih dana pa ce biti snimaka kako se vozi,da vas uci Celzinjo...
A tel kupujem kad bude regres 1 jula bi trebalo![]()
hahaha ludilo
niujedne mi gace lastike nema
odlicno, jedva cekam snimke.
a siguran sam da se fabia, mladjo i ostali slazu sa mnom.
Stivi je malo ljubomoran jer si brzi ali proci ce ga![]()
Originally Posted by my name is ...
Alo, nosicete momka posle na dusu...
Apelujem da svi uplatimo Celzinju po 20 eura da kupi telefon s kamerom, ja ne mogu vise cekat te snimke...
btw, imade me raznijet jedan juce s kombijem na Brajice, u lakat krivinu pretice mater mu glibavu jbm. Kako sam se provuko izmedju njega i bankine ni sam ne znam. Tacno da se zakune coek nidje da ne putuje.
Last edited by Mad_dog_KO; 27-06-09 at 18:19.
Bijo si poziw koi se neodbija
i rezervoar cemo mu napunit ako treba![]()
You'll Never Smoke Alone..
Kako se dolazi do skilla ocu i ja bar 8![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks