8.5
goooooooooooool
Sto je ova muka? umjesto da ih dobijemo barem 5 razlike mi ih jedva dobijamo!
Sa srecom,sampioni!:mrgreen:
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
REALNO prejaki....!!!
Blizu... i previše blizu... ali dobro je.![]()
SLabo je ovo, ali aj nadam se da ce se stanja popravit do Rima, posto ovakvu Hrvatsku smo trebali da dobijemo nekih 5-6 razlike! Ipak u Rimu cemo se borit protiv Madjara za zlato! Hrvatska i Srbija su u top4, ali mislimk da nas mogu da ugroze samo madjari!
Svaka cast momci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitke na zasluženoj pobjedi
Prije sam pisao da će Pavić biti dostojna zamjena za Vićana. Sad to povlačim. Osjeti se nedostatak Jokovića i Markovića. S njima dvojicom, kad se vrate, bit ćemo potpuno ravnopravni. Ima i nekih velikih nedostataka u našoj igri. Valjda će to Rudić riješit do SP. Ako ne, bit ćemo zadovoljni srebrom ili broncom. Zlato je vaše![]()
sampioni, bravo ajkule, najjbolji ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedina slabost - fali snage za zadnju četvrtinu, stvarno nisu u formi. Kad to isprave - prijatno i doviđenja.
Stvarno sve čestitke momcima... ne mogu i dalje da prežalim Peking, ali biće dana.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
a nemoj ove fore,kao vec ste se predali...gledao sam tekmu na hrt,kukali ste zbog "2 nedosudjena peterca"...moje misljenje je da hrvatska nije ostecena...
!!!nikola janovic!!!
Crna Gora je shampion SVJETSKE LIGE :-) !!!Svaka chast momcima!!!
ps:nabismo Hrvatima komplex do krajnih granica ;-)
deuscroix
a neka ti to sad...kukao je voditelj i kobescak ako sam skapirao da je to on...al neka,komentatorovo znanje sam procjenio u trenutku kad je rekao da je trebalo da se sudi 2 metra kad je danilovic asistirao zlokovicu...
kako je vlado gojkovic mocan igrac...
Odlicno je ovo. Mozda su mogli zadrzat onu vecu gol razliku ali meni je (a i njima) ovo dosta ((:
Zivjeli !!!
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ojhaaaa!!
Woo-Hoooooo !!!
aaaaaaaaaaaaaa!!:yipiiii::yipiiii::yipiiii:
ali kad Dugo zapjeva :-D:-D:-D
:dring::dring::dring::dring:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
OLEEEEE!!! PAO JE SVJETSKI PRVAK OVDJE,PANUCE MU KRUNA I U RIM!!! NAJBOLJI SMO!!!:yipiiii::yipiiii::hardrock::dring:![]()
DICIOTTO
Mislim da imamo veliki problem drugog centra.
Kada nema Zlokovića sve ide mnogo teže.
Odbrana u pojedinim momentima odlična ali i sa dosta praznina u zadnjim minutima.
Čini mi se da će Hrvati sa Jokovićem i Markovićem biti veoma jaki.
Bilo bi fantastično osvojiti i Rim ali najvažnije je uzeti medalju.
Libertas
s ovakvom ekipom sve osim zlata je neuspjeh...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks