View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 95 of 942 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195595 ... LastLast
Results 2,351 to 2,375 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Evo, pitajte g. Braca koliko taj grad prihoduje od onih turizma i logistike ...
    Mislim da je pomenuo koje milionče od razgledanje staroga grada Dubrovnika.
    50 kn (7 eura) ulaz na zidine puta milijun turista godišnje koji ih obiđu jednako je 50 milijuna kuna (7 milijuna eura). Ali ne znam kakve to veze ima sa vaterpolom. Jug najviše sredstava dobije od sponzora Croatia osiguranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    poredi klub i zemlju, ne sprdaj se, igraci idu iz kluba u klub sto je sasvim normalno, al da odbijaju da igraju za svoju zemlju u kojoj su rodjeni i sl nije, tako da ce se prlainovicu svake prilike zvizdat i svasta pjevat
    Ja ne mogu da razumijem vase frustracije. Tebi da se sin rodi u Beogradu on bi onda bio Srbin? Da se rodi u Parizu, bio bi Francuz? Andrija je Crnogorac po geografskoj pripadnosti jer je tu rodjen i zivio je tu, a po nacionalnosti je Srbin i tako se osjeca. Isto tako neko je Hercegovac, Sumadinac, Vojvodjanin, ali to nisu narodne pripadnosti! Htjeli vi da priznate ili ne, u Crnoj Gori je zivjelo, zivi i zivjece ogroman broj Srba i ne bi trebalo da bude nista cudno sto ce neki igrati za Srbiju, mada ne treba ni cuditi ako igraju za Crnu Goru jer smo jedan isti narod. Takodje, ovdje se dosta pisalo i o tome kako je sramota sto ljudi iz cg navijaju za Srbiju. Ako se osjecamo kao Srbi, zasto je sramota? Isto tako neko bi u Beogradu navijao za CG. A vase frustracije izazvane time sto pola vase drzave navija i podrzava `drugu` reprezentaciju su nesto posebno. Shvatite, to nije `druga` to je NASA!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kotor je grad kulture, tradicije, umjetnosti...
    Jedan od najstarijh srednjevjekovnih gradova sa velikom prošlošću.
    Kotor ima sve da postane bogat grad.
    Kotoru , dečko moj, ne treba ni Mugi, ni Milo nego mu trebaju Kotorani koji znaju kako da valorizuju bogatstvo koje ima.
    Zar vas nije stid i sramota kada čujete koliko Dubrovčani uzimaju novca od dnevnoizletničkih tura.
    Obrću se dobre šolde , a kod vas je to simbolika.
    kakve veze to ima sa državom, sa Milom- niakve.
    To je u pitanju nadležnost grada Kotora.Trebali bi da uzimate i velike pare od razgledanja okolne tvrđave oko Kotora a vi to i nemate u ozbiljnoj ponudi grada.Kotor može, prijatelji Bokelji , da izdržava dva Primorca kada bi vi koji živite u njemu iskoristili njegove potencijale.
    Tužno je da danas neko iz takvog grada kakav je Kotor, pita zašto nema pomoći za vaterpolo klub. Da je sreće Kotor bi trebao biti najbogatija opština u Crnoj gori, opština koja pomaže druge siromašnije krajeva.
    A vi prijatelji moji tražite pomoć za Kotor.
    Ej za Kotor, za Primorac.
    Da me ne shvate pogrešno građani sa sjevera ali da neko iz Šavnika npr: traži pomoć imalo bi osnova ali za Kotor...
    Vaša je nesposobnost da od takvog veličanstvenog grada ne možete da finansirate jedan vaterpolo klub.
    Shvatite ljudi, vi živite u Kotoru, ej Kotoru...
    U jednom od svojih prethodnih postova napisao sam da prvo treba da ocistimo svoje dvoriste (gradonacelnica, potpredsjednici, Uprava kluba), a da cemo onda doc' do Mugija i Podgorice.
    Zbog nebuloza koje iznosis na ovaj forum (svaki dan te neko "spusta", a ti i dalje filozofiras) pitacu te: da li stvarno mislis da Kotor od naplate bedema (ulaznica je 2e) moze da puni budzet, razvija se i da placa sampiona Evrope? Sta to jos ima Kotor danas? Da pitamo Mila i Mugosu sto bi sa Jugooceanijom, koju su podgoricki politicari pokrali (radnici kompanije su sredinom 90-tih govorili: "Misko Vukovicu, nemoj vise dolazeit u Kotor, svaki put kad ti dodjes mi 2 broda prodamo") ? Sta to danas u Kotor funkcionise? Stigne sa vrha naredba da se nesto proda - prodajemo, osnovalo se Morsko zlo koje je Opstini Kotor veliki dio sredstava (kao i ostalim primorskim opstinama) uzelo...

Od turizma, dobri moj, Kotor zaradjuje mnogo manje od Budve i Herveg Novog, a ovi i pored toga imaju za svoje klubove sponzore. Medju njima i drzavne firme!!

Braco ti je rekao ko finansira Jug, a nije ti dodao da dubrovcani imaju svoju Atlansku plovidbu, poprilicno jaku kompaniju!!

Sad kad su pokrali Kotor, sad se svi prave ludi! :mad:

Poenta price nije opstanak Primorca, jer klub kao klub moze i Opstina finansirat. I znam da bi svi oko nas presrecni bili kad bi bilo tako, Primorac bi, kao i u 15 od 20 zadnjih godina, stvarao talente, a Budva i jadran ih kupovali kad postanu igraci.

Mi smo prvaci Evrope (ovo je poenta), a to je najveci moguci uspjeh u klupskom vaterpolu, a drzava nas nije ispratila, cak sto vise, ulozila je ogromne pare u drugi klub.
    Ostace zapisano.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    50 kn (7 eura) ulaz na zidine puta milijun turista godišnje koji ih obiđu jednako je 50 milijuna kuna (7 milijuna eura). Ali ne znam kakve to veze ima sa vaterpolom. Jug najviše sredstava dobije od sponzora Croatia osiguranja.
    mislim da si malo prekardašio s brojkom prodanih karata za zidine, ali nisam to htio replicirat. jug dobije više love od grada, nego od sponzora. zadnja donacija je bila građevinsko zemljište gdje će niknut zgrada s 14 stanova s kojima će se podmirivat budući ugovori. 1 stan cca 60 m2 x 3500 eura kvadrat (i to sad kad je kriza inače je barem 4 000).
    zadnji koju su potpisali za stan + plaću (ne znam koliku) bošković 2 god (na poč sezone), dobud 4 god (na početku sez), joković 6 god(lani), bušlje 5 (lani), marković 5(lani). možda sam ovoj zadnjoj trojici falio za godinu.
    CO daje 1.5 mil kuna na ugovor od 5 god. potpisan prije 2-3 god.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da Dida je u pravu. U Dubrovniku dosta igraca igra za stanove koje im izgrade sponzori. Posto AP ima i svoju gradjevinsku firmu, onda to ide po principu grad da zemlju i papire AP napravi stanove a igraci ih dobiju plus jos neku lovu mjesecno koja se namakne od ostalih sponzore.

Za zidine je cifra jos i veca ali se od prihoda koji se tako ostvaruje odrzavaju ostala kulturna dobra u gradu.

Glavna razlika izmedju DU i KO je sto Dubrovnik vode ljudi koji su iz Dubrovnika i koji taj grad vole makar malo i nisu skloni unistavanja svoga grada da bi se u.....i nekom vecem na vlasti dok Kotor vode upravo takvi beskicmenjaci. Kotor nije unisten od jucer nego od prije 10 godina. Pa pogledajte samo koliko se mladih misli vratiti u Ko? A baz mladih nema prosperiteta...

P.S. Cak se i Cattaro preselio u pg
    narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    mislim da si malo prekardašio s brojkom prodanih karata za zidine, ali nisam to htio replicirat. jug dobije više love od grada, nego od sponzora. zadnja donacija je bila građevinsko zemljište gdje će niknut zgrada s 14 stanova s kojima će se podmirivat budući ugovori. 1 stan cca 60 m2 x 3500 eura kvadrat (i to sad kad je kriza inače je barem 4 000).
    zadnji koju su potpisali za stan + plaću (ne znam koliku) bošković 2 god (na poč sezone), dobud 4 god (na početku sez), joković 6 god(lani), bušlje 5 (lani), marković 5(lani). možda sam ovoj zadnjoj trojici falio za godinu.
    CO daje 1.5 mil kuna na ugovor od 5 god. potpisan prije 2-3 god.
    Off topic je ali...nisam nimalo prekardašio. Podataka za lanjsku godinu nema a 2007. godine zidine je obišlo cca 800 tisuća ljudi. Godišnji porast posjeta je 15-20 posto. Ove godine su zbog ogromnih gužvi na zidinama po prvi put uveli znakove za jednosmjerno kretanje. Od ulaznica se financira obnova i održavanje dubrovačkih starina.

Ovo za zemljište mi je prvo čut ali mi je drago, premda sam mišljenja da grad ne treba financirat sportske klubove nekim ogromnim iznosima, a ako već financira onda neka to bude na taj način, dodjelom zemljišta, pa neka klubovi sami grade zgrade i prodaju stanove. Ako uprava kluba nije dovoljno sposobna voditi klub onda treba dati ostavku. Ja recimo vidim neke druge prioritete koje bi grad trebao financirat.Također mislim da grad ne daje toliko koliko ti misliš. CO nije jedini sponzor Juga, tu su od jačih firmi i Atlantska plovidba, OTP banka, Gulliver...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Ja ne mogu da razumijem vase frustracije. Tebi da se sin rodi u Beogradu on bi onda bio Srbin? Da se rodi u Parizu, bio bi Francuz? Andrija je Crnogorac po geografskoj pripadnosti jer je tu rodjen i zivio je tu, a po nacionalnosti je Srbin i tako se osjeca. Isto tako neko je Hercegovac, Sumadinac, Vojvodjanin, ali to nisu narodne pripadnosti! Htjeli vi da priznate ili ne, u Crnoj Gori je zivjelo, zivi i zivjece ogroman broj Srba i ne bi trebalo da bude nista cudno sto ce neki igrati za Srbiju, mada ne treba ni cuditi ako igraju za Crnu Goru jer smo jedan isti narod. Takodje, ovdje se dosta pisalo i o tome kako je sramota sto ljudi iz cg navijaju za Srbiju. Ako se osjecamo kao Srbi, zasto je sramota? Isto tako neko bi u Beogradu navijao za CG. A vase frustracije izazvane time sto pola vase drzave navija i podrzava `drugu` reprezentaciju su nesto posebno. Shvatite, to nije `druga` to je NASA!
    :burp::burp::burp:
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Off topic je ali...nisam nimalo prekardašio. Podataka za lanjsku godinu nema a 2007. godine zidine je obišlo cca 800 tisuća ljudi. Godišnji porast posjeta je 15-20 posto. Ove godine su zbog ogromnih gužvi na zidinama po prvi put uveli znakove za jednosmjerno kretanje. Od ulaznica se financira obnova i održavanje dubrovačkih starina.

Ovo za zemljište mi je prvo čut ali mi je drago, premda sam mišljenja da grad ne treba financirat sportske klubove nekim ogromnim iznosima, a ako već financira onda neka to bude na taj način, dodjelom zemljišta, pa neka klubovi sami grade zgrade i prodaju stanove. Ako uprava kluba nije dovoljno sposobna voditi klub onda treba dati ostavku. Ja recimo vidim neke druge prioritete koje bi grad trebao financirat.Također mislim da grad ne daje toliko koliko ti misliš. CO nije jedini sponzor Juga, tu su od jačih firmi i Atlantska plovidba, OTP banka, Gulliver...
    e vidio sam znakove
    daje zemljište grad, to ogromna lova. ne prava nego velika tržišna vrijednost. pa samo je smodlaka u ovih 10 godina dobio 2 stana i pola poslovnog prostora (popola s kržićem). do sada je grad sređivo i izgradnju tih stanova, sad ne znam kako će bit kad se promjenila vlast.
    plus grad plaća održavanje bazena.
    znam da CO nije jedini sponzor, nego najveći pa se jug "preziva" po njemu.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Sve ja to poshtujem da neki Srbijanci zive u CG i da zbog mjeshovitih brakova (isto govorno podruchje) ima i onih koji se tako samo osjecaju (papuchari) ali ja lichno nemam nikakvu dilemu koja je moja drzava!!!Cijela ova pricha u vezi primitivnog navijanja je samo pokushaj da se ogradimo od huligana (koji dobrim dijelom nisu doshli iz Srbije ali vode porijeklo kako si rekao) jer niko ne zeli da ode na gostovanje i da ga stave u bodljikavu zicu (kao grobare protiv Shtutgarta)!!!To je cijela poenta i nema razloga da se frustriramo oko toga nego samo da skrenemo paznju!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK
    Prvo, mislim da nikome ne smeta navijanje za Srbiju (a i ako je smetalo, ne bi se samo zbog toga dizala priča) nego NAČIN na koji se navijalo za Srbiju, koji jeste bio sraman kako god se vi "osjećali", i tu nema ničijih frustracija ili kompleksa osim onih na vašoj tribini. I Crna Gora je NAŠA, pa naši navijači to na tribini nisu izražavali na takav način...

Drugo, što se tiče Prlainovića, čovjek ima pravo da igra za koga hoće, ali isto tako i njegovi sugradjani i sunarodnici (u smislu države) imaju pravo da mu zamjere što ne igra za državu u kojoj je rodjen i odrastao. Momak je jednostavno antipatičan i neomiljen. I opet mu niko sa tribina ne prijeti da će ga zaklat (bar koliko ja znam). Zviždanje, pa i dobacivanje nekom igraču nije vrijedjanje na ličnom nivou, bar se toliko razumijem u te navijačke trendove.

Treće, kad je već Srbija VAŠA i sve to, ostavite ono što je NAŠE van tih kalkulacija i izjednačavanja. Mislim da ne tražim puno.
    Last edited by MadGod; 23-06-09 at 15:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

e vidio sam znakove
    daje zemljište grad, to ogromna lova. ne prava nego velika tržišna vrijednost. pa samo je smodlaka u ovih 10 godina dobio 2 stana i pola poslovnog prostora (popola s kržićem). do sada je grad sređivo i izgradnju tih stanova, sad ne znam kako će bit kad se promjenila vlast.
    plus grad plaća održavanje bazena.
    znam da CO nije jedini sponzor, nego najveći pa se jug "preziva" po njemu.
    Zemljište jest tržišna vrijednost ali ipak nije živa lova jer Grad nema love na računu. U debelom je minusu. Za Smodlaku sve znam, zaslužio je. Grad je koliko ja znam sređivo potrebnu dokumentaciju ali ne i gradnju stanova. Vlahušić želi malo skresat sredstva iz proračuna Grada pa je i stan za Jovanovićku pod upitnikom. Gradit će se vjerojatno ali ne na onaj način kako je to bila zamislila Šuica.
    Normalno je da Grad plaća održavanje bazena jer bazen i jest u vlasništvu Grada.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zemljište jest tržišna vrijednost ali ipak nije živa lova jer Grad nema love na računu. U debelom je minusu. Za Smodlaku sve znam, zaslužio je. Grad je koliko ja znam sređivo potrebnu dokumentaciju ali ne i gradnju stanova. Vlahušić želi malo skresat sredstva iz proračuna Grada pa je i stan za Jovanovićku pod upitnikom. Gradit će se vjerojatno ali ne na onaj način kako je to bila zamislila Šuica.
    Normalno je da Grad plaća održavanje bazena jer bazen i jest u vlasništvu Grada.
    nema sad, jer se potrošilo pred izbore. ali onače ovih 7 godina šujine vlasti bilo je dosta love. iza zg-a najveći proračun po glavi stanovnika od svih gradova u hrvatskoj.
    stanove je radila firma vulix kao uslugu šuji jer im je namještala sve žive građevinske poslove po gradu (naravno da to nije bila jedina usluga). jovanovčkin stan je pod upitnikom jer nije proveden natječaj za izgradnju stana, a vlast se promjenila. a odluka o darivanju stana je donijeta u preizbornoj kampanji.

i dvorana je u vlasništvu grada pa se tako dobro održava da je pao koš s stropa i umalo ubio dvije djevojčice i trenera kk dubrovnik poslije jedne utakmice

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dubrovcani, a kako je moguce da Emil Nikolic za 20 godina u Juga nije dobio stan od kluba? Bar sam tako cuo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

nema sad, jer se potrošilo pred izbore. ali onače ovih 7 godina šujine vlasti bilo je dosta love. iza zg-a najveći proračun po glavi stanovnika od svih gradova u hrvatskoj.
    stanove je radila firma vulix kao uslugu šuji jer im je namještala sve žive građevinske poslove po gradu (naravno da to nije bila jedina usluga). jovanovčkin stan je pod upitnikom jer nije proveden natječaj za izgradnju stana, a vlast se promjenila. a odluka o darivanju stana je donijeta u preizbornoj kampanji.

i dvorana je u vlasništvu grada pa se tako dobro održava da je pao koš s stropa i umalo ubio dvije djevojčice i trenera kk dubrovnik poslije jedne utakmice
    Sve stoji, pogotovo za proračun, ali živa lova koju je Šuica davala nije pokrivala ni desetak posto troškova kluba. Uglavnom, bez sponzora bi klub odavno propao, kao što propada PGM Ragusa.
    Nije bitno zašto je Vulix gradio stanove, bitno je da Grad nije davo nikakva sredstva iz proračuna.

U dvorani sam radio tu noć pa znam što se događalo ali nije baš da Grad ne brine o dvorani. Koš je već za dva dana zavaren i osposobljen. Dvorana se također dijelom samofinancira najmom ili organizacijom raznih koncerata, skupova, manifestacija, dok se bazen jako malo koristi u te svrhe. Bazen je obnovljen prije par godina, dvorana nije i neće ni bit ozbiljnije obnovljena u neko dogledno vrijeme jer namjera je graditi novu (premda sumnjam).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Dubrovcani, a kako je moguce da Emil Nikolic za 20 godina u Juga nije dobio stan od kluba? Bar sam tako cuo...
    nisam siguran u to. do neđe 2000. god nisu se dobijali stanovi jer nije bio toliki proračun kluba. on je ranije presto igrat i prvo je bio pomoćni trener, pa glavni. ali sam čuo da je imo dosta malu plaću za trenera juga s toliko uspjeha. ne znam koliko. to su bie priče kad mu je lani isteko ugovor da ga je sukno htio zadržat jer je bio najjeftinija opcija. ali su bili neki sukobi na relaciji nikolić igrači, pa su ipak odlučili da neće produživat ugovor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam što si čuo ali koliko ja znam Emil je imao stan u Lapadu kraj pomorske škole. Da li ga je dobio u vlasništvo - ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve stoji, pogotovo za proračun, ali živa lova koju je Šuica davala nije pokrivala ni desetak posto troškova kluba. Uglavnom, bez sponzora bi klub odavno propao, kao što propada PGM Ragusa.
    Nije bitno zašto je Vulix gradio stanove, bitno je da Grad nije davo nikakva sredstva iz proračuna.

U dvorani sam radio tu noć pa znam što se događalo ali nije baš da Grad ne brine o dvorani. Koš je već za dva dana zavaren i osposobljen. Dvorana se također dijelom samofinancira najmom ili organizacijom raznih koncerata, skupova, manifestacija, dok se bazen jako malo koristi u te svrhe. Bazen je obnovljen prije par godina, dvorana nije i neće ni bit ozbiljnije obnovljena u neko dogledno vrijeme jer namjera je graditi novu (premda sumnjam).
    ne bi klub propo nego bi imo manje dobrih igrača. umjesto boškovića, dobuda, markovića, bušlje, jokovića, azeveda, vićana ... imo samo trojicu od njih.

ne može se uspoređivat troškove održavanja bazena i dvorane (za bazen je potrebno puno više sredstava), a dvorana se budimo realni skoro pa uopće ne održava. to što si spomeno da se dio sredstvava namakne od raznih događaja su vjerojatno sva sredstva kojima se dvorana održava. pa najbolje da nisu zavarili koš kad je 3 dana poslije dolazila cibona. neš ti troška ili pokazatelja održavanja, zavarili koš nakon što je puko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E,zbog ovakvog naroda smo mi tu dje smo............

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne znam što si čuo ali koliko ja znam Emil je imao stan u Lapadu kraj pomorske škole. Da li ga je dobio u vlasništvo - ne znam.
    Mislim da je to stan od njegove zene...dubrovcanke.
    Pricate o nekretninama, pa mi je pala na pamet njegova izjava kad je odlazio. Ne trebamo vise o tome.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da sad sam se i ja sjetio. dobio je stan kao dio ugovora za 4-5 godina koje je bio trener prve momčadi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da je to stan od njegove zene...dubrovcanke.
    Pricate o nekretninama, pa mi je pala na pamet njegova izjava kad je odlazio. Ne trebamo vise o tome.
    Nije to stan od njegove žene Anite (moje susjede s kojom sam odrasto). Njeni su imali stan u Gružu i kuću na Pelješcu. Brat joj sad ima stan na Babinom kuku a roditelji su još u Gružu u mom bivšem susjedstvu.

Jedino ako u međuvremenu nakon udaje nije dobila neki stan ali sumnjem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

da sad sam se i ja sjetio. dobio je stan kao dio ugovora za 4-5 godina koje je bio trener prve momčadi
    I ja mislim da je bilo tako ali nisam bio siguran.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@nightsilence
    Srbijanci su ljudi koji zive u Srbiji, a mi smo Srbi!
    Vi sad govorite sasvim ok, ali da se ne lazemo ima onih kojima smeta dozivanje Srbija - Srbija sa ostalim tribinama, kojima je smetalo skandiranje `Kosovo je Srbija`, kao politika (koja crna politika) i kojima smeta sve srpsko! To sto si spomenuo da su nas stavili iza bodljikave zice u Stutgartu je jedna velika sramota za tu jevropu! Ali to sto smo mi njima trn u oku to je neka druga prica. Radili su neki navijaci mnogo gore stvari pa niti su stavljani iza bodljikave zice, niti su im klubovi izbacani iz takmicenja. Postoje jedni navijaci koji namjerno prave incidenti u nadi da ce im klub izbaciti iz takmicenja zbog borbe sa upravom, a eto nikako da im se posreci. Prema Srbiji je ucinjena velika nepravda i za ocekivati je da vi, kao Crnogorci nam date podrsku (sto vecina i radi!) zbog svega sto smo prosli zajedno, a tuzno je sto neki (kao ova neponovljiva npr.) mrze sve srpsko, nazivaju nas ********ma, s brda sisli i ostale nebuloze. Ali jbg nije lako izdrzati sa takvima kompleksima.

Vidimo se u finalu u Rimu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Aha, O.K.
    Ne znam zasto je Emil nakon odlaska iz Juga onda pominjao da od Juga nije stan dobio...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

ne bi klub propo nego bi imo manje dobrih igrača. umjesto boškovića, dobuda, markovića, bušlje, jokovića, azeveda, vićana ... imo samo trojicu od njih.

ne može se uspoređivat troškove održavanja bazena i dvorane (za bazen je potrebno puno više sredstava), a dvorana se budimo realni skoro pa uopće ne održava. to što si spomeno da se dio sredstvava namakne od raznih događaja su vjerojatno sva sredstva kojima se dvorana održava. pa najbolje da nisu zavarili koš kad je 3 dana poslije dolazila cibona. neš ti troška ili pokazatelja održavanja, zavarili koš nakon što je puko.
    Pa to i jest to, manje kvalitetnih igrača = slabiji rezultati = lošiji sponzorski ugovori = propast kluba (ne doslovno ali dovoljno da Jug ne bi bio ni blizu onoga što je sad).

Dvorana se održava. Koš sam spomenuo bezveze u kontekstu cijele priče. I dvorana i bazen i stadion u Lapadu su u vlasništvu javne ustanove "gradski sportski objekti" a grad izdvaja sredstva za održavanje svih tih objekata. U dvorani praktički nemaš što mijenjat jer parket je promijenjen, ne prokišnjava i zasad zadovoljava sve uvjete za održavanje svih natjecanja pa čak i međunarodnih. U dvoranu se nije puno ulagalo jer se planira gradnja nove. To je to.
    Last edited by bracodubrovnik; 23-06-09 at 15:54.

Page 95 of 942 FirstFirst ... 4585919293949596979899105145195595 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)