View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 80 of 941 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

Trajkovic - jos jedna losa utakmica. Volio bi' da Pero napokon kaze, da li momak igra zato sto nema ko drugi ili zbog nekih drugih razloga? Mogao je dati sansu Misicu, kad su je vec Petrovic i Draskovic dobili.
    Bice dobro kad se Vukcevic vrati, taman da ga ne gledam vise.
    Ocekivao sam mnogo vise od njega, ispostavilo se da je bilo ko iz prve sedmorke korisniji na 2m od njega.
    Protiv jacih ekipa ne moze izborit ni poziciju, iskljucenje, a o golu da i ne pricam.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    Nevjerovatno kolika laz.
    Prvo, nije murija njih izbacila, ja sam bio do samog kraja i gledao ih,navijali do kraja i izasli...
    Drugo, nisu trazili nikoga oko bazena niti je njih murija privela vec nekog sasvim drugog iz treceg razloga.
    Kad bi ovako ove novinare slusali, bilo bi svasta...
    Za Srbiju je navijalo 70% bazena po mojoj procjeni, i Crnogoraca i Srba.
    Zao mi je sto nije prosla Srbija, ali sve cestitke na borbi.
    Sjutra, nadam se finale...

I da, sto ce bit ako bude bio pljusak?
    Ako bude grmljelo? Jer zna se, voda veoma privlaci gromove...
    Dako nI poginu vaterpolisti?
    Ja cuh nocas da ako bude kisa, organizator mora po pravilima da preseli u pokriveni bazen... a ja se pitam, dje to?!?!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

voda privlaci gromove....ovo prvi put cujem
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sjenka View Post
    kome mi mozemo nesto da pricamo, zvizdali smo hrvatima prije dva dana na njihovoj himni, skandirali us*ase, pjevali golmanu svasta, i sad mi mozemo da spocitavamo lekciju navijacima srbije, vau bas fino. mi treba malo nas da obrazujemo, da se pogledamo i vidimo kakvi smo mi pa tek drugima da drzimo lekcije ili ce nama uvije srbi i kako ih zovete ******** cijeloga zivota biti krivci za sve, a mi melemi an ranu. Budimo realni ljudi ako smo ljudi!!!

p.s. Kao da prostitutka dijeli lekcije drugoj prostitutki o moralu i etici
    za ovo da je iko vikao ****** se grdno varas, vjerovatni nisi ni na tv-u gledao utakmicu jer da jesi ne bi ni u jednom trenutku mogao da cujes ******!!!
    tako sledeci put se raspitaj pa onda tvrdi!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

S*ebane Americke Drzave

Jos nocas...Svi pricaju pricu kao tesko je dobit Hrvate dva puta na istom turniru i sl, ali ja sam ubijedjen da ako budemo igrali kao sto igramo cijeli turnir, da bi ih dobili 10 od 10 utakmica. Ne samo njih nego bilo koga. Jednostavno smo najjaci, a igramo tu dje igramo. Jedino, sto kaze Cattaro, samo los dan i to vecine igraca moze da pokvari proslavu titule. I eventualno neko lose vrijeme zbilja, ako bude nevrijeme, jaka kisa, igra li se sigurno tu?! Kakav bi to trip bio! Pjesma non stop i onda svi u bazen ionako mokri

E VIVA!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    565
    Thanked in
    406 Posts

ako bi bila kisa, mislim da bi mec bio odlozen!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Pa radi u RTCG... A tamo je radio Perica Djakovic koji je izvjestavao sa Dubrovackog ratista... Emilo Labudovic je isto tako poznati ratni izvjestac koji je radio u RTCG... E sad, to sto je Dugo sportski novinar, a ova dva ratna huskaca nisu ******, mozda ih je to navelo da pomisle da je Dugo ******?!?!?!?!
    pa rekao je za srpske navijace da su primitivci,pa je dobio odgovor!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    pa rekao je za srpske navijace da su primitivci,pa je dobio odgovor!
    pa i jesu primitivci, shto su juche svakako i dokazali... Nije slago nishta
    Nick potiche iz doba Counter-a,
    Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Evo u Vijesti kazu da se igra iako bude padala kisa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti si kompetentan toliko da presudis ko je primitivac ko nije?a ona budala pjana pogotovo?pa njega pljuvaju na svaki bazen koji dodje...bitno da se odje odma razotkrivaci nadju...
    jedva cekam neki turnir u hrvatsku pa da vidis njihovo ponasanje...ako je tebe blam sto u tvoju drzavu,navijaci druge drzave zvizde hrvatima i njihovoj himni ti se onda nocas solidarisi sa hrvatima pa pjevaj lijepu vasu zajedno sa njima...vjerovatno si puno puta bio tamo...inace bi znao kako prolaze nasa kola tamo i kako su znali proc nasi ljudi tamo ne izazivajuci nikoga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti si kompetentan toliko da presudis ko je primitivac ko nije?a ona budala pjana pogotovo?pa njega pljuvaju na svaki bazen koji dodje...bitno da se odje odma razotkrivaci nadju...
    jedva cekam neki turnir u hrvatsku pa da vidis njihovo ponasanje...ako je tebe blam sto u tvoju drzavu,navijaci druge drzave zvizde hrvatima i njihovoj himni ti se onda nocas solidarisi sa hrvatima pa pjevaj lijepu vasu zajedno sa njima...vjerovatno si puno puta bio tamo...inace bi znao kako prolaze nasa kola tamo i kako su znali proc nasi ljudi tamo ne izazivajuci nikoga...
    moramo li bit kao oni dovijeka? moramo li se svetit dovijeka? ako ti ne postujes nekog ne ocekuj ni da ce tebe taj postovati!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne,ne treba dovijeka...al mi se prevrce zeludac kad vidim ove moraliste sto se gnusaju!i jos jedno,vjeruj da nas hrvati nimalo ne postuju!par puta se uvjerih u njihovu gostoljubivost!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja poshtujem svakog i niko mi ne smeta, niko mi nishta uradio nije. Jedino dje sam moro tablice da skidam to je bio dubrovnik, i tamo nas (niksicane) sa razlogom mrze. Drugo dje sam god bio super sam prosho, imam dosta prijatelja i hrvata i srba. I ne podrzhavam zvizhdanje himni i vrijedjanje bilo kojeg drugog naroda. Bazen (ili bilo koji drugi sportski teren) je mjesto za bodrenje svoje reprezentacije a ne za vrijedjanje tudje. Ko je dosho sa loshim namjerama, neka ide fino nedje drugo pa neka se tamo izivljava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rekoh jedva cekam neko takmicenje kod njih pa da vidis kako ce oni cg himni da aplaudiraju...volio bi i ti da podjes da navijas...al ti ne zelim da zavrsis u moru sa sve autom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Trajkovic - jos jedna losa utakmica. Volio bi' da Pero napokon kaze, da li momak igra zato sto nema ko drugi ili zbog nekih drugih razloga? Mogao je dati sansu Misicu, kad su je vec Petrovic i Draskovic dobili.
    mislim da je trajkovic jos uvijek bolji od misica...sa misicem bi imali igraca manje svaki put u odbrani jer tesko bi pratio iole brzeg beka...ne znam na sta aludiras kad kazes zbog nekih drugih razloga,ne znam da su njega ikad nesto gurali...jer dobio bi onda sansu u jadranu prije nego u budvi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rekoh jedva cekam neko takmicenje kod njih pa da vidis kako ce oni cg himni da aplaudiraju...volio bi i ti da podjes da navijas...al ti ne zelim da zavrsis u moru sa sve autom!
    Pa evo didi ti je vec reko, zashto mi moramo biti kao i oni. Na njihov obraz to ide, a ne na nash.
    Mir ljudi, shta je kome mrzhnja dobrog donijela

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gledaj,ja nisam bio na toj utakmici niti bi im zvizdao himni jer me boli uvo za njih...al mi je muka od ovih sa komentarima "********" i to sve...al eto kao sto @didi jos kaze-ako ti ne postujes nekoga nemoj ocekivat ni da tebe taj postuje...nije prvi put da se srecemo...
    na ovom podforumu ne bi se ni trebalo pricat o tome jer postoji tema navijaci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne,ne treba dovijeka...al mi se prevrce zeludac kad vidim ove moraliste sto se gnusaju!i jos jedno,vjeruj da nas hrvati nimalo ne postuju!par puta se uvjerih u njihovu gostoljubivost!
    druze..neka zvizde hrvatskoj i bilo kojoj drugoj zemlji kad igraju u srbiju..ovo se igra u cg...i nema vrijedjanja i tacka...primitivci ne da nisu nego 100 % jesu...
    i kao sto rekoh bar 5 iz te grupe znam...KLOSARCINE OBICHNE...moram se tako izrazit...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedva cekam neki turnir u hrvatsku pa da vidis njihovo ponasanje...
    Bio je turnir prije mjesec dana...

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Preuzeto sa dance.hr, naravno.

kolumna iz pera rikarda kužnina s du lista:

Kako je Primorac spasio vaterpolo

Sve se vraća, sve se plaća, pogotovo u sportu. Primorac iz Kotora je osvojio naslov prvaka Europe, a u finalu je pobijedio Pro Recca, najbogatiju momčad na svijetu. Talijani ne mogu doći k sebi. Očekivali su treću uzastopnu europsku titulu i učinili su sve da bi do nje došli. Znakovit trenutak zbio se 1,40 minuta prije kraja susreta. Shvativši kako njegova momčad definitivno gubi, trener Recca Pino Porzio je gestikulacijom ruku ukazivao na novac. Obraćao se sucima, što je dobro nasmijalo većinu vaterpolskog puka. U svim analizama finalne utakmice gubitnici su osuli paljbu po sucima, prozvavši ih krivcima za poraz.

Talijani nisu pobijedili jer su se namjerili na odličnog Primorca i jer su od dva suca imali jednoga koji im nije želio pokloniti pobjedu. Za razliku od Turčina Tulge, mađarski sudac Kiszely je svirao ono što je vidio. S punom odgovornošću tvrdimo da bi i Jug napravio isto da je u polufinalu imao samo jednog suca koji bi zaustavio makljažu. Nakon nekoliko puta pregledane snimke uvjerili smo se da su barem tri pogotka Recca postignuta iz kontrafaula, te da su u nekoliko navrata Jugovim centrima svirani kontrafaulovi koji nisu postojali.

Riječ dvije i o navijanju. Ponosni smo na Dubrovnik i Dubrovčane. Studenti, Dančari, Pilari, članovi Uprave, bivši i sadašnji igrači, sav puk... je navijao za Jug. Bez obzira na rezultat. I kad su vodili i kad su gubili. Bez iti jednog incidenta. Bez vrijeđanja. Uvijek za, nikad protiv. Fascinantno.

Još je očaravajuće bilo tijekom finala. U jednom trenutku sam uhvatio sebe kako navijam za Kotorane. Začuđujuće za čovjeka koji je bio u Morinju. Čak sam pogledao oko sebe je li me tko vidio, hoće li mi tko zamjeriti? No, osvrnuvši se oko sebe vidio sam da velika većina Dubrovčana navija za Primorac. Odmah je bilo jasno. U tom se trenutku navijalo za vaterpolo. Tijekom dodjele medalja svi su se igrači i dužnosnici Kotorana najprije poklonili svojim 'Beštijama', a potom su združenim snagama zapljeskali navijačima Juga.

Primorac je spasio vaterpolo i po tko zna koji puta u djelo sproveo sportsku priču o Davidu i Golijatu. Za razliku od običnog života sport je lijep jer u njemu i siromašni imaju svoju šansu. Ne pobjeđuju uvijek bogati...

Četvrtak, 04 Lipanj 2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    druze..neka zvizde hrvatskoj i bilo kojoj drugoj zemlji kad igraju u srbiju..ovo se igra u cg...i nema vrijedjanja i tacka...primitivci ne da nisu nego 100 % jesu...
    i kao sto rekoh bar 5 iz te grupe znam...KLOSARCINE OBICHNE...moram se tako izrazit...
    druze sta tebe briga kad navijaci druge drzave zvizde himni druge drzave...tebi i tvojima niko nece i nema zasto zamjerit...nit su tvoji zvizdali nekome,nit se tvojima zvizdalo...tako da se opusti...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    A zašto bi bio poistovjećen, kada se jasno vidi da je to radila grupa navijača Srbije!?
    Zašto moraš dodatno da objašnjavaš da nijesi bio sa Njima kada su svi vidjeli da nijesi bio.
    Zašto moraš da kažeš : Napolju je sunčano, kada svi znaju da je napolju sunčano!?
    Problem je u potenciranju - očiglednog ...
    Drugo bi bilo da grupa navijača Srbije nije bila ODVOJENA onda bih te podržao...
    Tada bi tvoj post bio potpuno ok!
    Tekst u kome se kaže da su "Srbi zviždali a Crnogorci aplaudirali" je objavljen u hrvatskom mediju, nije ga niko odavde pisao, a to što neko ovdje komentariše ponašanje navijača Srbije nije radi "uvlačenja" Hrvatima - Hrvati su u toj priči potpuno nebitni - nego zato što ljudima smeta da u svojoj zemlji i svom gradu slušaju iživljavanja gore pomenutih primitivaca.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

druze sta tebe briga kad navijaci druge drzave zvizde himni druge drzave...tebi i tvojima niko nece i nema zasto zamjerit...nit su tvoji zvizdali nekome,nit se tvojima zvizdalo...tako da se opusti...
    Naravno da smeta, jer je Crna Gora domaćin i organizator.

Mada to i jeste propust organizatora, jer je poslije prve "problematične" pjesme na tematiku Srebrenice ili slično trebalo čitavu grupu ukloniti sa tribina, i ne bi više bilo nikakvih problema.

Thanks Thanks Given 
    1,509
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Igra li se nocas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na balkanu niko nikoga ne poštuje...to što rade srpski navijači,pa i hrvatski uostalom, nije za bilo kakvo opravdavanje...jednostavno PRIMITIVIZAM....
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Naravno da smeta, jer je Crna Gora domaćin i organizator.

Mada to i jeste propust organizatora, jer je poslije prve "problematične" pjesme na tematiku Srebrenice ili slično trebalo čitavu grupu ukloniti sa tribina, i ne bi više bilo nikakvih problema.
    i ti nisi mogao da zaspes sinoc?ne sjecam se da su se slovenci u kranju ovako dusebrizno bavili pitanjem kad su hrvatski navijaci skandirali imena svojih generala i gadjali raznim predmetima nase igrace...iste te koji su danas oslonac reprezentacije...

Page 80 of 941 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)