View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 92 of 942 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192592 ... LastLast
Results 2,276 to 2,300 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    brate precerao si ga itekako, znas sto fudbaleri nemaju a ovi vaterpolisti imaju, kolektiv al onaj pravi zdravi kolektiv, dje se ne igra po babu i stricevima, dje selektor sam odredjuje ko ce da mu igra, i dje uvijek igra trenutno najbolji, onaj koji ima trenutno najbolju formu, sto se ti vaterpolisti ne ponasaju kao da su boga za onu stvar uvatili, sto igraju kolektivnu, sto nisu sebicni, sto ne stavljaju sebe ispred tima, sto igraju svim srcem za crnu goru, sto se bore do zadnjeg atom snage bili povrijedjeni ili ne pa cak i ako to znaci da ce pauzirati dugo (gojkovic sa nagrdjenim ramenom na olimpijadi sta je samo radio)
    e kad ostali u svim ekipnim sportovima budu imali i dio ovoga sto ima ova generacija vaterpolista, ja se necu brinut za nas sport, a do tad ce i meni veca titula biti ova u rimu nego ona u juznoj africi u fudbalu, jer ovi momci zasluzuju svojim ponasanjem i zalaganjem sve na svijet i niko im to ne moze oduzeti
    Svaka cast, taman tako !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaljubljeni ste u vaterpolo i to je divno!
    Zbog vas bi volio da osvojimo zlato u Rimu
    Meni je najvažnije što se pravi velika infrastruktura za vodene sportove u Podgorici.
    Osim ovog fenomenalnog zdanja( nadam se da će i okolinu dovesti ured), očekuje se novi zatvoreni olimpijski bazen i još dva nova bazena od kojih će jedan biti zatvorenog tipa.
    Kada se bačimo i mi Podgoričani na vaterpolo veoma brzo ćemo da vladamo Evropom, odnosno ponovićemo uspjeh Primorca i Jadrana koji će do tada osvojiti bar jedniu evropsku titulu.
    No možda je problem što mi više volimo skokove u vodu a manje rvanje i štipanje ispod vode
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo mi zao sto sa srbima nismo igrali...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Opet ova priča :P Iskreno, ja bih i olimpijsko zlato u bilo čemu dao za učešće na SP, i ako je ovo što DIDI kaže apsolutno tačno. Fudbal danas nema alternativu ni konkurenciju u bilo kom drugom sportu, ni u svim ostalim sportovima zajedno (ekipnim). Jednostavno postoji fudbal i "sve ostalo", bar u Evropi a sve više i u ostatku svijeta. SP u fudbalu je skoro jednako velik dogadjaj kao OI sa svih svojih milion sportova i učesnika, i time je sve rečeno.

Ali smiješno je omalovažavat titulu u vaterpolu u poredjenju sa, na primjer, odbojkom, hokejom, pa možda i rukometom. U vaterpolu ne postoje samo 4 "ozbiljne" reprezentacije i amateri, nego 4 vrhunske i još 3 do 4 ozbiljne koje mogu dobit bilo koju od ovih vrhunskih ali još uvijek nisu spremne za najveće domete - a 7-8 konkurentnih reprezentacija je u rangu skoro svakog ekipnog sporta osim fudbala. U većinu ekipnih sportova se ulaže više no u vaterpolo i više ljudi se profesionalno bavi istima, ali je konkurentnost opet tu nedje na 8 do 10 reprezentacija, i opet se samo od 4 očekuju vrhunski dometi. Razlika u popularnosti postoji, ali razlika u konkurenciji nije ni blizu toliko velika da bi osvajanje titule u vaterpolu bila nekakva očekivana formalnost.

Koliko se sjećam, 90% ljudi je znalo da će se u finalu posljednjeg SP ili EP (ne sjećam se što je bilo) u rukometu naći Hrvatska i Francuska...

Što se svjetske lige konkretno tiče, koliko se sjećam nekih komentara ona je prošle godine bila "vrlo važno takmičenje na svjetskom nivou" u kome je zlatna medalja veliki uspjeh
    Last edited by MadGod; 22-06-09 at 11:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad su fini momenti i sve najljepše samo može da se priča.repki svaka čast,drago mi zbog Titograda da se razvija u ovom smislu i ovim tempom,timovi su sve jači(bar većina),nema bojazni za mlade,svi u CG(a ne samo bokelji ko do sad) shvataju i kapiraju vaterpolo i šta nam isti donosi i daje.....dakle sve pozitivno,ali uvijek postoji ono ali,
    sve kao iz bajke,ali svih mi bubnjeva darkvuda moram da ponovim i svima koji se uključiše u praćenje vaterpola skrenem pažnju da se PRIMORAC I KOTOR u svoj ovoj priči zapostavljaju.U kom smislu,lako je vidjeti jer i ovdje ima dosta materijala koji govori o tome.
    sa nestabilnim kotorskim vaterpolom ni crnogorski neće napredovati!!!!važno je da svi uvide ko,kako i zašto želi srozan PRIMORAC!dok smo na vrijeme.....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    zar bi rusi onako masno plaćali porobića da nisu htjeli da ih nešto nauči, talijani kupuju ovog najboljeg australca (onaj na F) da igra za njih. grci, španjolci, mi ,srbi, mađari i još mnogi bi htjeli bit tu gdke su crnogorci sad.
    A Iranci? Izbornik im je Kova kojeg bi ja rado vidio kao Rudićevog nasljednika ali teško da će otići otamo kad ga plaćaju bolje nego što ćemo mi ikad moći

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Zaljubljeni ste u vaterpolo i to je divno!
    Zbog vas bi volio da osvojimo zlato u Rimu
    Meni je najvažnije što se pravi velika infrastruktura za vodene sportove u Podgorici.
    Osim ovog fenomenalnog zdanja( nadam se da će i okolinu dovesti ured), očekuje se novi zatvoreni olimpijski bazen i još dva nova bazena od kojih će jedan biti zatvorenog tipa.
    Kada se bačimo i mi Podgoričani na vaterpolo veoma brzo ćemo da vladamo Evropom, odnosno ponovićemo uspjeh Primorca i Jadrana koji će do tada osvojiti bar jedniu evropsku titulu.
    No možda je problem što mi više volimo skokove u vodu a manje rvanje i štipanje ispod vode

podgoricani napravit veci uspjeh od primorca i jadrana?
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Sinisam, vaterpolo jer jedan od najstarijih kolektivnih sportova u svijetu koji se počeo igrat na olimpijskim igrama (uz nogomet mislim) i kao takav živi i dan danas. Popularnost mu malo stagnira ali to ne znači da vaterpolo nije popularan sport i to ne samo kod nas na Blakanu nego i malo šire.

Vaterpolo je i jedan od najzahtjevnijih sportova za treniranje i za natjecanje. Pogledaj samo tempo odigravanja u ovim našim okvirima. Imali smo Jadransku ligu, Euroligu, kup LEN, domaće kupove, domaće lige, Svjetsku ligu a ide i svjetsko prvenstvo nakon kojeg ponovo započinje Jadranska liga. Dakle, vaterpolisti su za razliku od ostalih sportaša u pogonu cijelu godinu sa kratkim pauzicama između natjecanja a i te pauze se koriste za treninge i održavanje forme jer samo igrač u top formi može igrati vaterpolo.

Vaterpolisti su za moj pojam sportaši koji su najviše predani svom sportu pa je svako umanjivanje bilo kakvog njihovog uspjeha bezobrazno. CG je postala prepoznatljiva kao vaterpolska velesila. Za zemlju od nekoliko stotina tisuća stanovnika to je u svijetu bolja reklama nego svi vaši ambasadori i konzuli zajedno. Misli na to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Vaterpolisti su za moj pojam sportaši koji su najviše predani svom sportu pa je svako umanjivanje bilo kakvog njihovog uspjeha bezobrazno. CG je postala prepoznatljiva kao vaterpolska velesila. Za zemlju od nekoliko stotina tisuća stanovnika to je u svijetu bolja reklama nego svi vaši ambasadori i konzuli zajedno. .

SVAKA ČAST MOMCIMA...JOŠ JEDNOM SU NAS OBRADOVALI I UČINILI PONOSNIMA.
    RADUJEM SE SVAKOM NAREDNOM TAKMIČENJU I IDEM U RIM DA NAVIJAM ZA NJIH.
    VJERUJEM DA ĆE TO OPET BITI ZLATO,A I AKO NE BUDE,BIĆU JEDNAKO SREĆNA.
    JER,ONI SU NAŠI NAJBOLJI,NAJLJEPŠI I NAJVRJEDNIJI AMBASADORI.
    SVI IZ SVIJETA CRNOGORSKOG SPORTA TREBA DA SE UGLEDAJU NA NJIH.
    SINOĆ JE BILA PRIVILEGIJA PRISUSTVOVATI ONAKVOM DOGAĐAJU.I NEVJEROVATNA RADOST.NEZABORAVNO,ALI PONOVLJIVO!
    JOŠ JEDNOM,SVAKA ČAST!

:dring: :dring:
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eeeee da je vaterpolistima spojit odmor kao šta imaju nogometaši, 3 miseca na lito pa zimska pauza pa pauza nakon pauze ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Odgledah par klipova sa youtube-a i sav se najezih.
    Svaka cast momcima i navijacima. Uljepsali ste mi dan.

Nema sanse da mogu Mirko, Slavko, Marko i Janko ovo da pokvare.
    Psi laju, a pojednicki karavan ide za Rim.
    Zivjeli mi svi dobri ljudi sa ovoga foruma
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno se vaterpolo ne igra nigdje osim na balkanu. http://www.usawaterpolo.org/Clubs.aspx .Evo ti link, pa pogledaj koliko klubova ima u USA. Nemoj mi reci da je to mala baza ljudi koji treniraju i da ne bi iznjedrili Zlokovica, Janovice, Sapica i ostale, da upravo mentalitet i predispozicije naroda na ovim prostorima ne garantuju pojavljivanje ovakvih velikana.
    Pravljenjem bazena u Podgorici ce najvise dobiti djeca koja ce uciti i trenirati plivanje, vaterpolo, ako nista drugo, makar necemo morati u smrdljivim teretanam provoditi vrijeme. Niko ne spori da vaterpolo nije toliko popularan sport, ali daleko od toga da nije masovan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Свака част момцима из наше ватреполо репрезентације.Не преостаје ништа друго без да им запјевамо: Моооногаааја љеетааа,Моооногаааја љеетааа!

Сваки човјек је - мали бог у блату.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

USA Water Polo has around 500 registered clubs across the United States.
    Mi nemamo ni 500 vaterpolista.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Mi nemamo ni 500 vaterpolista.
    Nama su skoro svi prvotimci neki reprezentativci.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Koliko se sjećam, 90% ljudi je znalo da će se u finalu posljednjeg SP ili EP (ne sjećam se što je bilo) u rukometu naći Hrvatska i Francuska...
    Pa sta si htio ovime da kazes? To sto je rukomet za tebe marginalni sport ne znaci da ga i drugi ljudi dozivljavaju na isti nacin.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Pa sta si htio ovime da kazes? To sto je rukomet za tebe marginalni sport ne znaci da ga i drugi ljudi dozivljavaju na isti nacin.
    Htio sam reći da to isto važi i za vaterpolo, iako ga mnogi doživljavaju kao marginalni sport.

I da su u odnosu na fudbal svi sportovi marginalni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Nema sanse da mogu Mirko, Slavko, Marko i Janko ovo da pokvare.
    Psi laju, a pojednicki karavan ide za Rim.
    Zivjeli mi svi dobri ljudi sa ovoga foruma
    ŽIVJELI!!! :dring: :dring: :dring:
    PS-NAZDRAVLJAĆEMO I U RIMU...I NA CRNOGORSKIM TRGOVIMA POSLE RIMA!

:yipiiii:
    :yipiiii:
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako ko vidi moje postove neka klimne glavom da znam da se pojavljuju na forumu.....
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo ide snimak na TVCG2, odgledah prvo poluvrijeme. Nisu hrvati bili inferiorni koliko se meni na bazenu ucinjelo, Scepo je imao 6 odbrana. Ali, iskljucenja (igrac vise) koje su sudije dosudjivale za hrvate su vise nego smijesni. Kako mogu da iskljuce naseg beka bez lopte ako je on pod vodom, a Hinic iznad vode? Petrovic i Tici su bez potrebe iskljuceni... Isto tako, lopta se nekoliko puta odbijala do hrvata, te su imali i po 3-4 napada za redom.
    Edit: Da, 5 od 6 iskljucenja bez lopte...
    Last edited by cattaro; 22-06-09 at 14:09.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    ako ko vidi moje postove neka klimne glavom da znam da se pojavljuju na forumu.....
    Tu si, sve je O.K.

Gol Burica je bio iz 2m, gol opravdano ponisten.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

I da su u odnosu na fudbal svi sportovi marginalni.
    Naravno, ali ne mozes uporedjivati rukomet sa odbojkom i hokejom u smislu 'nepopularnosti'.

E da, ne razumijem poentu zvizdanja Prlainovicu - momak je odlucio da predstavlja Srbiju i neka mu je sa srecom.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

E da, ne razumijem poentu zvizdanja Prlainovicu - momak je odlucio da predstavlja Srbiju i neka mu je sa srecom.
    Bestije su mu zvizdale. Dok je igrao za jadran provocirao nas je i to mu nikad nece bit' zaboravljeno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

udavio se u bazen kakav je ......
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Bestije su mu zvizdale. Dok je igrao za jadran provocirao nas je i to mu nikad nece bit' zaboravljeno.
    i bestije i svi ostali, i ne samo zvizdali....

prolazio je sagnute glave pored tribine
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 92 of 942 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192592 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)