A dje to da se informišemo? Mene Prlainović stvarno ne interesuje toliko da bih plaćao privatnog detektiva da kopa po njegovoj prošlosti da bih saznao što se desilo. Pošto ta priča navodno nije ni za forume, ni za novine, ni za bilo što drugo - što je glupost, s obzirom da se u medijima može pročitat svakakvih priča i tragedija. Ili vi što ste "upućeni" napišite sve ovdje, pa da "se informišemo", ili će ljudi jednostavno svoje mišljenje formirati na osnovu onoga što se o njemu zna.
Lično bih jedino mogao razumjet da ga je neko uslovljavao da igra za Srbiju kako bi mu pomogao. U suprotnom, teško da njegova priča bilo što mijenja.
Malo je takvih koje će država podržat i pomoći im, naročito ova naša (mada primjera ima svuda), ali ako neko tu državu smatra svojom, to ne bi trebalo da mijenja stvari. Malo će ljudi danas zamjerit Jaukoviću što pliva za Australiju, jer se mjesecima trudio da bude prihvaćen od strane Crne Gore a u njegovom sportu bez reprezentacije praktično ni ne može imat karijeru, dok Prlainović da ja znam (a moguće je da ne znam) nije čak ni pokušao da obrlazloži svoju odluku...

Reply With Quote
Bookmarks