reče neko .. bolje je stici 30 minuta kasnije, nego otici 30 godina ranije![]()
reče neko .. bolje je stici 30 minuta kasnije, nego otici 30 godina ranije![]()
danas sam bio do becica preko ct..
kakvih idiota ima ljudi moji..ne vidi se nista ..krivina..puna...ajmo po gasu..g3 gtd..matira ti lak posle njegovog preticanja
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
I ja sam bio juce do BD preko Ct,stvarno ima idiota velikih!
Idota ima vazda
nisam mogao sinoc da vjerujem da sam uspio da ukocim da bi probustio konja sa Q7 koji je letio-preticao (sigurno 140-160) u krivinu u kojoj se nista ne vidi
srecom ima nove gume i kocnice bolje nego 90% kola u CG,i mlade reflekse pa sam nekako ga izbjegao
da sam bio drugim kolima u najboljem slucaju invalid od kuka na dolje
polako ljudi vozite pogotovo kad su guzve jer su svi "pametni" pa kolone prestizu i u krivine
Vidim nisi ni ti nista manji:roll::roll:
Sad dolazim iz Sutomorai isao sam preko Petrovca i od Sutomora za oko mi zapane jedan Golf 4,pretekne me,pa ja njega. Igramo se .Idemo uz strane , odlucio covjek da me pretekne ,oce pa oce... Ja sijecem krivine ,ulazim malo brze, tu pravim prednost ,ali cim malo pravine,eno ga on opet.Preticem ja slepera,on zamnom, i cesto mi svirne. Mislim da smo najbrze odvozili tu dionicu jer smo ga stvarno przili na ivici izlijetanja s puta. Pri kraju te dionice puta ,preteknem ja jednu Astru,a on ostane jer nije uhvatio. I ja ga cekam,usporim da i on pretekne i nastavimo sa voznjom. Izadjemo na onaj dobri magistralni put od Sozine put PG i ja mu tu izbacim ruku kroz prozor i pokazem OK, on isto hehe. Na Tanker iz suprotnog pravca niko, ja mu pokazujem rukom kao "idemo,idemo" i ja tu jedno 150-160 ,on zamnog przi ga przi. Ludacki smo vozili do Golubovaca , kad ja nekog preteknem a on zaostane ja usporim i kad vidim da nema nikog da dolazi rukom mu pokazujem da pretice i on me stalno poslusa
)))))
U Golubovce na semafore izlazi covjek,mozda jedno 35god i kaze mi extra vozis brdsku trku ehhehehe.
Jeste li vi kad saradjivali ovako sa nekim?
Sad sam se opametio, juce sam imao poginut![]()
Samo da ti kasno iz guzice u glavu ne dodje...
Iskrivila mi se felna, je li napravila kakvu stetu, vulkanizer kaze samo da dovedem auto da on stavi rezervnu , ako moze da ide sve je Ok unutra... Ja sam se juce iz BD vratio sa takvom felmom
Ja kad snimim tako nekog da me prati i da ide brzo ka ja... vazda signaliziram da mogu da pretichu ovi iza... rijetko ko poslusa.
Druze ja sam se sa Kuchkih Korita vratio sa mostom iskrivljenim i zadnjom desnom gumom skroz u osovinu iskrivljenu a snijeg i led... niko prije mene nije prosao. Imao sam lance naprijed ali druze 3 sata mi je do pg trebalo ... sve 5 do 10 na sat i chas desno poprecke chas lijevo... znaci na need for speed na one driftove nisam toliko driftova. Kad sam dosao samo sam legao da spavam srecan sto nisam u neki zgubidan pao.
E jbg
Evo ja zamijenih i gumu,opet je kriva, znaci zglob se iskrivio,kad idem polako i skrecem, cuje se kako krklja, pri brzinama vecim od 60km/h ,kad pustim volan vuce udesno ka ludo... Inace volan je savijen malo ulijevo.
Sta mislite,oce li me 100-200e okrpit za ovaj kvar? I sta treba da mijenjam
Ja najvise mrzim kad mi neko vozi na branik, jedva cekam isprekidanu liniju ili pravinu i dajem desni zmigavac i naravno usporim, a ako on i dalje ostaje iza mene, na branik, onda stanem nasred puta i pitam ga "stari, sto te muci".
TAKUMI
Lako je to kad si jak,ja bi mora' vozit' tako do cilja
Sad sam iz Budve,ne mogu da vjerujem kakvih bolida ima... Autobus sjeche krivinu i nosi ga u moju traku,jedan u punu krivinu pretiche,pg-cg audi koji me zaljuljao kako je proletio...Pfff...Tachno glava u torbu kad put mora krenesh...Evo me ka' djed nekakvi,ali kumim ve kapicom,chuvajte se...
celzinjo nemoj da odustajes od brze voznje zbog tih malih incidenata...
pa sta ako si zamalo ubio srbijanca ili nekog turistu.
Dok god ne ubijas crnogorce - prashta se. Ili nekog katolickog svestenika, dalaj-lamu, Imama i slicne.
ispravi tu felmu i zovi da vozimo brdsku trku pg-ct.
Saradjivacu sa tobom krajnje korektno.
nego elem pak dapache - skrenuo bih paznju na problem sa kojim se redovno srecem.
Kratka svijetkla koja bachaju u vis pa ako neko takav vozi iza mene moram usporit i pustit ga da prodje.Ili tjuneri koji stavljaju one plavo/bijele 'xenone' od kojih se takodje ocjori.
trebala bi neka akcija kao sto je bila ono za tehnicki pregled ili sta vec - besplatno podeshavanje tih svjetala kod nekog elektricara.Besplatno ili za neku cifru od 5 eura.Al da bude 'obavezno'
@ ribomax, auta sa PG CG tablicama prkose zakonima fizike i pravila o saobracaju za njih na vaze.Oni ne MOGU da izazovu udes i NE MOGU da ubiju nekoga !
Originally Posted by my name is ...
chak noris moze uzet put pg cg autima -_-
3le za ova svijetla si u pravu!!!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
eo nisam znao dje da postavi , pa cu odje
znam da pojedini imaju seriale TopGear-a , pa reko da pitam da nema ko prevode (subtitlove) ili moze li me ko uputiti odakle da ih skinem![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
imam ja sav top gear ali nema prevoda, mada fino govore i moze se sve razumjeti![]()
Pogle ti ovo:
TAKUMI
Jeste li culi sto se dogodilo u HR prije nekoliko dana? Bosanac je vozio autoputem, Golfa IV, u krivom smjeru, 200 na sat, pretpostavlja se namjerno, bio je sa majkom, udario je Audi A5. Bosanac sa majkom su poginuli a ovi u A5 su u kriticnom stanju.
TAKUMI
Opet vraceno na put do sozine ogranicenje 100 km/h i 80 km/h. Ne znam od kad je to ali ja to danas vidjeh, mada pretpostavljam da je od prosle nedelje , jer je tada sozina dobila insekcijsku dozvolu
Da se ne lazemo... I ja volim brzo da vozim... Ali to se dobro zna kad i dje se to moze! A ne na javni magistralni ili regionalni put... pa finooo rizikovat i svoj i tudji zivot... Aj... izginem ja... neka me... boli me .i. ... al nedaj Boze i kakvu familiju iz suprotne trake da ubijem... Ima li shto gore?
I za kraj... Eto... Odma da se zna... Ne "trkam" se po gradu... Izadjem od 1 do 2 ujutro u te planine, izlijecim se i miran sam 2-3 dana![]()
A najjace od svega, pricaju mi drugovi kad su pisali prijave u MUP: Mjesto zaustavljanja: Tocila (vukojebina skroooz nedje tamooo dje medjed poshtu nosi) - vrijeme zaustavljanja: 3:15 ujutro
A slusaj CVX volim ja brzu voznju,a to podrazumijevam da ga ne spustam ispod 100km/h ... A najvise volim to da radim kad idem prema BD ili BR...
I radi se o tome kakav ti je skill kao vozacu a meni je na skali od 1-10 sigurno 9.5!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks