Što su se dubrovčani raspričali:lolblue:
Mislis na sve sto smo prosli zajedno zbog SRBIJE, je li???
Meni ne smeta sto neki ljudi u CG navijaju za Srbiju, smeta mi sto navijaju protiv Crne Gore!!! Alo to je realnost, Crna Gora ce vazda bit NEZAVISNA!!! I niko nam je oduzet nece!!! Tako da pomirite se sa tim, Crna Gora NIJE Srbija!!! Navijajte za koga ocete, boli me uvo, izrodi, ne volite svoju drzavu u kojoj ste rodjeni, u kojoj zivite cijelog zivota, milija vam je ona druga! Pii! Gade mi se ljudi koji mrze iz dubine duse drzavu u kojoj su rodjeni i zive!
Nadam se da cemo se vidjet u finalu u Rimu, ali tesko, posto bi tu trebala da se nadje Madjarska! Ali ako prodjete, znate sto vas ceka-razbijanjeeee!!!
Da sam ja na mjesto ljudi koji vode "Bestije", sastavio bi tekst u kojem nikoga ne bi stedio, nego udarit i po gradu i po drzavi, pa u sve novine.Od toga da se krene jer je stvarno sramota da o situaciji u Primorcu ovih dana u medijima nema mjesta.
Nakon toga organizovat neke proteste, nabavit par zvucnika pa i da bivsi igraci (npr. Veljko Uskokovic, Misko Krivokapic...) pruze podrsku, da kazu dvije.
Ne treba, revoltiran zbog situacije u klubu, Scepanovicu nakon sto odbrani zicer protiv amera jebat "majku novljansku" i "jebo te Mracevic "![]()
Last edited by Bijela_City; 23-06-09 at 16:38.
Evo da dam afi-ju jos jednu priliku da kaze nesto `pametno`
@umek
Npr. studiranje i lijecenje Crnogoraca u Srbiji mislim da nije interes SAMO Srbije. Ima jos dosta primjera, ali nebitno, shvaticete to jednog dana.
I da, ako ti kazes da ce Madjari biti u finalu, onda ok, ali ja bih ipak vise volio da u polufinalu pobjedi CG, a ne Madjari.
Sve je to O.K., ali i mi, kao i igraci, stalno dobijamo obecanja da ce igraci biti isplaceni i da ce svi ostat' u klubu. Strah me da ce, kad vidimo dje se stiglo, bit' kasno. Sem toga, imas radnike KAP-a skoro svaki dan preko puta Vlade, pa ih ne pitaju mnogo, a ne nas...
Pazi, svi mi, kotorani na tribini, kad da gol neka novska pikicaili kad Scepo odbrani, to proslavimo na nas nacin
Jbg, nekog pljujes 6 mjeseci, a onda treba da zazmuris.
Drugo je sto se niko od nas nece pridruzit skandiranju novskim igracima (mada im se i ne zvizdi!!) i svaki put kad se skandira Scepu, mi skandiramo Radicu. To se moglo cut nekoliko puta jako dobro.
U pitanju je reprezentacija i tu smo da podrzimo citavu ekipu, a ne nekog (novskog) pojedinca.
I nemojte samo vi iz novoga da nas kritikujete, jer mi znamo dje nam je mjesto. Za razliku od nekih vasih pojedinaca (vodja "navijaca"), koji su se smjestili po sredini istoka, u prvim redovima, te im se nije znalo ni za koga navijaju...
Ali, to je vec razlika izmedju nas i vas...
![]()
P r i m o r a c
Ovo i ima i nema veze sa postom na koji si odgovorio.
Po mnogima Bestije su tada pogrijesile, ali po meni nista posebno. Maja Catovic je obezbijedila Bestijama novac za put i smjestaj u Rijeku.
Moje je misljenje da je gradonacelnica tu uradila pravu stvar za sebe i stranku: pomogla je sa (za njih) relativno malim parama Bestije i zadovoljila veci dio grada (jer se prica ko je i kako pomogao odmah, naravno, prosirila), a sa druge strane, znatno vece pare - za Primorac, ona nece da izdvoji.
Jedino sto eto postoje Bestije koje nisu od starta htjela da imaju nista sa tim i takvim putovanjem, Bestije koje su je izvizdale onu noc na doceku i koje ce je vazda izvizdat kad onakvu budalastinu napravi...medju takvima sam i ja.
P r i m o r a c
Ne znam na cije navijace mislis ? I te "nase" vodje navijaca nemaju nikakve veze sa ekipom (malom,ali odabranom) iz HN koja je redovna na utakmicama reprezentacije i bila je na sjevernu tribinu,a bice nas i u Rim!Malo nam je transparent blijed, ali ne nasom krivicom-radi se novi
A inace vecina "Bestija" je uspjelo da se suzdrzi od nepotrebnog ruznog skandiranja, par pojedinaca je u pitanju, ali valjda ce i oni to prevazic vremenom..
Last edited by Bijela_City; 23-06-09 at 16:53.
Boga mi ste dobri. Konstantno dolazite na utakmice a niko ne zna da ste tu.:lolblue:
Pa javite se ponekad, necemo vas pojest
Sjetih se jer su me bas neki pitali dal' je moguce da je crnogorska zastava "Herceg Novi" (ona velika, svijetla) stojala u Kotor protiv rumuna. Nisu mogli vjerovat kad su vidjeli slike, niko ne zna ni ko je ni kad okacio...
Mislim na onoga koji vodi "navijanje" u novi, na jadranovim utakmicama. I na one iza njega sto su izbacili neke poruke za majmuna.
P r i m o r a c
Nema potrebe za tim potsmijavanjem, ima starijih ljudi koliko oces, koji su bili cak i u Kipar (i iz svog dzepa platili) a nisu bas u tom fazonu navijanja pa idu medju miran narod.
Ne znam ni sto se ja kome pravdam, zna onaj ko treba da zna.Bitno je da ste vi napravili zastavu od 10 m duzine, a sad za polufinale i finale je u bus bilo 4 slobodna sjedista po osobi![]()
Hmm... ne. Mislim da vas niko ne bi nazivao primitivcima zato što skandirate Srbija - Srbija na meču koji igra Srbija. To je neki tvoj lični doživljaj, možda bi trebali probat ponekad tako navijat, pa da vidimo kakvi bi komentari bili (to jest, kakvih ne bi bilo). Naravno, to sam čini mi se par puta čuo i na mečevima koje je igrala neka crnogorska reprezentacija (i to ne protiv Srbije) ili crnogorski predstavnici u nekom individualnom sportu. E to je već nešto drugo...
Što se tiče parola "Kosovo je Srbija", da, to je politika, može se tebi srce slamat oko toga čitav život, ali to parolu neće učinjet ništa manje političkom.
A vidim da si onaj ključni dio performansa srpskih navijača zaboravio da pomeneš. Mada meni ne smeta, daleko bilo, što rjedje to moram da slušam u svojoj zemlji, to bolje.
I da, zbog svega toga što smo prošli zajedno - upravo zbog toga moju podršku nećete imat nikad.Što ne znači da imam ikakvu namjeru da pozivam na noževe i klanje (ni zbog toga moju podršku nećete imat), jednostavno me ne interesujete dok god se ponašate pristojno. Pozdrav.
![]()
o tome smo pricali vec prvi dan posle zavrsnice turnira pa mi dosadno da ponovo pricamo o tome i ponovo otvaramo raspravu
Rodjen u Cg, igrao cijeli zivot za nas klub i onda otisao da igra za drugu zemlju, i ostatak price ni ne treba da znam, dovoljno je to...
da ne otvaramo ponovo diskusiju odje i raspravu izpocetka, na pm sa tim tvojim ostatkom price...
AJMO CRNA GORO !!!
ne cuh nikog od silnih evropskih navijaca da je velicao ratne zlocince (izvini al ih je medjunarodni sud tako nazvao, i citav svijet izmedju ostalog) tako da se ta jevropa nije mogla nikom svetit i sl.
kad vi budete postovali crnu goru onda ce i crna gora vas, nece bit jednostrane podrske od strane cg i cgoraca,
jer ja nikom ko pljuje moju himnu necu dat podrsku nikad u zivotu!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks