View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 100 of 941 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200600 ... LastLast
Results 2,476 to 2,500 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

vrlo sam vodio rachuna o rJEcniku Didi, nego ti ocigledno nije odgovaralo to shto si chitao i/ili si se nashao prozvanim, pa si nashao za shodno da obrishesh post... a to shto momka koji ne moze da odgovori pljuju i prozivaju, i niko na to ne reaguje, je ok, je li? (ima jedna strashna latinska izreka koja kaze 'audiatur et altera pars', a ti obrisa jedini post odje koji je ishta o toj drugoj strani rekao...)

pa da ponovimo, sa 'obracanjem paznje na rjechnik'... da bi iko, a pogotovo ljudi koji vaterpolo prate od Malage na ovamo, mogao da ishta prigovori Andriji Prlainovicu, trebalo bi da se potrudi da se makar malo informishe. a to narodu odje ne bi trebalo da bude problem, s obzirom na to da svi znaju koliko ko prima, shta su kome nudili, ko je i u kolikim finansijskim problemima, itd, itd...

ali ne, nikome nije palo na pamet da se raspita da momak mozda nije imao neke druge stvari na umu kad se preselio u beograd osim toga pod kojom ce zastavom igrat. u vjerovatno najtezim zivotnim okolnostima koje jednog 18ogodishnjaka mogu da snadju i nakon teshke porodichne tragedije, bez ikakve podrshke sredine, kluba, grada i drzave u kojoj se nalazio, donio je vjerujem najbolju (i vjerovatno jedinu mogucu) odluku za sebe i porodicu... meni je zao shto ne igra za crnu goru, ali mi nije ni na kraj pameti da mu prigovaram, jer sve i da je donio 'pogreshnu' odluku, s obzirom na okolnosti u kojima je donosio, neka mu je prosto.

medjutim, na sceni je uvijek onaj poznati sindrom - izdajice su uvijek oni koji odu, a oni ljudi koji dovedu do toga da sportisti odlaze i nastupaju za druge zemlje su strashne patriote. ljudi koji sjede u VPSCG i domacim klubovima napravili su drzavi crnoj gori i istom crnogorskom vaterpolu vishe shtete nego da je 15 igracha Andrijinog kalibra poshlo da igra nedje drugo.

nego, uvijek je lakshe okomit se na one koji ne mogu da odgovore i na one koji nece/ne mogu uzvratiti. nego, davno sam izgubio iluzije o crnogorskom chojstvu, pa ne znam shto se chudim uopshte....
    Last edited by augustin; 25-06-09 at 08:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da je tragedija neka bila u pitanju,ali mi i dalje nije jasno što ga je spasilo igranje za srbiju.
    a nego šta je nego izdaja,kad je monika seleš se poamerikanila u srbiji su je svi pljuvali-i neka su!to je bila izdaja(a imade i ona tragediju)
    a uopšte nije u pitanju cg-srbija odnos.potpuno sam siguran da bi mu u srbiju bio zabranjen ulaz da je npr.stvar obrnuta.ako je on srećniji i trebao je to uraditi ali zbilja ne može očekivati cvijeće kad dođe ovamo.aj vi što ga branite recite da griješim...
    u principu,ja kao i cattaro toga momka 'ne mogu' iz drugih razloga,tako da mi više neke druge stvari smetaju npr.no se opet ponavljam da po utakmici reprezentacije u istoj budu u prosjeku 2 igrača evropskog šampiona(južuli zamjene)-isti broj igrača iz budve i evropskog šampiona-pa jeli to normalno ikome??????+80%jadrana..........ko ne prati vaterpolo neka zamisli tu situaciju u fudbalu,košarci,rukometu......
    Last edited by UltrasTito; 25-06-09 at 08:24.
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aaa,da.on je otiŠao da igra za susjednu drŽavu,jer nije imao izbora,a inaČe bi sigurno igrao za cg-kako da ne....vjerovatno su mu uČinjeli veliku uslugu,i sad jedini pjeva 'boŽe pravde' s rukom na srcu,kao Što ranko to radi dok ide 'oj svijetla majska zoro'....oooj,kakve gluposti.momak je otiŠao iz prostog razloga-imao je potrebu da igra za 'svoju' drŽavu i neka mu je sa sreĆom.
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neponowljiwa****** View Post
    momak je otiŠao iz prostog razloga-imao je potrebu da igra za 'svoju' drŽavu i neka mu je sa sreĆom.
    uopšte nije bitan razlog,to svi moraju shvatiti,šta god da je,nek je njemu sa srećom ali opet šta god da je,mora očekivati da će za cg biti izdajica.ne postoji drugo ime za to!bilo da je htio,volio,bio ucjenivan,morao(iz bilo kog razloga)....ma bilo šta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    uopšte nije bitan razlog,to svi moraju shvatiti,šta god da je,nek je njemu sa srećom ali opet šta god da je,mora očekivati da će za cg biti izdajica.ne postoji drugo ime za to!bilo da je htio,volio,bio ucjenivan,morao(iz bilo kog razloga)....ma bilo šta

ali,glupo mi je da se iko pita zašto je to uradio...očigledno je skroz :wink:
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to i kažem,jer uzmimo hipotetički da je postao francuz-šta bi onda pričali ovi što ga brane???
    tako da razlog nije bitan ni najmanje,ni dali je on srećan zbog toga ili mu je žao-bitno je da je za cg narod on izdajica.potpuno isto kao i mala selešova za srbiju.tačka.dosta o njemu-ne zaslužuje.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by augustin View Post
    da bi iko, a pogotovo ljudi koji vaterpolo prate od Malage na ovamo, mogao da ishta prigovori Andriji Prlainovicu, trebalo bi da se potrudi da se makar malo informishe.
    A dje to da se informišemo? Mene Prlainović stvarno ne interesuje toliko da bih plaćao privatnog detektiva da kopa po njegovoj prošlosti da bih saznao što se desilo. Pošto ta priča navodno nije ni za forume, ni za novine, ni za bilo što drugo - što je glupost, s obzirom da se u medijima može pročitat svakakvih priča i tragedija. Ili vi što ste "upućeni" napišite sve ovdje, pa da "se informišemo", ili će ljudi jednostavno svoje mišljenje formirati na osnovu onoga što se o njemu zna.

Lično bih jedino mogao razumjet da ga je neko uslovljavao da igra za Srbiju kako bi mu pomogao. U suprotnom, teško da njegova priča bilo što mijenja.

Malo je takvih koje će država podržat i pomoći im, naročito ova naša (mada primjera ima svuda), ali ako neko tu državu smatra svojom, to ne bi trebalo da mijenja stvari. Malo će ljudi danas zamjerit Jaukoviću što pliva za Australiju, jer se mjesecima trudio da bude prihvaćen od strane Crne Gore a u njegovom sportu bez reprezentacije praktično ni ne može imat karijeru, dok Prlainović da ja znam (a moguće je da ne znam) nije čak ni pokušao da obrlazloži svoju odluku...
    Last edited by MadGod; 25-06-09 at 09:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Previse mistifikujete njega i njegov odlazak. Stvari su jednostavne, momak je dobio masu para i zinulo mu je prkno pa je posao.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    A dje to da se informišemo? Mene Prlainović stvarno ne interesuje toliko da bih plaćao privatnog detektiva da kopa po njegovoj prošlosti da bih saznao što se desilo. Pošto ta priča navodno nije ni za forume, ni za novine, ni za bilo što drugo - što je glupost, s obzirom da se u medijima može pročitat svakakvih priča i tragedija. Ili vi što ste "upućeni" napišite sve ovdje, pa da "se informišemo", ili će ljudi jednostavno svoje mišljenje formirati na osnovu onoga što se o njemu zna.

Lično bih jedino mogao razumjet da ga je neko uslovljavao da igra za Srbiju kako bi mu pomogao. U suprotnom, teško da njegova priča bilo što mijenja.

Malo je takvih koje će država podržat i pomoći im, naročito ova naša (mada primjera ima svuda), ali ako neko tu državu smatra svojom, to ne bi trebalo da mijenja stvari. Malo će ljudi danas zamjerit Jaukoviću što pliva za Australiju, jer se mjesecima trudio da bude prihvaćen od strane Crne Gore a u njegovom sportu bez reprezentacije praktično ni ne može imat karijeru, dok Prlainović da ja znam (a moguće je da ne znam) nije čak ni pokušao da obrlazloži svoju odluku...
    pa i mene kopka isto sto se desilo sa prlainovicem, a sto se tice jaukovica kad je zamoljen da preda svu prepisku mailovima on to nije ucinio, zna on samo zasto
    mada ako cemo iskreno nikad u cg ne bi postao vrhunski plivac
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pa i mene kopka isto sto se desilo sa prlainovicem, a sto se tice jaukovica kad je zamoljen da preda svu prepisku mailovima on to nije ucinio, zna on samo zasto
    mada ako cemo iskreno nikad u cg ne bi postao vrhunski plivac
    Cini mi se da je i bio topic,dje je izlozen ogroman dio njihove prepiske.
    Cak mi se cini da sam ja to nedje vadio.
    Iz toga se kristalno vidi kolko su COK i ta gamad u njemu profesionalno i organizovano postupili prema tome momku.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

saznah razlog,ali po meni potpuno neopravdan,da se o glavi radi država se ne mijenja!!!!
    nekoć je šefiku trebalo dati cg državljanstvo.to se zamalo desilo.
    a da jeste što bi vi advokati andrijini mislili o tome?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Pa možemo li i mi saznat razlog.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

saznah razlog,ali po meni potpuno neopravdan,da se o glavi radi država se ne mijenja!!!!
    nekoć je šefiku trebalo dati cg državljanstvo.to se zamalo desilo.
    a da jeste što bi vi advokati andrijini mislili o tome?
    Meni je taj Andrija licno odvratan zbog toga.

Mada sa druge strane,zavisi prijatelju,jesi li sam sebi prechi od drzave,kojoj se jebe za tebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma u pravu,30000 puta rekoh,možda je on revoltiran,odjeban od države...(kao jauković)....ma NEBITAN je razlog...on je bio crnogorac-sada nije.ima li drugo ime za to sem izdaja?????
    ja da mi daju10 stanova u švedskoj i da imam tumor na mozgu koji se operiše jedino u švedskoj i ako si šveđanin ne bih se odrekao cg!
    jeli sad shvatate šta govorim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Cini mi se da je i bio topic,dje je izlozen ogroman dio njihove prepiske.
    Cak mi se cini da sam ja to nedje vadio.
    Iz toga se kristalno vidi kolko su COK i ta gamad u njemu profesionalno i organizovano postupili prema tome momku.
    nidje nema kompletne prepiske, mada odje i ne bi imao uslove kakve ima u australiji tako da je suvisno o tome pricati vise
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je taj Andrija licno odvratan zbog toga.

Mada sa druge strane,zavisi prijatelju,jesi li sam sebi prechi od drzave,kojoj se jebe za tebe.
    ne znam sto da ti neko uradi drzava se ne mijenja tako lako, jedino da ga sputavaju u svom usponu e to je vec malo drugacija prica, al ne i prlainoviceva jer je on imao mjesta u cg timu, ako je vec imao problema sto se na njega niko nije obrnuo kad mu je tesko bilo nije morao ic za drugu drzavu da se bori no ostat i pokazat svima da je jaci od bilo koga, no nem potrebe sad o tome pricat ucinio je sto je ucinio
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

ne znam sto da ti neko uradi drzava se ne mijenja tako lako, jedino da ga sputavaju u svom usponu e to je vec malo drugacija prica, al ne i prlainoviceva jer je on imao mjesta u cg timu, ako je vec imao problema sto se na njega niko nije obrnuo kad mu je tesko bilo nije morao ic za drugu drzavu da se bori no ostat i pokazat svima da je jaci od bilo koga, no nem potrebe sad o tome pricat ucinio je sto je ucinio
    Drugi dio mog posta nije bio upucen na vaterpolistu nego na plivaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ću da malo editujem moj prijašnji post jer me izgleda i dalje ne razumijete:
    ja da mi daju10 stanova u švedskoj i da imam tumor na mozgu koji se operiše jedino u švedskoj i ako si šveđanin, a da su mi u cg ugradili taj tumor,svjesno i namjerno-ne bih se odrekao cg!
    to se jednostavno ne radi!
    jooooj,ne mogu jasnije-shvatiću one koji mi kažu da sam lud zbog ovakvog stava ali da me ne shvataju....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Drugi dio mog posta nije bio upucen na vaterpolistu nego na plivaca.
    pricao si o andriji tako da ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Treba razlikovat državu i ljude... sve i da je 100% stanovništva u nekoj državi ovakvo ili onakvo, opet je država jedno a svi oni drugo. Država je ideal, ne prost skup svega što se nalazi i dešava na njenoj teritoriji.

Nego vidim ja da se slučaj Prlainović i dalje treitra ka državna tajna.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,192
    Thanked in
    474 Posts

pricao si o andriji tako da ....
    Mandicu.... :cry:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jebiga MadGod,htjedoh ti na PM poslati poruku ali ti pun inbox.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nema veze, upravo dobih taj PM od nekog drugog (taj mi je napunio inbox, sad moram čistit :P), hvala isto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja da mi daju10 stanova u švedskoj i da imam tumor na mozgu koji se operiše jedino u švedskoj i ako si šveđanin, a da su mi u cg ugradili taj tumor,svjesno i namjerno-ne bih se odrekao cg!
    to se jednostavno ne radi!
    ...
    potpisujem!!!
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

potpuno sam siguran da bi mu u srbiju bio zabranjen ulaz da je npr.stvar obrnuta.
    Otkdu ti ideja da bi mu u Srbiji bio zabranjen ulaz? Je li se nekome to u Srbiji mozda desilo, mozda Bojani Popovic, ili ovim fudbalerima koji igraju za Crnu Goru? Ili onome rukometasu(zaista sam zaboravio kako se zove, a iz Prijepolja je), koji u Crnoj Gori nikad nije ni zivio. Koga je bre briga u Srbiji za takve stvari? Niti ko proziva, niti ko bilo sta radi. Tim koji pratim je pun reprzentativaca iz Crne Gore, pa nesto ne vidjeh da je bilo prozivanja sto ne igraju za Srbiju. Na celu sa trenerom kosarkasa.

Page 100 of 941 FirstFirst ... 509096979899100101102103104110150200600 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)