View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 89 of 942 FirstFirst ... 397985868788899091929399139189589 ... LastLast
Results 2,201 to 2,225 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    jel reko djurkovic na kraj "izadjite na ulice i slavite" ???
    Rekao je "neka padne kiša da nas sve pokvasi"... ako sad nije na ulici, bruka i sramota.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Glupo je prichat o sudjenju kad nam 2 gola daju iskljuchenjem u poslednjih 20 sekundi chetvrtine(od toga 1 na svega 5 sekundi nad centrom shto je bio poklonjen go na visoku odbranu)!!!Josh kad se sjetim peterca u zadnje 2 sekunde na EP za remi stvarno mi dodje da povratim!!!Razlika je realno trebalo bit veca ali 2 baksuzne unutrashnje prechke nisu bili golovi!!!Nikola Janovic je josh jednom pokazao da je TOP KLASA u ovom sportu i sreca da je Crnogorac :-) !!!Shcepanovic,Gojkovic,Zlokovic,M.Janovic,Jokic pokazali da NEMA TEORIJE uzet medalju bez njih a Petrovic i Danilovic se nametnuli selektoru!!!Ljudi koje nisam pomenuo sigurno zasluzuju mjesto jer rade stvari koje im Porobic postavi kao zadatak ali nisu atraktivni za gledaoce!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Hehehe, evo je sad Šofro intervjuisao Orlića. Koji lik.
    I ključnu stvar je rekao "Vaterpolo se kreće od rvanja u bazenu s malo golova ka sportu vještine i čiste igre". Nema sumnje i dobro je za sport što je tako.

Thanks Thanks Given 
    1,554
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Sto je cinio Didi nocas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kradem_Shahte View Post
    Sto je cinio Didi nocas
    aj ti, ogrebao se on za mantil onaj

Thanks Thanks Given 
    1,554
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Jes ne boj se, ja ostadoh bez glasa Mogu rec da je bilo vrhunski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro je nije bilo kise ....

a stvarno mi nije jasno kako oni iz obezbjedjenja mogu da pustaju `prijatelje` bez karte .. i bude dosta ljudi koji imaju kartu i sjede na stepenice ili stoje o_O ... ne moze se mjesto nac ...

Thanks Thanks Given 
    9,752
    Thanks Thanks Received 
    6,065
    Thanked in
    2,314 Posts

SHAMPIONI!!!!!

Kako cu sachekat didija nedje u kakav mrachan ulaz onaj mantil da otmem... :mrgreen:
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    SHAMPIONI!!!!!

Kako cu sachekat didija nedje u kakav mrachan ulaz onaj mantil da otmem... :mrgreen:
    a dje bln, odma ga je obuka i dobro se stegao, xaxxaxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo MOMCIIIIIIIIIIIII
    :)

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

svaka cast momci, cestitke

onaj nikola janovic ubica..
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Momcima kapa dolje, osvojena SL na ubjedljiv nacin, nemojte kritikovat sto je samo 1 razlike i to pripisivat formi. Napad traje 30 sekundi i nije bilo teoretske sanse da hrvati izjednace.
    Prvo, jedva cekam da cujem zasto Brga nije bio u timu?
    Drugo, ko je obratio paznju na prvu cetvrtinu mogao je da vidi zasto pljujem po Trajkovicu. Covjek jednostavno SMETA!
    Trece, cinjenica je da su hrvati zakinuti za peterac u 2/4 (to je bilo kod nase tribine, vidjelo se da je Hinic povucen), ali isto tako me zanima, koliko je od onih 6 iskljucenja u prve dvije cetvrtine bilo bez lopte? Mislim skora sva! Sa druge strane, Pavic je bez lopte topio Zlokovica sa dvije ruke, a ko se iole razumije u vaterpolo zna da je to nedozvoljeno. Isto je radio i Buslje, svaki napad! To je ono sto mi je zasmetalo, SUDIJE SU DRZALE U IGRI HRVATE U PRVOM POLUVREMENU, U BAZENU IH NIDJE NIJE BILO! One fore, kad tokom faula na vanjskoj poziciji sudija iskljucuje naseg beka, dje dolazi do brze realizacije Hinica... Povraca mi se od takvog namjestanja rezultata! Naravno, pogledacu sutra snimak... U drugom poluvremenu hrvati su bili ravnopravni u igri, cak imali i odredjenu dominaciju, iako je Dobud pri kraju 3/4 zaradio 3. licnu gresku. Buric ga je solidno mijenjao u nastavku...
    Cetvrto, Nikola je pricao u bazenu ono sto sam ja kucao odje... Tu nema sto da se doda. Najkompletniji vaterpolista na svijetu, bio i ostao. Kapa dolje majstoru!

Ambijent za istoriju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čestitke crnoj gori na već drugoj tituli u kratkoj povijesti. mi smo ostali na samo jednoj. izvještaj dančara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je ovo super za promociju vaterpola.
    Crna Gora kao evropski prvak, mora raditi na afirmaciji vaterpola u širim okvirima jer bi bilo šteta da ovaj sport izgubi olimpijski status.
    Suviše malo zemalja na svijetu se bavi ozbiljno vaterpolom i on je realno na margini, zato naše tri zemlje i Mađari moraju u kontinuitetu propagirati ovaj sport.
    U vrijeme 80-tih , vaterpolo je bilo u velikom uspodnu. Tada su ozbiljno egzistirale Mađarska,SFRJ,DDR,Rusija,Španija ,Italija,Kuba,Brazil,Australija,SR Njemačka,Grčka. Nekako sam tada doživljavao te zlatne medalje mnogo ozbiljnije nego ove.
    Volio bih da je veća konkurencija, da ima više zemalja koje zanima ova igra.
    U svakom sportu, osvajanje medalje je san svakog igrača a u današnjem vaterpolu, to je potpuno normalno.
    Nema sporta u kojem danas u 21 vijeku neko unaprijed može da kaže da mu je sledeći meč trening i da će dobiti 10 razlike i više( Južna Afrika, Japan).
    Fudbal, košarka,odbojka, rukomet se ozbiljno i profesionalno igraju u većini zemalja na svijetu a vaterpolo u samo nekoliko zemalja.
    U vaterpolu postoji samo jedna jaka evropska liga , maksimalnmo dvije(Italijani)...
    Zato je zadatak Crnogoraca,Hrvata,Srba ,Mađara da više reklamiraju ovaj sport u svijetu, da šalju svoje stručnjake po raznim meridijanima jer će u suprotnom olimpijada biti daleko za ovu granu sporta!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Igra li San Marino vaterpolo? Čisto me interesuje pošto su nam pojedini sa ovog foruma zdušno predvidljali sportsku budućnost na nivou San Marina.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Na moju zalost, nisam znao da i nocas ima snimak, te se ukljucih na sredinu 3/4. Mi smo nakon naseg 7. gola 4x pogodili okvir gola!
    Dakle, nismo ni srece imali da ubjeljivo slavimo... A hrvati su imali igraca vise kod 7:5...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

sinisa, mani se te price da te zamolim...

Vaterpolo igraju oni koji zele da ga igraju... Japanci se ne pravdaju da je Vateprolo sh1t sport jer ga igra 5 drzava nego treniraju i trude se da budu bolji... to pricaju oni koji zele da umanje neki uspjeh...

Evo izmisli ti neki sport i budi prvi u evropu, a ja te ljubim dje pozelis... Eo bacaj slamcice u dalj ili broji brzo unazad od 100 ili broji kamencice... Sto god oces izmisli, napisi pravila, neka nas se 20 sa foruma pokupi i opet neces biti prvi...

sinisam: "Nema sporta u kojem danas u 21 vijeku neko unaprijed može da kaže da mu je sledeći meč trening i da će dobiti 10 razlike i više( Južna Afrika, Japan)."

Ae? Nema toga sporta? hahahaha... Igraju Argentina - Crna Gora fudbal i Argentina ulazi u taj mec kao u mec visokog rizika... Presing, opterecenje, navijanje, milion navijaca jer je CG ravnopravan protivnik i nece mu uvalit bez 5 kom?

U svakom sportu postoje mali i VELIKI... Nasa je sreca sto smo u ovom sportu mi VELIKI, a mali i treba da se boje od nas...

Neka uzmu rukomet da igraju Njemacka i Bjelorusija... Bice gusto? Drama? Nece biti 10 razlike za Njemce? Mozda nece na poluvrijeme...

U svakom sportu, kao i u vaterpolu, postoji 5,6 VRHUNSKIH selekcija i ostale prosjecne...

Ne omalovazavaj ovaj sport koji je jedan od najtezih za trening i igru na cijelom svijetu...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Zato je zadatak Crnogoraca,Hrvata,Srba ,Mađara da više reklamiraju ovaj sport u svijetu, da šalju svoje stručnjake po raznim meridijanima jer će u suprotnom olimpijada biti daleko za ovu granu sporta!

ma izreklamirace ga sve u 16... jedino da krenu da pustaju slabijima.

objektivno gledano nema nijednog ekipnog sporta poredeci sa ova 4 velika (fudbal, basket, odbojka i rukomet) + hokej koji se igraju u najvecem djelu kontinentalne Evrope da sudija ima ovoliki uticaj i da je krovna federacija toliko korumpirana i toliko zatvara oci na najbezocnije kradje.

pored toga ovo nije neki TV-friendly sport, a to je danas najvaznije. zato su i pare u vaterpolu tako smijesno male u poredjenju s ostalim sportovima jer niko ovo nece da gleda na TV. ruku na srce ni ja ne bih gledao da nije bilo ovog "bratoubilackog" ex-yu elementa - jednostavno smor je nevidjeni preko TV-a.
    Last edited by mirkoislavko; 21-06-09 at 23:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

U svakom sportu postoje mali i VELIKI... Nasa je sreca sto smo u ovom sportu mi VELIKI, a mali i treba da se boje od nas...

U svakom sportu, kao i u vaterpolu, postoji 5,6 VRHUNSKIH selekcija i ostale prosjecne...

ovo se moram nasmijat... u vaterpolu postoje 4 ozbiljne reprezentacije zadnjih godina. period. ostalo je bukvalno na nivou povremenog incidenta. da se SFRJ nije raspala reprezentativni vaterpolo kao sport bi komotno mogao kljuc u bravu.

kakvi crni "mali i veliki" u vaterpolo kad ih ima 4 ukupno. u evropskom hokeju ili pigskin fudbalu imas vise konkirencije.
    Last edited by mirkoislavko; 21-06-09 at 23:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slažem se sa sinisam u potpunosti. prvo treba pojednostavnit kriterije, da svakom laiku bude jasno kad je izbačaj a kad kontrafaul. pa ulagat u jačanje liga, da barem u tri (špa, ita,fra) veće zemlje budu po 2 jaka kluba i nekoliko solidnih. ovaj gazda pro recca da tolko voli vaterpolo koliko priča, ne bi uništio talijansku ligu kupovanjem preko 20 igrača samo da oslabi druge (2006. su imali 3 podjednako kvalitetna kluba i sva 3 na final4 u dubrovniku).
    nedje sam čito da će se počet češće prikazivat snimke podvodnih kamera na tv-u, to bi sigurno podiglo gledanost (barem kod žena )

inače ne slažem se cattaro da su suci navlačili za nas. isto tako sam čito na hr forumima da su suci oštetili hrvatsku. nije po meni ni je dno ni drugo. bilo je grešaka, ali na obje strane. i nisu presudile pobjednika, nego je glavna razlika bio Ščepanović koji je obranio 4-5 iznimno teških udaraca, a pavić niti jedan, a zadnji gol od gojkovića je bio njegova velika greška

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Nije stvar u gledanosti kod žena, nego generalno. To je vezano za one kriterijume i pravila koja se pominju: velika većina gledalaca ne zna pravila, ili ih zna površno, a gledajući spolja, posebno na TV, nemoguće je pratiti šta se tačno dešava jer je pod vodom. Jedna dobra evolucija načina na koji se prenose utakmice bi preporodila sport.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    sinisa, mani se te price da te zamolim...

Vaterpolo igraju oni koji zele da ga igraju... Japanci se ne pravdaju da je Vateprolo sh1t sport jer ga igra 5 drzava nego treniraju i trude se da budu bolji... to pricaju oni koji zele da umanje neki uspjeh...

Evo izmisli ti neki sport i budi prvi u evropu, a ja te ljubim dje pozelis... Eo bacaj slamcice u dalj ili broji brzo unazad od 100 ili broji kamencice... Sto god oces izmisli, napisi pravila, neka nas se 20 sa foruma pokupi i opet neces biti prvi...

sinisam: "Nema sporta u kojem danas u 21 vijeku neko unaprijed može da kaže da mu je sledeći meč trening i da će dobiti 10 razlike i više( Južna Afrika, Japan)."

Ae? Nema toga sporta? hahahaha... Igraju Argentina - Crna Gora fudbal i Argentina ulazi u taj mec kao u mec visokog rizika... Presing, opterecenje, navijanje, milion navijaca jer je CG ravnopravan protivnik i nece mu uvalit bez 5 kom?

Neka uzmu rukomet da igraju Njemacka i Bjelorusija... Bice gusto? Drama? Nece biti 10 razlike za Njemce? Mozda nece na poluvrijeme...

Ne omalovazavaj ovaj sport koji je jedan od najtezih za trening i igru na cijelom svijetu...

Ok, možda je ličilo na omalovažavanje.
    Ako je tako izvinjavam se.
    Ipak budimo pošteni i recimo da bilo koja reprezentacija na svijetu u fudbalu bi imala više šansi nego Južna Afrika protiv Crne Gore u vaterpolu!
    Zamisli da Japan,Kina,Brazil, Argentina,Kanada,Švedska, Norveška, Velika Britanija,Francuska odluče da više ulože u vaterpolo.
    Zamisli da nekoliko godina na milione stanovnika tih zemalja pripremaju najbolji svjetski stručnjaci.
    Da ubace para kao npr: u odbojku ili rukomet.
    Znaš li moj prijatelju gdje bi bila Crna Gora.
    Đe je i sada u rukometu, odbojci, fudbalu, košarci, atletici, gimanstici, plivanju...
    Svaka čast našima na svemu što osvajaju i postižu ali lično bez uvrede, za mene bi bio 50 puta veći rezultat i uspjeh plasman fudbalske reprezentacije Crne Gore na svetsko ili evropsko prvenstvo nego moguća titula vaterpolista u Rimu!
    I da se ne lažemo: 90% ljudi sa ovog foruma zamjenili bi odmah titulu u Rimu da možemo ikako biti ispred Irske i Bugarske u fudbalu i plasirati se na svetsko prvenstvo.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    inače ne slažem se cattaro da su suci navlačili za nas. isto tako sam čito na hr forumima da su suci oštetili hrvatsku. nije po meni ni je dno ni drugo. bilo je grešaka, ali na obje strane. i nisu presudile pobjednika, nego je glavna razlika bio Ščepanović koji je obranio 4-5 iznimno teških udaraca, a pavić niti jedan, a zadnji gol od gojkovića je bio njegova velika greška
    Rekao sam ti, onaj peterac nad Hinicem je bio, jbg, bio je najblizi lopti.
    Ali vi niste postojali u prvom poluvremenu, dobijali iste graca vise u finishu napada kad igraci nisu znali sto ce sa loptom.

Sad cuh da je i Gojkovic rekao poslje tekme da smo promasili krajem trece i pocetkom zadnje cetvrtine nekoliko cistih suteva sa igracem vise, a to i ja rekoh u prethodnom postu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post

daj molim te, ne pretjeruj. razlika je bila mnogo veca od samo tog.

vi ste na ovom finalu djelovali kao da ste zalutali. cijelo prvo poluvrijeme ono je bila sprdnja. a opet ste 3 gola uvaljali, samo ptice znaju kako (citaj: sudija).

to je ono sto me najvise nervira kod ovog sporta sto sudije mogu da veoma lako odrzavaju rezultat i to se vidja vrlo cesto. jednostavno rezultat veoma cesto ne odrazava pravo stanje stvari u bazenu i to iskljucivo zbog sudija, a ne zbog nekakve neopreznosti tima koji vodi pa malo kao stane. CG vas je pregazila u prvom poluvremenu i to citavom, a bilo je samo +2 na poluvremenu.
    Last edited by mirkoislavko; 21-06-09 at 23:49.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    I da se ne lažemo: 90% ljudi sa ovog foruma zamjenili bi odmah titulu u Rimu da možemo ikako biti ispred Irske i Bugarske u fudbalu i plasirati se na svetsko prvenstvo.
    :trashcom: :mad: :burp:
    P r i m o r a c

Page 89 of 942 FirstFirst ... 397985868788899091929399139189589 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)